Sziasztok!!
Emőke, Reni!
Húú, megértelek benneteket!!
Nekem ez még bonyolódik azal, hogy munka után kell főzni. Szerencsére az uram (ezen a téren) igénytelen, gyorsan összecsapok neki valamit. De amig a csajok otthon voltak se volt könnyebb, mert ők nem voltak hajlandók megenni a bébikajákat
Amikor festettünk, akkor a mamánál ettek, és megjegyezték szegénynek, hogy az anya sokkal finomabbat szokott főzni!
Örültem, de ciki volt
Reni!
milyen szőke Ati!!!!
és milyen gyönyörű
szuper, hogy ílyen könnyen elalszik!!
Anita!!
Nekem is van egy Bogás sztorim
Valami sorozatot néztünk közösen, amiben a kisláynnak el kellett döntenie, hogy a 6 tagú családból ki lesz az az egy, akit elvisz magával egy nyeremény koncertre. Sanyi megkérdezte a Marit, hogy ő kit vinne el? Gondolkodott, gondolkodott, nézte a várakozó arcunkat és kinyögte, hogy a Bogit!!
pofára estünk rendesen
Orsi! (és a többiek)
Akkor rendelek a szomszédasszonyomtól aloet, ha kértek!!
Adri!!
Nagyon jók a képek!!! Hihetetlen milyen nagy már Dóri: most született
Judit!
Nálunk is a bohóc volt a favorit a cirkuszban..és a kötéltáncosok
De nálunk a bohóc lefröccskölte a nézőket, meg spagettivel dobálta - gondolhatod: szakadtak a gyerkek a röhögéstől
Arcfestés nálunk már nagyon régen megy, imádják, de csak akkor vagyok hajlandó sorban állni, ha nincs sor
Judit, Emőke!
Na, én pont emiatt rettegtem az EDA-tól, nem is akartam, szerencsére nem is volt szükség rá, mert csak akkor egyeztem volna bele, ha császározni kell.
Emőke!
Én nem vagyok oltáspárti - semmi kötelezőt nem adatok be a gyerekeknek. Mari 4. éve jár oviba, egyszer volt influenzás: Három napig valóban lázas volt, de utána mintha elvágták volna. Én soha nem voltam influenzás, pedig gyerekekel foglalkozom. Sőt a légkondis munkahelyemen sem kaptam el. Nem mondom a téli, tavaszi taknyok nem kímélnek, de azok ellen nincs oltás.
Én az immunerősítésben hiszek. De mint tudod én bárányhimlő ellen se oltattam
Sőt, és nekem ez a példa volt a legmeggyőzőbb az oltás ellen, amikor elkezdtem dolgozni januárban, akkor lettek a csaajok influenzásak és elkapta a Sanyi is. Dolgoztam 4 órába , aztán jöttem haza ápolni a 3 beteget, főztem, rohangáltam és nem kaptam el. Ezt az oltás is tudja garantálni???
Szerintem is sok olyan van, amikor az oltás betegít meg - főleg időseket, pedig őket akarjuk megvédeni. Egyetértek Judittal.
Remélem mindenre reagáltam amire szerettem volna.