Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! Köszi lányok, jobban vagyok, remélem, hogy tényleg átmegy 2-3 nap alatt. Hihetetlen, hogy le tudja gyengíteni az embert. :( Tegnap délben Gézut is alig bírtam ellátni. :( Most egyenlőre csak a gyomrom fáj, beszéltem védőnénivel, este meg elkezdett emelkedni a hőm, akkor hívtam az ügyeletet is, ők is megnyugtattak, hogy vírus, lázcsillapítás, folyadék és Smecta por. Nu! Ennyi a nyavalyámról elég is! :wink:

SZilvi! Nagyon tündik a kutyusok! :D Milyen jó, hogy így el vannak hárman. :) Édesek vagytok Lillivel, ahogy bealudtatok! :D
Délelőtt jönnek Orsiék? Hátha elkerülik az ónos esőt. Én is pont erre gondoltam, hogy hülye ónos eshetne máskor is. Azt hittem, csak szerdán jönnek haza...

Lini! Örülök, hogy megvagy Te is, és ilyen jól sikerült a győri kiruccanásotok! :D

Hajni! Bár már túl vagytok a témán, sajna sokminden fogja még érni a kicsi lányodat, még ha ott is vagy mellette, ne hibáztasd magad! Párod reakciója tényleg durva volt, de ahogy valaki írta, biztos, ő is megijedt! Remélem, már minden okés a kicsi lelkedben is! :wink:
Tojáslikőr! Cuki vagy! :D Asszem erről most lecsúsztam. De jó tudni, hogy vannak ilyen lehetőségek! :D

Na még jövök, megyünk reggelizni!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Dolli!Örülök,hogy semmi extra.Mára már bizti jobb lesz.

Szilvi!
Tök jók a képek :lol:

Képzeljétek,a Reginek reggelre mindkettő szeme tök csipás lett. :cry:
Taknyos is lett.
Most már a hócipőm kezd tele lenni,isten biza.
Hála égnek a kedve jó,láza sincs de akkor is...
Főztem most rá kamilla teát és lekentem anya tejjel.Nem igazán szeretnék a beteg rendelésre elmenni vele,múlt héten is az utcán álltak az emberek.Még az hiányozna,hogy valami mást is benyaljunk.
Viszont ha holnapra is ilyen lesz akkor megyünk dokihoz.
Ja szülinapi buliban voltunk a szomszédban vasárnap......

mimi12

Mimi: itt a ZsAndi féle recept. :lol:
[quote]E írta:z pedig isteni finom és nagyon egyszerű elkészíteni.Dorina náthás és ezt a sütit nagyon szereti gyorsan meg is csináltam, mert így nagy mennyiségű természetes C vitaminhoz tud jutni a szervezete.
CITROMOS ÁLOM
25 dkg cukrozott tetejű babapiskóta ( mert ez jobban puhul ), 0.50 l tejföl, 0.50 l tejszín, 2 db citrom, 12 ek. cukor, 1 cs. vaniliás cukor

A tejfölt habosra keverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citromok reszelt héját és levét. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. Egy jénai tál alját kirakunk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, majd ismét egy sor piskóta jön és a tetejére simítjuk a maradék citromos krémet. Citromgerezdekkel és levélkével díszítjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

Nagyon finom, könnyen elkészíthető sütés nélküli sütemény. Én szoktam fél adagot is készíteni belőle,

Szilvi: annyira aranyossak vagytok Lilivel! :lol:

Dolli, Regi baba:
Kép

NA most meg Orsiékért aggódhatunk! :?

Kostyika: elolvastam. :lol: Januárban majd szívesen meglátogatlak Titeket is! :lol:

Lili arca a tápi+alma+banán+sütőtök evésre nem pirosodott be. Ma jön a krumpli. :lol: Feneke jelentem javulóban van. :lol:

Brigi:
Kép már várom a holnapot! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini:
Péternek:
Kép Bocsi :oops: Gondoltam neki nem küldhetek virágot... :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!Köszi a receptet.Ez tényleg rém egyszerű.
Paradicsomost nem adtál Lilinek?
Te csinálsz neki kajákat vagy bébiételt veszel?
Amúgy lehet nem is a kajáktól volt,hanem tényleg a hideg vagy valami vírus esetleg így ment át rajta.

Én beszéltem a védőnőnkkel.Ő otthon van homeopátiában,és a shlüsser sókban.Mondott egy homeós szemcseppet a szemére és egy shlüsser sót a taknyosságra.Már a párom meg is vette a patikában,és már próbálgatjuk is.Kíváncsi vagyok,milyen a homeos szemcsepp?Jó lenne ha nem kéne betegrendelésre menni.
Ja és én főztem kamillát,mert ugye az van benne a fejünkben.Erre mondta a védőnő,hogy azt inkább ne,mert esetleg allergizálhat.Úgyhogy marad az anyatejjel lemosás és a szemcsepp.

Na Szabi szétrúgja a lábam,nem bír magával :lol:

mimi12

Mimi: paradicsomot még nem eszünk. :lol: Két hete már én csinálok kajákat mert az üvegesben tényleg ki tudja mi van. Pedig a sárgabarack babakekszel nagy kedvence volt. :? Apuéktól kaptam házi krumplit, sárgarépát, céklát, sütőtököt úgyhogy tobzódunk. Itthon meg van alma. Csak a banán gyári de arra nem allergizál.
Tényleg a céklát, hogy kell megcsinálni neki?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni,
Én csak megpucoltam a céklát és megfőztem, majd turmioltam némi almával és a főzőlevével.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Hajni, Sajnos céklában nem tudok Neked segíteni.

Tegnap voltam orvosnál minden rendben, emelnem kell a magnézium adagomon, mert fájdogált a hasam. Én úgy emlékszem, hogy Dorinával a vége felé voltak ilyen fájásaim, mikor keményedett a hasam, doki azt javasolta emeljek a magnéziumon.
Holnap reggel megyek AFP-re, mert ma nem vették le, mert a doki holnapi dátumot írt rá, ezért ma fölöslegesen mentem.
A mai napról beszéltük, hogy menjek nem is értem miért írt rá holnapi dátumot, na mindegy!!!

Ti a gyerekekkel díszítitek a fát vagy 23.án éjjel érkezik a fa?
Mi tavaly 23.án éjszaka díszítettük és reggel együtt örültünk, hogy a Jézuska hozott nekünk fát!!!
Vendég

Kostyika: köszi a cékla infót. :lol:

ZsAndi: Annyira jó amikor potyára ugráltatnak! :x És ha ezért vettél volna ki szabit?????
Nekünk idén még nem aktuális a karifa téma de azt hiszem én úgy fogom csinálni, hogy Apa elmegy 24-én délután Lilivel sétálni és én addig feldíszítem. Aztán csengőszóra bejönnek majd.... :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Zsand!
Ha itt veszik le az AFP-t,nekem úgy rémlik szerdán kell menni.Nem?

