Sziasztok!
Anita, nagyon tündér Anna , hogy minden képen mosolyog! Szuper a forgós fotel, az enyémek is imádják. Még Olivér kapta 2 évesen, de azóta is kedvenc. Lassan vehetek másikat, mert néha összevesznek rajta.
A katica torta gyönyörű, taps érte a "cukrásznak".
Évim, hűha akkor elhalmoztátok Szaszát. Mi tetszett neki a legjobban?
Pintyuska, nagyon csendben van, így kifáraszt Patrickó??? Már biztos fut, mint a nyuszi.
Van már ötlet a szülinapra? Kiskonyha, babakocsi babával?
Andikám, őrült egy család vagytok, az tuti!
Láttam Dorka is felült a római hullámvasútra....
Mi ott akadtunk ki előszőr, majd a pörölyön még1x.Naggyon durva volt.
Örülök, hogy jól telt a kis szabi.
No és egyből szétszedni a házat, amint hazaértetek...
Biztos szép lett, teszel majd képeket?
Hogy kérdésedre válaszoljak igen gondoltam én most netezek, ha L. itthon van, mert a gyerekektől nem tudok. Ha Nelly ébren folyamatosan rajtam csüng, ha alszik Olivér igényel.
Úgy sajnálom neki azt mondani , hogy nem érek rá, alig tudok vele foglalkozni a kis piócám miatt.
Szegény Olivér nagyon várja az ovit, de képtelen vagyok annyit és akkor játszani vele ahogy igényi.
Pedig viszem őket játszira, játszóházba, szomszédolunk is , kevés neki.
Mikor fog egyedül játszani??????
A névnap jó volt (az a 1,5 óra, amíg az ellenség megkaparintotta a gyerekeimet). Nem mentünk sehova, rendeltünk a Wasabiból, filmet néztünk, ennyi.
Kaptam egy orchideacsokrot és egy smaragdgyűrűt (ezt rendelni kellett, még nem jött meg) és megleptük magunkat egy családi wellnesshétvégével az egri Eger-Park Hotelbe. Itt van 4-5 benti medence, ha rossz idő lenne. Svédasztalos reggeli, vacsi.
Holnap megyünk, vasárnap jövünk.
L. kapott egy banánfát és egy Millenium Falcon kulcstartót (enyhén Star Wars függő....)
Olgi, engem érdekelneének a ruhák, a pöttömöm kinőtte a fél szekrényt.
Mikor nem zavarunk? Vagy együtt menjen mindenki? Neked hogy könnyebb?
Puszi, mert ébrednek a csemeték!
Szép hétvégéT mindenkinek!