Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus,
igen, látod én is egyből mit írtam?? :) Hogy fekete! :) Nem hogy miket tud - bár az senkit nem érdekel, még engem sem nagyon :) - hanem, hogy milyen színű... :)

Hűűű, Istinek tényleg nagy lába van!! Nekem csak 36-os... :D

Örülök, hogy jobban vagy!! :) Engemnem kapott még el, nem is szeretném! Gábornak a torka fáj, de egyéb gond nincs.

Dorka egy szempillantás alatt átfordul hátról hasra. Picit könnyebben, mint hasról hátra. Illetve ha hasal, az égbe emeli a fenekét, próbálna mászni, de ugye nem megy. Csináltam már olyat, hogy eléje tettem vmit, de nem a keze ügyébe, és addig addig küzdött, amíg elérte. Dühös is lett a végére, de megoldotta! :) Megkaptuk az egyik Pampers ajándékot, egy telefont, ami olyan forgótárcsázós, mint régen. (Még jó, hogy nem mobil... :)) Na, azt tekeri, mint a rosseb! :) Ölbe veszem, elérakom és tekeri, mint állat! :) Ülni még nem ül egyedül, de szépen tartja magát. :)

Gabó,
megkérdezhetem, hogy mennyi vonalkódot tettél el? Ezek óriáscsomagok? Hány darabosak voltak? Mert nekem most 8 pontom van, és a következő aji, amit akarok, az 36 pontos. De májusig lehet gyújteni, szal együttes erővel úgy csak meglesz! :) Köszönöm addig is! :)

nadine81

most csak egy gyors kérdés,mert Dáviddal ülök itt.hogy lehet lejátszani OTT A MESÉT?

NNH }N NNNBN N MM,..........MMMM , nmnmnnnnnnku €ze,p

Ł`f8mfnnnnnnnnní

ezt Dávid írta nektek.olvassátok szeretettel.kérjétek meg csemetéiteket hogy fordítsák le.

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Anita,ahol írja,hogy ki az előadó,ott.

Viol,akkor ügyes nagyon!Bence is ezzel a fenékfelnyomós dologgal kezdte. :D
Én a pancsimanókat rendeltem.Neked mennyi idő után jött meg?Meg még a csigabigát szeretném.Decemberig biztos összegyűlik,már csak 4 jumbo csomag kell hozzá :D

Kép

Kép
hajnus

yyyyyyyyyyyyi sryksgd koflxjhysuz 9ui spo. xleijsoidőodepl

ezt a Bence válaszolta :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Viol,nekem most küldtek levelet,abba december volt :roll:

Kép

Kép
hajnus

Viol!Hát nem tudom nem csak óriáscsomik vannak ,de majd megnézem holnap!Hát jó pasit nem láttam ma!! :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja akkor biztos a fogacskája.Én ebben nem tudok mit nyilatkozni,mert nekünk a mai napig nincs ezzel gondunk!

Hajnus!hát neked meg így utólag Jobbulást!
Vendég

Sziasztok!Viol!Nekem is tetszik a fekete gép :)
Vero!Iván nagyon helyes baba :P
Ma végig hánytam az egész napot :( Reggel elmentünk a tescoba és ott jött rám,alig értem ki :? Utána meg egész nap.Virágnál semmi bajom nem volt,remélem nem lesz egész végig így.
kola2

:D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép

katus78

katus78

:lol: :lol: :lol:

- A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

- Olyan erotikus hangod van!
- Ezt hogy érted?
- Bassza a fülemet!

- A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán egy
életen át lóg a nyakadon.

- Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor rászóltam, viselkedjen korához
illően, meghalt.

- A férfiak olyan logikátlan teremtmények, akik a szállodában otthon
akarják érezni magukat, míg otthon szállodai szolgáltatásokat várnak el.

- Fiam, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, akkor inkább lenyellek.

- Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot.

- Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan
kurvára le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni.

- Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram
alatt, csak más a fogása!

- Ma úgy vagyok a munkakedvvel, mint egyszeri lány buli után. Vagy
megjön, vagy nem.

- Megházasodott a munkaverseny. Elvette a munkakedvem.

- Olyan nincs, hogy nem látsz semmit, mert akkor meg a sötétet látod.

- Olyan jó vagyok az ágyban, hogy néha már a saját nevem sikongatom.

- Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy
elhatároztam, abbahagyom az olvasást!

- Amíg keresed az igazit, jól érezheted magad az esélyesekkel is.

- A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elől dughatod el a
karácsonyi ajándékokat.

- Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg
a kocsit, aztán este fáj a feje......

- Feleségem egy főnyeremény, meg is ütöttem!

- Mindig így fogsz szeretni?
- Mindig. Csak lehet, hogy nem mindig téged!

- A nőkkel vigyázni kell, nagyon veszélyesek: övék a világ pénzének
legalább a fele, és a világ összes puncija.....

- Fölösleges, mint a pápa pöcse!

- Az élet harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

- A munka nem fasz! Effektíve: állhat napokig!!

- Ezelőtt - minden különösebb ok nélkül - dohányoztam, ittam,
kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom van rá!

- A szex kedvért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
ingyen mogyoró miatt.

- Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag teljesen
védtelen...

- Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az anyós meg áramot.

- Sok káros dolog lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat.

- Ha még egyszer élnék, ugyanezeket a hibákat követném el, csak
hamarabb.

- Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

- Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid. Ha fáj a szíved, nincs ki
észrevegye a fájdalmad. Ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod. De próbálj meg csak egyszer fingani ... )

- A párom azzal vádol, hogy sose figyelek rá. Vagy valami ilyesmivel.

- Nem az az élvezet, ha nincs semmi dolgunk. Az az igazi, ha sok van, és
mégsem csinálunk semmit.

- Jani bácsi! Használt az erősítőszer, amit a múlt héten írtam fel
magának?
- Nem bírtam letekerni a kupakját...

- Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekektől kaptam.

- Emlékszem az idei nyárra - egy szép keddi napra esett!

- Nincs szükségem életbiztosításra. Azt akarom, hogy mindenki valóban
szomorú legyen, ha meghalok.

- Az osztálytársaim megdugtak bármit, ami mozgott, de én sose tartottam
fontosnak, hogy efféle korlátok közé szorítsam magam.

- Lehet, hogy a barátnőm a pénzemért szeret, de nem a bankkártyámat szopja.

katus78

sziasztok

katus,
ez durvaaaa!!! :D :D :D
a gyerkőcök meg édííík!!! :P :P :P

zsani,
fúúú, basszus, róka-móka... :( lehet, hogy kukacos lesz, ha virágnál nem volt ilyen? :wink:

hajnus,
nekem a levél után kb. 3 hét és itt is volt az aji :) neked mi az a december?

eszter
á,kllllllllllllllllllllllllmud€j zuu h
azt kérted, fordítsukle vincét szavait... :) dorka szerint ezt jelenti... :)

gabó,
csak azért kérdeztem, hogy milyen, mert óriás és még annál hatalmasabb - jumbo - csomagról kell. van annál kisebb is?

na pá cajok, megyünk reggelizni. :)

nadine81

Sziasztok!!!
Apa uralta tegnap a gépet.nem is tudtam jönni.Pedig párszor probálkoztam... :D

hajnus

jobbulást neked!!!Gyerkőceid nem kapták el???Hánytál is???

Zsani

basszus...huuuu,ez nem a legkelemesebb része!!!Remélem nem követi több...

Viol

nagyon ügyi Dorka!!!