Karifát mi akkor díszítjük mikor a SZabi alszik délután,és 24.-én.

Hajni!
Céklát megfőzve adhatod natúr is,de krumplival répával össze főzve is.
Most már 1-2 kanálka olíva olajon dinsztelhetsz egy fél hagymát,és teheted arra a megpucolt krumplit répát..stb.A hagyma kicsit édesíti a kaját.Én pl a Szabinak majdnem mindenbe főztem sütőtököt.Fincsi édeskés ízt ad a kajának.

mimi12

Ja Hajni a legfontosabb!!!
A céklától piros lesz a kaki.Nehogy megijedj :lol:

mimi12

Sziasztok!

Hajni! Én némi krumplit is tettem a cékla mellé. Istenem de rég volt, mikor próbálkoztunk az új kajákkal. :D Mondjuk Gézu nem volt válogatós... Lilinek tetszik a dolog? :)
Ja, és tipikusan csak a céklával kentük össze magunkat. :)
Kép

Zsandi! Vigyázz Magadra! Még tényleg korai a keményedés!
Mi közösen díszítjük a fát 24-én délelőtt, akkor hangolódunk rá igazán a Karácsonyra. :)

Kditke! Ha még nem késő...
[quote]D írta:évényi Enikő: Tied a nap

Nem tudom Neked adni a napot
De tudok adni egy pillanatot
Mikor megállíthatod a rohanó időt
Kiszakítva belőle minden erőt

Nem tudom a napot Neked adni
Sugarával meleget árasztani
De elküldöm Neked szívem melegét
Áldásként küldöm, legyen a Tiéd

Nem tudom a napot adni Neked
De adom a szeretetemet
Ha fontos Neked, kezedbe veheted
Ha megérintett, magaddal viheted

A napot Neked adni nem tudom
Hiszen nincs is saját napom
De van egy kis lángom, csak Neked
Amely szeretetedért tőlem egy köszönet .

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Szilvi!Igen,nagy nehezen elaludt,miután elküldtem tegnap az üzit,rá 2 percre.. :? És akkor fektettem le,mikor a barátok közt kezdődött.Csak ugye apa=játék. :?

Dolli!Sokat gondoltam rád,hogy mi lehet Veled!Remélem hamar meggyógyulsz!Párod otthon van még?

Hajni!Kép

Zsand!Marha jó ez a fölösleges ugráltatás! :? Mi mindig 24én díszítjük a fát.Tavaly Dorci is ott volt,már nem is tudom,aludt vagy nem,de úgy voltunk vele,még pici.Idén nem tudom hogy lesz.Talán átmegy addig Anyuhoz...

Mimi!Azt én is hallottam,hogy a kamilla nem éppen jó,mert szárít és allergizál.Dorcinak el volt tömődve a könnycsatornája,akkor néztem utána,hogy mivel lehetne törölgetni.Csak forralt vizet használtam.

Kép
tierno

Dolli!Hú,de szép vers!

Kép
tierno

Mimi! Szegény Regi! :( Jobbulást Nektek! Nem csoda, hogy eleged van a sok betegségből!

Nem tudom már, ki kérdezte... anyum fel tudott jönni hétvégén, a hó miatt csak hétfőn ment haza... NYÁRI GUMIVAL!!!! Azóta mivel mindenfelől kapta az osztást, beruházott télire. Le lett szúrva szegény rendesen. :oops: :twisted:
Megsütöttük a mézest, a bejglit ma akartam, de úgy látom, ez most nem a bejglisütögetős karácsonyom lesz. Letettem róla. :? Legalább nem hízik a sejhajom, doki mérlege szerint így is 6 hét alatt 3 kilot híztam... :oops: Pedig fő eledelem a gyümi és zöldség, abból sem a kalóriadúsak. :?
Fárasztalak benneteket egy pár kép erejéig... :oops:

Kép Kép Kép Kép

Az én kicsi fiam 2 órán keresztül ücsörgött a kisasztalnál és szaggatott, kent, díszített. :D A karifa lesz az első saját készítésű ajándéka a családtagoknak. :D

Kép
Kép
tekiroll

Brigi! Köszi! Alakulok, csak a gyomrom ááááááááá! :D :evil: Meg a vérnyomásom béka feneke alatt. :roll: Párom tegnap meg ma dolgozott, holnap már nem megy, úgyhogy már nagyon várom haza, itthon lesz 12 napot, ha jól számoltam. :D

Az idézetet tavaly apa szülinapi fotókönyvébe írtam. :D Akkor volt 30 éves.

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Jelentkezz, ha hazaértetek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Ügyesek vagytok!De aranyos fiad van!!!!!Anyukád milyen fiatal és hogy hasonlítotok egymásra!

Kép
tierno

Kicsit panaszkodom nektek:
Ma van apa szülinapja és már jól kibőgtem magam. Vasárnap mentünk a szüleihez. Én gondoltam felköszöntik, azért KELL még Győrből hazajövet bemenni. De nem. Erre ma mondják neki ugorjon be, hogy felköszönthessék. Engem persze nem hívtak!!!! Én nem tartozom a családhoz? Ha hozzájuk nem is, de Petihez igen! Ezt nem lehet megérteni? Olyan nagyon rosszul esett! Ráadásul én is készültem ma, ha felébred Lili megyünk a tortáért, átjöttek anyuék hoztak ajándékot…..stb. direkt megbeszéltük a múlthéten, hogy anyuék ma jönnek. De hát ez nem számít persze…
(mielőtt azzal nyugtatnátok, hogy biztos rám is gondoltak, hát nem. Ha azt akarják, hogy én is menjek, azt is csak azért, mert még Lilit nem engedem egyedül, azt mondják MENJÜNK. Most kifejezetten azt mondták MENJEN E/1 személyben. Ott lesz a tesója, szülök, szóval a család csak én nem) ha nem lennének itt anyuék tuti még mindig bőgnék.
Szó nélkül tűröm, hogy minden alkalommal, amikor átmegyünk após beszól valamit, megbánt vagy csak érezteti, hogy nem örül, hogy ott vagyok. Azt is szó nélkül tűröm, hogy apa SOSE áll ki mellettem! van egy fal, ami telis tele van képekkel, csak én nem vagyok ott, még a nővére férje is kint van csak én nem! Annyira, de annyira rosszul esik!!!!!
Apa meg kész van, hogy mindig sértődés van a szülijén, vagy ünnepkor ezért is utálja az egészet. Megértem, hogy neki a legrosszabb, de mit csináljak, ha ez engem nagyon bánt!!!! Miért nem lehet elfogadni, hogy most már én is hozzá tartozom????
Annyira nehéz ez az egész. Főleg hogy nem tudom kivel megbeszélni. Mindig túlteszem magam, a hülye beszólásokon, igaz kell 3-4 nap hozzá, mert ügye nincs kivel megbeszélnem és mire elfelejtem, túl vagyok rajta át kell menni és kezdődik az egész elölről. Már annyira utálom ezt az egészet. Mindig elhatározom, hogy most már legalább az anyóssal megbeszélem a dolgot, de sosincs merszem hozzá. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy miért kell ilyennek lenni????

