Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Niki, üdv újra itt!! :lol: Nagyon ügyi Szinti, ha már ilyeneket csinál! Kérünk róla képeket!! :lol:
Alíz mászik, kétszer már felállt. Ő mindenevő, nem is tudom mi a kedvence, mert mindent ugyanúgy eszik.

Viol, szorítok anyudnak!!!

Eszti, nektek is a Pete Józsefné a védőnénitek?
Hozzánk havonta jár, nagyon lelkiismeretes. :lol:

Jajj lányok már úgy megbántam ezt a közös képviselősdit. Egy lakó azt szeretné, ha már csak a tavasszal csinálnák a munkát, a többi 17 még az idén szeretné. Itt szervezkednek, meg veszekednek. Utálom mikor emberek ilyenek miatt ölik egymást. Én nem vagyok ilyen törtető, mindenkinn átgázoló. Nem is akartam ilyenben részt venni, én csak arra vállalkoztam, hogy az ügyeket intézem. Erre belecsöppenek ilyen hülye helyzetbe.
Nekem már teljesen mindegy mikor lesz, csak legyen béke.

Bocsi hogy nektek panaszkodom, főleg hogy úgyis keveset jövök, de most már bírtam ki. :cry: :twisted:

Szép napot nektek!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vivinek boldog 2. születésnapot!

KépKép
nicika

Nercsi! Remélem a tegnappal megoldódik az evés kérdés és végre megeszi a főzelékeket Szinti. Csak mert ma is eszegetett belőle. Viszont a főzelékeken kívűl az én lányom is mindenevő! Alíznak van már foga?

KépKép
nicika

Vivi, boldog szülinapot kívánok!!!!!

Niki, fogunk még nincs. Nektek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Szintinek sincs egy szem foga sem!
Hihetetlen fárasztó számomra ez az időszak, mert folyton mászik és olyan helyeken áll fel ahol nem kéne. Na meg ugye folyton menni akar, vezetni kell és a derekam már ki van tőle. Ja és simán felül mászásból. Jelenleg éppen zsírpapírral játszik. Széttépkedi és "megeszi". Illetve csak ha hagynám! :)

KépKép
nicika

Sziasztok Csajok!

Mi sem maradtunk ki a "jóból".Tegnap hajnali 1-től délig folyamatosan hányni jártam a mellékhelyiségbe.Kegyetlen rossz volt. :( Aztán délutánra már lázam is lett.A férjem szintén,estére pedig Szonja is kihányta a kakaóját.Ő viszont nem lett lázas.Hála az égnek.Ma már jobb mindnyájunknak.Sőt én fogytam 1 kg-ot. :D

Viol!
A Heparint az ápolónőtől kérdezzed meg vagy mint" tudatlan" érdeklődő esetleg Nagy Bálinttól is érdeklődhetsz,mi is ez a szer?
Szonja velem szokott tornázni de én a fejenállást nem csinálom. :D
Gratula az új gépezethez.Biztosan szép mert fekete. :D

Vero!
Igen,emlékszem a hörikre.Mi lett velük?
Kár,hogy tegnap elmaradt a nagy lakoma. :cry: :cry:
Én személy szerint egy falatot sem ettem tegnap sőt még a víz is kijött belőlem. :cry: Majd legközelebb!

Rik!
A fogad problémáját talán az okozhatja,hogy nem ürült ki a genny a gennyzacskóból ami a gyökereden van.Vannak fogak amellyekkel sokat kell vacakolni ha meg szeretnénk menteni.Lehet,hogy ez is egy olyan. :( A hólyagok többnyire a nem megfelelő fertőtlenítéstől keletkezhetnek.De ha te érzékeny vagy pl az étteremben az idegen evőeszközökre is akkor az lehet pszihés is.Ezt nem bántásból írtam hanem nekem volt egy barátom akinél ez volt a probléma.Mindegy volt hol,kinél evett vagy épp fogorvosnál volt rögtön hólyagos lett.Csak az otthoni evőeszközöktől nem. Persze ha nálad kizárólag a fogászaton van ez akkor az első variácó érvényes! :D :(
Szonja is lóőrült mint a te Rékád!Én kicsit félek ezektől a hatalmas állatoktól.Ő meg bátran simogatja őket.
Nálunk is volt a védőnő szülés előtt de ez valószínűleg azért van amit a Viol is leírt,mert kevesen vagyunk a faluban és akkor is csupán ketten voltunk várandósak.