Vero

én is voltam ilyen szundis helyzetben,csak nekem a GYula vette le a mellemről,és szolt hogy feküdjek el...Durva,még jo hogy nem esett ki a kezemből.. :oops:
A Petra amugy nem alussza át születése ota az éjszakát.Ma pl.4-szer volt fent,abbol egyszer tejet ivott...
Minden gyerek más...de minek kér éjjel tejet azt nem tom!! :roll:
Vendég

Katus!Ezek batál jók!!!!Nahát az utolsó nagyon tetszett!! :lol: :lol: :lol: Máté,hogy van?Remélem már jobban!A képek meg csúcs szuperek!

Viol!Van Jumbo,Active Baby(MaxiPlus,Junior).Általában ezeket szoktuk venni a Jumbot ritkán,na de akkor most majd vesszük!

Zsani!Kitartás majd elmúlik!! :lol: :lol:
Vendég

Ja és a video............!! :D :D :D :D :D :D :D :D Állat!!
Vendég

Nekem az a mese oldeal nam akar bejönni....mik vannak rajt???

Eszti

a fogamat ,másfél hete betömték ujbol gyogyszeres töméssel,de képzeld megint fáj.Ma éjjel már lüktetett a fél fejem tőle :evil:
csütörtökre vagyok visszarendelve.Szerinted még mit tudnak vele csinálni???Másnak is szokott ilyen lenni???Ugye nem huzzák ki???6.-szorra megyek vissza ezzela fogammal...ez egy kicsit durva :!: :evil: :twisted:
Vendég

Hatodszorraaaaaaaaaaaaaa!!!! :o :o :o
Atya ég!!Nekem ami fogamat pótolták(kicsit)+gyökerezték azzal háromszor voltam.Különleges fogad van!
Vendég

Sziasztok!
Még élek ám. Minden rendben velünk! :)
Most már jó a gépünk, bár jelenleg anyuéktól netezek!
Kicsit visszaolvasgatok, bár nem tudom mire jutok!

KépKép
nicika

Niki!Szia már nagyon hiányoltunk jó,hogy itt vagy!
Vendég

Hát én meg hogyan jártam!Csináltam egy kis szőlős gyümitortát,de ilyen rosz még sosem lesz!A tésztában lisztdarabkák a pudingban is darabkák!Sose jártam még így!Jó azért el fog ám fogyni!!!! :lol: :wink: :wink:
Otthon is böszme idő van?Itt hétágra süt a nap,de olyan erősen és hidegen fúj a szél,hogy assezm ma Levussal nem megyünk sehova!
Vendég

Na az utolsó 3 oldalt végigolvastam!

Nercsi! A lányod mit ügyeskedik mostanában?

Reni! Lara miket csinál már?

Ez után már igyekszem minden nap benézni ha időm engedi!

Ja és üdvözlöm az új anyukákat! :)

KépKép
nicika

Viol és akit még érint! A Pampers oldalán a Fisher Price játékhoz adnak egy gratis hűségpontot!

KépKép
nicika

Sziasztok.

Szia Niki!Na végre,hogy itt vagy!Mi újság?Hallottuk,hogy Szinti már milyen ügyes! :D

Viol,nekem azt írták:"A játék folyamán,2006.dec. 31-ig 2 db. F-P játékra jogosult,mivel nyilvántartásunk szerint önnek 1 kisbabája született a megadott időszakban 2005.10.01-2006.03.31 között."

Rik,nem kapta el senki és szerencsére nem is hánytam.Réka várja már a szülinapját?isti csak ezzel foglalkozik.meg hogy kiket hív meg.
[/b]

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajnus!
Hogy mi újdonság? Talán az hogy ma végre elfogadott egy üveges bébiételt! Úgy örültem neki! :)
Most hugom toligálja az udvaron biciklis ülésben. Ha megáll, akkor Szinti kiadja a parancsot: "memmemme", azaz menjünk már! :) :lol:

KépKép
nicika

Nicika!Akkor most van egy kis pihiidőd!
Vendég

Gabó,
jajj, nem fontos ám a Jumbot venned, nehogy azért vegyed!! Az drágább, igaz több van benne. Darabra nemtom hogy jön ki jobban...
Ezek lehetnek:
Óriáscsomag Midi 3-as (64 db) és Maxi 4-es (54 db)
Jumbocsomag Midi 3-as (88 vagy 90 db) és Maxi 4-es (74 vagy 76 db)
Itt is olyasmi idő van/volt, mint nálatok... Sütött a nap, de fújt a hideg szél... :?

