Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus, mi voltunk :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Noel,Réka boldog szülinapot!

rik!Te ilyenekre is emlékszel,hogy mikor hoztátok ösze meg hány órakkor!Levi hó elején fogant és hó végén született!
Szal nálunk nem jött be!!
Vendég

Amica,úgy sajnálom,hogy nem állítottalak meg benneteket :( ,későn kapcsoltam,meg mögöttetek pont jött egy volt szomszédom akivel 5 éve nem találkoztam.De majd legközelebb!!!!

Rik,Isti éjjel fél 3-kor,Bence d.u. 2-kor született.Tuti,hogy nem akkor hoztuk össze őket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos képeket nem tudok mutatni a szülinapról,mert csak hagyományossal fényképeztünk,rossz a sógorom gépe :( Majd előhívatom és ha összejövünk megmutatom :D

Mirama,várjuk a képeket!!!

Kép

Kép
hajnus

rik!Kitartás én emlékeim szerint mikor kikerültem álralánosból akkor hülyültem meg és minden tiltott dolgot megtettem kipróbáltam!!Jó volt!!!!
De azért Rékánál ne így legyen!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

álralános-általános akart lenni
Vendég

Sziasztok!Hajni!Rendbe van minden ,mondta a doki!A héten kell mennem ekg-ra.
Rik!Férjedet nem Gyulának hívják?(lehet írtad már)Az iwiwen néztem rólatok fényképet.Még lővér discoból ismerem.Meg barátnőm öcssének a munkatársa.
kola2

ISTI, RÉKA ,NOEL NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!

KépKép
KépKép
vizmatibeus

rik!Megnéztem most a képeidet és a férjed is rohadt ismerős!De nagyon!!Siheder korotokban hol laktatok?Mi Jereván cityn!
Vendég

Vagy szórakozni hova jártatok?
Vendég

Kép látod rik az én fiam mégcsak 17-hónapos,de már oda kell rá figyeni

Kép
Kép
Kép
van közelebbi is,de azt nem akartam feltenni itt már épp szökésben volt vele
Vendég

Kép

Rékának és Noelnek nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Dobok pár képet, majd feltesszük mind a honlapra.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama!Nagyon jók a képek aranyos Noel!!Meg persze Mira!!
Olyan nagyfiús ebben az ingben!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most nézem a híradót és teljesen le :? :? vagyok döbbenve a magyar népen!!Faszán leégetnek minket a világban! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Mi van a Híradóban? Tüntetés? Be sem kapcsolom....undorító. :twisted:

KépKép
KépKép
mirama

Mirama,
boldog szülinapot Noelnek!!

Remélem, holnapra kicsit nyugisabb lesz a főváros.
Iskolába kellene mennem :? .

KépKép
KépKép
esztermami

Hűűű két tortája is volt!! :wink: :P 8)
Nagyon édik!!
Noel már megy? :shock: :P Nagyon nagyfiús tényleg!! :P

Híradó: ezek nem normálisak, odamennek a megemlékezésre ordibálni és balhézni. :cry: :evil: :evil: :evil:
Nem értem kinek jó ez. :?
Vendég

Sziasztok csajok!!

Már ezer éve nem voltam erre felétek.Néha-néha beleolvastam a topikba,de megmondom őszintén,hogy elég sok mindenről lemaradtam.Titeket nem lehet behozni.
Nagyon el voltam havazval meló terén,hát még a gyerek.
Én nem tudom,de mostanába egyszerűen csak rosszalkodik.Nevelem,rácsapok a kezére vagy rákiabálok ha valamit nem szabad,és egyszerűen nem érek el vele sok mindent.5 perc és ugyanazt csinálja.Néha kiborít nagyon.

A pakolása meg aztán nem semmi.A konyhába nem találok dolgokat,csak be kell mennem a szobájába.Szűrő,tölcsér,nyújtófa a sláger.
Ja de ha ellopja,azért berak helyette nekem játékot a konyhaszekrénybe.