Eszter!
Nagyon klassz lehet az a hely amiről írtál.Szonja is biztosan élvezné.Én tudnék is pár szót németül. :D

Beus!
Boldog szülinapot Vivinek!
Kép
Voltatok búcsúban?
Nézted szombaton a kedvenc műsorunkat.Én sajna nem mert baba,mama-party volt nálunk.Remélem nem fertőztem meg senkit. :?
Engem nagyon nyomaszt a korai sötét. :cry:

Nercsi!
Sajnos ez a "melóˇ" ilyen.Az anyu barátnője is közös képviselő és mindíg panaszkodik.Ahol sok ember lakik együtt ött mindíg vannak nézetkülönbségek és ezt nem könnyű kezelni.
Kitartást!

KépKép
eszti76

Vivi boldog szülinapot!!!
Sziasztok!Nici!Nagyon ügyes a kislányod!
Hajni!Kislányt szeretnék,bár mindegy csak egészséges legyen.Végig hánytam a hétvégét :(
kola2

Most csak gyorsan feldobom a beígért sapis képeket.

éééés
Boldog szülinapot Vivi!!!!!

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Bertha tekintet :wink: :
Kép
Vendég

egy közeli:

Kép

és mi még csak fekvőtámaszt tudunk :P :

Kép
Vendég

Eszti

köszi,hogy válaszoltál a fogas kérdésemre.Azt még nem vettem észre hogy étterem után is kijön-e a holyag(ritkán járok,ugy 5 évbe egyszer :? )Azt viszont igen,hogy pl.a dio után mindig...
Azért megemlitem a dokimnak...Mit tud még vele csinálni???Ugye nem hu zza ki???

zsani

ugy sajnállak.Szegénykém,azért ez nem a legjobb oldala a terhességnek.Nagyon korán megjöttez valahogy....most hány hetes vagy???Visszavoltál már a dokinál a kontrollon???

Erika

Nálunk a pali aki házmester jol csinálja..nem is hivja össze a házat,csak évvégén egyszer...Nagy f@sz..pedig játszoteret is akartunk az idén,de nem lett semmi,mert nem jöttünk össze megbeszélni,pedig én árajánlatot is kértem!!!Jobb lesz innen tényleg elhuzni a csikot!!! :evil:

Vero
a pasid mint mindig nagyon aranyos,szép kisfiu!!!!!!
Te jol vagy már??

Hajni

Jol vagy már teljesen???
Kiskrapek???
Vendég

Rik!
Akkor a rendszeres fertőtlenítés rendszeres hiánya okozza a hólyagokat.A diótól nekem is kimarjul a szám de én nem is eszem már diót mert befulladok tőle. :(
Azért létezik módszer,hogy megmentsék pl a gyökércsúcsrsectio.Érzéstelenítésben csinálják és az a lényege,hogy a gyökércsúcsot levágják az ínyen ejtett vágáson keresztül.Nekem volt és nem fájt!
De azért ha átjárhatóak a csatornák és rendesen ki van takarítva akkor nem kerülhet erre sor.Nem görbék a gyökerei a fogadnak?

KépKép
eszti76

Jo estete Mindenkinek!

Ma vegre befejeztem az irodat, az utolso szekrenyt is összeraktuk es ma de. mindent elpakoltam.4 kartonnal megint kevesebb! :) Mar 3 honapja lakunk itt, de meg mindig van 3-4 doboz ami meg nincs kipakolva, mert hianyzik a szekreny hozza.

Rik!

Vegül is van egy helyisegünk, amit irodanak neveztünk ki, mert eddig a nappaliban, Lara születese elött meg a haloban volt a szamitogepünk, meg az a rengeteg irat meg mappa pedig a kamraban. Most vegre mindennek van helye.
Ha jol emlekszem, de kerdezted, hogy hol lakom. Fekete erdöben a helyiseget pedig Zell a.H. -nak hivjak. kb.8000 lakosa van, olyan igazi fekete erdei varoska, a belvarosa nagyon szep.

Viol!

Lakberendezöt nem hivtunk a hazba,a szineket meg a berendezest magunk talatuk ki, hogy milyen legyen, de persze egy csomo dolgot hoztunk a regi lakasbol is.
Anyukadnak gyors felepülest kivanok!
Lara is igy kezdte a maszast, hogy mindig a popsijat emelgette es elöre - hatra lökdöste, aztan egyszer csak szepen maszott.

Eszti!

Remelm mar jobban vagy, az anyut is nagyon elerte ez a virus 5 napig nem is tudott felkelni, de most mar jobban van.
Epp a szomszed hazban született egy kisfiu 3 hettel elöbb mint Lara vele is tud majd jatszani es nagyon bizom benne, hogy sogorek is belehuznak a dolgokba. :D

Gabo!

Lara nem tud meg kiesni a jarokabol, mert meg nem tud felallni, csak felterdelni. Es kb. a melleig er a jaroka, ebböl meg nem pottyan ki.

Nikica!

Örülök, hogy Te is vegre itt vagy. Lara maszik 2 hete, ö is magatol felül es ha valamiben meg tud kapaszkodni akkor meg felterdel.
Neki mar van 2 fogacskaja(aug.18-ota) es szerintem lassan jönnek a felsök is, mert megint rettenetesen folyik a nyala es szerintem a foginye is dagadtabb .
Lara imadja a fözelekeket, ma 250ml evett es a nagy kedvence a karfiol-burgony-husi fözelek. De ö is mindent megeszik, kiv. SARGAREPA. Na azt utalja.

Esztermami!

Nagyon örülök, hogy jo lett az AFP-ed! Miert jartatok erre? Itt eltetek? Vagy rokonlatogatoba voltatok Ne.-ba?

Katus!

Azt hiszem, hogy eddig meg nem is köszöntem meg a ket kepet amit elküldtel. BOcsi! :oops: Es termeszetesen KÖSZI!

Vero!

Ivanka nagyon edes ebben a sapiban, hihetetlen, hogy ö is mar mennyire nagy baba.

Nercsi!

Ti milyen bebiülest hasznaltok? Valtottatok mar az egyre nagyobbra? Mi pont most nezegetjük öket, mert Lara lassan mar kinövi a mostanit.

Es VIVI Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Kép
reni76

Beus,
mi még nem tudjuk mi a neme. Talán a jövő héten a II. UH-n kiderül. Korábban úgy éreztem, hogy fiú lesz, de most valahogy nem tudom és néha úgy érzem, hogy mégis lány.
Ha minden igaz Tiboldinál fogok szülni, bár lehet, hogy a végén Bikkes lesz. Nem tudom még.

Hajni,
köszi a bálnavigaszt :lol:

Nercsi,
igen, ő a védőnőnk és nagyon aranyos. Kicsit koraiak nekem reggel 8-9 közötti fogadóórái, de havonta egyszer azért általában sikerül odaérjek.

Nem irigyellek ezért a szerepért a házban. Emberek között egyensúlyozni... az az igazság, hogy én már lemondtam, nem vállaltam itt, mert szinte semmit sem fizettek volna.

Vero,
irtó édes Iván baba!! Az a fekvőtámaszos kép!!! :lol: :lol: :lol:

Zsani,
szurkolok, hogy ez a hányós időszak hamar elmúljon. Virágnál semmi ilyen nem volt?

Eszti,
nagyon ilyesztő dolgokról írsz, pedig most nálam nem is aktuális. Igaz még soha sem kellett fogamat gyökérkezelni, de már a nevétől is megrémülök.

Ha van alkalmatok, próbáljátok ki a Kindermuseumot. Lényeg, hogy érdemes előre bejelentkezni, mert csak úgy beesve könnyen lehet, hogy nem lesz hely.

