Sziasztok!!
Végre van egy kis ídőm!!Miron napok ota nem alszik napközbe,és mondanom se kell ez nem azt jelenti,hogy este korán alszik,tegnap is fél tizig pörgött.
Mit ís akartam mesélni???
Hát tul.képpen semmit csak azt,hogy szombaton tudtam meg,hogy nem kellek,ugye szilveszterkor már nem mentem,állitolag szegény csajt le is cseszték,hogy miért mondta el nekem,mert most ezért ugrott egy pénztárosuk a nagy forgalomba.
Akkor azt beszéltük meg,hogy 2-án leszámolok,de aztán arra gondoltunk Apával,hogy miért nyíssunk igy egy új évet,ugyhogy szilveszterkor reggel bementem és elköszöntem.Már minden papirom meg volt irva.Mármint csak 3 db a többit állitolag majd kipostázzák.Remélem még 14-e elött megkapok mindent ugyanis akkor kell mennem Budaőrsre a munkanélküli központba.
Azért azt még elmondom,hogy amilyen szarul zártuk az évet ugyanolyan szarul inditottunk is,ugyanis ugy volt,hogy most megyek passziv táppénzre,szerdán (tegnap)volt az utso lehetöségem,hogy valamelyik dokival felvettesem magam.Én persze megnéztem,hogy mikor rendel a doki,láttam délután,ugyhogy Gábort még sürgettem is haza a melobol,hogy eltudjak menni.
Kimegyek,sehol senki!!
Bementem a gyógyszertárba,kérdezem a csajt,hogy a SElmeczy dr úr nem rendel??Azt mondja de rendelt reggel 8-12-ig.Mondom neki,hogy megváltozott a rendelési ideje,mire közölte,hogy nem és hogy nem hétfő van hanem szerda.Hát ezt a szívást!!
De állitolag én voltam akkor már a 3-dik aki hétfői rendelésre ment.
Mihályit felhívtam,ő nem tud passziv táppénzre venni,csak ha mondjuk terhes vagyok vagy igazoltan hosszadalmas bajom van.
Ugyhogy ezt a 45 nap táppénzt buktam.
Viszont jó hír,hogy munkanélkülire egyböl mehetek,és ráadásul a gyesem elötti bért veszik alapul,ami ugye nekem elég jó volt.
Szóval most csak ezt a 14 napot buktam,mert ugye erre a két hétre csak a gyesem van,utána még több lesz a munkanélkülim mint az Auchanos fizum.
Jobban mondva ez se 14 nap,mert még az Auchan fizet 8 nap szabit ami tavaly benn maradt!
Ez van.Most már kicsit megnyugodtam,most azon vagyok Miron mielöbb szobatiszta legyen,aztán keresek valamit,mert ez az otthonlét megint nem lesz jó nekem.Vasalni is csak jővő héten megyek,ugyhogy most időm mint a tenger.
A munkanélküliböl állitolag lehet,hogy tovább is képeznek,válalhatok valami sulit,amit ők fizetnek.Hát majd ez is kiderül 14-én.
Hajni!!
Kutya!
Nekünk egy kb 110 éves tacsink van Tominak hívják és pont múlthéten határoztuk el,hogy jobb neki ha elaltatjuk,már szegény nem lát nem hall,nics foga és az utobbi időben már bepisil mindehova.
Ezek után semmiféle állatot (Gáboron kivül) nem vagyok hjlandó tartani,mert ilyenkor mindig megvisel a dolog ha elkell tölük vállni.Már nem egy kutyánk fekszik itt a kertbe,sőt valamelyiknek még sírja ís van.Nagyon kitudok borulni,és a Tomi már tényleg 15 éve itt él köztünk.
Nagymamát már eltemetétek?Tényleg ez most kinek is volt a nagyija??Tied vagy Gergőé?
Mi is voltunk slötyín korizni.Miron nem igazán volt elragadtatva,ugyanis neki még nem volt korija,a Kíra legkissebbje is 28-29-es ami rá még iszonyú nagy volt!Majd jövöre.Ja és perszea szánkót otthon felejtettünk,mindegyikünk azt hitte a másikrol,hogy bedobta a csomitartóba!
Megaztán álmos ís volt,ugyhogy másfél óra csuszkálás után hazajöttünk!Majd hétvégén megyünk megint!!
Nem jöttök???
Most megyek,mert mindjárt jőn az én kosáredzett lányom a sulibol.Ma sajna elkezdödött a suli,és ráadásul mindjárt kosáredzés is volt,ugyhogy gondolom kivan a bundája!!
És még,hogy kilesz ha még neki kell ülnünk,most tanulni is.
2 hét múlva félévi,és még javitania kell környíböl és nyelvtanból különben nem biztos,hogy kitünő lesz!
Márpedig csak akkor jőhet velünk Alsópáhokra!!
Apa bekeményített.
Láttátok volna reggel,mint egy miss
pi@a.Uj karácsonyra kapott szerko (igaz,hogy befagy a segge de ő szoknyába ment),Witch-es parfüm,ugy egy liter,aztán sunyín láttam bedobta a telefonját is.Ugy csörögtem a Gáborra utána,hogy mielött kiszáll a kocsibol szóljon neki,hogy lebukott mert láttam,hogy eltette a telefonját,és hogy kapcsolja ki,csak tanitás után kapcsolhatja be.
Hát ez van csajok,ez vár rátok is.
Évi!!
Szobatisztaságot,már hónapok ota probálgatju,ugyanis ő már nyáron pelus nlkül volt napközbe,csak aztán elvitte a bárányhimlő azota ha leszedjük róla a pelust,egyböl sír,hogy neki megint bibises lesz a segge.
De nem adom fel,viszont eröltetni se akarom!!