Új privát üzeneted érkezett!

ZsAndi: még hétfőn hívtam, hogy jöjjön ki. Válasz: idén már nem. Talán jövőre...... Olyan jó, hogy beszéltem nektek róla, hétfő óta rányomta a bélyegét a hangulatomra de most egész feldobódtam. Csak ne lenne ilyen sötét a szobában. Kint süt a nap itt meg félhomály van, még a lámpa is ég. :shock:

Orsi: Már a képeken is tök szép volt a köntös. Hát igen neki rrossz, hogy olcós volt, de neked meg tök szupi! :lol:
Én is félve írtam nektek először. Olvasva titeket és megnézve a Picassás képeket annyira zárt közösségnek tüntetek. Most meg már június óta én is közétek tartozom. :lol:
ÚGYHOGY LÁNYOK AKIK "CSAK" OLVASTOK MINKET: tessék bátran írni, tudjátok sok jó ember..... ki tudja lehet itt találtok igazi barátokra. :lol:

Ja még tartozom a karácsonyi menüvel, ma véglegesítettem:
24-e: megyünk sógornőmhöz aki kacsát süt így én viszek mellé baconba csavart töltött fasirtot. Csinálok citromos álmot ( Zsand :lol: ezt külön kérték) és csinálok gesztenyés-csoki muffint.
25-e: megyünk Anyumékhoz. Ők rántott és sült húsit csinálnak ide is ugyan azt csinálok mint előző nap.
26-a: itthon leszünk. Menü: Apósom töltött kápija ebédre. Vacsira: gesztenye krém leves habgaluskával + gesztenyés pulyka. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja most kaptam a Vodafone-tól levelet.
Mobil netünk van havi 5000-ért. Most vagy váltok ( mert a mostani csomagomat megszüntetik) és akkor 3 hónapig 2600 Ft, utána 18 hónapig 3600 Ft aztán meg 6000 Ft vagy maradok így és akkor átsorolnak alapból a 6000 Ft-os kategóriába. Csak az a bibi, hogy 2 éves hűségnyilatkozatot kell kötni. :shock: :evil:
Na de nekem lejár májusban a mostani és meg akarom szüntetni mert baromi lassú. Akkor most mi legyen? :evil: :evil: :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
Ha eljöttök érte,mi tudunk kölcsön adni fényképezőt.Viszont kell bele aksi,mert azok tönkre mentek.(2db ceruza elem)

mimi12

Most hívott Párom, hogy kaptak prémiumként egy havi fizetést. :lol: :lol: :lol: Ez most nagyon jól jött mert minden megtakarított pénzünk elment a kocsira. :?

Mimi: nagyon hálás lennék!!!! persze, hogy átmegyünk érte. Köszönöm szépen!!!!!!!
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi !!!

Nem ne érts félre végül is nagyon jól sült el a dolog az órával !!! Köszike !
Igen Tomika volt a kaukázusival a teraszon. :wink:
Azóta is nagyon imádják egymást !!!Igaz röpke 50 kg különbség van a kutyus javára !!!! :lol:

Másik babó nálunk sajna nem egyszerű, mivel Tomika is közel 4 évünkbe került és sajna sok olyan betegségem van amiért nem javasolják mégegyszer a terhességet !!! :cry:
Ezért gyönyörködöm a te gyönyörű gyerekediben és a többiek babáiban !!!

Igen mikor te kezdtél írni én "csak " olvastalak benneteket !!!
:wink: :oops:

Hajni

Igen és is félve írtam, mert tényleg egy nagyon összeszokott társaság vagytok !!!!! :wink:

Kép

Kép
kditke

Hajni!
Várunk titeket,és szívesen!!
De szerintem vagy vasárnap de,vagy hétfőn gyertek.A Szabi bár már meggyógyult de kicsit még köhög.

Szia Edit!
Köszönöm a gratut!Persze,hogy emlékszem rátok!Örülök,hogy vissza tértél közénk :lol:
Milyen betegséged van,ami miatt nem javasolják a terhességet??Ha nem akarsz róla beszélni ne írd le..de hátha van itt 1-2 ötlet,tanács vagy valami..

mimi12

Hajni!
6000ért már van sokkal gyorsabb net is.Szerintem a mobil net tök jó,viszont erősen kétlem,hogy pl nyaraláshoz laptopot kéne vinni :lol:
De ha mégis,akkor van itt ott wifi is ingyé....
Amúgy nekünk t-comos lett a net,nem érdemes a gyorsat választani,mert a 8gigás net jó ha nekünk 3-4-el megy :roll: (tök röhej)Jól körül kell nézni..

mimi12

Hajni!

mi is T-home-osok vagyunk mi 4900 at fizetünk kábeltv-vel és nettet együtt.
De nekünk a kábeltévénél az alapcsomag van!!!
Egyszer én már váltottam csomagot azelőtt 5900 at fizettünk!!!
Ha esetleg emellett döntesz/döntötök akor itt Érden is tudod intézni!!!

Akor pont jókor állt pénz a házhoz, bár annak mindig van helye:(((

Karácsony előtt még mi is akarunk étkezőasztalt 6 székkel venni, az is kisebbfajta vagyon, de már naon aktuális!!!
Már ki is néztük!!

még jövök :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma vagyok itt a fórumon pont 1 éve!

Köszi csajok,hogy vagytok,voltatok és remélem lesztek is!Köszi a segítségeteket,a vidám perceket!
Épp a napokban éreztem azt,hogy nem jövök ide többet...de nem bírtam megtenni!Szükségem van rátok!!! :wink:

"Talán nincs is olyan, hogy jó barát meg rossz barát - talán csak barátok vannak, olyanok, akik az ember mellett állnak, ha megsérül, és akik segítenek, hogy ne legyen olyan magányos. Talán értük mindig érdemes aggódni, reménykedni, őértük érdemes élni. Talán még meghalni is, ha úgy kell lennie. Nincsenek jó barátok. Nincsenek rossz barátok. Csak olyan emberek, akik házat építenek a szívedben."

Hajni!Tényleg nagyon vártunk!Sajnálom. :( Úgy látszik ez egy ilyen hónap! :? Na,mindegy,a lényeg,hogy gyógyulj meg!!! :wink:
Én meg arra gondoltam,hogy nyáron csinálhatnánk kerti partit. :wink:
Barátnőd:Nem tudom.nem irigy valami miatt?Az én barátnőm az volt,mert Ő elvált és látta,mi milyen jól kijövünk a párommal.Persze nem mondta,csak látszott rajta.

Zsand!Szerintem ihatsz annyit!Karácsonykor én is nyalogattam a piásüveget! :)

Elmentünk ma Tescoba,vettünk kajának + mézeskalácsnak valót.Azt ma be is gyúrtam.Mondta Anyu,hogy idén nem lesz ideje sütögetni,csak bejglit csinál.Ez kapóra is jött,nem akartam,hogy ránk száradjon.Még arra gondoltam csinálok sport szeletet.
Jöttünk haza,előttünk állt egy kocsi,párom meg későn fékezett. :?Kocc! Persze én voltam a hibás,mert annyit pofázok. :? A rendszám sérűlt csak meg.De azért remegtem.Tegnap lett kész a kocsi.53 ezer...Kértünk kölcsön nagynénémtől.Ma meg már várja vissza a pénzét,mert válság van!Hát,kösz. De ma is vásárolgatni ment:x

Kép
tierno

Dolli:

Hat igen, a "szent" Karacsony. A veszekedesek legjobb ideje. Ezert (is) vagyok Kariellenes!

Nalunk is pont ez van. Mivel mi anyuval nem tartjuk ezert mindenki azt hiszi hogy akkor mi nem is akarunk talalkozni. Igy hat nekem szepen kiadjak a cari ukazt, mi legyen es mikor.

Ma nagyon bepoccentem es megmondtam mindenrol a velemenyemet paromnak, msn-en. (Szoban nem megy ilyen jol!)
Kezdodott azzal hogy nem visszuk a babakocsit. MI AZ HOGY NEM???? 8 napig babakocsi nelkul legyek? Hogy az anyamban setaltom a gyereket? Talicskan????
Kiderult hogy sogornomnek nem fullik a foga hogy az arisztokrata segget feltegye a vonatra. Inkabb rendezkedik hogy a babakocsi maradjon, mert hat ugy is van anyosomeknal egy masik. (konyorgom, 3 honapos sincs a gyerek, oszt' bele akarjak nyomni egy lerozzant, ki tudja milyen, 1 evestol hasznalhato esernyobabakocsiba. Ezek megzakkantak!!!!!

Egyebkent nalunk is ez a leosztas. Parom csaladja kimondottan utalja anyut, engem hulyenek, infantilisnek neznek, magyarul nem emberszamba. (Emlekeztetoul: anyosom kikapta a kezembol Patrikot amikor sirt hogy majd o megvigasztalja. Na ott pattant be az agyam ugy igazan eloszor...) Szoval a ket csalad nem birja nalunk sem egymast. Itt az is gaz hogy parom igazan nem ved meg engem - ez az erzesem es ez nagyon nem tetszik...

KIVAGYOK!

Mondtam paromnak, ha a gyerekem cuccaibol akar egy icipici darabot is itthon kell hagyjak, nem megyek sehova! SOT! Nem is megyek vasarnap sehova! Majd 24.-en amikor minden normalis ember meglatogatja a csaladot. (persze arra senki nem gondol hogy anyam is latni akarna valamikor.) Sellyen toltjuk igy is az unnepeket.
Viszont anyosom is csak 23.-tol van szabin addig rohadtam volna az idegen lakasban egesz nap??? HAT NEM!!!! A gyerek is mentalisan rigli lett volna meg en is a vegere. Nem ohajtok visszakerulni a dilisek koze. JO fej volt mindenki ott, de azert annyira nem vagyom vissza...