Végül is olyat is lehetne, hogy többen elmegyünk egy ilyenre. AZ elején van egy rövid pár perces bevezető, ahhoz kell a nyelvtudás, utána pedig már rajtatok múlik, hogy mit fedez fel a kismanó.
Az a program, amin mi voltunk 60 perces volt és az volt az érdekes, hogy pont elég volt. Igaz, Vince volt az egyetlen babó, aki nem akart kijönni és végigsírta, amig visszavettük a cipőnket és ki nem jöttünk a múzeum ajtaján. :oops:
Mostanában nagyon haragszik, ha valami ilyesmit abba kell hagynia.

KépKép
KépKép
esztermami

Reni,
a nagynéném élt Ravensburg közelében egy ici-pici helyen Hegenbergben - gyógypedagógus volt és az ottani ilyen intézetben dolgozott. Hozzá jártunk nyaranta, ha tehettük.
Később pedig egy barátnőjénél voltam nyelvet tanulni, majd Munderkingen mellett egy barokk kastélyban, ami kortárs kiállítóhelyként működik(dött?), Schloss Mochental, dolgoztam az egyetem alatt egy nyáron.
Sajnos, a nagynéném pár éve meghalt, így lényegében elszakadtunk attól a vidéktől, pedig nekem nagyon sokat jelentett.
Elvileg jövő nyárra azt terveztem, hogy egy kicsit Németországba autóznánk, több fontos kiállítás is lesz, de akkor még nem tudtam, hogy pocaklakóm van! :D De sebaj, majd annak is eljön az ideje.

Nagyon szép lehet az a városka, ahol éltek. Rákerestem a neten, nagyon klassz az óváros rész!

KépKép
KépKép
esztermami

Vivinek nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

Beus,
miért mentél Győrbe is UH-ra?

Niki,
evett már répát, krumplit, paradicsomot, borsót, sütőtököt, almát, banánt, körtét, most csirkehús vegyes zöldséggel van soron. Tulképp megeszi őket, de legjobban talán a sütőtököt, vagy az almával kevert sütőtököt eszi. Vagy legalábbis ezt nagyobb kedvvel, mint a többit.

Erika,
hát, nem irigyellek a lakók miatt... És akkor neked kell rendet tenni? Vagy ha nem is, idegesít, gondolom... Én a helyedben a 17 és 1 arányát venném figyelembe. Az az egy kussoljon! :) Persze csak ha nem ti vagytok... :oops: :lol:

Eszti,
jesszus, jobbulást az egész családnak, rendesen belekeveredtetek! :? Egyedül csak azt az 1 kg minuszt irigylem... :roll: :shock: :D
És nekem, mint sima emberkének, csak úgy el fogják árulni, hogy milyen gyógyit kapott az anyum? Bár azt hiszem, az én nevemet töltötte ki azon a papíron, ahol arról kell nyilatkozni, hogy adhatnak.e ki infot az állapotáról és ha igne, akkor kinek.

Vero,
jajajajjjj, végre!! :) Kééész, király az a kép! :) Valami ilyesmire számítottam! :) A Bertha-tekintet meg önmagáért beszél! :)

Köszönöm mindenkinek a szurkolást anyumnak, holnap reggel lesz. Ma kapott vmi hüvelyöblítést - ill. holnap is - és beöntést... :?
Éjféltől már inni sem ihat. Mondjuk azt picit durvának találom, hogy már ebédet sem kapott... Pedig a beöntést csak este kapta. Vagyis ma reggel evett és ennyi. Bár nem vagyok biztos benne, hogy evett reggelit, mert tiszta ideg volt. Még reggel feljött elköszönni, illetve megnézni Dorkát. Miközben jött, akkor is sírt, aztán amíg dödörgött vele, addig megnyugodott, aztán amikor lement, akkor megint rázendített... :roll: Tiszta para. Mondjuk mindenben.

Na pussz Mindenkinek, bocs, ha vkit kihagytam, de már szólít az ágy és az éjszaka... :D

Sziasztok!

nadine81

Jo reggelt!

Viol szoritok anyudnak.Szegény nagyon kilehet.Gyors felépülést kivánunk neki!!!

Reni

én is rákerestem a városkádra.Hát egy álom..,Valahogy igy is képzeltem.Olyan mint egy mese...nagyon szép helyen laksz!!!
Gondolom nem is hiányzik a hazai légkör!

