Sziasztok!
Nekem legtöbbször csak épp elég tejem volt, annyi viszont mindig. Most inkább az a bajom, hogy Benedek még mindig szopik éjjel, egyre gyakrabban, ( ma este 8-tól 6-ig 5ször), már elegem van egy kissé, meg is van fázva, de nem ettől ébred, mert már előtte is többször kelt. Amint gyógyul egy kicsit, mostmár abbahagyjuk ezt az éjjeli tortúrát mert a végén kinyúlok. Odaveszem magamhoz, de nem fogom megszoptatni, ha sír, sírjon, majdcsak megérti. Amúgy a víz nem kell neki, majd' kilöki a kezemből a poharat...Azért ha van valakinek jó ötlete, ne tarsa magában!
Angi, tudom, hogy furcsa a pihi a felpörgés után, mégis erre van szükséged, ha teheted, még feküdj is le, beszélgess Bogival, lehet azért nem született még meg, mert mindig dolgod volt. Mostmár tényleg pihenj!
Emlékszem Daninál én is fel voltam pörögve, egy csomó dolgom volt, keveset pihentem, aztán az utolsó UH-n mondták, hogy mostmár jó lenne , ha megszületne a baba. Szerencsére nagymamám pont eljött délután, elvitte sétálni Pétert, én meg lefeküdtem aludni, hogy legyen erőm szülni, ha már mondták, hogy ideje lenne. Másnap hajnalban elkezdtem vajúdni. Előtte való nap semmi jele nem volt, hogy másnap szülök. Ja, és még szülés alatt is sokat mocorgott a baba, bár az igaz, hogy előtte való 3 nap mintha kicsit többet aludnának a babák, ( készülnek a születésre?), de ez se mindig jön be.
Lina, én sem tudok sajnos segíteni.
Nóri, jó ,hogy jelentkeztél.
Nálunk egy átlagos nap ilyen:
fél 7 körül ébredés, 7 kor reggeli, valami tejes étel( tejbegríz, rizs, zabpehely, árpapehely).
Délelőtt vagy elmegyünk piacra, vagy játék itthon, én főzök, és egyéb házimunka, Benedek önállóan képes játszani egy órát is. A konyhából ki van tiltva, mert felmászik az asztalra .
10 óra körül eszünk valamilyen gyümölcsöt.
Ebéd: fél1-fél 2 között, attól is függ, melyik nap van, mert Daniért is megyünk heti 3x a suliba, ilyenkor ő elalszik a kocsiban, és csak ébredés után ebédel.
Délután játék itthon, vagy elmegyünk sétálni, vagy játszótérre.(az elintéznivalóktól, energiámtól és az időjárástól függve).
Délután, ha időben volt ebéd, vagy egyébként is kap megint valamilyen gyömölcsöt, plusz ha megéhezik, van mindig nálam egy bizonyos holland vajas keksz, amit szeret és én is elég jónak tartok.
Vacsora 6-7 óra felé, valami hideg étel( vajaskenyér, mézeskenyér, sajtoskenyér stb)meg bármi, amit mi eszünk és ő is hajlandó megenni.
Játék még egy kicsit apuval is, aztán
fél 8 körül fürdés, nyolckor szopi és alvás, szigorúan, mert a nagyoknak is aludni kell, az iskola miatt.
Szép napot mindenkinek!
Erika