Sziasztok!
Ma csak most tudok jönni először, mert egész nap a sz.gép sem volt bekapcsolva. Délelőtt a könyvfedéssel szórakoztam, mit ne mondjak leizzadtam mire kész lett. Ráadásul közben elfogyott a fólia is, ugyhogy munkából hazafelé jövet vett Tibi utánpótlást. Hiába mentünk ma a gyerekekkel a Corába, ott már nem kaptunk.
Délután vasaltam kb. 2 óra hosszát, gyerekeknek pakolgattam a holnapi ovis, iskolás cuccokat és a maradék könyveket befedtem.
Este pedig megvolt a tanévnyitó.
Hát, zsepi tényleg kellett.
Mentünk az osztályterembe, ahol az ajtóban fogadott minden gyereket és szülőt az osztályfőnök és a napközis tanító néni. Bence mivel B osztályos így kapott egy szalagon csüngő Brumit, hogy tudja B-s . (A-sok nyakában alma lógott, később láttuk) Majd mondta Bencének hogy nézzen nyugodtan körbe, keressen magának szimpatikus padot és üljön le. Mi szülők pedig menjünk le az udvarra hogy ne leghátra kerüljünk, majd lássunk is valamit az évnyitóból. Na ez a hirtelen elszakadás kissé zokon esett. Láttam Bencének is nagyon új volt , de nekünk is.Persze nem fértünk volna tömegesen az osztályteremben, ugyhogy igaza is volt a tanító néninek, aki egyébként eddig szimpi, reméljük az is marad. Csakhát az anyai szív... Dorka is elkezdett sírni, hogy Bencét ne hagyjuk itt, én is nyeltem a könnyeimet.
Maga az évnyitó aranyos volt, ott már nem érzékenyültem el. Vakáció zászlót feltekerték a gyerekek és a Hajrá új tanév! zászlót/transzparenst lengették. Ünnepség után felmentünk az osztályterembe ahol elmondta az ofő a főbb instrukciókat holnapra, de este ugyis szülői, majd ott a továbbiakat ugyis elmondja. Gyerekek újabb ajándékot kaptak, egy füzetet és ceruzát.
Bencének eddig tetszik a suli, reméljük ez így is marad. Tettem fel képeket a picasámra az augusztusi képek közé.
Dorka is vágyik oviba, reméljük nem lesz gond vele sem.
Velük együtt én is annyira izgulok, hogy nem is tudom fogok-e tudni aludni.
Zsuzsi!
De jó, van bölcsi, örülök neki.
Cuki lehetett Pannika a cipőboltban.
Ruhaügyben nem haladtam semmit, majd szombaton akarok menni Nyíregyházára. Remélem kapok valamit mert ha nem, nagyon morci leszek.
Zita!
Beindulnak a ház körüli események nálatok egykettőre, csak húzzanak el belőle az előző tulajdonosok.
Tényleg jól megjártad a kezeddel, még jó, hogy anyukádra számíthatsz.
Zsani!
Biztos sikerül majd a forgalom vizsgád, nyugi. Ha ügyelsz a sávváltásoknál arra amire most háklisak voltak, akkor nem lesz ott gond.
Nagyon szuper lett a falvédőd, én nem is tudtam hogy ennyire kreatív vagy. Nem csodálom, hogy gumidekorból készült dekorokon is gondolkodol. Hát én nem vagyok ennyire ügyes.
Nekünk is kész lett ma a falvédő, ugyanabból az anyagból díszpárnák is lettek a gyerkőcök ágyára. Tetszik nekik. Nincs még róla fotó, mert nincs még feltéve, lécet kell venni hozzá, még az sincs meg.
Ja, ma is néztem szőnyeget, ismét semmi.
Szombaton Nyíregyházán is megnézem, talán majd ott.