Eszti

kicsit beparáztattál azzal a resectioval.Hát nagyon remélem hogy nem lesz nekem olyan,mert hallani is rossz hogy van ilyen,nem hogy nekem csináljanak!! :cry: :cry: Nagy félelemmel megyek,de nemcsak azért amit irtál,hanem azért mert most biztos megkinoz,hogy mi lehet vele!!!
Vendég

Viol!Anyukádért én is szorítok,hogy minden rendben és gördülékenyen menjen!

Beus!Boldog szülinapot Vivinek!

Örülök,hogy a pocaklakó is rendebn van!

Nercsi!Hát nem irigyellek a "meló" miatt.Én sem iagzán tudnám elviselni ha körülöttem viaskodnának!Kitartás! :lol: :lol:

Eszti!Jobbulást az egész családnak!

Mikor kicsi voltam én is tornáztam,de én a tv-torna előtt!Nagyon ügyi Szonja,hogy veled mozog! :lol: :lol:

Vero!Beszarás ez a sapi!Haláli benne Ivi! :lol: :lol: :lol: Miket ki nem találnak!! :D :D

Reni!Bocsi akkor el voltam tájolódva azt hittem már áll Lara!
Én is úgy irirgyelem ahol laksz szívesen eláldegélnék ott! :lol: :lol:
Még mindíg ugyan annyit melózol v. már kicsivel többet?

Nálunk zajlik az élet Levi tegnap este belázasodott 39 volt.Ezen kívül nincs semmi baja csak nincs étvágya és nyálzik ezerrel biztos a foga miatt+rátett egy lapáttal,hogy begyújtottunk este,mert nagyon kühült a ház és ugye hozzá van szokva 20-21fokos hőmérséklethez és hirtelen lett 27 gondolom ez is közrejátszott!Most alszik ami furi tőle,mert fél 8-kor kelt és 3/4 9 után elaludt.Ma nem hiszem,hogy sokat jövök,mert nagyon bújos!!
Ja és ma reggel megbetegettem!Szomorú vagyok!!
Vendég

Ja és úgy néz ki két hétig egyedül leszek,mert a Balázs valszínű megy Pestre melózni csak még nem tudja mikor,de most októberben.Szal húzok haza majd pár napra csak még azt nem tudom hol fogjuk az éjszakáinkat tölteni a Husival,mert ezt a faszt nem tudom otthon elviselni.
Na majd meglátjuk!!
Vendég

Ja és én is utálni fogom,hogy korán sötét lesz,mert Levi egy kint őrült és ha már 5-kor sötét lesz nem tudom mit fogok vele csinálni!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, annyi minden van egész nap, nincs időm írni, meg Máté utálja, ha ide ülök.
Még mindig folyik kicsit az orra, és néha köhög :?

Viol!

Nagyon szorítok anyukádnak, mielőbbi felgyógyulást kívánok neki! Lemezeket talán jövő héten, ha anyukád jobban van, visszavihetjük? Vagy majd szólj, ha már aktuális!

Eszti!

Jobbulást az egész családnak!

Gabó!

Levinek is jobbulást!

Rik!

Fogacskádnak is!

Vero!

Nagyon haláli Ivi, csudajó az a kis sapka!
Áron hogy van, milyen az ekkora korkülönbség? Féltékeny?

Esztermami!

Úgy néz ki jövő hét végén, megnézzük A Múzeumot, köszönjük a remek ötletet.

Niki!

Üdv! Örülök, hogy már jó a gépetek!

Kedves Vivi!

Nagyon Boldog Születésnapot!

Kép

Hajnus!

Máté már szine csak megy, egyre ügyesebb!
Bence?

katus78

Halihó! :)

Még egyzsre köszönöm mindenkinek a szurkolást anyumnak! :) Vele még nem beszéltem, a kórházat már hívtam, ott azt mondták megvan, jól van. Keresztanyám hívott, ő pont bement hozzá, de még a műtőben volt, azt mondta már megvárja míg kitolják, ha már ott van, aztán hív vagyő vagy anyu. Mi délután megyünk be hozzá.