Majd este még jövök, szétrobban a fejem!

Lini
Kép
kicsi lini

jajj, Lini! Ez nagyon gáz! :( Egyébként azt sem értem, hogy miért nem szólnak előbb, hogy ma szeretnék felköszönteni??? Te meg otthon készülsz! :(
Tényleg párodnak nehéz helyzet, de ő is családot alapított, ezt figyelembe kéne venniük! És neki is ki kéne állni mellettetek!
Sajnos nagyon meg tudom érteni az elkeseredettséget, nálunk is hasonló a helyzet, de azért évek múltával javul a dolog. Beszélni még én sem ültem le velük, mert fölösleges, hisz szinte minden esetben alkoholos állapotban vannak, amikor egyrészt csak veszekedni tudnak, másrészt úgysem emlékeznek semmire az egészből. Még arra sem, hogy ők mit mondtak. :(
Azért párodnak említsd meg, hogy Ti is léteztek! És ti is ma szerettétek volna felköszönteni! A Te családod ezek szerint befogadta őt, jogos az elvárás a Te oldaladról is!
Jaj, asszem semmi pozitívat nem tudtam most írni... A pasikat nevelgetni kell néha. Hány éves a párod?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Lini!
Nagyon sajnálom..........
Szerintem, ha párod hazamegy és meglátja a tortát, biztos megérti, hogy nagyon vártátok Őt!!!
Próbálj meg beszélni vele, hogy Neked ez nagyon rosszul esett, mert nagyon vártátok együtt a kislánnyal. Szerintem csak akor beszélj anyóssal, ha párodaal már sikerült megbeszélni, hogy Te azt érzed, hogy nem fogadott el a családja!!
Remélem meg tudjátok beszélni.
Hidd el egy kiadós beszélgetés után nagyon meg fogsz könnyebbülni.

Egyébként ma nálunk is volt vita. Nálunk apa nővére miatt. Évekig nem beszéltek, mert a nővérével csinált egy boltot közösen, de csak apának volt pénze, amit bele is tett a boltba, eleinte írtak mindent, de a füzet eltűnt.
A nővére azt mondja ő nem tartozik azzal a jelentős összeg felével, merthát tönkrement a bolt.
Volt olyan, hogy a Dorina pár hónapos volt és úgy ment el mellettem ahogy toltam a babakocsit mint egy idegen mellett, ami nekem nagyon rosszul esett.
Mi a nővérével a mai napig nem beszélünk, pár hónapja elkezdtek beszélni, persze a múlthéten kért már kölcsön lóvét amin én nagyon kiakadtam, erre tegnap a bankba kellett rohaania a páromnak, mert valamit kellett neki intézni, ma pedig a kórházból kellett hazahozni. Amit már igencsak nem tudtam megállni szó nélkül.
Szóval itt sem rózsás a helyzet és az a baj, hogy fogalmam sincs, hogy kezeljem a helyzetet, mert indulatok nélkül nem tudom.

Puszi mindenkinek
Vendég

Szijasztok! :D

Már hazaértünk délre, csak pakolászás van!Meg ki kellett pihenni a nagy pihenést! :wink:
Apika megy céges vacsira, így egyedül leszek, lesz időm visszaolvasni!

SZILVIKE&ISTVÁN!

Nagyon szépen köszönöm a kutyafelügyeletet!!!!!
Tüdérek vagytok! :
D

Kép

Hűűűűűűűű Lini!

Teljesen igazat adok Neked! :cry:
Ami sok az sok! Bocsi, hogy ezt mondom, de iszonyat bunkóság amit művelnek Veled! :cry: Én nem biztos, hogy így bírnám! Bááár én nagyon sértődékeny vagyok és nem várnék ilyen sok ideig, rögtön tudtukra adnám hogy borzalmasan fáj amit csinálnak! :(
Nagyon sajnállak! Gondolom ezekután már nincs is kedved köszöntgetni a párodat! Szüleid mit szólnak ehhez???? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak tegnap hajnalban/nappal írtó szar napunk volt. Marci szinte egy percet sem aludt, nagyon fájt a hasa és minden alkalommal felébredt és üvöltött tőle. Mára már jobb, még aludt is!
Így sikerült megsütnöm a mézeskalácsot is!

Kép

Ja, fenyőfánk még nincs és a díszek is valahol a padláson :)

Azért jó volt hogy apa itthon volt tegnap délelőtt, még takarított is és Marcit este ő nyugtatta!altatta, hogy én tudjak pihizni!

Na megyek mert óhajtanak! :)

Mangora

Kép
mangora

Dolli

Gyönyörű a vers ezt fogom édessapa ajándéka mellé írni ! :wink: :lol:

Lini és Zsand

Nálunk is voltak ilyen hasonló helyzetek, mármint anyóssal, hogy nem igazán kedvelt, pedig én azt hittem, hogy igen de 13 év után kiadta a sértődöttségét. Én próbáltam vele megbeszélni, mivel nem akartam haragot de csak olaj a tűzre, azóta mégjobban megromlott a viszonyunk. :oops: :shock:

Most még a karácsonyt is lemondta, pedig eddig mindig itt volt.
Nekem nagyon rosszul esik meg persze Tomika is hiányolni fogja ! :oops: :cry:
Hülye dolog de még én érzem rosszul magam és nekem van lelkiismeretfurdalásom !! Barátnőim szerint örüljek neki, hogy legalább nem kell jópofit vágni neki !!! :wink:

Sajnálom, mert látom, hogy Tomika nagyon szereti és pont ezért akartam megbeszélni a vita okát, de hát a végén a férjem nem állt senki oldalára. Sem az ővére sem az enyémre, de ez nekem is rosszul esett így valahogy azóta nem is eröltetem a találkozásokat pedig a saját kisfia fel sem hívta volna, ha én nem mondom neki 13 éven keresztül minden hétvégén !! :oops:

Orsi

Mint olvastam neked is voltak hasonló esteid, te túl léptél a vitákon a sértődöttségen ??? :wink:
Hogy csináltad ???