Jaj ne haragudjatok! Nagyon kirepedt ma a kisgomboc nalam! Elnezest, ezt ki kellet irnom magambol!

durr-durr

sünciboglya

Mimi

Még leírni is rengeteg a betegségeimet: Polycystas ovarium syndroma=petefészek cysta, Alacsony pajzsmirigy működés, Atuimmun pajzsmirigy gyulladás, Cukor betegség, Véralvadási zavar, méh myoma. Magyarul a sem a pajzsmirigyem, sem a petefészkem nem termel elég hormont ill. ha stimulációval mégis akkor nagyon nagy esély van, hogy elvetélek, ill. a stimuláció nagyon veszélyes, mert trombózist kapok a külsőleg bevitt hormonoktól.
Ezért még csak egy sima fogamzásgátlót sem szedhetek, bár értelme nincs, mivel nagyon kevés esélye van a spontán terhességnek a nőgyogyi állítása szerint. (Bár Tomika is spontán fogant igaz nagyon sokára) :cry:

De nem szeretnék panaszkodni, mert én ennek az egy maszatkának is nagyon örülök és IMÁDOM az édesapjával együtt !!! :wink: :lol:

Tierno

Csütörtökön mi is elvittük szervizbe az autót talán hétfőre lesz , ha lesz hozzá alkatrész és a jövő hét közepére kész lesz vagy a végére ! :oops:
Kollektív autóromlás itt a környéken ???? :oops:
Így elég érdekes lesz a jövő hét, szerencse, hogy 3 nap mert édesapát én fuvarozom az enyémmel.Másra is el tudnám ezt a pénzt én is képzelni !!! :cry:

Kép
kditke

Bocsi lányok, csak pár fontos dolgot, aztán visszamegyek bilifülébe.

Mia!
[url]anyosom kikapta a kezembol Patrikot amikor sirt hogy majd o megvigasztalja.[/url]
Jujj, ez nagyon durva, ezt nem is mesélted! :shock: :evil: Vagy én voltam figyelmetlen...:oops: Ne hari! Ezt apósom is próbálta eljátszani párszor, tudom, milyen érzés! :( Annyi különbség volt, hogy ő csak akarta kikapni, hogy na majd ő... Ez baromira jól tud esni egy kezdő anyukának. :(
Helyes, harcolj a komfortotokért, minden legyen meg, ami ahhoz kell ezalatt a 8 nap alatt, hogy jól érezzétek magatokat!

Brigi!
[url]Épp a napokban éreztem azt,hogy nem jövök ide többet...[/url]
Meg ne próbáld! Tudjuk hol laksz! :wink:
Isten éltessen sokáig itt a fórumon köztünk! :D

Hajni! Barátnős dologban nekem is az volt az első gondolatom, mint Lininek... Orsit olvasva viszont.... Neki is totál igaza van (és annyira szépen írta le! Imádom a csajt és a gondolatait, életfilozófiáját, de el mondd Neki! :D ). Viszont azt csak Te tudod, hogy mi az, amit megtettél már ezért a barátságért, és ha már nem látod értelmét a küzdelemnek, mert már hívtad, kérdezted, kimutattad az érzéseidet, akkor tényleg el kell gondolkodni, megéri-e az állandó kudarcélményt...

Zsandi! Örülök, hogy visszatér a jókedv Hozzád is! :D

Edit! Köszönjük! Én is most fogtam fel, hogy már nincs sok hátra. :D Gyere sűrűbben, ha Tomika engedi! Raksz fel képet, hogy mennyit nőtt már? :)

Na menek... Ja! Bilifüle azért van, mert nagyobb az esélye a császárnak, mint a normál szülésnek. Holnapra kialszom, de most kicsit befordultam. :cry:
Orsi! Majd ezekről úgy szeretnék Veled diskurálni egy tea mellett!
Egyébként minden rendben van Rékával, már 1500 g. :D

Jó éjt lányok! Holnap jövök, ha lesz egy kis időm...

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mia!
Háááát nem könnyű, de azt senki ne higgye, hogy berakod Patrikot egy esernyő babakocsiba hisz 1. ő még nagyon kicsi ahhoz, 2. amíg nem ül egyedül addig NEM szabad ültetni egy gyereket!

Ez sokszor van így, hogy csak úgy odaesnek a családok a fa alá, SAJNOS ennek nem erről kellene szólnia!!!

Azért ma apa is kitett magáér!
Azt mondta, hogy már ne is haragudjak, de inkább ne nagy takarítsak, ha nem tudom pontosan ugyanoda visszatolni a bútorokat ahol voltak. Valószínű nagyon randán nézhettem rá, mert azonnal azt mondta, majd ő visszatolja ugyanoda :shock:
Olyan rendi voltam nem kommentáltam, a dolgot, de tudtam volna neki olyat mondani.....................

Igen, az lesi olvasóknak én is azt üzenem, hogy GYERTEK, csajok lehet nincsenek is szemlélők, de jó volna tudni, hogy vannak vagy nincsenek!!!

Egy kis romantika:
Próbálta valaki a vibrációs gyűrűt??? tapasztalat????

este még jövök, kiváncsi vagyok a feltett kérdésre
:oops:
Vendég

Juj Lányok mennyit írtatok! :shock:
Én imént borultam ki, hogy elfáradtem az egész hetes mindenben a pakolást még el sem kezdtem, még mindig vasalnom és mosnom kell! Holnap reggel még dolgozom, szóval gőzöm sincs mikor mit hogyan...... :cry:

Bálint karácsonyi ünnepségén voltunk, nagyon arik voltak! :D
Utána még rohangálás, Tescoba, Stop-Shopban...... :?

Gyerkők mint a veszett állatok! :shock: Nem tudom mi van velük! :shock:

Jövök este, egy csomó mindenre akarok reagálni, de amin teljesen megdöbbentem az Brigi hozzászólása volt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Brigi! Miért érezted úgy hogy többet nem írsz ide??????????????
Nekem nagyon hiányoznál! :cry: :cry: :cry:

Én dög fáradt vagyok, nyomok egy kávét és belehúzok a pakolásba, vasalásba mert különben megzakkanok! :cry:
Vendég

Csajok!

Szerintetek az genyóság, ha a szüleim és anyósék nem egyforma értékben kapnak ajándékot.
Én mindig próbáltam igazságos lenni, de most részrehajló lennék a szüleim felé.
Anyósék nem túl nagy ajándékot kapnak, de anyuméknak az újévi koncertre szeretnék jegyet venni. :roll:
Vélemény???

A.
Vendég

látom Brigi megjegyzése kollektív döbbenetet okozott. :shock: Én rögtön hívtam is de ki volt kapcsolva mert Dorci biztos aludt. De küldtem neki sms-t!
Brigi ez nagyon rossz vicc volt!!!!! :roll:
Már én is jól elterveztem, hogy nyáron csinálunk egy csomó medencés partit. :lol: :lol: Kép

ZsAndi: mi egyszer próbáltuk. :oops: Háááááát.... páromnak jó volt. :lol: Én csak azt éreztem, hogy egy kemény bigyó nyom. :oops: Remélem ezt most nem olvassák ezren. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Edit!
Ezekre szerintem van megoldás.PCO-s írásokat nem szoktál olvasni?Nem kell metet szedned folyamatosan?Van valami mentsmenits(vagy mi?)kft,nagyon dicsérik a hasonló cipőben járók.
Bár hála égnek nekem nincs ilyen gondom,de sok írást olvasva,azért én úgy olvasgattam,hogy ezekre van megoldás.Úgyhogy sosem mond,hogy nem lehet :wink:

No dobok egy tegnapi képet a Regiről.
Kép

mimi12

Brigi drága!!
SZERETÜNK!!!
úgyhogy félre búúúú :lol:

ZsAndi,szerintem nem genyóság.Nem lesz rajta az ára,és amúgy is,miért is kéne egy árban venni ajit???
Szerintem nem kell,és bizti nem azt fogják nézni.
No szép álmokat.

mimi12

Szasztok!

Banyek, írtam egy hosszút és elszállt!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Megpróbálom újra....
Tegnap nem sikerült visszaolvasnom, én nem tudom, de egy hete olyan holdkóros vagyok... minnyá' elkezd növekedni a hold, remélem erőre kapok én is! :wink: Párom mától itthon van, csaviztunk, vásároltunk még ezt azt....

Olvasás... én most a karis ajándékomat olvasom :wink: ingás könyv, ma kaptam egy ingát is hogy tudjak gyakorolni... :wink:

Orsi, pakolászással hogy állsz? Milyen botot kötöttetek Marcira? Enyim kutyák úgy élvezik a havat! Futkároznak, ásnak.... olyan cukik!

Andi, örülök, hogy jó lett a "piroska"!

Mimi, mekkorát nőtt Regi!!! Annyit változott! Olyan cukiiiii!

Hajni, ez a barátnős sztori nagyon szomorú, van hogy véget érnek, nekem is volt... :cry: De itt vagytok Ti! És olyan jó, hogy lehet ide jönni csacsogni!!!! Csak azt sajnálom, hogy egyre kevesebbet tudok jönni, és mi lesz ha visszamegyek dolgozni... :cry: kimaradok a jó kis talikból.... :cry: :cry: Hiányozni fogtok!
Jobban vagy? Megfáztál?

Lini, én is jót röhögtem Benkő műsorán, mikor a harmadik kiesett nő nyilatkozott, valami mghitt társalgás után... hogy ő mennyire szereti a harmoni-harmonikát (harmóniát) :shock: az a nő annyira sötét! Kettővel kevesebb iq-ja lenne, már növény lenne....