Gabó,
akkor most ti is ezerrel rajt vagytok a babaprojekten? :)
Sajnálom, hogy Levi Fiú beteg... :lol: De jó, hogy a lázon kívül egyéb nem nagyon van...
És 27 fok?? :shock: Tyűűű, nem sok az? :)
Annyira durva a helyzet azzal anyud férjével?? Hogy még ott sem akarsz aludni? Miért nem válnak el? Öcséd miatt? Úgy emlékszem vmikor ezt írtad. De ő azért ahhoz már nagy, nem? Vagy semmit nem lát az egészből?

Katus,
Máténak is jobbulást kívánok!!
Nekem jó a jövő hét, de ahogy Eszternek is írtam, inkább a közepétől. Vele 20-at beszéltem meg, illetve azt mondta, hogy valszeg akkor jönnének. És ha ti is akkor jönnétek?? :) :wink:

nadine81

egyzsre=egyszer :)

Hogy lehet ennyi betűt megfordítani?? :shock: :D

Nitta,
ti hogy vagytok?? :)

nadine81

Katus!Köszi Levi nevében!Most épp megint alszik!!Csak bújik olyan édes!

Viol!Igen rajt vagyunk,mert ahogy írtam korábban,hogy mennyire nem szeretnék még most annyira ersősen elő tört belőlem,hogy babát akaro!Levinek is sokkal jobb lesz és nekünk is!Majd meglátjuk hogy jön össze!
Igen ennyire durva a helyzet,hogy ha lehet nem szívok vele egy levegőt!Az öcsém miatt nem váltak még el,de már ő is tudja,hogy nem mennek simán a dolgok köztük és elképzelhető,hogy válni fognak.Ezzel jó ha tisztában van a gyerek,mert nem fogja váratlanul érni!
Hát még nekünk is sok volt a 27 fok nemhogy Levusnak!De a kandeszban ez a szar,hogy azt nem tudod szabályozni!De amúgy meg tök jó!Ma biztos nem fogunk begyújtani,mert gyönyörű idő van kint és itt bent is jó az idő!
Akkor anyud már ezek szerint túl van a műtéten?
Vendég

Katus!Úgy megnézném ezt a kis szarost ahogy totyorog!!!!!De majd ha megyek haza elmegyek és megnézem!Ha szabad!

Viol!Hozzátok is olyan jó lenne már eljutni!!Tök jó lenne ha Eszterékkel el tudnék menni!!VAgy busszal mennyi idő?
Vendég

gabó,
busszal olyan 40 perc, végülis nem sok, gyere nyugodtan, várlak téged is! :)

keresztanyám most telefonált, hogy most hozták ki, fázik, mérik a vérnyomiját. de ő is egy órát várt, neki azt mondták mindjárt kitolják. egy óráig tartott... azt mondta utánaérdeklődik, hogy volt-e vmi gond. remélem semmi. de most OK.

és a babával nem akartatok várni, amíg nem tudtok másik lakásba menni?
ha már öcséd is látja a helyzetet, akkor sztem nem érdemes sokáig várni... aztán mindenki mehet a dolgára. anyud már úgyis boldog a párjával, így szabadok lesznek.
férjének van vkije?

nadine81

Viol!akkor az kibírható!!
Biztos nincs semmi "rutin" műtét!A képekről itélve stramm anyud van!!
Terveim szerint a lurkó már a másik kéróban megszületni,mert akár hogy is legkésőbb nyár végéig elakarok költözni és ha ilyen ütemben fogan meg akkor lehet,hogy téli baba lesz belőle!
Igen én is mondtam anyunak,hogy ezt már nem lehet sokáig halogatni!
Hogy annak a bunkónak van-e!!Mikor kiderült,hogy csalja anyut már jó fél éve megvolt a nője!Azóta is megvan neki,de ő nagyon tagad!Persze többen is tudják,hogy van neki,de ő tagad!!Ennyire hülye.Nem is hülye inkább a BUTA a legjobb szó rá!!
Igen anyu nagyon boldog "lenne".
Vendég

Sziasztok!Viol!Remélem anyukád jól van!
Katus!nagyon édes lehet Máté ,ahogy sétál :P
kola2

Hát emberek!!!A Levi még mindíg alszik 12:10-óta!
VAgyis most hazudtam,mert 13:10-kor megébredt bementem hozzá odabújt és 3-perc mulva alukált is tovább!Aztán negyed órával később megint megébredt szintén eljátszottuk a bújósdit és azóta alszik!
Az a baj,hogy nem látom melyik fogacskája jön.Na majd ha felébred megpróbálom belemászni a szájacskájába,hogy kiderítsem melyik okozza neki a lázt.
Vendég

Viol!Anyukádnak ezt küldöm!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

No meg ezt!
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Eszti jobbulást nektek!!

Zsani, teljesen együttérzek veled ami a rókakomát illeti, nálam jó 2 hónapig vendégeskedett. Remélem nálad hamarabb vége lesz!! :wink: Kitartás!!!

Viol, anyukádnak mihamarabbi felépülést kívánok!!!!

Gabó, már megvan a ház???Amelyiket meg akarjátok venni?

Úgy néz ki a jövő héten kezdik a munkákat itt a házban. Brrrr. Már most félek. :roll: De majd ez is meglesz.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Veró, nagyon helyes Iván baba!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gabo!

Meg mindig csak heti egy napot melozok, de szerintem egyenlöre nem is lesz több belöle.
Tegnaptol en is egyedül vagyok, de mar holnap jön haza Dieter es a jövö heten hetfötöl pentekig megint nem lesz itthon. TANFOLYAMOK! :( :?
Levinek javulast!

Kepzeljetek en is meglattam ma Lara 3. fogacskajat. :) Fennt, de nem a közepsö hanem a mellette levö! :) Edi lesz majd amikor mar igazan kibujik! :)

Lanyok!

Kinek milyen autos ülese van?
Letezik a bebihordozo utan egy olyan amit kb.4,5 eves korig lehet hasznalni es van egy olyan ami 12 eves korig jo.
Nektek melyik van?

Kép Mar olvasni tanulok! :)

Kép
Kép
reni76

Nercsi!Még nincs bár van itt a hegyen amelyik és tetszik is,de még pénz nincs rá!Annyi eladó van itt olcsón,hogy nem lesz majd gond kérót venni!
Juj,de nem lennék most a helyedben!De ennek is vége lesz hamar és már csak egy "rossz"emlék marad!

Reni!Jujj,de jó!!!!3-fogacska!!!Szuper!
Nekünk Römer van és 9-20kg ig jó!
Vendég

Reni!Hú ez a fogas kicsit debilül hangzott pedig nem úgy szántam!
Milyen tanfolyamokra jár Dieter és hova,hogy ennyit nincs veletek?
Nem félsz egyedül este?Mennyien laknak a környéketeken?A fényképből itélve melletetek nincs senki ugye?
Én néha még akkor is bevagyok tojva ha a Balázs itthon "télen mikor senki nincs a környékünkön kint éjszaka",mert olyan félelmetes itt kint.Pláne ide még a rendőrség sem találna fele.Ez a legnagyobb bajom,hogy ha valami történne mire elmagyaráznám merre kell jönni v. megölnének v. meghalnék(nánk)!
Na mindegy innen is lelépünk egyszer bár nagyon csábít az a ház pár házzal arrébb!!! :lol: :lol:
Vendég

Ja és a Levus megint alszik.Kint voltunk egyet játszani és kidölt!Ilyen is régen volt egy nap 3*aludt!
Vendég

Ja és túl vagyok két pohár fehérboron elvoltunk szomszédolni és kináltak és elfogadtam!Ha már egyszer nem vagyok terhes!!! :( :( :(
Ja és nem vagyok ám alkoholista csak szeretem a bort!

Viol!Gondolom már anyudnál vagytok remélem minden oké és mielőbbi gyógyulást!!
Vendég

Reni, nekünk Maxi Cosi van, mi úgy kaptuk, de majd csak akkor lesz jó, ha Alíz tud ülni. Nem tudom hány kilótól van. Még mindig csak úgy ül, ha egyik kezével támaszkodik. :oops: Nekünk még jó lesz egy ideig a hordozó.