Valószínű olyan rossz lesz mint az apja volt,hiába próbálom nevelni.Hogy is szokták mondani?Kutyából nem lesz szalonna!?

De látom Husinak is csak az kell,amit nem szabad. :lol: :lol: :lol:

Nagyon jók a képek Mirama.

Gabó:na de azért mi már javulunk az alvásban.Van hogy másfél vagy két órát is alszik Dávid.Mostanába pedig este 9 től nyomja reggel 9 ig.Biztos elfárad szegénykém egész nap.

Rékának és Noelnek boldog szülinapot!!

Dobok pár friss képet:

Kép

Kép

Kép

A mester rajzol:

Kép

Na most ennyi így hirtelen!
Sziasztok!Legyetek jók!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!
Köszönjük a további jokivánságokat!!!
Zsani
Igen a férjemet Gyulának hivják!Emlékszel rá Lővérből??????Ismerhet ő is Téged?Megmutatlak én is neki!
Örülök,hogy minden rendben ment a dokinál!!Két zsivhang továbbra is,meg ilyenek?Olyan izgi!

Gabó
Mint irtam a Zsaninak Lővérbe járt a Gyulám,én meg Micsoda buliba.A végén értem jött aztán együtt hazamentünk.Jo,mi?Na meg nálunk aludt,mert akkor már Pesti gyerek volt! :oops:
Ja,és a Gyula ált.iskolás korában,én meg 20 éves koromig a Dzsereván cityn laktunk.Te is ott???

Hajnus
Mindenképp hozz képeket,én is hozok a bulirol.

Mirama
Nagyon szép gyerekeid vannak.A férjurad meg olyan a képeken(ha nem haragszol meg)mintha divatlapot néznék,érted ugye?
Nagyon szép kis család vagytok!Merre laktok?(pedig irtad ám,bocsi!) :wink: :idea:
Vendég

Szeszike
Valoszinüleg igy van(kutyábol nem lesz szalonna :cry: )
Nálunk is bizti ez a helyzet a Réka trén.Irtam milyen szofogadatlan lett.Oké,hogy kamaszodik,de az apjára ütött nagyon a hülyeség terén,ami kiboritó!A Gyula 6 évesen lebiciglizett Tomalomra ,a rendőrség kereste...
Anyosék meg is átkozták,ilyen rossz gyereke legyen mint ő volt. :evil: Lehet fogott az átok egy kicsit.(azért ennyir nem durva!!)
Vendég

trén :arrow: terén
Vendég

halihó

na, mi sem voltunk pár napig, gábor szabit vett ki és a 23-mal együtt itthon volt 4 napig, csak egymáséi voltunk - na nem úgy - semmi - na jó egy pici - internet, de csak bekukkantottam...

nagyon szupik a képek!

gabó,
na, a színét már látjuk!! :wink: :lol: de kis pimasz a levi!! :)

kriszti
noel tényleg olyan kis nagylegény már! :) jó a frizuja és az inge is! :)

anita,
dávid is jópofa! :) a kis galád pakológép! :)

mi dorkával ott tartunk, hogy szinte napról napra szembetűnőbb a változás, hogy mennyire gyorsan fordul át egyik oldaláról a másikra. és most már nemcsak az egyik kezét részesíti előnyben a fordulásnál - mert eddig mindig egy bizonyos irányba fordult - hanem a másikat is. Pillanatok alatt pörög-forog ide-oda. mászni még nem mászik, de nyújtózik ezerrel és addig-addig küzd, amíg el nem éri amit akar, közben persze vadul emeli a fenekét, nyomja fl magát szinte nyújtva van a lába, be sem hajtja a térdeit, az égben van a feneke! :lol: bele is tudnék harapni!

most alukál, gyorsan elkezdek főzni, amíg még lehet!! majd jövök még asszem.

ja, dorka pontosan este 7-kor született, úgy emlékszem olyantájt mi még tévézni szoktunk, a java jóval azután következett mindig! :wink: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!
Rik! Magadról már raktál fel képet? Csak mert én is Micsoda bulis voltam. Meg Efébe jártam/ lehet nem így írják/
Köszi a család és a férjem dicséretét, hozzá kell tennem az egy elönyös kép Róla. :lol:
Harkán lakunk, lehet már írtam.