:wink:

Kép

Kép
kditke

Szija Edit!

Az én példám nem a követendő példa!
Én vagyok az a nagyon hülye aki sose adja fel! :wink:
Nekem 2 évig nem volt vele problémám, aztán Bubu születése után minden megváltozott! :(
Onnantól mindenbe beleszólt, osztogatta a "jó"tanácsokat, és ha nem fogadtam meg akkor volt nagy sértődés! :(
Ez 2003-től tartott egészen 2008 tavaszáig!
Húúúúú nekünk vérre menő vitáink voltak! Rengeteget sírtam!Állandóan kavart a hátam mögött, szídott akinek csak tudott, semmi nem volt jó! Mindig összvesztünk, akkor volt hogy hónapokig nem hívott, nem jött, nem látogatta az unokáit sem! :cry:
De volt hogy a gyerekek előtt kiabált velem, hogy soha többet nem jön hozzánk! :cry:
Sosem adtam fel, mindig próbáltam a kedvében járni, neki megfelelni! Nálunk detto a helyzet, egyik gyereke sem hívja, Apa sem! Mindig én hívom telcsin! Mi mondjuk minden nap beszélünk, van hogy naponta többször is!
Volt egy pont ahol megtört a jég!Egyszer elment Zemplémbe és én jártam etetni a cicákat, mire hazaért kitakarítottam nála, bevásároltam, hogy ne üresen legyen ott a htője, csináltam neki egy meleg csacsit, megterítve hagytam ott az asztalát, vázába vágtam a kertből rózsát!A 65. szülinapjára szerveztem meglepi partit, meghívtama testvéreit, volt nagy bográcsozás.És persze sok apró segítség, elhoztam a szőnyegeit kitakarítani stb..
Biztos jól esett neki, de nekem mégjobban, hogy végre tehjetek olyat amitől érezheti, hogy szeretem! :D
Azóta nagy ritkán vannak összezörrenések, de már nincsenek napokig tartó sértődések! :wink:
nagyon hamar túllépünk rajta! Már én sem sértődöm meg a dolgain, de azóta Ő is nagyon figyelmes, hogy ne bántson meg!
Nálunk is volt egy olyan karácsony, hogy elment valami keresztény házba karácsonyozni, ahol olyan emberek vannak akiknek nincs családjuk, közben meg mi is hívtuk meg a lánya is! :(
De én azt mondom hogy nincs két ember, nincs két anyós sem!
Én örülök, hogy nem adtam fel a dolgot! Még a férjem is azt mondta, hogy ennyi bántás után tizedét sem tette volna meg! :shock:
Igaz lehúztam 5 évet segítség nélkül, de most meg kárpótól! Rengeteget segít, ha nem lenne, nem tudtam volna nyáron megcsinálni a sulit, nem tudnék délelőtt dolgozni stb...
Ha nem muszáj nem kérem, hogy segítsen, de ha már eltelik 1-2 hét hogy nem kell vigyáznia Bogira, akkor már szól, hogy vigyem és hogy nem akarok-e valahova elmenni! :lol:

Nem irigylem azokat akik rosszban vannak anyóssal apóssal! Mi is nagyon sokat szenvedtünk, minden nap sírtam! Ha jött hozzánk remegtem mikor fog beszólni vmit, vagy bántani stb.
Amikor ott volt végig gombóc volt a torkomban, majd kiugrott a szívem, tűzpiros volt az arcom.... :oops:
De azt is meg kell értenünk, hogy a párunk édesanyja! Eygszer mi is leszünk anyósok és ha esetleg nem olyan lesz a fiunk választottja amilyet mi megálmodunk a tökéletes fiacskánknak akkor jajjjjj neki!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Pl. engem is zavarna, ha trehány lusta, koszos, menyem lenne! :oops:
Bálint annyira szereti a friss tisztaságot, a rendet, a vasalt ruhát és mindenért annyira hálás! :lol: Lehet nehezen viselném ha ezeket az alapdolgokat nem kapná meg! De még van időm magam túráztatni, hogy ne legyen sárkány! Valszeg az embert fogom abban a kislányban látni, nem a takarítónőt! De az is tuti, hogy a kis menyemnek is ott segítek majd ahol tudok, ha majd babácska lesz! :wink:
Lini anyósát simán lebunkóznám így látatlanban( bocsi :oops: ), mert Lini annyira kedves, bájós, őszinte, törékeny kis nő! Házias, a babával tökéletesen boldogúl, sosem panaszkodik, hogy fáradt, teszi a dolgát! Mi a franc baja van???????? :shock:
Lehet irígy az öregasszony! :lol:
Vendég

Lini: basssszzzzzus!!!!!! Én meg zargatlak a hülyeségeimmel! Ne haragudj!!!!! :oops: Remélem nem ér haza későn Péter és meg tudjátok beszélni. :roll:
HA gondolod holnap átbeszélhetjük a dolgot ha az segít kicsit. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Apának még telefonba elsírtam, hogy borzalmasan bánt. Eredmény hogy tiszta pipa lett, hogy nem tud szétszakadni. Pedig nem is szétszakadni kéne, hanem a szülei tudtára adni, hogy én hozzá tartozom. De egyszerűen nem mer velük beszélni, mert akkor sértődés lesz részükről.

Elmentem a tortáért, aztán amikor megjött apa meggyújtottam a gyertyát, felköszöntettük. Anyuéktól pulcsit kapott. Ami azért érdekes, mert nem is mondtam nekik, hogy mit vegyenek. Apa meg tőlem pont pulcsit kért karira, mert mindent „kinőtte”. Szóval nagyon örült, mert tényleg jó néz ki!

Szüleitől a tortát kapta, hozott is haza belőle, de én nem fogok enni belőle az tuti.

Anyuék nem mondanak semmit a helyzetre. Látom, hogy sajnálnak (nem tudom, hogy ez e a megfelelőszó), de nem mondanak semmit. Nyílván rosszat nem is mondhatnak. Jót meg nem tudnak?! Talán azért nem mondanak semmit.

Na a nagy barátaink sem köszöntötték fel. Mondta nagy szomorúan, hogy egyik sem küldött neki még egy smst sem. Erre én sunyiba írtam most nekik, hogy MA van! És már hívta is. Láttam apa arcán, hogy nagyon örül neki. De psszt egy szót sem, hogy én szóltam.

