Új privát üzeneted érkezett!

Vero,
az más! :lol: Neked szabad! :) Ha már ott tartunk, hogy ne jöjjön be vki, de mégis bejön, az inkább egy nő legyen. Remélhetőleg a látogató pasi sem az én szoptatásomat fogja nézni és/vagy azt, amiből a tejci jön, de azért akkor is... A szopi még csak csak, de tényleg, a fejés! Én egyszer az asztalnál fejtem, mert ott volt kényelmes. Na ott nem takarta el volna semmi...

nadine81

Remélem ma nem szívom meg:

Boldog névnapot Reni! :)

nadine81

Vero,

igaz, mindenütt helye válogatja - mondjuk, miután mi nem itthon voltunk - elég messze a sok baráttól, rokontól naponta max 2 látogatóm volt és őket a legtöbbször az ágyban fogadtam.

De el tudom képzelni, hoyg milyen terhes, ha sokan jönnek. A szomszédasszonyomhoz minden nap az egész családja jött - volt már 1 kisfia, hát őt csodáltam, ahogy bírta, de nagyon örtült nekiik, meg valahogy nem volt semmi baja!! pedig császározták, de fottebb volt, mint én.

AMúgy az itteni gyerekorvosokkal nekem is volt élményem - be kellett oltatni Vincét BCG-vel és azt ott csinálják és egy dokinő, aki beadta eéőtte,. megvizsgálta Vincét és olyan horrorokat mondott - merthogy fogós szülsé, meg enyhe nyaki tónusgyengesége volt, hogy majd összecsináltam magam és azon gondolkoztam, hogy egye meg a fene az ijesztegetéseivel - miutána a saját orvosunk sem ijesztegetett.

Ja és amikor később vért kellett venni Vincétől - NEM ENGEDTEK BE, HOGY VELE LEGYEK!! MAJDNEM LEVERTEM A FEJÜKET!

KépKép
KépKép
esztermami

fottebb = fittebb

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Virágnak leállt a légzése,belőlem meg ömlött a vér szülésnél.Nagy Bálint tök gyorssan intézkedett,hogy mi legyen.Vákummal szedte ki azonnal Virágot ,egyszerre oxigént kapott.Szerencsére nekem nem kellett vért adni.Csak vérzés csillapítot kaptam.Hát akkor azt mondtam soha nem szülök már.De a kisbaba utáni vágyam nagyobb volt. :P Nagyon,nagyon remélem most minden tényleg rendbe lesz!!!
kola2

utolsó -
azt sem értem, hogy akár a sját vérképemért miért kell külön hadakoznom és igényelnem, hogy én is megkapjam és azonnal láthassam, ha megvan az eredmény.
jogom van tudni a helyzetet!! és kötelesek lennének mindig azonnal tájékoztatni az állapotodról stb.

Hát ezt itt sokszor úgy kell kiszedni az egészségügyből!! Mintha az embver nem tudná megérteni.

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani,
biztosan minden rendben lesz!!

Tegnap egy picit kezemben volt Amica Ágnese! Annyira jó érzés volt!!! Már várom a kis pocaklakómat!!

Megyek Vincének reggelizni kell!!

KépKép
KépKép
esztermami

[quote]N írta:EM ENGEDTEK BE, HOGY VELE LEGYEK!! MAJDNEM LEVERTEM A FEJÜKET!

:evil: :evil: :evil: Na erről beszélek! :evil: :evil: :evil: Hát (má'elnézést) aqurvaannyukat! :evil: :evil:

Viol,
Még a csecsemős nővérről annyit, hogy az egyik tök sokat panaszkodott, hogy a látogatók (és vele együtt ugye a gyereksereg, akire senki nem figyel) mindent összekennek kajával, kávéautomatából kávéval, forró csokival, stb. és ők takarítják össze, mivel egész nap a takinő sincs ott. Mondjuk azt sem értem hogy ha valaki gyerekekkel jön miért marad órákig. Nekem is van 2 gyerekem, de eszembe se jutna órákig bandázni velük a kórházban. Persze hogy rosszalkodik, mert unatkozik ott. Volt olyan család, akik rengetegen beültek a folyosón egy asztalnal és ESKÜSZÖM megterítették, és ott evett boldog boldogtalan. El se hinném, ha nem láttam volna! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Na jó erről ennyit, hálisten nem kell ott lenni!!!! :P :P
Vendég

Na erről beszélek! :arrow: ezt azért megmagyarázom: tehát látogatók jöhetnek hadakban, de ha a picinek valami baja van, akkor az anyját nem engedik be. :x
Vendég

Viol!Bocsika a dátumot nem is néztem,hogy mikor írtál azt hittem tegnap volt szar!Bocsesz! :lol: :lol:

esztermami!Lehet ebben a fos időben megfázott picit!! :oops: :oops:

Zsani!Bizti oké lesz minden! :D :D :D
Vendég

Vero!Hát nagyon remélem!!!!!!!!!!!!
Hát igen a vérvétel :evil: De én bementem ,mert szóltam,hogy ki nem megyek,mivel kiskorú és jogom van hozzá!Utána nem is szóltak.De van olyan tényleg,hogyha jobb ha az ember nincs ott!Mikor Virág bevérzett másodszor kiküldtek.Hát az volt az a helyzet,hogy nemtudtam bent maradni.Ültem kint a folyosón tök véressen és köpni nyelni nem tudtam .Apát hívtam ,tök hamar jött és ő szólt,hogy menj öltözz át.Hozták ölbe ki Virágomat fennakadt szemekkel ,talpig véressen.Hát szörnyű volt.Ez az amit az ellenségemnek se kívánok!!!!!!!!!!!!Bocs lányok de nemtudom elfelejteni :cry:
kola2

Jujj, felkelt, kaja, aztán elkezdek főzni, amíg engedi... :roll: :D

Zsani,
igen, így már emlékszem! :( De most valóban minden rendben lesz, szorítok nektek! :)

Eszter,
hú, pedig még több, mint a fele hátravan... De eljön nagyon hamar és te is úgy babusgathatod majd, mint Andi... :) Milyen régnek tűnik Vincével, igaz? :) Pedig nemrég volt vele is... :)

Vero,
[quote="Vero"]r írta:Veroengetegen beültek a folyosón egy asztalnal és ESKÜSZÖM megterítették, és ott evett boldog boldogtalan. El se hinném, ha nem láttam volna!

Én ugyan nem láttam, de el tudom képzelni... :?

nadine81

Gabó,
semmi baj!! :) Látod én meg mit írtam?? :)

Na pá Cajok! :lol:

nadine81

Reni!Boldog névnapot!
kola2

Hát ha valaki azt mondná nekem,hogy nem lehetek bent vele a vérvételkor alküldeném a jó kurva annyába!De nálunk bent lehet lenni!

Viol!Igen látom...!! :lol: :lol: Jó kajciztatást!!
Vendég

Boldog névnapot Reni!!

Kép
Vendég

Jaj hát mit szóltok ehez a két paprikajancsihoz(Orbán,Gyurcsány)amit ezek művelnek,de főleg Orbán!!Az eszem megáll ezért tartunk ott ahol tartunk a béka segge alatt!!Ha nagyon bátor lennék elhúznék ebből a picsa országból,mert itt soha a büdös életbe nem lesz rend!a fizukról meg nem is beszélve!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúúúú, mennyit írtatok!

Nekem a korán az volt a borzasztó, hogy este nem lehetett szoptatni, mert bezárják az ajtót, hogy látogatás alatt ahova csak anyuka és apuka mehet nem lehet szoptatni!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: , hogy ha nem percre pontosan mentél bevágták a tápot a gyerekbe, üvegből, berakták a szájába a cumit, mentem át lefejt tejet vinni és üvöltöttek a gyerekek, nem engedtek be, hogy felvegyem, csak üveg mögött láttam a kínját, mondván egy órája evett.
az első gyerekes anyukának nem segítettek, mindegyikre a bimbóvédőt erőszakolták rá és mindet tápszerrel engedték haza.
Nem is szaporítom a szót, nekem is a gyerekosztály volt a legrosszabb az egészben. Azért keseregtem, mert pár nap és ezt elkerültem volna.

Kép
Kép
Kép
amica

Megyek, melózni kell.

Kép
Kép
Kép
amica

Látom akkor itt nálunk jobb a helyzet mint otthon.Itt tápikát is csak úgy adnak ha szólnak az anyukának róla,hogy a doktornő miért ajánlja.
Bár itt is hallani roszakat,hogy nem segítenek az első gyerekes anyukáknak,de nekem erről pozitív élményem van.
Itt nálunk egyedül a szülőszobákkal nem vagyok megelégedve!
Vendég

Ezt a sokszemélyes kajálást el tudoim képzelni! Az az igazság, hogy kint sok török meg mindenféle nemzetiségű anyuka volt és volt olyan, hogy az egész család bejött, szerencsétlen szülő anya vajúdását végigvárták: egész család: nagypapa, nagymam, apa, annak testvérei és feleségei valamint az összes gyerekük. Majd az újszülöttet kézről kézre adták, mig a nő a gurulós ágyon ott feküdt mellettük.... hát ezt azért nem kívánnám senkinek - bár lehet, hogy ők ehhez voltak szokva.

KépKép
KépKép
esztermami

megyek, mert Gabómama elvitte Vincét, hogy porszívózhassak :lol:

KépKép
KépKép
esztermami

Hello!

Reni Nagyon boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Eszermami!

Hu, nagyon remélem, hogy Vince nem Mátétól kapta el, olyan lelkiismeret furdalásom van :(

katus78

Sziasztok Lanyok!

Köszi Mindenkinek a nevnapi köszöntest!

VIOL!
Te sosem felejted el a nevnapokat meg a szülinapokat. :) Tök rendi vagy!
Nagyon szepek vagytok a keresztelöi kepeken es a kis Dorka is gyönyörü kisbaba vagy mar nem is olyan kicsi.

Lanyok!

Amit az elöbb irtatatok a korhazrol, hogy egyszerüen megetetik a gyerekeket es, hogy nem engednek be hozzajuk, hat szamomra teljesen hihetetlen. Teny, hogy nekem egy teljesen problemamentes szülesem volt es nem volt semmi gond Laraval sem, de en nem is tudom mit csinaltam volna, ha nem engednek az üvöltö gyerekemhez. :evil: Itt az volt pl. a ritkabb esett, hogy ejszakara is beadtam Larat a megörzöbe, valahogy feltem töle egyedül a felelösseget vallalni, vagy nem is tudom. Szoval nekem igy jobb volt! De egesz nap ott volt velem.

Kepzeljetek megjött vegre a butor az irodaba , ma mar el is kezdtem bepakolni. Majd ha kesz teszek fel rola kepet.

Majd megprobalok kesöbb is jönni.
Mindenkinek szep napot!
RENI

Kép
Kép
reni76

Reni!Szívesen!Már nagyon várjuk ám a lákásról a képeket!! :P :P :P
Vendég

Kép Kép etkezö Kép iroda

Kép
Kép
reni76

Reni!Lara micsoda kis édes!Nekem nagyon tetszik az étkezötök!
kola2

Reni Boldog névnapot!!!!!!
Nagyon édes a kiscsaj!!!! Milyen nagylány már!!!! Jó a lakás is!!
Dobok én is képet a reggeli sétáról.

Kép
Vendég

Reninek:

Kép
Vendég

Kép Kilatas a teraszrol! Kép ilyen erös vagyok mar.

Szivarvany azert nincs minden nap! :)

Kép
Kép
reni76

Lanyok !

Hol vagytok ma!?
Ma eppen raerek es senki sincs itt! :(

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!!!
REni nagyon boldog névanpot kivánok!!!
Mi még igazán nem beszéltünk,de szeretném leirni,hogy nagyon helyes kiscsajod van.A képek tetszettek a lakásrol,merre leksz.hegyen,hogy ilyen szép a kilátás??A levegő is tiszta lehet arra...
Milyen iroda van a lakásotokban??

Vero

én annyit szeretnék hozzáfüzni a gyerekosztályos szituhoz:mivel én elfogult vagyok hiszen 5 évig ott doliztam,első munkahely meg ilyenek(szivem csücske még mindig).Ezért én csak azt tudom irni,hogy én megértem a nővéreket(én is igy tettem)hogy kiküldenek vérvételkor.Hidd el hogy "csak" minekt hátráltatsz azzal hogy bent vagy szurikor.Amig nem lát a gyerek jobban együttmüködik.Egy picinél meg azért jobb,mert nem jo látvány ahogy lefogjuk,és csak a szülőnek alelkének rooszat teszvele.Hidd el ez igy van,mégha most felháborodást is szitok köztetek...
Vendég

Eszter,
és Vince hamar megszokta "Gabómama" :) társaságát? Nem volt gond először, hogy úgymond - bocsi Gabó :oops: - egy idegennel van? Aki nem is rokon? Mert végülis nem óvodáskorú, könnyű dolog volt?

És Gabó,
tündéri anyud lehet!! :P :P :P Egy igazi nagyi! :P :P :P

Reni,
óóó, nem jut ám eszembe mindig minden! :) Csak ha ideülök reggel, vagy amikor ideülök épp, rápillantok a naptárra - ami nem mindig jót mutat :wink: - vagy a freemail főoldalán is kint vannak az aktuális névnapok. :)
Lara tündéri. nagyon aranyos, mosolygós, vidám kislány! :) :) :)
És a lakás... Hűűű... :) Irigykedek. Nekem tudod mi jut róla eszembe? Azok a szééép lakások, amit mondjuk néha a Cobra 11-ben látni :D , az a tipikus, szép, német precizitás és rend. Persze jó értelemben! :) Olyan kényelmesen elegáns, mintha egy belsőépítészeti magazint lapozgatnék... :)
Különben megkérdeztetetk vkit, hogy hova mit vagy milyen színt javasol? Vagy az elrendezést?

Vero,
jaaajjjj, Iváááán!! :P :P :P Édes!! :) Csinálj majd egyszer légyszi olyan képet is, ahol teljesen látni abban a sapiban!!!!!! Olyan jó!! :) Olyan leffentyűje van, igaz? :)

nadine81

Erika,
engem pl nem háborítasz fel a véleményeddel... :) Te vagy a másik oldal, illetve mindkettő... :) Szülő és nővér. Vhol meg is értelek. Nekem ugyan még nem volt részem ilyen dologban, de azt hiszem jobb szeretném én lefogni a gyereket, ha még pici. Ha meg nagyobb, biztos vagyok benne, hogy a gyerekek többségének - bármennyire is rossz a szitu - egy bizonyos biztonságot nyújt, ha ott van mellette anyu vagy apu, aki(k)hez azonnal odabújhat, ha vége van, és nem kell megvárni, amíg kimegy.
Én egyszer fogtam le Dorkát - fülbelövésnél - és akkor amikor felsírt, mert fájt neki, azonnal magam felé fordítottam, magamhoz öleltem és szinte azonnal megnyugodott, mert anyu karjában volt. Persze az azonnal, az pár másodperc volt, de valszeg ez jó volt neki. És akkor itt vannak még az oltások. Ugyan ezek rövidebb ideig tartanak, mint egy vérvétel - ott ugye tovább bent van a tű és nem tudod a szúrás után azonnal felvenni - de ott is jó magamhoz ölelni, és neki is jó, talán biztonságosabb érzés, ha ott vagy mellette.
De mindezek mellett megértelek titeket is, mint eü. dolgozókat, hogy az aggódó - esetenként picit dühös szülők - inkább hátráltatnak a munkában és ez nektek rossz. De ez ősidők óta így van és sztem így is lesz, hogy az anyai ösztön erősebb annál, hogy engem pl egy idegen, épp akkor ott a dolgát végző nővér kiküldjön agyerekemtől.
Ebben nem lehet teljesen igazságot tenni, mindét félnek ott vannak az érvei és az ellenérvei.

Bocsi mindenkitől, ha hosszú lettem, csak van időm leírni most... :)
Babám alszik, férjem edzésen. :)

nadine81

Jó estét csajok!

Boldog névnapot Reni!
Kép
Nagyon nagy lányod van és gyönyörű szépek azok a kék szemek!
Nemkülönmen a kilátás a házatokból.De jó lesz Larának oda kimenni játszani.Vannak szomszédaitok akiknek vannak gyermekeik?

Viol!
Minden jót és mihamarabbi felépülést anyukádnak a jövő heti beavatkozáshoz.Ne feledd a Heparint!!!!

Én egyetlen egyszer voltam nagyon felháborodva a szülészeti osztályon amikor a férjem a melója miatt nem tudott bejönni hozzám a látogatási időben és este 7-kor jött be és a nővérek el akarták küldeni a folyosóról.Na ezért kiakadtam.A másik szobában lévő anyukához bezzeg este 8-kor is bejöhetett a férje mert DR volt.Megjegyzem ÁLLATORVOS!!!!!Diszkrimináció!!!!
Én nem bántam ha Szonja nem volt velem éjjel.Legalább ott tudtam pár órát aludni.Viszont reggel 6-kor már alig vártam,hogy hozzák és velem lehessen.Én elég kötekedő tipus vagyok de engem egy cseppet sem zavartak a látogatók,sőt én nagyon örültem nekik.Ha bejöttek a szobámba akkor is és a szobatársam látogatói sem zavartak.Persze mindenki más. :D :D :D

Szonja megkapta a hőn áhított hörcsögöt.Gondos gazdija(egyelőre)
Kép
Ja és új produkcióval bővült az esti torna-repertoárja:
Kép

Ja vérvétel:én egyszer vittem Szonját és nem engedték,hogy bent legyek.Akkor nagyon sírtam miatta de észrevettem,hogy a kicsim amint bekerült a bizonyos helyiségbe nélkülem,elhallgatott és végig hang nélkül tűrte a megpróbáltatásokat és amikor kihozták nekem akkor sem sírt.Lehet,hogy tényleg így volt a jó.

KépKép
eszti76

Eszti,
köszönöm anyum miatti jókívánságokat! :) Épp ma említettem neki a dolgot - persze a gyógyi nevét nem tudtam, de most felírom - de most azt kérdezném, hohy kitől kérdezhetem ezt majd meg? Mert hogy anyu nem fogja, az tuti. :? Azt mondaná - amit ma is - hogy ott majd biztosan tudják, hogy mit, mikor kell beadni...

És van neve is a hörcsögnek? :) Mi halakat tervezünk... :)
És basszus, hogy fejen áll Szonja!! :) Ez igen!! :)

Én csak az utolsó két éjjelen hagytam bent magam mellett Dorkát, előtte kint volt az osztályon. Tényleg jó volt aludni is, ami ilyenkor nem önzés. Az embe r nem tudhatja, hogy utána vajon átszundizza a gyerkőc az éjszakákat, vagy mondjuk többször kel hozzá felkelni...
Viszont én is nagyon vártam, hogy behozzák szopizni őket éjjel, illetve hajnalban. Néha rá is néztem az órára, hogy mennyi az idő, amikor berontott a nővér a picikkel, de abszolút nem volt olyan gondolatom, hogy basszus, ilyenkor fent lenni. Az a pár óra a köztes időben is jó volt picit pihenni. Az zavart, hogy kivétel nélkül az összes szobatársam horkolt. :evil: A velem szembenlévő ágyon fekvő csaj valami veszettül!

S

nadine81

Ja, látod, leírtam azt a sok mindent a vérvételről, de tapasztalni még nem tapasztaltam meg. De azt nem tudhatom, hogy ha valóban ott lennék, nem cselekednék-e úgy, mint te. Vagyis biztosan tiltakoznék, de ha a gyerek elhallgat, akkor ő tudja, hogy kell-e félni vagy sem. Ez is előfordulhat, vagyis elő is fordul. Ez függ a picitől, hogy ő mennyire fél. Jobb esetben elhallgat, mint a te kicsi, ámde roppant bátor Szonjád! :)
Szokott este tornázni?

nadine81

Jó reggelt!

Ez már az új gééép,tök jó, fekete! :)

Holvagytok?? Tegnap este mindenki a Lost-ot nézte és most mindenki Lost?? :)

És Kriszti? Veletek mizújs?

nadine81

Reni!Csodálatos helyen laktok!Lara nagyon édes!Nem félsz,hogy kibukfencezik a járókából ha feláll?

Nadine!Osztom véleményedet mindenben amit leírtál és ezzel rik nem akarlak megsérteni!! Mondjuk nálunk még a szobába sem jöhettek be a látogatók ha valakihez jöttek jött a nővér szólni.Én erről nem is szeretnék többet írni,mert itt nem csalódtam semmiben!
Hú,de jóóóóóóóóóóó!Van új gépetek!!!!!!! :) :) :) :)

Eszti!Hű,de nagyon ügyes Szonja!Jár valami tornára v. mozgásra az otthoni tornán kivül?Na akkor most lehet kit dédelgetnie a nap minden szabad percében.Nagyon édi!
Vendég

[quote]E írta:gy picinél meg azért jobb,mert nem jo látvány ahogy lefogjuk,és csak a szülőnek alelkének rooszat teszvele.

Csak hát az anyaság nem csak szép és jó és kellemes dolgokból áll. Ha le kell fogni, akkor inkább én, mint egy idegen-de nem vagyunk egyformák. Én bemehettem az Áronnal a fülészeten amikor felszúrták neki, és persze nekem nem a legjobb élmény volt, de szerintem a gyereknek jobb ha ott vagy. Szerintem nem jó dolog kiküldeni a szülőket. A koraszülött babáknak meg főleg nagy szüksége lenne az anyukájukra, pl látogatási idő (!!!!) alatt nem foghatom fel miért ne lehetne szoptatni hiszen úgyis csak az anyát meg az apát engedik be, de azért nem szoptathatsz, mert hátha meglát a szomszéd apuka, aki biztos a koraszülött gyereke mellől a szomszéd nőt lesi. :roll: Másrészt lehet úgy fordulni, hogy ne lásson, mert van annyi hely.
Persze tiszteletben tartom ha valaki más véleményen van, m mint mondtam nem vagyunk egyformák, csak én nem szeretem amikor megmondják mi a jobb a gyerekemnek...

Viol,
Csinálok majd képet a sapiról, lehet hogy már ma is tudok ha megyünk sétizni! Lefentyű: igen, olyan szarvacska-leffentyű :P
Anyukádnak szorítunk!

Szonja fejenáll: :P :P én is szoktam kiskoromban, tök jó dolog!!
Hörcsögök: :P :P Nekünk is voltak, emlékszel? :P

Iván forog-pörög hasról-hátra, hátról-hasra mint a veszedelem. Éjjel letakart az ágyról, persze a párnára ami a földön van, direkt ezért :arrow: már rutinosan odateszem, Áron is folyton lepotyogott, mert ő sem volt nagy kiságyban alvó. :roll: Ivi annyiszor kelt ma éjjel, hogy a Laci szerint egyszer már tök sírt, és én nem hallottam olyan mélyen aludtam. :shock: Azt mondta szólt hogy sír a kicsi, és erre felébredtem és megszopiztattam. Nem is emlékszem ilyenre. :shock: :shock: Azért néha nem bánnám ha jobb alvókája lenne. Bezzeg este 7kor elaludt az apja kezében, és nem volt besötétítve sem, hangosan beszéltünk hogy ne aludjon, de rá se hederített, aludt mint a bunda, jó fél órát. Rápihent az esti elalvás előtti hiszitre. :x 10re aludt el végül. Remélem ezt nem ő sem gondolja komolyan...

Kép
Vendég

Vero!Nagyon édi a sapiban!!!Nagyon ügyi,hogy már így frogolászik Levi e téren lustább volt kicsit!
Itt pl.ha szpoi idő van akkor (zárlat) van a az osztályon.Látogatóknak tilos övezet!Van egy nővérke(idős) ő szépen kiszokta tessékelni a látogatókat ha jön a szopi!Mondjuk engem nem zavarna ha valaki ura meglátna ha szopizhatok,de azért jobb ilyenkor csak a picurral törődni.
Áron is ilyen alvó volt mint Ivi?
Vendég

[quote] írta:ron is ilyen alvó volt mint Ivi?

Igen, ő is csak velem aludt és éjjel szopott ezerrel. Érdekes amikor nem szoptattam már, akkor nem kelt fel éjszaka. De ez már egy éves kora után volt.
Mondjuk az Ivcsi cumizik, néha, naggggggyon ritkán úgy is visszaalszik éjjel, ha odaadom a cumiját. Napközben az ujját is szokta szopni, de nem mindig.
Viszont az Iván olyan kiváncsi (Ikrek baba :P ), hogy nappal nem eszik annyit, ha valaki megszólal, azonnal abbahagyja a szopit és arra néz. Utána meg már nem is érdekli tovább a dolog. Éjjel meg éhes...
Nem tom mi lesz, talán majd ha már ehet mást is, jobban jól lakik napközben.
Vendég

Neked mindig aludt éjjel a Levi?
Vendég

Kis kiváncsi fáncsi!!Mikor hazahoztuk nappal 4-5 órákat aludt.Este 11körül esett az utolsó szopi durmolt reggel 4-5-ig!Miután beállt a három órás kajálás percre pontosa ennie kellett!Akkor 2-körül ébredt plusszba.Aztán ez tartott kb.másfél hóig és 4-hós kora óta átalussza!Vagyis most újabban nem,mert legalább egyszer át kell hozzá jönnöm hajnalban vagy éjjel.De van mikor 3* is megébred!De cumi a szájába és egy kis hajtapi és már aluszik is tocább reggel 8-ig!
Vendég

Hogyhogy átmenni? Már nem veletek alszik?
Ideni ez tök jó oldal, le is lehet játszani a meséket:
mesék
Vendég

Vero,
Dorka is mindig olyan éber tud lenni szopikor, hogy hűűű... Ha Gábor is bent van a szobában és megszólal, egyből nézi és el is fordítja a fejét, csak talán abban szerencsésebbek vagyunk, hogy utána folytatja... És ma először volt olyan, hogy este vagyis éjjel vagyis késő este felkelt és csak sírt, de kaja nem kellett neki. Elaludt olyan 8 körül - szerencsére ez már beállt - aztán 10 előtt felébredt és sírt. Felvettem, pár perc után aludt is tovább. De amikor felvettem, nem halgatott el egyből, hanem még sírt... És ugyanez megismétlődött 11 után is, csak akkor tovább voltunk fent, később vigasztalódott meg... Nemtom ez milyen gyakori lesz, de nem jó... Tulképp még fent voltunk, nem is ezzel volt a baj, hanem az, hogy tök sírt, és olyan rossz volt hallani...
De legalább az uccsó esti szopival kihúzza hajnalig. Ma 5-kor kelt, aztán visszaaludt még egy órát. / után viszont már nem akart... :? Nem baj, hozzászoltunk... :)

Várom a sapis képet, tök ari lesz!! Nekük olyan van, hogy csíkos, takarja a fülét, van rajt a tetején gy pompom, de amúgy a sapka meg tök magasan csúcsos, szal elég bolondnak néz ki... :)

Tyűűű, Vero, de jó alvókád van!! :) Én minden szarra megébredek és tök nehezen alszok vissza... :?
Most délelőtt Dorka aludt másfél órát, mi is kihasználtuk... :)

nadine81

Vero ez tök szuper oldal!!
Már 10-hós kora óta külön alszik van egy kinyitható nagy ágya.annyit mocorgott már járt a lába forgolászott,hogy nem bírtam és különraktam!

viol!Nálunk is volt ilyen eszeveszett sírás 4-hós volt(ekkor raktam közénk éjszakára).Elaludt és fél óra mulva olyan ordításba kezdett,hogy alig bírtuk megvigasztalni.Mindha megijedt volna valamitől!És ezt kétszer eljátszotta és akkor mondtam a Balázsnak,hogy kész jön közénk a gyerek(nem voltam elég kitartó)és azóta átalutta az éjszakát!!
Nemtom ez mitől lehet mondtak olyat is,hogy a 3-hós oltás nagyon megviseli őket és többekkel is beszéltem még akkor és ők is mondták,hogy utánna nem maradtak meg a kiságyba.Ez lehet hülyén hangzik és hülyeség is,de ezzel kötötték össze.
Vendég

Na mi lassan megyünk csavizni,palackot cserélni(ez a szar is pont most fogyott ki így megint megszívjuk télre,mert mindíg akkor fogy ki mikor nagy hó van),kutyust,kakasokat nézni!
No meg pasikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na de Gabó!!!

Milyen pasikat nézel?? :)

De náluk már 2 hónapja volt a 3 hós oltás... Az sztem már nem lehet... Talán megint a foga, de most annyira, hogy fel is ébresztette a fájdalom... :?

Dorka 2 hónaposan külön aludt, szerencsére probléma nélkül átszokott. Talán még olyan pici volt, hogy észre sem vette, vagy legalábbis nem annyira. :)

Jó csavizást meg pasinézegetést! :)

nadine81

Sziasztok.

Írtam tök sokat,aztán valahol eltűnt menet közben :evil: :evil:

azért nem voltam 1-2 napig,mert engem is utólért ez a hülye vírus :( ,de már rendbe jöttem :)

Vero,nagyon szuper ez a mese oldal.Megtaláltunk egy olyan mesét,amit már napok óta kerestünk.
Iván gyönyörű,tényleg helyes a sapi. :) az éjszakáitok pedig nagyon hasonlítanak a miéinkre. :?
Istinek 38-as a lába!ez azért rossz,mert jobban szereti a tépőzárast és ebben a méretben már elég ritkán találok.

Viol,nekem is tetszik a fekete számítógép.Ez azt hiszem csak a nőknél szempont. :lol: :lol:Dorka miket csinál már?Ő is forgolódik már?Bocs,de nem emlékszem mit írtál erről
:oops: :oops:

Na jó,feladom.Bencének nem tetszik,hogy ideültem :D Majd este,ha elaludt még felnézek.

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?