Sziasztok Csajok!!
Túléltem!!
Na akkor az elejéröl:Szóval,nem kellett befeküdnöm "csak" tegnap reggel 7-kor.Mégse kellett méhet tágitani mivel mindkét császáromnál volt valamennyí tágulás.Csak annak kell aki még nem szűlt vagy szűléskor nem tágult egyáltalán.A kórház super modern,már ha lehet egy kórházat igy nevezni itt Magyarországon.Szóval reggel 7-re benn voltunk,8-ra síkerült minden adminisztrácion átkusznunk,elfoglaltam az ágyikomat.Jött a doki,kaptam egy bogyót,amitől elöször iszonyu rosszul voltam,ezzerrel vert a szivem,izzadtam stb...Mondta kitartás a mütétig,sokan vagyunk.A rosszullét kb fél óra után elmúlt,aztán elaludtam,fél egykor ébredtem.Akkor már iszonyuan kivoltam száradva,se enni se inni,azt mondták max kiöblithetem a számat!Na ez tartott délután 3-ig,azt hittem elájulok az éhségtöl.Iszonyú volt.Aztán jöttek értem,hosszú percekig toligátak az alagsori zöld folyóson,tudjátok mint a filmekben.Akkor már kicsit pánikoltam,föleg miután betoltak a 8-as mütőbe ami csupa vér volt,és kiabáltak,hogy ne ide hozd a 2-esbe.Persze addig jól körbenéztem,ugyhogy teljes volt a pánik rajtam.Hogy tovább fokozzuk,a kocsin amin feküdtem ott mütöscuccba,ott hagyta a műtösfiu az elöttem levő beteg kartonját,mire egy hőlgyemény közölte velem,miután megfogta a kartont,hogy -Uristen Zsuzsika maga még mindig itt van??Jézusom,gondoltam ezek még a végén valami szívátültetést csínálnak nekem,ugyhogy akkor gyorsan kiabáltam,hogy én nem az vagyok,és nyujtottam felé az én kartonomat.Azt mondta-Ja bocsi,nincs semmi baj!!!
Aztán végre betoltak a 2-esbe,és akkor ott megpillantottam a dokimat és megnyugodtam.Aztán nem találtak vénát,az nagyon fájt,és még most is nagyon dagadt és kék a kézfejem,és persze fáj.
Aztán jött a maszk,és onnan semmire nem emlékszem.A folyóson tértem magamhoz,akkor mondta a műtösfiuka,hogy minden ok volt.
Fél óra múlva jött a dokim a szobába,de mivel kába voltam,mondta este visszajőn.
Jött is,és le is döbbentem attol amit mondott.
Szóval,volt egy geminiterhességem,ami ugye egypetéjű ikernek nevezhető,aztán ezek szétkéne,hogy váljanak,ami nálam nem történt meg,egyik a másik után elhallt.És ugye kitudja ez miota volt bennem,hát szépen begyulladt és elfertözödött.Etöl a sok görcsölés,szóval szte ez már akkor novemberbe keletkezhetett amikor ugye kétszer jött meg,meg görcsöltem stb...
Most lórugásnyi antibiotikumot kell,szednem + ergam cseppet ugyhogy elégé szarul vagyok.Ja és ráadásul van miomám is,aminek ugye nem tesz jót ez a gyulladás.2 hét múlva vissza kell mennem uh-ra.
Na hát ennyi nagyvonalakba.Megyek lefekszem,mert most 3 napig ki se kellhetek az ágyból ja és 6 hétig semmi emelés.
A lényeg,hogy nem vagyok rákos.Azt mondta az antibogyó mindent helyrerak,aztán csak a mioma marad,ami nem olyan gáz szinte minden második nőnek van.Ha nem nő akkor nincs vele teendő.
Tényleg megyek!!!
Évi!!
Veled mizus???Téged is altatnak majd???