Jó reggelt!
Sokkot kaptam, hogy ennyit írtatok!
Visszafelé fogok haladni, mert mindig kihagyok egy csomó mindent!
Brigi! Remélem már egy picit jobb a kedved! Gondolom jönnek az ünnepek és előjönnek Benned a fájó érzések!
Tudod mire gondolj? Hogy Édesapád lát odafentről és nagyon büszke az Ő kicsi lányára, biztosan azt szeretné, hogy boldog légy és szeretné, hogy a karácsony megint egy boldog ünnep lenne számodra, és épp úgy várnád, mint amikor még kislány voltál!
Én sosem tartom meg Édesanyám halálának évfordulóját, az a nap éppen olyan, mint a többi! Azon a napon nem hiányzik se jobban, se kevésbé!Én mindig mikor elpityeredem, rögtön érzem, hogy átölel és rögtön enyhül az az erős fájdalom ami arra késztetett, hogy könnyeket csorgasson ki a szememből!
Gondolj Dorinára, Neked most boldognak, békésnek kell lenned, hogy Te is épp úgy átadd a karácsony ünnepének a varázsát, ahogy azt Te is átélted!
Nem semmi a kocsitok!
Hááát bocsi, hogy ezt mondom, de ezzel az erővel folyamatosan belemehetnék valakibe, mert mögöttem 3 kicsi száj csacsog, (no meg Shakira nagy szája dalol nem kis hangerővel
)van hogy az indexet se hallom!
Párodnak üzenem, hogy meg kell tanulnia vezetés közben kizárnia a zavaró tényezőket!
Műtét gondolatával hogy állsz? Erre visszatérünk januárban!
Nem hagyom annyiban!
Dorci beszédére nem reagáltam, mert nem igazán értem!
Aki furcsa az a DM-es nő! (bocsi, hogy ha olvasod Dm-es nő!
) Szerintem Dorci beszédében csak annyi lehet a "furcsa", hogy korához képest nagyon hamar beszél, tök nagy a szókincse, szerintem nagyon ÜGYES!!!!!!
Minden gyerekem így kezdte, hogy csak a szavak első szótagját mondta!
Házikó hogy áll? Párod még dolgozik rajta?
Lini!
DE LÖKÖTT VAGY!!!!!!!!!!!!!! Hogy lennél gonosz máááááááááááár???Önző sem vagy! Talán bennem van a hiba, hogy mindent megpróbálok filozofikusan megközelíteni, de szerintem alapból nincs jó és rossz, hideg és meleg, fekete és fehér! Minden viszonyítás kérdése! Egy-egy megnyilvánulásból nem vonhatunk le következtetéseket! Attól, hogy a mai napon valaki rossz, attól lehet holnap jó!
Én pl százszorta érzékenyebb vagyok az átlagnál!
Engem nagyon könnyű megbántani, de én ennek mindig hangot is adok, sosem tartom magamban!Viszont én nem nyalogatom a sebeimet, könnyen felejtek és tüske sem marad bennem!Ha valaki belém rúg akkor borzalmasan szenvedek, de egy nap után már úgy tudom szeretni, hogy majd kicsordul a szívem!
Szerintem is el kell engedni azt a barátot aki el akar menni, de NE HARAGGAL!!!!!!!!!!! Hajnika sokat dolgozott azon a szép kis goblenen, ha elrakja a fiók aljába, nem tudja elengedni a barátnőjét sem!Attól, hogy valaki gonosz velünk, nekünk nem kell gonosznak lennünk! Ha megfigyelitek, az fáj a legjobban ha mi magunk viselkedünk úgy amit nem tartunk helyénvalónak!
Hajni gondolatai a barátságról nagyon megható szerintem, hogy éjfélkor üzentek egymás szülinapján, hogy kézzel készített ajándékokat csinálnak egymásnak. Hajniban a szeretet még mindig nagyobb mint a harag, lásd. a hanyagolás ellenére is megcsinálta az ajándékot! Ha most ezt úgy fejezné be, hogy betenné a szekrénybe, akkor azt a szép folyamatot elrontaná a végén egy makacssággal!
A lelkiismeret furdalás nem egy rossz dolog, az egy önvizsgálat! Hajni nem azt akarja, hogy rosszul érezze magát a barátnője, hanem azt hogy érezze, hogy még mindig szereti! Ha nem így lenne, nem fájna neki a barátnője viselkedése!
Na nem ragozom tovább! Azt is megértem, ha valaki nem így reagál!
A Te "barátnőd"
Nem mondok semmit!
Itt egy kicsit többről van szó mint hanyagolásról!
Ügyi vagy a takarítással!
Én nagyon megcsúsztam mindennel!
TERMOSZT NAGYON SZÉPN KÖSZÖNÖN!!!!!!!!!!!!!! Mikor tudom visszavinni?
folyt köv.