Brigi, mi történt, hogy nem akartál jönni többet? :cry: Örülök, hogy mégis itt vagy!!!!!

Dolli, párod gyógyulgat? 1500gramm a kis drága?! Szépen alakul ott a pociban! :)

Mangora, ügyesek voltatok a kiruccanással!
Nagyival mi újság?

Mia, ne is adj alább a kényelmetekből! Patrik még pici, meg Te mért "szenvedjél" attól, hogy nem vittetek le valamit!

Zsand, mi használtunk vibrigyűrűt.... 1x ki lehet próbálni, érdekes.... De azért nem lett a kedvencünk. A durexnek van 1x használatosa....
Ajéndékozás.... nem gáz ha nem egyforán kapnak ajit! Nálunk sem kapnak egyformán, de szerintem ezt nem is lehet kicentizni..... nem ezzel mérik a szeretetet!

Asszem mindent leírtam, ha kihagytam valakit bocsi! (már kettőig sem látok olyan álmos vagyok...) A helyesírási hibákért is bocsesz!
Léptem, bedobom a szunyát....

Jó éjt!!!!

Kép
sylph

Na, kiszedtem a fejem a sajat hatsoreszembol, ismet itt vagyok.
Nem hagytam magam, delutan elmondtam a velemenyem errol az egesz anyoshoz utazasrol, kitalaltam rendesen, a sogornom meg szarjon sünt, egy egesz csaladdal. Azt mondta, ha neki vonattal kell mennie akkor nem is megy. (Nagyon szeretheti az anyjat....)
Durr-durr.....

BRIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tessek szepen tovabbra is koztunk maradni mert hozzank tartozol, a csapat resze vagy! Csonka csapat pedig nem leszunk! Punk-tum!
Orsi:
Hogy mennyire igazad van a goblein odaadasaval kapcsolatban! Annyira jo olvasni hogy igy erzed. En is pont ezt tanacsolnam!

Ez a mondatod kulonosen tetszett: Sosem késõ egy õszinte megbocsájtás, egy kedves békítõ szó!

:D

Kontos: a regi cimedrol nem a postara viszik vissza? Ott nem adnak ki neked veletlenul?

Jaaaaaaaa most olvasom tovabb s latom hogy megvan a postan a csomi. DEJOOOOOOOOO :D:D:D

zsAndi:
A dokik a vorosbort meg ajanljak is. A tomenyrol az a velemenyuk hogy csinyjan, de lehet. (En nem innek egy kortyot sem, csak a biztonsag kedveert.) :D
Ki tudja, minden heten mast mondanak az okosok...

Hajni:
Szomoru amit irsz a baratnodrol. Teljesen erthetlen amit csinalt.... persze ha jobban belegondolok, velem is elofordult mar ilyen, gyermekkori baratnom fordult el tolem. De legalabb o elarulta miert: megvaltoztam amikor kereszteny lettem es unalmasnak talal. :) Hat ez is valami hogy legalabb oszinte volt.... lehet hogy a te baratnod talan meg nem nott fel, te pedig mivel csaladod van, gyermeket nevelsz, talan tul komoly lettel hozza? Vannak olyanok is hogy a baratok egyszer csak bekattannak, hatrahagynak mindent es "uj eletet kezdenek". Illetve a rossz eletuket szeretnek elfelejteni ugy hogy elidegenednek a szeretteiktol.... hat van mit filozni ezeken... :S

Orsi:
telefon: Mondd meg apanak hogy frissitsen software-t a telcsiden, akkor mukodni fog. :)

Noemi:
Mi is valtottunk csomagot amikor koltoztunk, a 15-os csomagra csereltunk. Hat a vegsebesseg 3.6 !!!! (parom irt nekik egy szep kis levelet hogy nem fog ennyit fizetni a toredeknyi gyorsasagert...

kditke:
Juuuuuuuuj, neked tenyleg sok minden van egyszerre. :( Tenyleg kesz csoda hogy a kisfiad megfogant es ki tudtad hordani!!! Gratulalok hozza, csodalatos az anyasag.
Nekem sem lesz masodik porontykam, pedig (titkon) almodozom egy kislanyrol. :D

Dolli:
En egy csaszaros anyukaval voltam egyutt amig nem lett meg a kulon szobam. Azt mondta hogy nem volt horror, sot! Ez a gyagyas no, reggel szult es du. mar kiszokott megnezni a babajat a csecsemosokhoz. :D
Bar ha Noemire gondolok, a masfel hetes babaval mar kocsikazni mentek es o cipelte a gyereket kocsitol hazaig, hazimunkazott es ellatta a ket gyereket. Raadasul a heg is gyonyoru volt, megmutizta. Csak amultunk rajta :)

zsAndi:
Hehe, parod is ilyen centizgetos tipus? Nekem is agygorcs jon ha a butor egy centivel arrebb van. :D:D:D Minden esetre ez abszolut nem muris es hosiesen viselkedtel hogy kepes voltal szo nelkul hagyni! Nah ez az igazi muveszet, ha ezt valaki kepes igy megtenni!
(azert most bevizualtam ahogy apa settenkedik utanad ahogy takaritasz es tologat.) :D:D:D:D:D

vibracios gyuru: 2 eve vettunk egyet... meg nem probaltuk ki. :D

szulok ajandeka: Szerintem nem az szamit hogy mennyibe kerul hanem hogy mire vagynak.Vedd ugy hogy a koncert dragabb de csak max masfel orat lehet elvezni. Ne erezz lelkifurdalast. :)

Hajni:
Vibralos sztori: parom szokta olvasni a forumot. :D:D:D:D:D (bar en is mindig kikotyogom a mi dolgainkat.) Szerintem ez igy mokas :D

Noemi: REGI GYONYORU !!!!!!!! :D

Szilvi:
sirva rohogtem ezen: ha kettolvel kevesebb iq-ja lenne, mar noveny lenne. :D:D:D:D:D:D Keeeeeeeeesz! :D

Joejt , puszka!!!

sünciboglya

Hűűűűűű mennyit írtatok.

A takarítással haladtam de még hátra van a fürdő és Lili szobája. A konyha és a wc csodaszép lett. Én mondjuk nem a karácsony miatt csinálom, hanem mert amióta kibújt Lili nem volt rá időm. Na jövő héten befejezem.
Ja és nálunk full extrás kaják sem lesznek. Még nem is tudom mi lesz. Igaz jó sok mindent bevásároltam, van miből válogatnom. Ezt is majd jövő héten kitalálom.
Valahogy nem égek most karácsonyi lázban, nem tudom miért. annyi a dolgom napközben, hogy észre sem veszem, hogy elment az idő.

Látom sokaknál stresszes egy kicsit ez a rokonozás. Olyan „jó”, hogy nem csak nálam/nálunk ilyen ez. Így legalább nem érzem azt, hogy én miattam van az egész. Csak engem nem tudnak elfogadni. Mia annyira megértelek, nálunk csak az a különbség, hogy engem zavar h lenéznek, semmibe vesznek……

Holnap megyünk Győrbe a barátnőmhöz. Annyira jó lesz!! Már olyan rég nem találkoztunk!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Orsi: barátnő kérdés: igen megható amit írtál. Jó lenne, ha én is tudnék így gondolkodni. Tudom, hogy csak rajtam múlik, de valahogy még nem értem meg a feladatra. Vagy ez hülyeség? Lehet simán önző vagyok.
Enyim barátnő: amikor összeházasodtunk apával, ő volt a tanúm. De érezhetően a kapcsolatunk megváltozott. Valahogy a jó tanácsai igazán rossznak tűntek. (pl. összevesztünk apával tanács: csaljam meg, akkor majd észhez tér. No de nem azért házasodtunk össze, meg ez milyen megoldás????? Nem vagyok már dedós!!! NEM FOGADTAM MEG) onnantól nem is igen kértem tőle tanácsot. Volt még egy pár ilyen érdekes dolga……… amióta megszületett Lili el sem jött, csak mondta hogy majd meglátogat. Szülinapján írtam neki sms-t meg is köszönte, de ő az enyémet persze elfelejtette. Aztán pont a névnapomon hívott. Annyira megörültem! Azt hittem eszébe jutott, de nem csak felhívott mi van, majd 2 perc után elkezdte mesélni, hogy a pasija milyen szemét (már vagy 7-8 éve hol együtt vannak, hol külön és a pasi olyan bunkó, hogy az ellenségemnek sem kívánnám). Őszintén szólva 5 perc múlva meguntam és mondtam neki, ne haragudjon, mert mennem kell. Lehet hogy genyó vagyok, de nem volt kedvem hallgatni, hogy mindenki milyen genyó körülötte, és ő mindenkinél jobban tud mindent. Abba már bele sem megyek, hogy szerintem egy 27 éves lányt már ne az anyja tartson el……..stb. valahogy már nem vagyunk egy hullámhosszon. Néha érzem a hiányát. De ő már nem az a lány aki barátnőm volt és ezt már akkor is éreztem, amikor még Lili tervben sem volt. Próbáltam vele beszélni erről, hogy engem ne oktasson már ki, nem kiabálja le a fejem, ha nem az a véleményem mint neki. Lehet h a pasijával így kell bánni, de velem nem…..szóval már akkor is voltak gondok. Pedig nagyon nagyon jó barátnők voltunk egykoron.
Szóval…., nem is tudom, miért írtam ezt le. Lehet, hogy mentségemül hozzam, amiért rossz tanácsot adtam Hajninak?! Lehet, hogy „csak” simán el kell fogadni, hogy ha a szeretet lény el akar menni. Nem veszekedéssel, megbántással, rossz érzéssel kell elválni, hanem csak simán el kell engedni, bele kell törődni hogy a barát tovább lépett megváltozott. És ha emlékeztetjük, mi milyen rendesek vagyunk, hogy ajcsit csináltunk neki, hívtuk lehet hogy ezzel csak lelkiismeret furdalást keltünk benne, hogy ő már tovább lépett. Szóval lehet, nem olyan rossz amit én mondtam. Engedi, hagy döntse el a barát mit is akar, mi biztosítottuk afelől, hogy szeretjük őt, most lehet rajta a sor, hogy döntsön akarja e, hogy szeressük. Nem?
Érthető amit írtam? Vagy egy hatalmas nagy hülyeség?
Mindig annyit agyalok, hogy én tényleg gonosz vagyok e? vagy normális, ahogy gondolkodom???