Annyira aranyosak voltak ma anyuék. Én kitakarítottam a fürdőt, anya vasalt, meg teregetet, apa főzött, húgom játszott Lilivel. Olyan jó volt, most olyan szép tisztaság van. Apukám délután lefeküdt a Lilivel, mert érdekes módon délután Lili nem szeret és nem is hajlandó egyedül aludni, addig én lefertőtlenítettem a játékait, habtapiját, rendet raktam! Annyira szeretem őket! Mindig csak segítenek nekünk, pedig nekik is annyi gondjuk van….

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi! Örülök, hogy rendben hazaértetek! :D Marcipán hogy fogadott? :D

Lini! Azért nem semmik vagyunk, mi nők! A pasik megbántanak, és azután is képesek vagyunk félretenni a sérelmeinket, hogy az ő lelkének jobb legyen (a barátok értesítésére gondolok... meg nemrég Hajni is valami affér után fél nappal már apa kívánságára főzött)... Ez az igazi szeretet! :D Remélem, a férfiak ezt észreveszik, még ha nem is mondják!
Anyudék nagyon aranyosak voltak, és legalább tartották benned a lelket amíg párod hazaért.

Kriszti! Párod előtt le a kalappal, látom,kezd belelendülni a dolgokba. :)

Mia! Hol csavarogsz?

Jaj, nem is meséltem! Véglegesítettük a lányunk nevét! Réka Laura! :) Úgy örülök, hogy végre megvan, nehéz szülés volt. 8)

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

kisse horrorba illo volt a mai napom. Du.4-tol vasaltam este 8-ig. (Utalok vasalni!!!!!!) Ehez hozza tartozik hogy 5-kor a gyerek elkezdte a nyugos musort es ingaztam a vasalodeszka es a gyerekagy kozott idonkent. A vegere mar nagyon kivoltam, leultem az agy szelere, elmagyaraztam Patriknak hogy ezt nem csinalhatja velem, ne legyen ilyen gonosz. Erre meg teli pofaval ramvigyorog es tartja a vigyort a nagy fejen. Mondtam neki hogy viselkedjen szepen es egy vigyorral nem lehet megoldani ilyen globalis problemat. (Erre vigyorog tovabb, mar szelesen nagyra nyitott szajjal) Hat ennyi az en kis angyalkamrol. :)
Este apa hazajott, elmult a hiszti, apa etette meg, tette tisztaba azota se kep se hang, eldolt mint a lisztes zsak.... csak neha rofog egyet-egyet...

Latom mindenkinek hasonlo a tema. Kedves ferjeink gyavak hogy kimondjak a csaladjuknak; nekik uj csaladjuk van, ahova nem csak az unoka, a feleseg is beletartozik.
En anno talan 2 eve megdumaltam ezt az anyosommal, hogy nem szeretem ha gyereknek neznek, o jo fej, mindent megert. En elsirtam neki minden bajomat, azt is hogy a fia engem egy karacsonyfadisznek nez. Azt mondta, ne hagyjam magam. :D Szoval ne hagyjuk magunkat. Paromnak is mondtam,ha most lemegyunk karacsonyra es valami nem ugy lesz ahogy en akarom (a gyerekkel kapcsolatban) nagyon kiborul a bili...
Szerintem tart is tole... :D
Mondtam neki, vedjen meg minden esetben mert ez igy helyes. Szerintem megertette. (annak ellenere hogy ferfibol van.)

Na megyek aludni, elvileg holnap indulunk videkre........ elvileg.....

joejt es puszka!

sünciboglya

Visszaolvastam, még szerencse, hogy nem írtatok sokat! :)

Dolli! Jaaaaaaaaaaj szegénykém, mot olvastam, hogy beteg voltál! :cry: Jobban vagy? Nagy Géza mikortól van szabin?
Nagyon jóóók a mézes sütős képek!!!!Nagyun cuki Gézu, látszik, hogy koncentrál! :lol:
Anyud tényleg nagyon fiatalos és csinos! :shock: Mi a titkotok????
Nagyon szép az idézet amit Editnek raktál fel!

Zsandi! Jaj Téged meg mit össze nem ugráltatnak! :? Hol csinálják AFP-t? Nekem is úgy rémlik, hogy SZTK-ban csak szerdán van AFP, mert aznap van a beküldős nap!
Végül melyik doki mellett döntöttél? Hol fogsz szülni? Nem csinálsz vonalzót, hogy tudjuk hány hetes vagy??? :oops:
Annyian dícsérik az édes álmot, hogy muszáj lesz kipróbálnom! :wink: Én nem vagyok egy citromos, de Apa meg Bubu imádja! Én ugyanezt csinálom, csak Mascarponéval és a piskótát kávéba mártom és Tiramisu lesz belőle! :lol:

Hajni! Szerintem mindenkinél legurult már a gyerek! :wink:
Popó pirosság, nekünk a bioptron lámpa jött be, amikor már az összes krémet kipróbáltuk és nem segített egyiksem!

Brigi! Kiságy: nekünk Bogi 1 éves kora óta felnőtt ágyon alszik! :wink:
Itt az ideje lecserélni a kiságyat valami gyerekágyra, heverőre!
Az altatás kicsit problémás lesz pár hétig! :(

Kriszti! De szépek lettek a mézeseid és kiscsizmák! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyenekre is jut időd egy kisbaba mellett!

Mia! Olyan jó olvasni Téged, hogy ennyire erősek az anyai ösztöneid! Igazi anyatigris lett Belőled! :lol: Nálam is így kezdődtek agondok anyóssal, mikor nem hagytam rá a hülyeségeket: (6 hetes babát déli napsütésben napoztatni kell, adjak neki cukros teát, nem szabad szívni az orrát, mert attól lesz taknyos, stb....
Sógórnődről megvan a véleményem! :? Én nem félek Tőled, még le is merlek vetkőztetni !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mikor indultok? Csak keményen, ne hagyd Magad! Amúgy lehet én is azt mondanám, hogy jöjjenk Ők karácsonykor! :wink: Ne Ti alkalmazkodjatok, Ti hárman vagytok, ők meg csak ketten! :wink:
Persze nem könnyű, mert anyósod messze lakik! :(

Szilvike! Nagyon jóóóóóók a kutyás képek! Annyira aranyos vagy, hogy így putyulgattad Marci cicát! :wink:
Képzeld tegnap olyan bánatos volt! Nagyon örült nekünk, meg itthon Bubunak, a háznak, a kertnek, de láttam rajta, hogy hiányoztok neki!Tutira nagyon jóóóól érezte magát, a sok hancúrozás Igivel! Olyan aranyosak a kutyáitik, hogy így befogadták ők is! :D

