sziasztok,
juj, de jó, már nagyon várom a jövő heti talit
Látom, mindenki izgatott miatta
Andesz, Gabi, előre is köszönjük a szervezést, szuper, hogy már lehet menni előbb is!!!
Viszont lányok, ha nem bánjátok én mégsem vinnék sütit...
mióta diétáznom kell kerülöm ezeknek a dolgoknak a látványát, és bevallom, ha még nekem kell megsütnöm is, valószínű nem bírnám megállni, hogy ne egyek belőle..
Enikő, Bessy, jó nektek is ha korábban megyünk? Olyan 1 körül lennék fehérváron, s felvennélek Benneteket! Bessy, te ha jól tudom, nem vagy fehérvári, hol vegyünk fel? Küldöm a számom privibe!!
Kriszta,
a kilók miatt tényleg ne aggódj!!! Röhejes már amit csinálnak!!!!! Remélem Réka láza hamarosan normalizálódik és nem lesz vele semmi gond!!! Jó lesz látni megint Benneteket!!!
Krisztiékről tudsz valamit? Jönnek a talira?
Ildi,
sajnálom, hogy nem jössz, de tényleg munka után megpróbálhatnád!!! Egyébként eddig többnyire munka után taliztunk a lányokkal!!!
Ani,
hát, szuper, hogy már csak a mai nap van!!!!! Ezt már féllábon is kibírod (könnyebb, mint a háton fekvés
).
Kata,
hát, nem is tudom, megennéd-e a babgulyást???? Mi azt csinálunk a hétvégén, ha gondolod, teszek a fagyiba (így hívjuk a fagyasztószekrényt
) és viszek neked egy adagot
Bessy,
nagyon izgulok ma érted, gyere ha van eredmény!!! Minden rendben lesz, tuti!!!!
Vicuska,
már nincs sok hátra, és hamarosan Te is babás leszek. TEgnap a tornán mondta az egyik lány, hogy ők is lombikosak és az első összejött
Tündi,
tetszik nagyon a vonalzód, ügyi vagy!!!