Kriszti!
Örülök,hogy írtál,de annak még jobban,hogy jól éreztétek magatokat nálunk.Nem tudom mi mikor megyünk,megint túlzsúfolt lesz a nyarunk,most a héten megyünk Emőkéékkel a Tiszára,lehet,hogy már szerdán délután. aztán meg egy hétre a Balcsira hármasban,majd anyukámékkal a Tiszára,stb......
Jó képeket raktál fel,annyit csináltunk,hogy én se tudtam még megcsinálni az albumot az oldalunkra.Majd szólok,ha kész leszek.Az imélt megkaptam,ment válasz,különben meg letölöttem a friss verziót,vagyis azt amit írtál,és jó,majd este kipróbáljuk,oké?
Nóra!
Szuper,hogy nem felejtetted el az ígéreted,és írtál. Nagyon örülünk neki.
Jutka!
Lehet,hogy te már ezt nem olvasod,mivel már elindultatok,de mégegyszer jó pihit kívánok nektek és napsütéses szép napokat.
Gondolunk sokat rátok és várunk vissza!
Remélem én is,hogy a legközelebbi taliról nem maradtok le,és végre már láthatnánk élőben is a kis Doreszt.
[quote]J írta:ó ez a pocis kép! Nem akarsz a hónap kismamája lenni?
Ez annyira aranyos volt,köszönöm!
Betti!
Jó,hogy bejöttetek.És köszi,hogy elhoztátok a cuccot.
Mosópor kellene kettő 5 literes,de a fehér ruhákhoz való,nem a Color.Ezt nem tudom,hogy jutatod el hozzám,hogy tudnánk talizni,mert lehet,hogy már szerdától nem leszünk itthon.De addig még beszélünk,sőt én szerdán nem is leszek itthon .Legfeljebb jövőhéten kapom meg,az jó még neked? Addig el tudod rakatni?
Azért nem jelentkeztem,mert apa lefoglalta a gépet,és mostanáig nem engedett ide......... na meg persze pakolok ezerrel.
Na jók legyetek:Ildikó