Andika! Mikor ért haza Robi?
Kiderült, hogy 24.-n menni kell-e?
Vendég

Rólunk röviden:
Köszi az aggódást, aranyosak vagytok! A vissza út sima ügy volt, végig 6-7 fok volt, vakító napsütés!
Oadút nagyon gáááz volt, végig hóátfúvásos volt az M7-es, nagyon féltem! :oops: A főutak meg tiszta havasak, egyszer ki is csúszott az autó! :?
Kolpingról annyit, hogy sajna nem jött be! Jövőre tutira Kehida! Ez egy igazi gyerekparadicsom, de ha játszóházba akarjuk vinni a gyerekeket akkor inkább leviszem ez Esőerdőbe! A wellness része(medencék, szaunák) gagyik, szobaszerviz, kiszolgálás, recepció übergagyi, szoba: az ágyban a fejünknék húzott a hideg, gyerekszobában zúgott a raditor, Boginak 6*120-as rácsoságyat adtak! :shock: 8x!!!! kelt éjszaka. Mi másnap mosott rongyok!
Gondoltuk beadjuk őket 9-12-ig az oviba és elmegyünk edzeni, szaunába, felnőtt medókba! Negyed óra sem telt el, és hívtak, hogy sír Bogi, menjünk érte! :? Én edzettem egy órát a kardiógépeken, de szegény Api csak 15 percet! :(
A wellness részleg, tőlünk 600km-re volt, 15perc alatt értünk át a folyosokon! :?
Masszázson borult a bili! Nem tudtak időpontot adni, de közben muszáj volt, hogy tudjunk egsézségkártyával fizetni!
Végül belefért indulás napján egy 15 perces masszázs egy fűtetlen, 4nm-es szobában, egy papírlepedőre fektettek, nuku zene, nuku hangulatvilágítás! Mondom a csajnak, hogy nagyon fáj és ropog a lapockám. Az volt a válasza: eléggé! Persze hozzá sem nyúlt a csomókhoz! :?
Mindezt 3.600.-Ft-ért! :shock: :shock: :shock:
Qvaaaaaaaaaaaaaaaaaa anyját!(pardon :oops: )
A kaja nagyon finom volt, a gyerkők játszója is, de a többi....... :?
Ja és szombaton a melegfronttól olyan fejfájásom volt, hogy a szememet se tudtam kinyitni!Délután már csak Apa ment a skacokkal fürdeni én aludtam a szobában! Kicsit jobban lettem, utánuk mentem, de nem volt az igazi! :?

Szóval lehet hogy valakinek ez a hely nagyon bejön, de mi tutira nem megyünk ide gégegyszer!

Viszon jó volt hazajönni ezekután! :lol: :lol: :lol:

Ma még takarítok, Apa ha ki bír vergődni az ágyból, akkor elzavarom vásárolni. Tegnap éjfélre ért haza részegen, büdösen(indiai étteremben voltak) Olyan büdös szegény(kaja szaga van), hogy nem bírtam aludni mellette! mellesleg egész éjelre nyitva hagyta a 4m széles kocsibeállót! :shock:
Lefejelte a polcot mikor hazajött, aztán egy órát röhögött ezen! :lol:
Vendég

Orsi

Megint csak az tudom mondani, hogy csodállak a kitartásért és a rengeteg erőfeszítésétz az anyóssal kapcsolatban. :wink: Le a kalappal előtted. :wink:

13 év nálunk teljes csönd és béke, mostanában bolondult meg amióta Tomika megvan és többet jár hozzánk. Így azt hiszi joga van beleszólni az életünkbe.(autóvásárlásba és egyéb nagyobb dologba)Pedig én is megpróbáltam sok dolgot elsímítani, de hát nekem eddig bír a cérnám. :oops:

Lehet most az egyszer még erőt veszek magamon felhívom legalább telefonon és kellemes ünnepeket kivánok neki.
Csak félek nehogy vmit be találjak szólni neki. :oops:
Én mindig az üljünk le és beszéljük meg híve voltam, de ha valaki a földbe tapos akkor nem fogom hagyni magam.Pedig lehet kéne mert ő a férjem anyja. :shock: :o :wink:

Remélem én nem ilyen anyós leszek, bár nekem sincs egyszerú természetem, de igyekszem addigra és is fejlődni ezen a téren !

Mi is gondolkodtunk Kolpingon, de mi nyáron, még szerencse, hogy nem az mellett döntöttünk !!! :roll:

Dolli

Nagyon szép név a Réka és a Laura is !!!! :wink:
Akát Tomikát látbám a konyhában ő is sokat segít, tésztát gyúr, mosogat, törölget.(jézuska hoz is neki saját sodrófát ami csak az ővé) :lol:

Remélem 10 év múlva is ilyenek maradnak !!!Hi-Hi-Hi

Lini

Olyan aranyos vagy, hogy még a történtek után is ilyen rendi voltál és felhívtad a férjed barátait !!!!! :wink: :lol:

Mia

Én örülök néha hogy anyós 200 km-re lakik, csak sajna anyukámék is !!! :oops: :lol: :P Kép

Kép
kditke

Jó reggelt! Látom, mindenki készülődik! :D

Orsi! Olyan jó, hogy újra itt vagy! :D
Azért jó, hogy ilyen optimistán fogod fel a Kolpingozást... Bár gondolom, azért ott okozott bosszúságot. Pláne a masszír, amiben tudod is, hogy mit vársz el!
Képeket majd kérünk, ha van szusszanásnyi időd! :wink:
Párod elképzeltem, ahogy este hazament! :lol:
Apa ma már itthon van, mi is pörgünk ezerrel. Gyomrom még fáj, meg rohadt gyenge vagyok, de ha csigatempóban is, haladgatunk egy kis karis hangulat felé, mégha nem is patyolat a lakás, ahogy elképzeltem. Gézu ma kóstolta meg a mézest, ha nem állítom le, még most is enné. :lol:
Titok? Genetika, szerencsések vagyunk. :D

Mia! Azért jófej anyósod, hogy biztat, ne hagyd magad! És igaza van! :D
Szegény! Akkor jó horror napod volt tényleg! Éjjel sikerült kipihenni?

Brigi, Hajni? Összejött a randi? :wink:
Brigi! Akartam írni én is, hogy ilyenkor érdemes váltani rendes ágyra. Ha így is úgyis kimászik, akkor legalább biztonságosan tehesse.

Kriszti! Szépek a mézeseid nagyon! Hát én ennyi idős baba mellett nem is tudom, vállalkoztam volna-e ilyenre. Nagyon ügyi vagy! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok!