Hajni: hogy vagy? Remélem jobban! Ha nagyon cidri van és nincs kedved lemenni a botba, mi Lilivel szívesen bevásárlunk neked és elvisszük. Csak szólj!!!!!!!!!!! De tényleg, komolyan mondom!!!! Téged már sokkal közelebb érezlek magamhoz mint a tanúmat, sokkal jobban és oldottabban tudok veled beszélgetni. Szóval úgy érzem kárpótolva vagyok! Lehet 1 barátnőm háttérbe szorult, de lett helyette egy csomó új TI csajok!!!!! lehet emiatt nem is szomorkodom, annyit miatta.

Brigi: lemaradtam valamiről?????????????????????????????? Mi történt?

Szilvi: nagyon belemerültél az ezotériába! Ja majd csinálsz nekem olyan horoszkópos izét? 82. 11.29. délben születtem. Időben eljutottam ahhoz, hogy ezt a nagy mennyiségű adatot leírjam a számításokhoz )))))))

Dolli: csak óvatosan a mászkálással!!! Már 7 hónapos a babó? Te jóóóóóó ég, hogy repül az idő!

ennyi az időőő? megyek aludni,holnap korán kelek (7kor nekem ez a korán), mert megyünk Győrbe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

puszi

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi:amit mondtál azon még agyalok egy kicsit. Őszinte megbocsátás. Feladtad a leckét. Nem hiába, kellenek az olyan barátok akiktől lehet tanulni!! KÖSZÖNÖM.

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Na,már bánom,hogy ilyeneket írtam. :oops: Az egész világgal bajom volt.De Dorcikám kihúz a sarokból.És Ti is aranyosak vagytok!Tökre megható! :oops:

Mia!Ne hagyd magad!Nekem mindig azt tanácsolják Anyumék,hogy álljak a sarkamra!De akkor én lennék a sz@r,menne a sértődés,én meg azt nem tudom elviselni!
Vidd csak a babakocsit is!És mindent vigyél,amire szükségetek van!!Na nehogymá!

Zsand!Mi is próbáltuk!Nem nagy szám!
Mi sose azonos értékben veszünk a szülőknek.Ebből még nem volt probléma.Szerintem ezen ne aggódj,nem az a lényeg!

Mimi!Mekkora már Regi! :shock: De mintha hasonlítana Szabira!

Mia!A vibri gyűrű is költözött Veletek?De nálatok legalább már fogy a gumi! :wink:

Szilvi!Párom horoszkópját is megtudnád csinálni?Vagy már késő,hogy szólok?Akkor mindegy.

Lini!Te nem is vagy gonosz!

Barátnő:Azért egy idő után az ember belefárad,hogy mindig Ő teszi meg az első lépést,csak Ő mutatja ki az érzéseit,stb.Orsi tanácsa is megfelelő,de szerintem egy bizonyos pontig.Ha én mindent megteszek,megbocsájtok,szépen szólok,de a másik fél emberszámba sem vesz?Akkor lehet jobb,ha fájó búcsút veszünk ...Vagy nem?

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Sokkot kaptam, hogy ennyit írtatok! :shock:
Visszafelé fogok haladni, mert mindig kihagyok egy csomó mindent! :?

Brigi! Remélem már egy picit jobb a kedved! Gondolom jönnek az ünnepek és előjönnek Benned a fájó érzések! :cry:
Tudod mire gondolj? Hogy Édesapád lát odafentről és nagyon büszke az Ő kicsi lányára, biztosan azt szeretné, hogy boldog légy és szeretné, hogy a karácsony megint egy boldog ünnep lenne számodra, és épp úgy várnád, mint amikor még kislány voltál! :wink: Én sosem tartom meg Édesanyám halálának évfordulóját, az a nap éppen olyan, mint a többi! Azon a napon nem hiányzik se jobban, se kevésbé!Én mindig mikor elpityeredem, rögtön érzem, hogy átölel és rögtön enyhül az az erős fájdalom ami arra késztetett, hogy könnyeket csorgasson ki a szememből!
Gondolj Dorinára, Neked most boldognak, békésnek kell lenned, hogy Te is épp úgy átadd a karácsony ünnepének a varázsát, ahogy azt Te is átélted! :wink:
Nem semmi a kocsitok! :? Hááát bocsi, hogy ezt mondom, de ezzel az erővel folyamatosan belemehetnék valakibe, mert mögöttem 3 kicsi száj csacsog, (no meg Shakira nagy szája dalol nem kis hangerővel :lol: )van hogy az indexet se hallom! :lol:
Párodnak üzenem, hogy meg kell tanulnia vezetés közben kizárnia a zavaró tényezőket! :D

Műtét gondolatával hogy állsz? Erre visszatérünk januárban! :wink: Nem hagyom annyiban!

Dorci beszédére nem reagáltam, mert nem igazán értem! :shock: Aki furcsa az a DM-es nő! (bocsi, hogy ha olvasod Dm-es nő! :oops: ) Szerintem Dorci beszédében csak annyi lehet a "furcsa", hogy korához képest nagyon hamar beszél, tök nagy a szókincse, szerintem nagyon ÜGYES!!!!!! :D Minden gyerekem így kezdte, hogy csak a szavak első szótagját mondta! :wink:

Házikó hogy áll? Párod még dolgozik rajta?

Lini!

DE LÖKÖTT VAGY!!!!!!!!!!!!!! Hogy lennél gonosz máááááááááááár???Önző sem vagy! Talán bennem van a hiba, hogy mindent megpróbálok filozofikusan megközelíteni, de szerintem alapból nincs jó és rossz, hideg és meleg, fekete és fehér! Minden viszonyítás kérdése! Egy-egy megnyilvánulásból nem vonhatunk le következtetéseket! Attól, hogy a mai napon valaki rossz, attól lehet holnap jó! :wink:
Én pl százszorta érzékenyebb vagyok az átlagnál! :oops: Engem nagyon könnyű megbántani, de én ennek mindig hangot is adok, sosem tartom magamban!Viszont én nem nyalogatom a sebeimet, könnyen felejtek és tüske sem marad bennem!Ha valaki belém rúg akkor borzalmasan szenvedek, de egy nap után már úgy tudom szeretni, hogy majd kicsordul a szívem! :D
Szerintem is el kell engedni azt a barátot aki el akar menni, de NE HARAGGAL!!!!!!!!!!! Hajnika sokat dolgozott azon a szép kis goblenen, ha elrakja a fiók aljába, nem tudja elengedni a barátnőjét sem!Attól, hogy valaki gonosz velünk, nekünk nem kell gonosznak lennünk! Ha megfigyelitek, az fáj a legjobban ha mi magunk viselkedünk úgy amit nem tartunk helyénvalónak! :wink:
Hajni gondolatai a barátságról nagyon megható szerintem, hogy éjfélkor üzentek egymás szülinapján, hogy kézzel készített ajándékokat csinálnak egymásnak. Hajniban a szeretet még mindig nagyobb mint a harag, lásd. a hanyagolás ellenére is megcsinálta az ajándékot! Ha most ezt úgy fejezné be, hogy betenné a szekrénybe, akkor azt a szép folyamatot elrontaná a végén egy makacssággal!
A lelkiismeret furdalás nem egy rossz dolog, az egy önvizsgálat! Hajni nem azt akarja, hogy rosszul érezze magát a barátnője, hanem azt hogy érezze, hogy még mindig szereti! Ha nem így lenne, nem fájna neki a barátnője viselkedése!
Na nem ragozom tovább! Azt is megértem, ha valaki nem így reagál! :wink:

A Te "barátnőd" :shock: :shock: :shock: Nem mondok semmit!
Itt egy kicsit többről van szó mint hanyagolásról! :?
Ügyi vagy a takarítással! :wink: Én nagyon megcsúsztam mindennel! :(

TERMOSZT NAGYON SZÉPN KÖSZÖNÖN!!!!!!!!!!!!!! Mikor tudom visszavinni?

folyt köv.
Vendég

Mia!

