sziasztok:)
Megjottem.
Olyan szep a kormom (csapjaimon s pataimon is) hogy ilyen szep meg sosem volt. Orsi nagyon szepen ujavarazsolta yeti testemet. (masszazs is volt!)
Ja: Orsi vetkoztetett le.
:D:D:D:D:D
Orsi:
Most mar ertem, miert nem tudtam a tegnapi esetrol amikor Bubut kerested, pont utanam irtad, en mar nem jottem tobbet aznap. De azert visszaolvasva se semmi!!! Juj! Para lehetett nagyon!
Karacsonyi utazas:
Ki tudtam sirni hogy ne kelljen 8 nappal karacsony elott lecuccolnom anyosomhoz mert az nekem hosszu. Hiaba, csak nem az otthonom az a haz ott. Parom gond nelkul elpaterolt volna annyi idore, azzal a felkialltassal hogy o 4 napig tavol lesz es hogy "szegeny bolond" (az en vagyok persze csak kodolva mondta) ne maradjon otthon egyedul a gyerekkel mert jaaaaaaaaj vilagvege lesz.
Mondtam neki, en nagyon szeretek egyedul lenni, foleg a gyerekkel. Nem gond hogy nekem kell hajnalban etetni.
Azert mar nem vagyok annyira c@r allapotban.
Naszoval, vasarnap megyunk (en inkabb mennek hetfon, mert vasarnap tele lesznek az utak karacsonyi bevasarlosokkal, de mind1, ez mar nem erdekel igazan...)
Szoval vasarnap erunk oda, parom visszajon, aztan 24.-en jonnek a sogornommel vissza, a masik kocsival. (ugyanis, nem ferunk be negyen egy autoba, mert a sogornom nem hajlando a szamitogepe nelkul egy lepest sem tenni, inkabb otthon maradt volna akkor.) Kisse fuggo ???? No ez nem ram tartozik, minden esetre megszerveztem hogy igy, ket kocsival kivitelezheto a dolog. Egyutt mindannyian jovunk haza egy idoben 27.-en. Nagyon remelem hogy nem szutykoljak el az idot es delutanra hazaerunk meg vilagosban! Meg hat a buli, oda akarok erni am!
Varjatok meg!!!
Lini:
Most mar teljesen ossze vagyok keverve ezzel a vedett, nem vedett dolog miatt. A TV2-n nyilatkozta mult heten (pont a regi nogyogyaszom aki a SOTE II. Igazgatohelyettese) ezt a dolgot, hogy atmegy a tejbol a gyerekbe es vedett lesz.
Az igen-csak elgondolkodtato amit mondtal hogy idegen tejtol a gyerek szeme is kiguvvad ha megissza, tenyleg fajhat a pocakja tole.
Bar most mar (elvileg) kifele megyunk a hasfajasbol es ahogy latom mar csak delutan van "roham" de akkor annyira szenved (komolyan guvvadnak a szemei es sotetbordo szint vesz fel a gyerek feje) hogy szornyu nezni!
Tulajdonkeppen majd lesz valami, remeljuk hogy senki nem kap el semmit.
Pozitiv vagyok mint egy feltoltodott nejlonharisnya.
Hangoskodo lakok: Fel kell menni hozzajuk egy szamurajkarddal es kozolni anagyali mosoly kisereteben, ha nem hagyjak abba a hancut akkor megmutatod milyen icipicire tudod felszeletelni a lakas tartozekait, vagy ha nagyon nem fernek a burajuk a borukbe, akkor oket is.
Szerintem kuss lenne olyan szinten hogy meg a klotyot sem mernek lehuzni, igy a Salgotarjani darabolos eset utan....
A Benko musorrol:
Van egy honlap ahol kiveseznek minden sorozatot, tv-s musort. Eleg durvan irnak mindenrol, de valahol igazak es frappansak a kritikak, persze nem lepke-idegzetueknek ajanlott az ovasasuk en neha-neha levegot alig kapva pislogok az irasokon...
Ha valakit erdekel es birja a media-fikazast akkor linkelem:
http://hogyvolt.blog.hu/tags/benk%C5%91_of_love
Ja es megneztem a Neten az utolso epizodot (nem lattam egyiket sem) Olyan fura ez az egesz.... szerintem mindenki jol meg lett fizetve oszt' jovan.
Hazudik itt a media, meg akit kerdeznek sem igaz
:D:D (De jo hogy nem nezek tv-t, csak Patrik a Monika Show-t hang nelkul mert az "jo szines". De mar azt sem engedem mert azt olvastam hogy rossz a gyerek szemenek a vibralas. Szoval ennyit a tv-rol.
Egyebkent erdekes, azt hittem hogy Edit lesz a nyero. (Bar en csak ezt az egy reszt lattam.)
Dolli:
Nagyon helyes!! Legyel harcos Amazon es ne hagyd magad, fitt vagy, csodalatos es gyonyoru!!! Mindig ezt mutasd! A szules utan fogja parod megtapasztalni (ismet)hogy mennyire eros ember vagy es hidd el, akkor ertekelni fogja. Nalunk igy volt!
Ceges vacsi: paromeknak ma lesz, igy ismet ejfel fele fog hazakecmeregni hulla faradtan. A tobbieket majd o viszi haza mert biztosan asztal ala issza magat az egesz ceg...
Minden evben ez van...
Noemi:
Regi es a megtalalt lab + nyelvnyujtogatas!
:D:D:D:D
Fenyofa: jeee! Ilyenrol meg nem is hallottam, de nagyon ugyes dolog amit csinalnak. Igy talan az emberek nem dobaljak el a fakat csak ugy, ha penzt kapnak erte amikor visszaviszik. (illetve levasarolhatjak!) Dejooo