Orsi, üdv itthon. Sajnálom a sz@r élményeket... Azért pihentetek vmit? Párod esti hazaérkezése nem semmi :):):) Polc+röhögés :D Garázs :twisted:

Csajok, anyósokhoz kitartás!!! Talán Orsi "taktikája" beválik, az önzetlenség sokakat jó útra térít!
Lini, tök jó hogy erőt vettél magadon és felhívtad párod barátait!
Az meg kész szerencse, hogy a Te családod így tudott segíteni, legalább nem voltál egyedül, de szerintem szüleidtől nem is kell, hogy kommentálják anyósékat, elég ha meghallgatnak!

Mia, jó utat nektek! Kitartás, csak légy kemény és mindent Patrikért!
Majd ha lesz időd írd már meg hogy Patrik kb hányszo és hánykor eszik. Nálunk is kkéne már egy fix napirend, de mivel éjszaka nem kér tápszert, mert bealszik szopizás közbenMarci, így kb két óránként kel fel és ez rendszerint felborítja a nappali napirendet... Nem tudom ezt így hagyjam-e, mert jó hogy nem eszik tápot, de így borzasztóak az éjszakák... Délután meg jól beebédel és alszik 3-4 órát is :)

Nagyi tegnap tüntetőlegesen élére hajtogatva tette be a mosógépbe az ágyneműt :) Én meg csakazértis összegyűrtem és úgy indítottam el a gépet :) Gonosz vagyok :lol:

Majd még próbálok jönni, de délután még a dokihoz le kell menni tápszer receptért meg fenyőfát is kell venni :)

Mangora

Kép
mangora

Ja és Dolli, gratulálok a névválasztáshoz!!! Réka Laura szép lesz!

Mangora

Kép
mangora

Leültem szuszanni egy kicsit. A két szobát sikerült kitakarítanom délelőtt, most nem fekszem le aludni hogy ki tudjak vasalni amíg manóék alszanak.

Orsi,
Nálunk is tiramisu lesz és az aszalt szilvás pulykád :D Délután meg is csinálom a tiramisut és előkészítem a húst. Robi tegnap olyan fél 11 felé ért haza és ma fél 1-kor jött meg az utolsó szállítmány. Most szorgos hangya módjára rohangászik szétosztani. Remélem ezt sikerül ma befejeznie és akkor holnap délelőtt itthon lesz hogy legalább főzni tudjak nyugiban.

Dolli,
Azért csak óvatosan, nehogy túlhajszold magad.

Lini,
Nekem is volt egy hasonló szitum nemrég. Robi öccsének volt a 30. szülinapja, a barátnője és Robi szerveztek neki egy nagy ünneplést egy étteremben. Hazafelé kissé szomorúan megjegyeztem Robinak hogy bezzeg nekem senki sem szervezett bulit tavaly. Erre az volt a válasz hogy miért nem szervezett a családom. Kérdeztem tőle hogy miért te nem vagy a családom? Erre nézett bután és nem is válaszolt semmit :( Ráadásul az én szülinapom mindig elsikkad mert manóé 2 nappal később van és össze szoktuk vonni.

Kép[
Kép[
kostyika

Brigi: Kép
Megbeszéltük Pároddal, hogy amikor csak akarjuk értünk jön. :lol: Tök rendi. :lol: Legközelebb betárolok hamit és ott maradunk jó sokáig! :lol:

Lányok én már nem jövök, így most kívánok Mindenkinek( Anyukáknak, Apukáknak, Babáknak ):
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hahó

Dolli
Jobbulást:) mézeskalács nagyon tuti:)

Mia
Jó utat

Kriszta
mézesek szépek:)

Orsi
kolping :roll: én 2003-ban voltam. akkor még elég jó volt. bár én masszíron nem voltam, nem szeretem.

kaja: klasszikus. halászlé, rántott hal, krumplisali. mákosguba.
tegnap a fiúk is sütöttek mézest én meg kuglófot.

kapcsolatok: asszem én túl realista és földhözragadt vagyok ezekhez a dolgokhoz. úgyhogy én nem is tudok jótanácsokkal szolgálni:)
anyósom 200 km-re van nekem is, mondjuk az én szüleim is. mindenkivel jó a kapcsolat. a férjem egyébként elég rendetlen és pont azért, mert anyósom mindig a kezéba adta a vasalt inget, zoknit, alsógatyát. így ahol kilép a ruháiból azok ott is maradnak. zoknik a padlón, vagy a gatya szárában, ing gombolás nélkül kerül le róla és még sorolhatnám....de amúgy meg nincs vele gond:) sokat segít, bevásárol főz, játszik a gyerkőcökkel.

na asszem én már nem jövök egy darabig, úgyhogy

BOLDOG KARÁCSONYT:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Orsi!
Nagyon sajnálom, hogy nem volt rózsás a pihenésetek:(((

Mi ma elszaladtunk az ikeába, mert még idénre be volt tervezve egy étkezőasztal 6 székkel.
Meg is vettük, ettünk, bepakoltunk és útközben vettem észre, hogy 3 széket számoltak :shock:
KÉPZELJÉTEK!!!!!!!!!!!!! Gyerek nélkül voltunk, ez nálunk ritka mint a fehér holló.

Bocsi, de rohanok sütögetni kellemes és meghitt karácsonyi készülődést mindenkinek!!!
Vendég

Csajok, nem tudom hogy tudok jönni karácsonykor, ezért még mielőtt elvinne az ünnepi láz szele szeretnék nektek békés, boldog, szeretetben gazdag karácsonyt kívánni!

Kép

u.i: aki kér a mézesből, az holnap délben nyisson ablakot, akkor teleportálom :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

holnap szerintetek nyitva a posta?????????? :oops: :shock:
Vendég

ZsAndi!
Azért ugye nem rohantatok vissza kiverni a balhét az ikeába? :lol:

mimi12

Én még biztosan jövök! :oops: Azoknak akik már nem jönnének!

Áldott, békés, szeretet teljes karácsonyt kívánok mindenkinek.
Kép
Vendég

Zsand! Micsoda mázlisták vagytok! :lol: :lol: :lol:
Visszamész reklamálni? :lol:

Milyen széket asztalt vettetek? Nekünk is le kéne már cserélni!