Hűűűűű a Te helyzeted sem egyszerű! Na ez az amiről órákat tudnék mesélni!
Téged nem utál senki, nem néz le senki!!!!!!!!!!!!!!!
Amit érzel, az a saját érzéseidnek kivetítése másokra!
Amikor valaki ennyire erősen azt érzi, hogy nem szereti, lenézik stb, annak mindig önmagával van problémája!
Valami amin változtatni szeretnél, de nem tudsz! Amit magadnak nem tudsz megbocsájtani!
Először légy békében Önmagaddal, csak aztán tudsz másokkal!
A legfontosabb!!!!!!!!! Sosem az számít mi volt, hanem az hogy mi van!De ha azt vesszük, hogy mi van ma és nem vagyunk megelégedve vele, akkor is gondolhatunk arra mi lesz holnap!A holnap az ami új reményeket ad!
Ne a múltban élj, tanuld meg becsülni Önmagad, minden nap lásd meg magadban a jót és a szépet!
Ne a tetteidet nézd, hanem az érzéseidet! Nézz rá a fiadra és meglátod micsoda fontos szerepet töltesz be ezen a földön!
Nézz Magadra úgy ahogy a fiad lát Téged! Benned fogant, Te vagy a mindene, Te vagy aki féltve óvja, lesi a kívánságait, egy szívként dobbantok! Ne mondd hogy nem Te vagy a lefontosabb ezen a világon!Azt szeretném csak ezzel mondani, hogy próbáld meg magad elfogadni és szeretni és becsülni!
Ha Te nem tudod magadat elfogadni, akkor hogy várhatnád el másoktól, hogy fogadjanak el???????
Szerintem ne menj le anyósodhoz ilyen korán, mert biztosan jobb itthon, ha úgyis egyedül lennél! De ne bántsd Őket a döntésed miatt! Ha szépen kéred hamarabb célba érsz!Ha úgy érzed, hogy Anyudat nem szeretik, akkor gondolj bele Péter mit érez, ha így vélekedsz az anyujáról és a hugáról! Kvittek vagytok! :wink:
Csak a szakadékot mélíted ezzel! Építs hidakat, ezzel viszed előre a dolgot!
Amikor az anyósommal vérre menő harcaim voltak, mindig az lebegett a szemem előtt, hogy nem élhetek így, hogy állandóan harcoljak, milyen példát mutatok a gyerekeimnek???
Elsőnek a büszkeséget kell félretenni, mert az gátolja az emberiséget mindenben! :wink:
Szóval jól döntöttél hogy nem mész le előbb, de azt az időt amit ott töltesz, azt úgy töltsd, hogy ne legyenek előítéleteid!
Ha valami bánt mondd ki bátran! Tudom, hogy Ti nem ünneplitek dec. 24-ét, de fogadd el, hogy a mások igen!
Tedd szebbé ezt a napot! :wink:
Anyósod szeret Téged ezt biztosra tudom! :wink: Hisz Te vagy egyszem unokájának az Édesanyja! :wink:
Pétered is nagyon szeret! Mennyi mindenen mentetek kerszetül együtt? Mindig ott volt meletted, jóban rosszban!

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de úgy érzem a vallás számodra egy kapaszkodó, amivel a régi életedből akarod magad kihúzni egy másik életbe! Szerintem ne akard a régi énedet elnyomni! Az is Te vagy, és légy Magadra büszke! :wink:

Annyi mindent írnék.........................itt üvölt melettem az összes gyerek, így nem tudok! Jó lenne egyszer erről beszélgetni!
Szoval folyt köv.
BÉKE VAN!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Rázd le a rossz érzéseket és készülj a karácsonyra!
Babakocsi nélkül el ne menj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A csomagok nem férnek be????

Jaaaaaaaaaaj Te unalmas?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hááát lenne ehhez hozzáfűzni valóm! :wink:
Én szeretek ezzel az unalmas nővel nagyokat rötyögni! :lol:

Most úúúgy megölelgetnélek, annyira szeretném, ha szeretnéd Önmagad!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Szilvike!

Nem botot, hanem bobot kötöttünk Marcipán nyakába! :lol: :lol: :lol: Erős szánhuzókutyának érezte magát! Láttad volna a büszke tekintetét! :lol:
Marci is imádja a havat! :wink:

Hűűűű Te már karácsonyi ajcsidat olvasod????? :lol:

Láttam a kis "pirost" én is! :wink: Nagyon ügyi vagy! :D

Ne aggódj, nem fogsz kimaradni semmiből!Mi tutira talizunk majd!
Meg a gyerkőkkel, apikkal együtt is összejárunk!
Hugi!!!!!!! Hisz családtag vagy!!!!!! :lol:
Ha ez vígasztal, szeptembertől én is szólóban nyomom itthon! :wink:

Az a nagyon primkó Harmónikás csaj tutira beteg volt! :shock: Annak a tekintete is ugrált össze-vissza!Tényleg muris volt!

Zsandika! Örülök, hogy haladtál a takarítással! Apa és a bútortologatás!!!! Jót röhögtem rajta! :lol:

Ajándék: szerintem nem kell ugyanolyan értékben!

Hajni! Remélem mindenki olvasta a vibrigyűrűs sztoritokat! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi! :oops:

Dolli! Olvastam mit írtál rólam! :oops: :oops: :oops:
Aranyos vagy!!!!! Császitól nem kell félned, de ugye ez még nem biztos!Viszont én is szívesen teázgatnék Veled valamikor! :wink:
Lecsengenek az ünnepek, a január tök jó nyugis lesz! :wink:
Vagy nem? :roll:

Edit! Jaaaaaaaj szegénykém ennyi minden..... :cry:
A lényeg hogy ott van Tomika! Bárki tudja mit hoz a jövő! :wink:
Hány kilós a kutyátok?????? :shock:

Akkor örülök, hogy jól sikerült az óra vásárlás! Jaaaaaaaaaaj Te is izgulsz mááár????? Úgy várom, hogy odaadhassam Apinak! :D

Viszont most el, mert itt üök hajnal óta!
Andikáék mégsem jönnek ma!Bubut Apa viszi suliba, így ki sem kell mozdulnom, csak 11:20-ra megyek Bálintért!
Rövidített óráik vannak!
Le kéne mosatnom az autót, belül majd kiporszívózom én!

Megyek vasalok, mosok, takarítok, bepakolok!
Délután már csak szépítkezni akarok! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Zsand! Én lehet, hogy a párod kezébe adtam volna a takarító cuccokat, hogy akkor meg lehet csinálni! :D
Bár még nem láttalak, de el tudom képzelni a nézést, amit a beszólásáért kapott! :lol:
Szerintem abszolút nem genyóság, hogy nem azonos értékű ajándékokat kapnak a nagyszülők. Nálunk abszolút minden különbözik értékben, mert apum kihajítana minket bármilyen ajándékkal is, úgyhogy mióta csibe van, azóta ő falinaptárt kap karira, szülinapjára meg névnapjára fényképeket az unokáról. Jó, a 60. szülin csináltattunk neki gravírozott tollat, de az más! :D
Anyum sem nézte soha az értékét az ajándékoknak, ő mondjuk azért kap kicsit többet (ez sem mindig igaz), mert 21-én van szülije, 24-én névnapja és ugye kari.
Páromék családja neccesebb, egyrészt mert mindenük megvan, másrészt azért ajándékozzunk, nem tudjuk leszoktatni őket róla. Mi mondjuk az utóbbi 3 évben igyekeztünk jelképes ajándéknál maradni (unokás naptár, bögre, egérpad stb), ha nem tetszik, akkor le lehet szokni az ajándékozásról! :D Szerintem az lenne a lényeg, hogy együtt legyen a család. És nem az anyagi értéke határozza meg az ajándék milyenségét, hanem az, hogy aki kapja, mennyire örül neki. Ha most anyum egy szép könyvnek örülne, ami mondjuk 3000 ft, a párom anyuja meg egy parfümnek, ami 8000, akkor (ha tehetjük), akkor ezt vesszük és nem gondolkodunk rajta, hogy melyik mennyi volt. Mert nem az a fontos.
Hú, ezt most jó bőlére eresztettem, bocsi! :oops:
Ja, tojáslikőr… épp mondtam páromnak, hogy évek óta úgy innék egy kis tojáslikőrt, de azért az 1 deciért, ami elfogyna ünnepek alatt, nem akarok venni. Úgyhogy én nem fogok likőrözni, de csak ezért nem. :wink:

Noémi! Regi baba… olvadozom a képernyő előtt! :D

Szilvi! Már karis ajándékot olvasol? :D Kérünk képeket a hóban fürdő kutyusokról! :)
Köszi, párom alakul, bár elég randán köhög még, de jó kisfiú, nyomatja a gyógyteákat befelé. 5 év alatt még nem láttam gyógyteát inni. Teát sem sűrűn. :lol:

Mia! Azért ez is nagyon „édes” beszólás, mégha őszinte is, hogy unalmas lettél attól, hogy keresztény lettél… :roll:

Lini! Jaj, dehogy vagy gonosz! :D Csak butus, hogy ilyeneket feltételezel magadról! :wink: Azt hiszem itt van az igazság, amit asszem Orsi is írt, vagy nem is tudom, Mimi, meg most Te is. El kell tudni engedni, ha már nagyon külön utakon vagyunk. No ez az, amit még én sem tudtam megtenni.

Brigi! Ne bánj semmit, amit leírsz, hiszen az belülről jön, és mi akkor tudunk segíteni, ha leírod, mit érzel. :wink: És így tudunk egyre közelebb kerülni egymáshoz! Ugye milyen klassz, ha valaki anyuka? Engem is sokszor Gézu éltet, ő ad lendületet, hogy továbbmenjek! :D

Orsi! Nem vagy semmi hajnalok hajnalán ilyen gondolatokat leírni! Imádom olvasni! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Jaj nem gondoltam volna, hogy ilyen lavinát indítok el a barátnős sztorival. :oops: De most legalább mindenki tudja, hogy mennyi okos, mély érzésű lány található ebben a topicban. :lol: De tényleg! Elképesztőek vagytok Csajok! Olyan jó, hogy ennyi okos, szép, önzetlen Lány a barátom! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a sok hozzászólást. Mazsolázok belőle. Igazság szerint én most az elengedés mellett voksolnék de várok pár napot, hogy elüljön a dolog. Egyébként ma van a szülinapja. Felhívtam és egész kedves volt. Most azt mondja kijön a két ünnep között. Hát meglátjuk. Ha tényleg akkor azt hiszem lesz egy mélyen szántó beszélgetésünk.
[quote]H írta:ajniban a szeretet még mindig nagyobb mint a harag, lásd. a hanyagolás ellenére is megcsinálta az ajándékot! Hajni nem azt akarja, hogy rosszul érezze magát a barátnője, hanem azt hogy érezze, hogy még mindig szereti! Ha nem így lenne, nem fájna neki a barátnője viselkedése!