Viol! Noel haját kicsit bezseléztem. :D

Olyan gyorsan fejlödnek ezek a manók, én is imádom követni a változást.

Szeszike! Nagyon helyes Dávid, kis mosolygós!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!Rik!Igen emlékszem rá .Nemtudom,hogy ő megismer-e..A haverjait jobban ismertem de látásból őt is.Micsoda buliba én is jártam ,lehet téged is ismerlek.Igy képről nem de lehet élőbe igen. Dokinál igen izgi ,egész más mint Virágnál volt. :P Örülök meg minden de nagyon félek.Meg már nőtt a hasam ,már van olyan gatyám amit nem tudok felvenni. :? Virágnál alig volt hasam,sokáig meg sem látszott,most mi lesz :roll: .Meg hát ez az egész olyan hihetetlen még mindig.
kola2

kriszti,
igen, látni ám, hogy be van lőve a séró! :lol:

most, hogy dorka haja rövidebb, meg is szekáltam gábort, hogy mostantól a lánya haját is megcsinálhatja reggelente... :wink:
mert korábban mindig azzal poénkodott, hogy bezselézi, de ugye hosszú volt. mondtam, mostantól szabad a pálya :wink: de nem tette meg. :P

ki mit kotyvaszt ma?

KépKép
viol81

zsani,
te nem tudsz képet feltenni magatokról és/vagy virágról? milyen gépetek van? úúúgy megnézném azt a kislányt! :P 30-án ti ott lesztek?

KépKép
viol81

Sziasztok cajok!
Megpróbálok feltenni videót, ha valaki meg tudja nézni jelezné léccilécci! :P

http://www.megaupload.com/?d=W29X2DTX

Vannak új képek is! Viol tök ari a Dorka iwiw "oldala"! :P
Vendég

Kép Kép Kép Kép

:P :P
Vendég

Viol!Ha tudunk elmegyünk 30-án.Ti is?Én nemtudok képet feltenni.Apa meg nem akar,azért mert múltkor nem sikerült és azt mondta többet nem vacakol vele.
kola2

Vero!Helyesek a fiúk! :PNem tudtam megnézni a videót :(
kola2

Szeszike!Nagyon aranyos Dávid!!Én is Így vagyok nevelés kérdéssel.Vannak dolgok amiért hiába ütök rá a kezére v. szólok rá le se szarja.Akkora franc,hogy hihetetlen. :) :) Most is épp hisztizik!

rik!Igen Citybe laktunk mi is a JuhARFA 5-be!Ez az átok dolog lehet bejött?!!Kis szenya volt anno az anyja!Nem említetted még neki?

Viol!Nagyon ügyi Dorka!És hipp-hopp azt veszed észre,hogy szalad!!!! :D :lol: :lol: :lol:

kola!De kettő is van ám benned!!!

Vero!Nekem nem jön be!Nagyon helyesek a fiúk.Látszik ahogy Áron ránéz Ivire,hogy imádja!!
Vendég

Vero! Nagyon helyek a tesók! Áron milyen típusú? Leül babázni Ivivel? Mert gondolom ebben a korban azért van, hogy ciki. Az osztálytársai elött. Vagy nem tudom. Még nincs ilyen nagy gyerekem. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Akkor mikor lessz a tali?Mert én 100%,hogy hétfőn a fél ötössek jövök haza!!
Vendég

zsani,
és mailben van türelme párodnak elküldeni? ha igen, szívesen felteszem ide. persze csak ha van hozzá tényleg türelme, nehogy nekem felbőszítse magát, aztán majd engem szid, hogy minek jut ilyen az eszembe! :wink:

nekem csak a délután jó 30-án, akkor is csak olyan fél 3 után tudnék indulni, akkor jön haza apu és akkor enyém csak a kocsi.