Niki,
szió!!! Na végre! :) Szinti eddig mit evett? Te főztél neki? Dorkának az nem kell... Csak az üveges...

Rik,
jobbulást, múljon el hamar az a fogfájás!! Én is úúúgy utálom... :?
És ha már a fejed is belefájdul...

Hajnus,
akkor értem a decembert. Na nekem ugyanez van, csak május, mivel Dorka későbbi baba. Gondolom folyamatosan tolják ki a később született babáknak, hogy ők is be tudjanak kapcsolódni! :)

nadine81

Sziasztok!!!
Hajnus

Huuuu.a Rékát is csak az érdekli.A meghivokat megcsináltuk(lovas,mert ez a csaj egy lóőrült!! :lol: ).7lányt hivunk,mg mi négyen.Kész leszek asszem.Na meg a kaján gondolkodunk,apa meg a zenét szervezi.Nálatok hogy lesz???Mikor???Mennyien lesztek???Ja mi okt.20.-án bulizunk,aztán 21,22 meg a szülök jönnek...ha jönnek.

csajok ez a fog egy kriminalisztika.Hogy ennyire szar azt a hanyagságnak köszönhetem,mert meg se mérte a gyökérhosszt,sokáig volt nyitva,meg ilyenek...most meg gyötrödöm...
csüt.-n megyek vissza,de lecseszem.Ja,azt meg el is felejtettem irni,hogy ahányszor vagyok nála,utána állandoan tela a szám holyagokkal...Nektek nincs ilyen????

Nicika

szia!!!Köszi a beköszönést.Én már kérdeztem itt a csajoktol,hogy Te ki vagy és miért nem jössz fel mostanában???
Én 29 éves vagyok (még 3 honapig :roll: ).Van két lányom.Petra 20 honapos,Réka 10 éves lesz 22.én.Ágfalvi lakoparkban lakom.
Üdv köztünk ujra!!!
Vendég

Sziasztok!!!
Hajnus

Huuuu.a Rékát is csak az érdekli.A meghivokat megcsináltuk(lovas,mert ez a csaj egy lóőrült!! :lol: ).7lányt hivunk,mg mi négyen.Kész leszek asszem.Na meg a kaján gondolkodunk,apa meg a zenét szervezi.Nálatok hogy lesz???Mikor???Mennyien lesztek???Ja mi okt.20.-án bulizunk,aztán 21,22 meg a szülök jönnek...ha jönnek.

csajok ez a fog egy kriminalisztika.Hogy ennyire szar azt a hanyagságnak köszönhetem,mert meg se mérte a gyökérhosszt,sokáig volt nyitva,meg ilyenek...most meg gyötrödöm...
csüt.-n megyek vissza,de lecseszem.Ja,azt meg el is felejtettem irni,hogy ahányszor vagyok nála,utána állandoan tela a szám holyagokkal...Nektek nincs ilyen????

Nicika

szia!!!Köszi a beköszönést.Én már kérdeztem itt a csajoktol,hogy Te ki vagy és miért nem jössz fel mostanában???
Én 29 éves vagyok (még 3 honapig :roll: ).Van két lányom.Petra 20 honapos,Réka 10 éves lesz 22.én.Ágfalvi lakoparkban lakom.
Üdv köztünk ujra!!!
Vendég

Viol!Oké akkor holnap majd megnézem őket melyikek vannak meg!

rik!Melyik fogdokihoz jársz,hogy hólyagocskáid leszenek utánna?Akkor ott valami nagyon nem steril!
Nocsak!!Buli lesz?Ejha!!!!!