Orsi: ver a víz annyira igaz amit írsz. :cry:

Csajok! Jönnek az ünnepek szerintem mostantól csak szép dolgokkal foglalkozzunk. :lol:

Lini: hogy Te milyen aranyos vagy!!!!!! Már a Rossmann miatt is lelkiismeret furdalásom volt. :oops:
Érezzétek jól magatokat Győrben! Csak hazafelé óvatossan csomó havat mondanak mára!

Viszont most azt mondják fekete lesz a Karácsony! :cry: :cry:

Dolli: mivel szeszesital gyártó cégnél dolgozom semmiből nem áll tojáslikőrt hoznom! Így nem kell megvegyed! Szólj, hogy mikor vihetem és ott is vagyok. :lol:

Lányok!
Akartam mondani ha kell Karira pia csak szóljatok. Dolgozói áron el tudom hozni. Mazsolázzatok, még nem késő. :lol:
http://www.eurodrinks.hu/

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mimi: holnap 10-11 óra körül felszaladhatunk?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!

Milyen szépet írtál!
Te ott legbelül annyira jól vagy összerakva, örülhetünk mi, örülhetnek a gyermekeid és örülhet a párod, hogy vagy nekik és persze nekünk!!!
Örülök, hogy sikerült a köntös.

Apának még mindig izomgyulladása van. Már rengeteg krémet próbáltunk, de szinte semmi javulás, nagyon fáj neki.
Nem tudsz/ vagy valaki nem tud valami gyógynövényt ami kimondottan izomgyulladásra van.

Hajni!
Meddig lehet szólni pia ügyben??? A házhoz szállításról lemondok én elmegyek érte, ne Neked kelljen vele bajlódni:)

Szegény párom fát cipel, mert apukámék cégénél akora a gebasz, hogy kikapcsolták a gázt, eddig 10 fokba ültek, de most szereztek valahonnan fát, de fuvarra már nuku lóvé, így apukám kitalálta majd a mi nagykocsinkat megpakolják fával. szegények a pincéből hordták föl a fát, fordultak egy párat mire megtelt a nagykocsi, szegény apa nem tudja pihentetni a vállát:((

megyek főzök egy kicsit, mai menü:
tarhonya leves rizses hússal.

Én nagyon szégyenlem magam, de idén még nem sütöttünk mézeskalácsot, mióta anyuka vagyok ilyen még nem volt.

Szép napot mindenkinek
Vendég

Zsand: párom még szerdáig dolgozik addig szóljatok!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
Jó a holnap délelőtt.Tudod a teló számomat?Ha igen csörögj rám,ha jöttök ,és útba igazítalak(ikerházban lakunk ,egy szám alatt).Ha nem tudod a telószámom,küldöm priviben.

Húúú,én tegnap nem tudtam lereagálni a barátnős sztorit.
Csak annyit hozzá.
Én remélem,hogy olvassa Hajni itt a soraidat a barátnőd,én nagyon szégyenli magát.
Én ilyenkor csak annyit kérdeznék,ha neki lenne most gyermeke,neki jól esne e a saját viselkedése?
Amúgy meg már írtam,a barátnők jönnek mennek.Ahogy változik az életünk,úgy változik a baráti körünk is.Ezt el kell fogadni,még ha fáj akkor is.

mimi12

Mimi: megvan a számod, hívlak holnap. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok leanykak :D

Ma nagyon jo a kedvem! Nem megyek holnap anyosomhoz, majd 24.-en reggel egyutt apaval. Ez IGY van rendjen es VEGRE en gyoztem. (Jo, jo, csunya dolog ezt igy leirni, de most eloszor erzem hogy a ferjem a partomra allt es belatta hogy az legyen amit en szeretnek.)

Jah, voltunk doktorneninel, megnezett mindent, Patrik teljesen jol fejlodik. A kajat meg azert nem fogadja el mert joval tobb a korahoz kepest a sulya es cm-ben is nagyobb. Tehat nem kell betojni, a gyerek egyszeruen tele van. :D

Lini:
Megvan a megoldas a baratnod viselkedesere, akirol irtal fentebb. A leanyzo feltekeny rad hogy te megtalaltad a szamitasod. Gyerek, csalad. Mi masra vagyik az ember. Nekem is van egy ilyen barinom, 2 eve nem is beszel velem. Teljesen ugyan az a felallas vele is mint a te baratnoddel. Szegeny lany! Tudod, ilyenkor mindig arra gondolok hogy igenis, NEKI van szuksege rad!!! Mert o lelkileg nincs valami fenyesen! Es o is pontosan tudja hogy o mart el teged mellole, de keptelen nyitni, szerintem nagyon depis lehet az a lany. :(
Ne okold magad egy percig sem! Itt nem TE vagy a hibas es lehetseges hogy segiteni sem tudnal rajta mert annyira beledugta a fejet a hatsojaba.
En anno, elengedtem a baratnomet, 3 evnyi probalkozas utan.... Azt tettem amit te is tanacsoltal. Neki szerintem megfelel igy. De tudod mi a legpocsekabb? Hogy EN meg a mai napig szarul erzem magam miatta! Vajon o gondol ram?
No ezekre sosem kapunk valaszt azt hiszem. Az emberi elme a legcsodalatosabb es egyben a legsotetebb, legkiszamithatatlanabb dolog.

Na, Dr Csernus elkoszon. :D:D:D:D:D:D

Brigi:
Koszi! Nem is hagyom magam! Eleg volt! A felmosorongy a furdoben van nem itt. :D
A sogornom majd megy rollerrel, vagy ahogy akar.

Ezt figyuzzatok: Egyezkedik a csaj mar nagyon, azt mondta hogy o majd beul elore a kocsiban es az OLEBE TESZI A HORDOZOT A GYEREKKEL ES MAJD O FOGJA.
NORMALIS???????????????????????????????

Vibri gyuru: Jah, amikor eloszor hallottam rola itt meg nem lehetett kapni, kint vettuk egy nyaralas alkalmabol. De eddig tartott mindossze az erdeklodes.:D Tul sok vele a macera....
Igy hat ki sem bontottuk. (az igazi elvhajhasz csalad, hehehehe.)

Orsi:
Nagyon jokat irtal. Elgondolkodtatott! Olyan jo olvasni teged!!!! (meg hallgatni is ahogy beszelsz.) :D:D:D

Igen, meg kene bocsajtanom onmagamnak, ami eddig meg nem sikerult igazan.
Viszont anyosomek nem amiatt neznek le, egyszeruen agyilag csokottnek gondolnak. :D:D:D:D:D (Pedig ha tudnak.... nem is Einstein irta a Diótörõt!!!) :twisted: :mrgreen:

Anyosomat szeretem, mert odaado es onzetlen a csaladdal mindenkeppen. Nyugodt tipus es jo otletei is vannak mindig. O azonnal megertette hogy csak 24.-en megyunk. (Nah a gyereket nem kellett volna kitepni anno a kezembol, de azt en mar helyretettem magamban.)
A sogornom viszont szarjon sunt, egy egesz csaladnyit. A nagysagosasszony annyi problemat okozott mar a csaladnak hogy csak vakarjuk a fejunket a hulyesegein. Most azt talalta ki ha nem mehet autoval, le sem megy anyjahoz.
(Ja, ezt mar irtam, bocsi) :D

Nalunk egyebkent nincs harc. Elmondtam anyosomnak, nem szeretem ahogy a gyerekei sokszor hulyenek neznek, ugy beszelnek velem mint egy dedossal. O is tudja hogy van Peternek es Esztinek gond a viselkedesevel, de mar nem tud mit csinalni. Szoval itt akkor (lenne) harc ha en beolvasnek. De eddig sosem tettem.
Viszont akkor ha a gyerekem rovasara menne valami akkor beugatnek vegre a sogornomnek! Es be is fogok ha pattog.
Amig terhes voltam, sosem jott semmiben segiteni, sot! Amikor itt volt anyosom, athozatta magat Peterre, megette az ebedet es ledolt a foltelre utana. Elnezte hogy az anyja takaritsa a hazat Peterrel. Soha, egyszer sem kerdezte meg hogy kell-e segitseg. De azt elvarta hogy eltartsuk ot amikor nem fullott a foga a munkahoz 8 honapig. Es parom nem tett ellene semmit, csak fizetett. (meg otthon durrogott nekem.) Ez a leanyzo sakkban tartja az egesz csaladot. Petert is, anyosomat is. Mindig csak szivja a veruket! Juuuuuuuuuuuj!

BOcsanat, kifakadtam!

Babakocsi: Meg a csomagok sem fernek be, nem hogy a babakocsi! Fogalmam sincs hogy lehet ennyi cuccot osszehozni! De paromek mindig ezt csinaljak. Mindent hazacipelnek amikor megyunk, nagy bevasarlasok, stb. Mi meg nyomorgunk a kocsiban. Hat most meg raadasul van egy baba is es hozza a baba csomagja is. :D
Kell egy Kamaz, a platojara elfernenk!!!! :)

Igerem jo leszek. (asszem!) :D

sünciboglya

Shallalaaaaaaaaaaaaaaa

sünciboglya

Mia!