Anyós témához! Azt nem mondom, hogy törődjetek bele a bántásba, abba hogy belekotyogjanak az életetekbe!
SOHA! Adjatok hangot a dolognak, mondjátok el sérelmeiteket, de veszekedés helyett inkább édesgessétek magatokhoz! Szerintem amivel meg lehet fogni Őket, hogy éreztetjük velük, hogy mennyire fontosak és a család részesei!Amúgy ez tényelg így van! Mi egész nyarakat töltöttünk a Nagymamánkkal, ha betegek voltunk ott voltunk hetekig, (igaz az én nagypapám orvos volt), nagyon sokszor jöttek értünk oviba, suliba! Hétvégenként együtt jártunk kirándulni! Az ünnepekkor mindig összejött a nagy család!
Én nagyon remélem, hogy ez nálunk is így lesz egyszer!
A mai nagymamák vagy dolgoznak még, vagy nem érnek rá, vagy mi vagyunk annyira makacsak, hogy mindent saját erőből vagy bébiszitter, bejárónő segítségével akarunk megoldani!
Régen olyan természetes volt, hogy segítenek az idősek a fiataloknak és fordítva is! Ma mindenki önálló akar lenni! :cry:
Pedig mennyire igaz, hogy a teher nem olyan nehéz ha több válat nyomja! :wink:
Sajnos a CSALÁD jentése is megváltozott! Manapság már csak a Apát, anyát és a gyerekeket értjük a családon!

[quote]A írta: család olyan szó, amelynek a jelentésében benne van a biztonság, a sziklaszilárd alap, az a hely, ahová hazamehetünk, amelyben felnőhetünk..., amelyből kirepülhetünk, de mégis emlékszünk rá és belekapaszkodhatunk..., mert amit ott hallottunk, örökre megmarad a fülünkben és a szívünkben..., az emlékek színes szoborként egy életre belénk vésődnek, apró, csillogó színű szilánkokból, amelyek némelyike ugyan haloványabb, sőt néha egészen elhalványul, olyannyira, hogy már-már elfelejtjük..., ám teljesen sohasem merülnek feledésbe. Ez az a hely, ahol elkezdődik az életünk, és ott szeretnénk, ha véget érne.
Danielle Steel

Szóval örüljünk hogy van egyáltalán családunk, minden egyes tagja(a maga hibáival, gyengeségével)kincs!
Sokszor teher hogy mindenki mindig hozzánk jön(készülni, takarítani, főzni, romeltakarítani) de egyben nagyon örülök, hogy a gyerekeim ezt látják tőlem és talán nekik is természetes lesz a nagy család és hogy együtt lenni jóóóóó! :lol:
Vendég

Szasztok!

Mimi, Regi hogy van? Használ amit vettetek?

Hajni, annyit beszéltetek erről a citromos csodáról, hogy megvettem a hozzávalókat és holnap megcsinálom! :lol:

Zsand, Te szegény jól megjártad ezzel a vérvétellel...
Tényleg, megvannak a lila díszek, vagy más lesz?
Mi 24én díszítjük a fát a gyerekekkel, délban alvás és elvileg utána jön a Jézuska, de most alvás után anyuékhoz megyünk, meglepjük őket :lol: és a skacok majd megkapják az ajit, ha hazajövünk...

Dolli, nagyon édi céklás-Gézu! :lol: És milyen ügyesen segédkezik!!! Bubó is most ott van az asztalnál és gyurmolássza a tésztát :lol:
Réka Laura…. de szép!

Lini, annyir sajnálom ezt az anyós dolgot!!!!! Talán a pároddal kellene beszélni, mondd meg mit érzel, melléd kellene állni!!!! :(

Orsikám! Nagyon szívesen! Máskor is!!!!
Hiányoztunk neki? De cuki! Ő is hiányzik.... :wink: Yodiék nem bjkálnak annyira :D
Köszönjük az ajikat!!! De nem kellett volna!!!!!!!!!!!!!! Az ajándékutalvány nagyon szép! Köszönöm! Kép
[/url] Kép
Andris nem semmi…..

Mangora, de szépeket sütöttél!!!!

Mia, Jó utat Nektek!

Én még ma előkszítem a holnapi menüt, a pogi kész, reggel egy gyors takarítás, skacok díszítik a fát apjukkal, én megcsinálom a citromos álmot, ebédet és karácsonyozunk!!!!!! :D

További jó készülődést midenkinek!
sylph

Megen laptető vagyok? :wink:

Hűűű, most jutott eszembe, még az ajikat is be kell csomizni.... :wink:
sylph

A
[quote] írta:család sokszor igen nehéz alkalmazkodást, lemondásokat követel az együttélés érdekében. De ennek a vállalásához hit kell, Istenhit. Isten és a család szentségében kell hinni, nem a társadalmi szerződésekben, konvenciókban.
Popper Péter
Vendég

Orsika!
olyan szépeket írtál.
hat személyes, de bővíthető, nagyon szép, a gyerek nagyon örült neki.

Nem megyünk reklamálni, gondolom ti sem tennétek.

Jelentem apa már össze is szerelte az asztalt és a székeket. Most pedig elszaladt a nővére fiáért Zsámbékra, délelőtt pedig Battára szaladt, mert a nővére megkérte!!!
Így, hogy a kert végében kopogtat a karácsony ezt már nem kommentálom!

Tiszta boldog vagyok a lakás rendben kész lettem a nagytakarítással a vasalni valós kosár üres, a szárító sajnos nem:((( de azt reggel elsúvasztom.
Kész a tojáslikőr, sül a gyümikenyér, kel a pogácsa tésztája és pihen a bejgli tésztája, és én pedig itt firkálok Nektek!!!
A halászlé is kész de az kicsit odébb van, az nem az én érdemem mert azt apukám szokta csinálni holnap hozzák, mert itt lesznek Szenteste:)))))))

Azért még lesz egy éjszakai műszak, fa díszítéssel és ajándék csomagolással.

Szilvi!
Nem lettek lila díszek, mert nem tudtam volna egy árnyalatból többféle díszt beszerezni és a színek mellett még ez a gyagyám :oops: :oops:

Mimi!
Regi jobban van????????

Csajok!
Dorinának kapar a torka!! Remélem semmi komoly Negrot szopogat.

Megyek megnézem a sütőt meg a többieket:))))
Vendég

Elvesztem az idézetek sokaságában, a takarítás meg nem halad! :lol:

Szilvike!

[quote]A írta:z igaz barátság megmagyarázhatatlan kapcsolat két olyan ember szíve között, akik gazdagabbá teszik egymás életét. Talán nem is emlékeznek már, hogyan született barátságuk, azt azonban biztosan tudják, hogy létük kölcsönös ajándékot jelent életükben.

Köszönöm, hogy gazdagabbá teszed az életem!!!!!!!

Kép
Vendég

Zsandika! Én se tenném! :oops: :lol:

De melyiket vettétek???Mi a neve?

Hűűű de ügyike vagy, én minden mostam vasaltam, nálam is szárad még 1 adag, még a pincelejáróba mosom a szőnyegeket!

Nálunk van mit csinálni bőven, de nem agyalok ezen, haladok ahogy haladok! :wink:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?