Na mi lépünk filmet nézni meg bújni!

Jóccakát!!
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam jelentkezni, még csak olvasni sem, mert az uram elutazott és elhívtama sógornőmet 2 gyerkőcével hozzánk és ez elég húzós programot adott! Kirándultunk, Bécsben jártunk a Gyerekmúzeumban és nagyon jó volt!!

Neki van egy 6 éves lánya és egy a Vincénél egy hónappal idősebb kisfia.

Ti jártatok már ebben a múzeumban? Nagyon klassz. Nem is jó név, hogy múzeum, hanem sokkal inkább olyan, mint egy fedett tematikus játszótér. Különböző programjaik vannak, de az ilyen miniknek, mint Vince és az unokatesója mindegy milyen nyelven beszélnek. Van egy olyan programjuk, hogy óceán és erre a témára van kialakítva egy játszótér, amiben 1 órán kersztül önállóan fedezheted fel egy hajó és az óceán egyes részeit, úgy hogy van 2 kiséárőd, akik, ha kell, segítenek. Mondjuk azért jó, ha a kisérő szülő legalább egy párszót tud németül.

Na jó, vége a reklámnak, lényeg, hogy a manók nagyon jól érezték magukat, csak mi nagyon elfáradtunk.
Igaz, ez után a program után mindkét kismanó aludt egy hatalmasat, pedig Vince már nem nagyon hajlandó délután aludni.

Hú, ez hosszú lett, bocs.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
kérdeztedm hogy milyen volt, amikor Vince először volt Gabó anyukájával. Képzeld, nem volt semmi gond, anagyon aranyos Gabó anyu és Vince nagyon hamar megkedvelte. Mondjuk Vince még sohasem sírt, ha otthagytam. Régebben volt olyan az anyósoméknál, hogy teljesen jól volt egész nap, csak amikor hazaértem balhézott, de már ez is elmúlt. Mindig nagyon örül, ha hazajövök, vagy megérkezem, de még sohasem sírt azért, mert valakivel otthagytam.

AMúgy most már tudom a férjem programját Hegykőn. EZen a héten nem lesz jó, mert elutazom Vincével, de utána, esetleg pl. 20-án pénteken, szívesen ellátogatnánk hozzátok Vincével, amíg ő gyógyíttatja magát, ha Nektek is jó!!

Rik,
ez a fogtörténeted tényleg horror. Mondjuk a kis hólyagok lehetnek allergia is valamire, emit használ. Mondtad már neki?

Szia Nicika,
mi sem ismerjük még egymást, örülök, hogy újra itt vagy!
Amint a szalagokból látod, van egy 13 hónapos fiam, meg egy majdnem félidős pocaklakóm és kicsit több, mint egy éve lakunk Sopronban.
Gratula Szintiához, nagyon aranyosnak lehet!

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Reni,
utólag is boldog névnapot!
Eddig nem is tudatosodott bennem, hogy Te merre is laksz!
Gyerekkoromban nagyon sokat voltunk Ravensburg környékén Baden- Württembergben. Mondjuk az kicsit keletebbre van tőlatak - biztosan ismered, de nagyon szép vidék és nagyon szerettem ott lenni. A lakásotol is tényleg szép!
Hát jó lenne, ha egyszer nálunk is berendezésre kerülne az iroda, mert most a nappalit tölti ki ez nagyrészt.

KépKép
KépKép
esztermami

Jo reggelt!!!
Esztermami

még nem mondtam a fogdokinak,mert most az utolso beavatkozásnál tudatosult bennem,hogy mindig a fogorvos után vannak holyagocskák a számban.Most utoljára hatalmas volt...és mindig azon az oldalon amelyiken a fogat csinálja.... :cry:
Talán az Esztit ha megkérdezzük tud szolni ehhez pár szot!!!
Az a szuper "muzeum" pontosan hol van????Mennyi a beugro??
Vendég

jó reggelt!