Azért azt kérd meg a sógornődet, hogy készüljön, mert ha rendőrbácsi meglátja az utazásnak ezen formáját biztos meg fogja kérdezni, hogy apa hol találta a jogsiját!
A gyerek autózást nagyon komolyan veszik, volt olyan , hogy igazoltatásnál ahogy meglátták a gyereket, megnézték, hogy be van e kötve és hogy az ülés is van-e rögzítve!!!

Megvettem anyuéknak a Mága jegyet:))))))))))))))))))))))))
Vendég

Orsi!
Végül el tudtad olvasni amit írtam?Vagy nem??Ha nem akkor ha adsz email címet,elküldöm neked is.

mimi12

Sziasztok Lányok!

Annyit írtatok, hogy egyszerűen nem bírom végigolvasni sem. Nagyon le vagyok maradva és időm semmi, így inkább írok!

Milyen horror idő lett délutánra??? Még vásárolni sem tudtunk kelmenni!
Még jó, hogy akkor kezdett rá a havazás, mikor hazaértünk az sztkból. Marcit ma vittük csípőultrahangra. Egy hónap múlva kontrollra vissza kell menni, és az ortopédiára is elküldött minket a doki, mert az egyik oldalon kicsi kopást lát. Mondta, hogy tornáztassuk, stb...

Mia, állj ki magatokért Patrikkal. Ne csináljanak már belőled hülyét!!! Én már rég megmondtam volna anyósnak, hogy attól fogok újra bedilizni, ha menni kell hozzá... Mit szólna??? :)
Most olvasom, hogy azért talán jól jössz ki a dologból, hajrá!!! :)
Az ultrahangokkal kapcsoaltban. Hasi és koponya uh-t csinálnak a Budai Gyermekkórházban ingyenesen, de oda nem tudtak volna csak jövőre időpontot adni, így mi fizetősen voltunk (5000 Ft) a Budai Egészségközpontban. Csípő ultrahangot meg csinálnak ingyen itt az érdi sztkban, csak be kell jelentkezni és beutaló kell!

Mimi, Regi nagyon édes kiscsajszi! :)

Dolli, mikor megtudtam hogy császárral szülök én is nagyon kibuktam...Még nektek is írtam, talán emlékszel! HA kérdésed van akkor én is mesélek az élményeimről...

Ja, tegnap voltam 6 hetes kontrollon. Engedélyt kaptunk mindenre, mert minden ok. Jöhet szex és lehet fürdenem is :)
Mondjuk az előbbivel párom már nem bírt várni, így előző este bepróbálkozott :) Én meg engedtem neki :) De csajok, normális az, hogy olyan "száraznak" éreztem magam? Szinte már fájt, pedig apa azt mondta nem vagyok az... Hmmm... Ha ezt tényleg olvassák pasik is :):):) Ja, és tegnap fürödtem is :) Igaz csak hajnali 1-kor, mert addig fent volt Marci!

Hajni, ilyen barátnőm nekem is volt.Szerintem Miának van igaza...

Edit, üdv :) Azért szeintem se add fel a második babát. Ha Tomika is magától jött, akkor fog jönni a következő is, ha úgy akarja a sors!!! Nem kell erőltetni csak bízni benne és várni!

Szilvi, nagyi változó. Akkor kirohanása nem volt még, mint szülés előtt, de azért napi szinten hallgani a hülyeségeit már elég fárasztó... Szegény páromnak mesélem mindig esténként, de akkor már mindketten csak röhögünk rajta... A legújabb az, hogy azért nem tudja kivasalni az ingeket, mert én "begyűröm" őket a mosógépbe és jól megtömöm, és így sokkal nehezebb vaslni. Ő csak szépen "behajtogatja" őket, és úgy kellene csinálnom. Igaz, hogy mióta itthon avygok és én felügyelem a mosást, azóta drasztikusan csökkent a vízszámlánk, pedig babó miatt kétszer annyi mosnivalónk van. Ja, és a vasalón meg nem használja a gőzölést és teregetéskor simány felgyűri az ingeket is a szárítóra ahelyett, hogy vállfára akasztaná... Na, de ez csak egy a sok közül... :) Próbálom én is csak röhögni rajta és elereszteni a fülem mellett ezeket, de elég nehéz...

Na, megyek mert lassan kel Marci és még nincs kész az ebéd... :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Reggel óta a konyhában voltam.Dorina meg nem akart elaludni.Már olyan ideges voltam.Párom meg azt mondta,ne hagyjuk sírni,nehogy baja legyen!ÚÚristen!

Orsi!Dorci korához képest hamar beszél? :shock: Szerintem ellenkezőleg,mondjuk Te csak jobban tudod... :wink:
Én sem tartom Apám halálának évfordulóját.Azt meg le se merem írni,hogy még mit nem csinálok.
Műtét?Az altatástól félek.Nem akarom átélni az a félálomszerű érzést.Elég volt abból már!Idén már inkább nem kérek időpontot.Majd januárban.
Mostanában nem volt párom Diósdon.Azért remélem,hogy tavaszra kész lesz.Nagynéném az mondta,már nem hírdetik a házat.Nem a fenét!

Mia!Az én sógórnőm detto!Több,mint 1 éve tartoznak nekünk!És mikor páromnak elmondom a véleményem Róluk,akkor védi Őket,mert az öccséről van szó.De mondtam már Neki,hogy attól még láthatná,hogy mit csinálnak.Aki csóró,ne vegyen 7ezerér kabátot a gyereknek,meg 20 ezerér etetőszéket.Szerintem.Anyós fizeti a számlát helyettük,Tőlünk meg nem kérdezné,hogy szükségünk van-e valamire.Dorinának is olyan fürdőruhát vett,ami ott van a fiók alján.Vett olajsütőt.Hova használjam?Kettőnknek?Vett kávéfőzőt.Talán 1 évig használtuk,mert tönkrement.Vett Dorinának 3 részes melegítőt.A pulcsi kicsi lett,a mellény pont jó,a nadrág jövőre lesz jó.Na,én ezért se várom a karácsonyt,mert minden évben amit kitaláltam,hogy vegyünk a családjának,az párom szerint gagyi.De pl az öccsétől tavaly nem kaptunk semmit.De mi mindig adjunk!Párom hozott Anyumnak laptopot.Odaadta nekik,hogy megcsináltatják.Megtartották.Az öccse asztalos.Volt,hogy elhozta a bútorlapokat,hogy párom állítsa össze,meg vasalja rá az éleket!De miért nem csinálja meg?Párom hazudozik miattuk,aztán majd mi szívjuk meg!
De te jól tetted,hogy nem hagyod magad!!!!A sógórnődnek meg mond meg,hogy a tetőcsomagtartón gyönyörű a kilátás! :wink:

Dolli!De jó,hogy minden ok.1500 g?

Mennem kell,mert fölkelt Dorci!

Kép
tierno

Egesz delutan jo volt a fiam, ahogy lement a nap (vasalni keszultem...) elkezdte a cuncorgast, nyoszorgest. Azota ki-be kapcsolja ezt a funkciojat.
Apa 2 ora alatt ert haza, eleg nagy a ho... Most o probalja Patrikot off modba tenni, egyenlore nem sok eredmennyel. :D
Az viszont edes volt, amikor apa hazajott, odahajolt Patrikhoz, a gyereknek meg amikor bejutott az agyaba hogy ki van ott olyan boldogan, megvilagosodott pofaval nezett apjara, elolvadtam! :D

Kriszti:
Aham erezheted elso sex-nel szaraznak, amikor nem is az. Pont igy voltam en is vele most szules utan. Gondoljunk csak bele, ott toltuk ki az Aprotalput! A "berendezesunk" kicsit le van lakva szules utan. :D
De azert belejon az ember.... :D:D:D
Mondtam is apanak hogy gyakorolni kell most mert mar elfelejtettem mit hova hogyan. Rohogott. :D

Brigi:
Nyugi, meg ha hirdetik is a hazat, tuti nem fog elmenni. :) Olyan szinten be van dugulva az ingatlanpiac, nem kell tartanotok tole hogy valaki most erdeklodni fog.

Anyos: hat cifra kis csaladod van! Nem semmi, leesett a gambam amikor olvastam.
Az en anyosom nagyon jo fej!!! :) Azonnal megertette hogy nem megyunk ezert halas vagyok neki. Meg hogy nagyon szereti a fiunkat.

Lanyok, ha ekkora ho lesz meg a kozertig sem tudunk eljutni, max ha van otthon a szekrnyben egy hokotro traktor. :D
Bar en nem banom! Gyereknek van tapja es pelusa, van itthon teszta meg egy par csomag Abonett kenyer, viz, villany van. :) Tobb mar nem is kell!

JO KEDVEM VAN!!!!!!

