Sziasztok!
Orsi, üdv Tárnokon!
És gratula Dalmához!
Háziorvosom Nekem a Sörös Gyöngyi, azt nyugodt szívvel tudom ajánlani, Én 1000 %-osan meg vagyok vele elégedve! Legyen szó komoly betegségről, vagy csak egy kis lógásról, mindig korrekt parter! Nekem mikor műteni kellett a lábam, nem küldött Érdre az Sztk-ba a sarlatánok kezei közé, hanem az Ő ismert kollégájához küldött! Szóval nem csak felír valami himi humi gyógyszert, hanem szeret rendesen utánajárni a dolgoknak. És jó fej is!
Nőgyógyászt is Ő ajánlott, Dr. Kocsis Évának hívják, a Tétényi úti kórházban dolgozik, és a XI. kerületben van a magánrendelője is! Ő is nagyon jó, most fogom nála szülni második csemetémet!
A háziorvosok közül még a Martonfalvi Etelkáról is hallottam jót, de Őt nem ismerem.
Van itt Tárnokon nőgyógyász is, róla eddig csak rosszat hallottam, nem igazán foglalkozott az illetővel, meg se nézte, meg sem vizsgálta csak felirt neki valamit! Ráadásul szoptatós kismama az illető, nem is mindegy mit szed be.
Hát gyermekorvost nem igazán tudok ajánlani!
Mi a Janóczki dr-nőhöz tartozunk, de csak úgy elvagyunk, és sajnos egyre több ismerősöm panaszkodik rá. De az Orbán Rózsára is, úgyhogy Én is azon gondolkozom hogy keresek másikat, inkább egy maszekot aki foglalkozik is a gyerekkel.
Nem akarom Én hogy minden pitty puttyra antibiot írjon fel, de mikor 3 napja nem bírom levinni a gyerek lázát, akkor ne Rhinatiolt, meg ilyen szarokat adjon. Már bocsánat de tényleg ez van. Viki hál istennek ritkán beteg, de ha az sem rohanok egyből, megpróbálom itthon kikezelni, és a végső esetben megyünk dokihoz. De a múltkor is inkább az ügyeletre mentünk, és Ő írt fel antibiot, és 3 nap alatt rendbe is jött a gyerek.
Egy ismim 1 éves gyerkőce most van másodszorra kórházban, 3 hónapja van megfázva, de az elején sem lett kikezelve. Most szurkálják fel a fülét meg ilyesmi.
Egy másik ismim aki az Orbánhoz jár, hányásos, hasmenéses bajjal, és szintén nem kapott semmi gyógyszert a gyereke, kiszáradással vitték kórházba.
Valahogy Nekem nem szimpi ez a dolog. Tojok rá hogy Én beteg vagyok, és mi van Velem, de a gyerekem normális ellátást kapjon, kerüljön amibe kerül. A doki meg ne azokat a szereket adja, amikért jó lóvét kap hogy azt vegyék az anyukák, hanem olyat ami használ is! Azért kapható az recept nélkül meg meg tudom venni ha akarom, ha meg dokihoz viszem olyan gyógyszert kapjunk, amit nem tudok megvenni recept nélkül és jobban hat mint ezek.
Na nem akartalak elijeszteni, biztos van aki meg van elégedve, végülis emberileg Nekem sincs bajom vele, csak ez bánt hogy valahogy nem kezeli kellőképpen a bajokat. Mikor picik voltunk akkor meg ráfogta hogy tejallergiás, aztán a fenét volt az. De akkor sem küldött sehova vizsgálatokra, csak ne adjak e gyereknek semmit, azt kész!
Amúgy hogy tetszik Tárnok?
Csajok Veletek mizu? Mindenki nagyon el van tűnve!!
Mi jól vagyunk, pocakom már akkora mint a ház, és hol van még a vége!? Házikónk is alakulgat, Viki szobájába lassan kész a nagy Micimackós kép, nagyon szupi lesz!
Ja, és nagyon várjuk a tavaszt, és a jó időt!!! Gondolom Ti is! Ja és segítsetek kitalálni a pocilakóm nevét, mert semmi tippem nincs, vagyis ami van az meg apának nem jön be. A nagy vezetéknévhez valami hosszú illene.
Na írjatok pár sort ha ráértek!
Üdv mindenkinek!