Rik,

www.kindermuseum.at

Bécsben van, a Museumsquartier-ban egészen a belvárosban, és programmfüggő, hogy mennyi a beugró - nem olcsó - amire mi mentünk, arra 4 Euro/ gyerek volt és gyerekenként 1 szülő ingyenes - tehát 3 gyerekkel 12 Eurot fizettünk.
Ez a program kifejezetten 0-6 éveseknek szólt, de azt láttam, hogy a 6 éves Sárának már nem volt annyira érdekes, neki jobb lett volna inkább egy olyan, ami 6-12 éves korig szól, de ahhoz biztosan kellett volna tudni a nyelvet.

Meg ugye ki is kell menni - szóval nem mondom, hogy az ember gyakran menjen, de időkönzuönként aklassz, és ráadásul ugye, ha a manókák nagyobbak lesznek, több mindent tudnak kihasználni.

KépKép
KépKép
esztermami

képzeljétek, ma telefonált a védőnő, hogy rendben az AFP :P
nagyon megkönnyebbültem!

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami

már a védőnő rádtelefonál hogy milyen az eredmény????Mi ez az uj modi?????
Ezt a muzeumot elmondom a Gyulának,hátha érdekli,aztán megnézzük
Vendég

Rik,

őszintén szólva, nekem nagyon jól esett, hogy felhívott. MInden nap lestem a postaládát, hogy ugye nem jött semmi ilyen. Most végre nem kell ezt tennem. :)

Remélem, Nektek is tetszeni fog a múzeum.

KépKép
KépKép
esztermami

Helloka! :)

Rik,
basssus, hólyagok?? Az nagyon gáz... :evil: Csaőj az asztalra, vicsoríts a dokira és követelj szép fogakat! :D

Eszter,
húú, nagyon jól hangzik az a múzeum, ami nem is annyira múzeum! :) Jó, hogy ott kint ilyenek is vannak...
Nekem jó a jövő hét, de inkább a közepétől, így a 20 jó is lenne.
Anyu ezen a héten feküdt be, holnap műtik, sztem jó egy hét, mire hazajöhet, és addig és vagyok a főfőfőfőfő háziasszony... :D
Szuper az AFP!! :) De jó! :) Különben engem nem hívott a védőnő, mondjuk paráztam is én is, néztem a p.ládát, de nem jött. Sztem rendi tőle, hogy íhvott. Megbeszéltétek, hogy hívni fog? Vagy látta rajtad a parát? :wink:

nadine81

csaőj=csapj

nadine81

viol

megfogadom a tanácsod,és odacsapok,igérem!!!De azért most már megcsinálhatnák jol a fogam hálás lennék érte... :?

Esztermami

fiatal a védőnőd???azért kérdem,mert az enyém az(gyerek nélküli)de egyszer se jött ki hozzám.Nemhogy felhivott volna,de arra se méltatott hogy megnézzen.NA mindegy,rég volt...
Többiek
hozzátok kiment anno a védőnő???Ugy értem mielőtt meglett volna a baba???Én csak akkor láttam mikor kiállitotta a terheskönyvet,aztán ennyi...
Vendég

katus,Beus,Eszti merre vagytok???
Vendég

Erika,
hozzám kijött még baba előtt, kb 2-szer. Egyszer úgy a közepe táján, aztán úgy a vége felé, kb. 32-34. hét körül.

Nekem is el kéne menni fogdokihoz, de húzom-halasztom... Tudom, hogy ezért már dádá járna, de... :?

És Kriszti, Ági? Ti megvagytok? Ági, te írtál vmikor mostanában, de Kriszti, te rég voltál... Megvagytok? Ovi? Jól vagytok?

nadine81

Ja, lehet, hogy azért (is) jött ki ide a védőnő, mert talán falu, kevesebben vagyunk neki, mindenkit személyesebben ismer, stb... Aztán nem bizti, csak gondolom.

nadine81

Sziasztok!