vero,
jók a képek a tesókról!! :) áron hány centi? :)
hja, dorka elég sokat ül itt a gép előtt, van ideje iwiw-ezni... :wink:
én nem tudtam megnézni a videot... mi van rajt?

van egy oldal, www.kuld.hu, ott is lehet videokat feltölteni. én már töltöttem fel dorkáról, elküldtem magamnak, hogy lássam, meg tudom-e nézni. nem tudtam, de lehet, hogy vmiért a gép nem akarta. na a lényeg, hogy nem terheli meg annak a postafiókját, akinek küldeni akarod, mert csak egy linket vagy mirossebet küld, amit 3 napig tárol apostafiók, aztán törlődik, vagyis az illető tudjon róla, hogy küldtél vmit és nézze meg 3 napon belül.

KépKép
viol81

szóval

www.kuld.hu

(az előző hsz-ben belevette az utána következő vesszőt is, és ha onnan klikkelsz, nem nyit meg semmit, mert olyan nincs is...)

KépKép
viol81

Vero

Helyesek a fiuk!!!Te az Áron joképü fiúcska lett!!!! :lol:

Zsani

mindjárt mutatlak az apának az Iwiw-en,majd megirom megismer-e téged!!

Gabo
anyos azota is szenyo,de inkább azt élőben(bár akkorc inkább a babákkal leszünk elfoglalva! :wink: )mikor is lesz a tali???
Vendég

no, most én is megpróbálok vmit...

http://www.kuld.hu/index.php?bele=kap&f ... R5bjZFTTA=

KépKép
viol81

Viol!Ha este hazaér majd megkérem.Ő csak magát nem akarja viszont látni :wink: Pedig ha tudnák képet feltenni ő is rajt lenne.
kola2

Zsani
most néztünk...Azt mondja látásbol csak..
Kit ismertél a haverjai közül?
Vendég

Rik!Férjedet utoljára a tesco parkolóba láttam,barátnőm öccsével volt.egymás kocsiját nézték meg.Barátnőm öccse Kocsis Gábor.
kola2

Rik!Gyöző,Swarz ikrek,valamilyen Gábor,...a többi név nem jut eszembe.
kola2

10 -éve volt már.Hú de régen.De jó volt.
kola2

Viol!Tök jó!!Ilyet én is vettem fel a telcsimmel!!
Ha nektek a délután jó akkor majd megoldom!Lehet akkor kedd reggel IC-vel jövök haza!Még konzultálok, apával,mert ők meg hétfőn jönnek meg!!
Vendég

Zsani
Gyula üzeni,azok voltak az igazi Jo idők!!!(szorakozás szemponjábol,nem azért mert most nem jo! :lol: )
Őket én is ismerem!Na meg a Kocsist is,mert a munkatársa a Gyuszának!!!És a hányival mi van?MUlik?
Csajok!!!Ugy örülök 5-s lett a Réka matek dogája!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Imádom a csajt!!!!!!
Vendég

Gabo
A Gyula a Felszab. 8-ban lakott!!!!!!Képet kér rolad!!!
Vendég

rik!Nahát!!Megpróbálok valamit normit előkaparni abból a pár darabból!!
Gratula a csajszinak!
Vendég

ai iwiwen van egypár
Vendég

az iwiw-en mindenhol napszemüvegbe vagy!!!
Vendég

erika,
rékának gratula a dogához!! :) mit vesznek most??

gabó,
meg tudtad nézni????? én nem... de az a röhej, hogy ha itthon megnyitom a dokumentumok között - mert ott van - akkor meg tudom nézni... de ha elküldöm mailben és megnyitom, akkor nem. ki érti ezt a hülye technikát?? :? ja, ez régebbi felvétel ám! :wink:

KépKép
viol81

rik!Van olyan is amin nincs rajtam!Koszorúslányos,Fertős
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?