Apa es Patrik elaludtak itt mellettem az agyban. Ossze vannak bujva..... Asszem elosonok vasalni! :D

sünciboglya

Hajni!
Ha ilyen hó lesz reggel is,akkor el ne induljatok.
Mondom én...
Átmentünk Budaörsre a húgomékhoz..
Az autópálya hó fehér,mindenütt hó,szép fehér minden.Viszont mi az utca legvégén lakunk,a Vital welnes van erre.Én már alig tudtam feljönni a dombon.Hókortó az nem jár erre.
De rátok bízom,max jöttök velünk ti is szánkózni :lol:

Brigi!Dorina bizony hamar elkezdett beszélni :wink:

mimi12

Ma este kimentünk szánkózni.Dorina hogy élvezte!Annyira édes!Megzabálom! :) Aztán elindult az ellenkező irányba,valami babához.Hm,ő nem világgá megy,hanem babázni. :) Tegnap meg tesót kért Apától. :)

Mia!Én is bírtam nagyon Anyóst,amíg Dorci meg nem született.Aztán eleinte sokat jött,reggeltől estig itt volt.Dorci annyira lefáradt sokszor,hogy végig sírta a fürdetést,ő meg lekamerázta.Vagy amikor Dorci békésen ült Apja ölében,Ő meg betoppant hozzánk,és kikapta a kezéből,hogy gyere a mamához.Na,akkor is volt sírás!És amikor Dorci még meg sem gyógyult rendesen,de le KELLETT menni,mert levette a húst a fagyasztóból?Vagy én voltam beteg,lázas,de menni KELLETT,mert már párom megígérte Neki.Legutóbb novemberben voltunk,persze akkor is beteg volt Dorina.De menni KELLETT.Én meg cinikusan megjegyeztem sógórnőmnek,hogy remélem a gyereke nem kap el semmit,mert nem ért volna rá,ha egy héttel később megyünk...És még sorolhatnám.De párom nem érti ezt meg,mert azt mondja,miért fáj nekem,hogy meglátogatja a családját?Szóval ezért sem szeretem a Karácsonyt. :?
Tök jó,hogy Te nem hagytad magad! :wink:

Hajni!Egész nap az járt a fejembe,hogy átjöhettél volna ma.Máskor szóljál!!!!!!!!!

Házi készítésű szaloncukor érdekel valakit?Nem próbáltam

Marcipános:
Hozzávalók: 30-35 szaloncukorhoz: 20 dkg mandula, 15 dkg porcukor, víz, kandírozott narancshéj, fahéj, 15 dkg étcsokoládé (minimum 60%-os)

1. Keverjük össze a mandulát a porcukorral és annyi vizet adjunk hozzá, hogy gyúrható masszát kapjunk. A vizet folyamatosan, kis részletekben adagoljuk!
2. Ízesítsük fahéjjal és az apróra vágott narancshéjjal
3. Formázzunk szaloncukrokat
4. Vízfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét, villa segítségével egyenként vonjuk be csokival a cukrokat. Tegyük hideg helyre, hogy a csokoládé visszaszilárduljon, majd csomagoljuk

Aszalt gyümis:

1 kg aszalt gyümölcsből kb. 65-70 db nagy méretű szaloncukor lesz. Arra figyeljünk, hogy puha gyümölcsöt válasszunk hozzá, megszáradt gyümölcsből nem olyan jó készíteni. Bár egy kis alkoholos áztatással ezen is segíthetünk :)
Került bele kétféle aranymazsola, görög mazsola, aszalt szilva, aszalt sárgabarack, aszalt papaya. Általában úgy készül, hogy a felhasznált gyümölcs harmada, fele mazsola. Lehet bele tenni kandírozott narancs vagy citromhéjat is, olajos magvakkal is dúsíthatjuk.
Nagyon apróra kell összevágni a az aszalt gyümölcsöt, szinte pépesíteni. Robotgépben valahogy ez nem ment nekünk, szerintem a legjobb ezzel az íves, kétélű vágószerszámmal összedarabolni:
Tehát a cél az egészen pépesre darabolás, aztán gyúrjuk jól össze és formázzunk belőle kis szaloncukrokat.
Sorakoztassuk őket sütőpapíron, legjobb, ha a sütőpapírt egy süteményrácsra tesszük, így hamarabb szárad a külseje.
Pár napig szoktuk szárítani, azért hogy a külseje picit keményebb legyen és könnyen lehessen csokiba mártani.
A mázhoz felolvasztunk keserű csokit vízgőz fölött, egyenként belemártjuk a szaloncukrokat és rácsra tesszük. A csokit hígíthatjuk kevés meleg vízzel is (arra vigyázzunk, hogy hígítás közben addig keverjük, amíg szép sima nem lesz. A csokoládé hajlamos darabossá válni vízzel érintkezve). Tökéletes hozzá a 60 %-os kakaótartalmú Tibi csoki.
Ha megszáradt a máz, lehet klasszikus szaloncukor ruhába csomagolni, tehetjük dobozba is, a rétegeket mindenképpen válasszuk el egymástól sütőpapírral.
Nagyon finom és lelkiismeretfurdalás nélkül lehet rájárni karácsonykor. Hiszen szinte csak gyümölcsöt eszünk :).

Szilveszterkor mit csináltok?Nincs valami ötletetek,hova lehetne menni?

Kép
tierno

Yesss!Ez a Tabáni fiú olyan kis ölelgetni való! :)

Kép
tierno

Szijasztok!

Tegnap már nem jöttem, egész nap vasaltam, délután meg átmentünk Battára szánkózni Apival! Nagyon jóóóó volt!
Olyan önállóak már a gyerekeim! :shock: Már nem arról szól egy-egy kimozdulás, hogy rohangálunk a gyerekek után, hanem már mi is élvezzük a programokat!Lilára szánkóztam a seggemet! :lol: :lol: :lol:

Akkora hó van a kertben, hogy Mrcipánnak a járdáról fel kell mászni egy jéghegyre, hogy pisilni tudjon a füvön! :lol:

Mimi! Köszi átküldte Andika a levelet!Hááát tényleg kiakasztó a dolog! :? De úgy emléxem ez nem is az első eset!Nem írok semmit, majd elmondom a véleményemet!

Zsandika! Miből gondoljátok, hogy izomgyulladás???
Ha az akkor viszont szigorúan pihentetni kell, és nem akarlak paráztatni, de ki kéne vizsgáltatni a férjedet, mert ez egy immunrendszer betegségnek a következménye!
E-vitamin jó rá és a thermálvíz és a pihenés!
Az élsportolóknál, testépítőknél előfordulhat, párodnál valami más okozhatja! :(
Ki mondta gyulladást? Nem lehet myalgiás csomó, letapadás, húzódás?
Van egyéb tünete: az érintett területen piros és forró? Van láza párodnak? Hidegrázás? Legyengültség?(olyan influenza szerű tünetek)
Azért nem jó ezzel viccelni, mert az izomgyulladás a szívizomzatot is megtámadhatja! :cry:

Megyek mert még pakolok, rendbe kell magamat hoznom.

Szilvike! Akkor 10-re vihetjük a dögit?
Képzeld tegnap megérezte, hogy megyünk, gondolom a csomagolás miatt! Olan kis izgatott volt, le sem tudtm vakarni magamról! Annyira bújt hozzám! :cry:
Tudom, hogy jó helyen lesz nálatok, Téged nagyon szeret! :D
De azért izgulok, mert még sosem volt nélkülünk! :shock:
Vendég

Brigi!

Én is örülök, hogy Tabáni nyert! :D Olyan kis szerény!
Tök jóóóó hangja van!
Vendég

Orsi! Jó utat, vigyázzatok magatokra nagyon, pihizzetek sokat, megérdemlitek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Orsi, hozzad nyugodtan! Várjuk! És nagyon vigyázunk Marcira!!!!
sylph

Orsi: Nagyon jó pihenést!!!! Töltekezzetek!!!!! Csak nagyon vigyázzatok mert járhatattlanok az utak. :?

Brigi: már én is bánom, hogy nem szóltam! :cry: :cry: De ígérem ezentúl rögtön Neked szólok ha menni van kedvem. Jó? :lol: :lol: :lol:

Mimi: meg se próbáljunk elindulni arra? :? Csináltam nektek citromos álmot ( mi mást, de annyira finom és úgy szereti mindenki :oops: ) nem szeretném én megenni. :lol: :lol:

Lányok el kell meséljem mert megfulladok. De félek, hogy ki fogtok akadni. :cry:
Tegnap pelenkáztam Lilit az ágyon fürdés után és átfordult a kezemen és LEESETT! :cry: :cry: :cry: :cry: szerencsére alacsony az ágyunk ( nincs 40 cm) és szőnyegre, parkettára esett. Rögtön felkaptam, 10 másodpercet sírt és azóta semmi baja. De én végig zokogtam a Csillag születiket. Párom először persze ordított velem ( ettől még rosszabbul éreztem magam) aztán meg már próbált vígasztalni. De ez épp elég volt ahhoz, hogy azt érezzem majdnem mindent rosszul csinálok. Így, hogy napi 10-12 órát egyedül vagyok vele néha úgy kétségbe tudok esni. :cry: :cry: Alig aludtam, folyton pereg a szemem előtt, hogy mi történt. :cry:

Ráadásul szegénynek napok óta láng vörös a kis feneke. A doki írt rá pimafucort de lósz@art sem segít. Mondta akkor próbáljam a Sudocream-et. Attól se jobb. Ebben a rohadt hidegben még szellőztetni sem tudom csak egy, két percet a popsiját. Mi a fenét csináljak? Mimi gondoltam megmutatom Neked, hátha van már tapasztalatod. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jóreggelt!

Hajni!Ha gondoljátok gyertek nyugodtan.A szomszéd most ment el közértbe :lol:
AMúgy itt szakad a hó,és hófúvás van.......De ha jöttök,hozzatok hóekét :lol:
Na viccet félre téve..nem tudom mennyire járható erre az út.Takarítani itt nem takarítják.Hozzánk az Iparosról a legutsó utcán kell feljönni,ott ahol az az étterem van a Szikla,amit múltkor kérdeztetek,annak az utcának a vége nagyon lejtős.És tegnap este már alig tudtam feljönni rajta.Ha jöttök akkor gáz nélkül kettesben az emelkedőn felfelé,így talán nem csúszik ki az autó.
Lili popi...Gondolom a foga.Ha van caneszten krémed azt is megpróbálhatod.De nekem ilyenekre a neogranormon vállt be,a többi cart sem ér.

mimi12

Orsi!
Carok a pihenésetekre :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?