Sziasztok Lányok!
Jelentkezem már én is. Igazából nincs semmi különös, csak nem nagyon volt kedvem írni, bocsánat...
Jól vagyunk, ill. én még betegen, arcüreggyulladásom van, és a fülem is nagyon fáj, de azon nem látott semmit az orvos.
Pannika is taknyos volt múlt héten, meg hőemelkedése volt, de szerencsére már jól van! Ma voltunk a bőrklinikán, mert a száraz foltjai megint előjöttek, és most el sem múltak arra a testápolóra, ami eddig mindig bejött. ÍGy a dokinéni adott beutalót a bőrgyógyászatra. Írtak szteroidos krémet, ha nem javul, vigyem vissza.
Meg amúgy vissza kell térnünk a hidrofiles fürdetőhöz, meg gyógyszertári testápolózni. Hétvégén végre festettünk, ill. csak Laci, én csak takarítottam. Pannika anyukáméknál aludt, semmi gond nem volt, szerencsére!
Pannika beszéde nagyon beindult vagy 2 hete. Naponta mond több új szót, és 2 szavas kis mondatokat is, pl. fáj a láb (amúgy nem fáj neki, de mióta megtanulta, hogy fáj, azóta színészkedik....
), baba le szett (=leesett, ezt naponta 100-szor hallja, mikor szaladgál az ágyon...
). Tud egy csomó új állatot, és ha pl tv-ben vagy könyvbe lát egy számára ismeretlent, akkor hasonlítja vmi ismerthez. Pl a szarvas, kecske az ló, a tigris, oroszlán az cica (nem is téved nagyot
), a pingvin pipi
Bilire viszont változatlanul nem ül rá, fél tőle....
AMinek örülök, hogy kezd agyerekekkel barátságosabb lenni, eddig pl. sok nála nagyobb babától félt, de már alakul. A kicsikkel eddig sem volt gond. Mostanában többször találkozott a kis unokatesómmal, már lassan 2 hónapos a kislegény. Pannika odáig van érte, simogatja, beszél neki, és ha sír Ábel, akkor teljesen kétségbe van esve, hogy mi a baj....
És olyan kis óvatosan nyúl hozzá. Nekem meg a szívem szakad meg, hogy látom, mennyire örülne egy kistesónak...
Csak hát ilyen szerencsétlen anyja van, aki még teherbeesni sem tud....
Na, mindegy. Már beletörődtem, hogy bölcsi és munka lesz januártól a programunk. Aug. végén megyek bölcsihelyet keresni Pannikának, aztán meg beszélek a főnökömmel. nagyon bízom benne, hogy visszavesznek, és nem kell nekem is melót keresni....
Ja, igen, még Gyuláról sem írtam.... Nagyon jó volt, jól éreztük magunkat. Minden reggel borúsan indult, aztán már délelőtt kiderült, így minden nap tudtunk strandolni. Pannika a ygerekmedencénél sokkal jobban szereti a hideg mély vizet....
Mondjuk a gyerekmedencében megbotlott, és elmerült egy pillanatra, de persze ott voltunk, kikaptuk rögtön, de így utána félt.
Képek sajna nincsenek, mert kölcsönadtuk a gépet a tesóméknak.