Sziasztok!
Nos elérkezett a nagy nap, István két éves lett! Ilyenkor már komoly 3 és fél órás fiatalember volt
Reggeli után nekiállok a tortasütésnek, és a takarításnak. este a nagyiék jönnek, vasárnap kicsit nagyobb családi ebéd úgyhogy nem fogok unatkozni.
Tegnap voltunk Szekszárdon, találtam egy homeopátiás gyógyszerészt és sokat segített kaptam egy rakás bogyót, remélem azok segítenek teljesen meggyógyulni. Sajna a fogínyem is begyulladt, a bal oldalon iszonyatosan fájnak a csontok, már nem tudom eldönteni, hogy a fogam miatt vagy arcüreg miatt
Nem éppen kellemes. Röntgenre pesrsze sema fogdoki sem a háziorvos nem mert elküldeni, csak azt nem tudom, hogy UH esetleg nem lehet megnézni, mert ha mégis gyulladás van akkor azt jó lenne kezelni... de én nem vagyok orvos. Nem értek hozzá.
Edit, örülök, hogy hallunk rólad is. Ha kicsit jobb idő lesz és a városban járunk majd felugrok. Egy kis segítségre lesz szükségem, de még ráér, csak kérdezni akarok majd.
Lindi szorítok a vizsgákhoz, ez a nyelvtanár dolog nem egyszerű Kalocsán...
Remélem Gizella jól van és a pocaklakó könnyen és gyorsan jön vagy jött a világra
Évi, a bútor szuper, nagyon szép és praktikus is. Én közel egy évig egy kiskanapén pelenkáztam, aztán a derekam beadta az unalmast és vettem egy pelenkázószekrényt, persze akkor mindenki azt kérdezte minek nemsokára már nem is kell, hát én még mindig azon pelenkázom Istvánt és nagyon kényelmes dolog!!!
Heni köszi a táblázatot, szuper lett!
Megyek mert reggeli és utána meló ezerrel
Üdv
Kati