Rik:köszi a hiányolást :lol:

Jol vagyunk .szoktalak olvasni titeket csak mire irni tudnék Vivi már a nyakamon van!meg amennyit még tudunk kint vagyunk a levegön-amig még lehet.folyton nyüstöl!a kis pocilako is jol van.a pocim még nem olyan tul nagy de igy a jo :D
holnapután megyek cukorterheléses vérvételre!

majd visszaolvasok aztan irok talán este lesz rá idöm!
Viol:gratulálok Dorka keresztelöjéhez..

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Vivinek boldog szülinapot kívánok!!!Nöjjön nagyra!!!
Vendég

Beus

tudni már a Pocaklako nemét????
juj az a cukorivás nem a legjobb !!!Irj többször,ha tudsz!!
Vendég

Sziasztok!

Viol,

az Anyudnak gyors jobbulást!! írtad is korábban, ne haragudj, hogy csak most esett le. Majd jelentkezem, ha aktualizálódik a látogatás.

A védőnőm nem fiatal, olyan 50-es lehet és nagyon kedves és már járt is nálunk, igaz, szerintem Vince miatt, mert őt nem ismerte még. Nem is beszéltük meg, hogy hív, magától tette. Szerintem ez nagyon rendes tőle.

Azt hiszem mostanra megváltozott a szerepük annyiban, hogy ők nézik havonta a vizeltet, vérnyomást és babaszívhangot. Ja meg a súlyt :roll:

Beus,
alig egy hónappal idősebb a pocaklakód!! :D
Itt fogsz szülni Sopronban? Kinél?
Jó Neked, hogy nem nagy a hasad! Én máris bálnának érzem magam - szerintem nagy is a pocakom - mi lesz a végére :shock:

Boldog szülinapot Vivinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol! Szintinek én adtam üvegest is meg főztem is! Semmi sem kell neki! Bár tegnap végre elfogadott egy üvegest! Dorka miket eszik már? Mi a kedvenc?

KépKép
nicika

Köszönöm a köszöntést Vivi nevében!rohan az idö!!!

Rik:igen ,kisfiunk lesz!a Sanyi is mondta meg györben is mondta az uh-s doki!meg én is ugy érzem! :wink:
csajok?nemsokára már 6kor ötét lesz micsoda rossz lesz.gondolom ök is szeretnek kint lenni!

Esztermami!igen nincs sok korkülömbség a pocilakoink között! :P
titudjátok a nemét?nevetek van már?
A Berkesnél fogok szülni -Vivi is nála született!
te kinél fogsz?sztem ezután fog nőni a hasam.....

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Eszter,jaj,de jó,hogy minden rendben.Most már ne idegeskedj.Egyáltalán nem vagy "bálna",ez hülyeség.Láttál volna engem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viol,szorítok Anyukádnak.Akkor ha összegyűlt a csigabigához a pontunk utána majd neked gyűjtöm. :D Én szinte mindíg Jumbo csomagot veszek...

Rik,mi már tizenvalahány meghívottnál tartunk :roll: ,jövő vasárnap lesz.Hú,tényleg szólj a fogorvosnak,kíváncsi vagyok mivel magyarázza.

Vivinek boldog szülinapot!

Zsani,remélem jobban vagy.Lehet,hogy tényleg kisfiú lesz?!Tényleg mit szeretnétek?persze tudom,hogy végülis mindegy,de azért mégis...

Katus,mi újság?Máté?Megyeget?

Indulok fogadóórára...

Kép

Kép
hajnus

hajnus

az nem semmi!!!El fogtok férni???Réka is sok gyereket akart de 40nm-en nem fér el az egész osztály... :lol:

Beus

gratula a kisfiuhoz!!!Azt akartál?Vagy mindegy volt???

Katus

Te merre vagy?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?