Gabó, addig igyál amíg lehet. :lol: :lol: Én is már úgy vártam hogy egy pohár vörösbort nyugodt szívvel lehúzhassak. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Ugye milyen jó lehúzni egy kis bort!!!!Üdítő élmény!
Asszem ha haza megyek "ha apa megy Pestre"el kell látogatnom az Esztiék borozójába!Tök buli lenne ott csavizni csak komplikált a hazajutás,pláne ha iszunk!
Na ez csak egy kósza ötlet a piciny kis agyamból!
Nincs elkésve Alíz semmiről Levi 9-hósan tudod tudod egyedül felülni!
Ügyes csajszi!
Vendég

Hello Csilla veletek mizu?Rég jártál felénk!!
De gondolom bizos leterhelnek a hétköznapok!!
Vendég

Hát a Levi megint 2-órája alszik!Igen legyengíti ez a kurva alsó szemfogacska!BÁr isten tartsa meg jó alvó szokását,de úgy,hogy 12-től 2-ig!De jó is lenne!Ez egy kivételes nap!Szinte egész nap csak alszik a drágám!
Vendég

És még mindíg alszik,de meg sem mozdul"azért lélegzik ám" már kezdek aggódni!
Vendég

Na most ébredt fel és úgy érzem kialudta a lázt már nem meleg mint a korábbi alvásoknál!

Ja és ez lemaradt Vivinek!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Viol

Mizujs anyuddal?????Irj amint tudsz!!!

gabo

remélem Levi jol van már!!!Ma igazán sokat aludt!!!!!
Lehet hülye vagyok,de most ahol laktok az nem a tietek???És mennyibe kerülnek arrafele a házak,hogy azt irod,olcsó???
Mi is nézegetjük a lakásokat itt a városba,de vannak árak!!!!
Mi még nem zudjuk merre vegyünk.Szerintem majd az adott helyzettől függ.Ha elviszik ezt,akkor nekiesünk a bámészkodásnak.De jo lenne ha már ott lennénk.Akkor bébi is jöhetne már!!!
Csajok ha hiszitek hanem,én annyira szeretnék már,mintha elsöt szeretnék!!!Tiszta hülye vagyok!!
Amica Te is ennyire szerettél volna 3.-at??
Ja és Gabo sajnálom hogy megjött!!!!!
(na ezt össze-vissza irtam,bocs!!! :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Még nem tudtam visszaolvasni, meg mennem is kell, Ágnes felébredt, éhes :oops:

Rik, még az elsőnél is jobban vágytam rá :D :D :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

na akkor nem csak én vagyok ilyen bolond....
Vendég

.......bár nem is biztos hogy bolondok vagyunk :lol:
Vendég

sziasztok!

köszönöm mindenkinek, jól van. végülis. kiderült, hogy azért húzódott el aműtét a vártnál hosszabbra, mert a két császárja miatt voltak vmi összenövések ott bent vhol. de hogy hol és milyen jellegű, passz, ezek anyu szavai. nemtom pontosan mit jelentenek és hogy mi volt összenőve mivel. a gáz az az még, hogy nem marad meg benne semmi... nyel egykorty vizet és azonnal jön is vissza... azt mondták ma még csak azt igyon, hát azse megy... amikor ott voltunk, nem is ivott, mégis öklendezett szegény. teljesen i van száradva a szája, hallani a beszédén is. amúgy teljesen magánál volt már, szal nem azért. amúgy ezen kívül minden ok. sztem napról napra jobb lesz. asebét nem is fájlalja, kap infuzióban fájdalomcsillapítót és hányáscsillapítót is. mondjuk ettől függetlenül fájni fog az a seb. holnap nem, majd csüt-ön megyünk hozzá újra.

látom levi egész nap aludt, gabó meg borozik :)
na jó, nem cikizlek ám! én is szeretm afinom borokat, meg a martinit. csak most böjtölök. kb havonta egy pohár bor, ennyi van, de sztem ez nem olyan sok. ugye?

bocsi a kisbetűért, de sietek, most van a reklám a megatáncban, nézem, mert benne van volt osztály- és padtársam! :)

gratula laranak a 3. fogacskához, tök jó nektek, hogy hamar elkezdődött!

ja, gabó, nagyon állati, amiket anyunak küldtél!! :) köszönöm! :)

na megyek, kezdődik!! sziasztok, hoolnap jövök! :)

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?