Jo estete Mindenkinek!
Ma vegre befejeztem az irodat, az utolso szekrenyt is összeraktuk es ma de. mindent elpakoltam.4 kartonnal megint kevesebb!
Mar 3 honapja lakunk itt, de meg mindig van 3-4 doboz ami meg nincs kipakolva, mert hianyzik a szekreny hozza.
Rik!
Vegül is van egy helyisegünk, amit irodanak neveztünk ki, mert eddig a nappaliban, Lara születese elött meg a haloban volt a szamitogepünk, meg az a rengeteg irat meg mappa pedig a kamraban. Most vegre mindennek van helye.
Ha jol emlekszem, de kerdezted, hogy hol lakom. Fekete erdöben a helyiseget pedig Zell a.H. -nak hivjak. kb.8000 lakosa van, olyan igazi fekete erdei varoska, a belvarosa nagyon szep.
Viol!
Lakberendezöt nem hivtunk a hazba,a szineket meg a berendezest magunk talatuk ki, hogy milyen legyen, de persze egy csomo dolgot hoztunk a regi lakasbol is.
Anyukadnak gyors felepülest kivanok!
Lara is igy kezdte a maszast, hogy mindig a popsijat emelgette es elöre - hatra lökdöste, aztan egyszer csak szepen maszott.
Eszti!
Remelm mar jobban vagy, az anyut is nagyon elerte ez a virus 5 napig nem is tudott felkelni, de most mar jobban van.
Epp a szomszed hazban született egy kisfiu 3 hettel elöbb mint Lara vele is tud majd jatszani es nagyon bizom benne, hogy sogorek is belehuznak a dolgokba.
Gabo!
Lara nem tud meg kiesni a jarokabol, mert meg nem tud felallni, csak felterdelni. Es kb. a melleig er a jaroka, ebböl meg nem pottyan ki.
Nikica!
Örülök, hogy Te is vegre itt vagy. Lara maszik 2 hete, ö is magatol felül es ha valamiben meg tud kapaszkodni akkor meg felterdel.
Neki mar van 2 fogacskaja(aug.18-ota) es szerintem lassan jönnek a felsök is, mert megint rettenetesen folyik a nyala es szerintem a foginye is dagadtabb .
Lara imadja a fözelekeket, ma 250ml evett es a nagy kedvence a karfiol-burgony-husi fözelek. De ö is mindent megeszik, kiv. SARGAREPA. Na azt utalja.
Esztermami!
Nagyon örülök, hogy jo lett az AFP-ed! Miert jartatok erre? Itt eltetek? Vagy rokonlatogatoba voltatok Ne.-ba?
Katus!
Azt hiszem, hogy eddig meg nem is köszöntem meg a ket kepet amit elküldtel. BOcsi!
Es termeszetesen KÖSZI!
Vero!
Ivanka nagyon edes ebben a sapiban, hihetetlen, hogy ö is mar mennyire nagy baba.
Nercsi!
Ti milyen bebiülest hasznaltok? Valtottatok mar az egyre nagyobbra? Mi pont most nezegetjük öket, mert Lara lassan mar kinövi a mostanit.
Es
VIVI Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT!