[quote]E írta:gy picinél meg azért jobb,mert nem jo látvány ahogy lefogjuk,és csak a szülőnek alelkének rooszat teszvele.
Csak hát az anyaság nem csak szép és jó és kellemes dolgokból áll. Ha le kell fogni, akkor inkább én, mint egy idegen-de nem vagyunk egyformák. Én bemehettem az Áronnal a fülészeten amikor felszúrták neki, és persze nekem nem a legjobb élmény volt, de szerintem a gyereknek jobb ha ott vagy. Szerintem nem jó dolog kiküldeni a szülőket. A koraszülött babáknak meg főleg nagy szüksége lenne az anyukájukra, pl látogatási idő (!!!!) alatt nem foghatom fel miért ne lehetne szoptatni hiszen úgyis csak az anyát meg az apát engedik be, de azért nem szoptathatsz, mert hátha meglát a szomszéd apuka, aki biztos a koraszülött gyereke mellől a szomszéd nőt lesi.
Másrészt lehet úgy fordulni, hogy ne lásson, mert van annyi hely.
Persze tiszteletben tartom ha valaki más véleményen van, m mint mondtam nem vagyunk egyformák, csak én nem szeretem amikor megmondják mi a jobb a gyerekemnek...
Viol,
Csinálok majd képet a sapiról, lehet hogy már ma is tudok ha megyünk sétizni! Lefentyű: igen, olyan szarvacska-leffentyű
Anyukádnak szorítunk!
Szonja fejenáll:
én is szoktam kiskoromban, tök jó dolog!!
Hörcsögök:
Nekünk is voltak, emlékszel?
Iván forog-pörög hasról-hátra, hátról-hasra mint a veszedelem. Éjjel letakart az ágyról, persze a párnára ami a földön van, direkt ezért
már rutinosan odateszem, Áron is folyton lepotyogott, mert ő sem volt nagy kiságyban alvó.
Ivi annyiszor kelt ma éjjel, hogy a Laci szerint egyszer már tök sírt, és én nem hallottam olyan mélyen aludtam.
Azt mondta szólt hogy sír a kicsi, és erre felébredtem és megszopiztattam. Nem is emlékszem ilyenre.
Azért néha nem bánnám ha jobb alvókája lenne. Bezzeg este 7kor elaludt az apja kezében, és nem volt besötétítve sem, hangosan beszéltünk hogy ne aludjon, de rá se hederített, aludt mint a bunda, jó fél órát. Rápihent az esti elalvás előtti hiszitre.
10re aludt el végül. Remélem ezt nem ő sem gondolja komolyan...