Sziasztok!
Van egy határidős munkám, 20.-ig meg kell csinálni, még a neheze hátra van
, de utána jövök megint rendesen
Molli is beteg lett, három napos láz, tegnap jöttek ki a pöttyök, remélem hamar elmúlik, bár ahogy visszaemlékszem Beninél elég nehezen múltak el.
Koda
Oltást megkapta már Marci?
Babómamó
Petneházy u. 17., előre be kell jelentkezni, tel: Pintérné Gabi:70-3815395.
Marika
Autóvásárlással hogy álltok?
Aranyérre nekem a sima körömvirágkenőcs nagyon bejött.
Hát ez a hét - hónap érdekes dolog, én is mindig gondban voltam mikor kérdezték, hogy hanyadik hónapban vagyok? Mert ugye a terhesség 40 hét és akárhogy is nézzük a 40hét az 10hónap, a terhesség meg azt mondják, hogy 9 hónap. 32 hetesen ha elölről számoljuk 8 hónapos vagy ha hátulról akkor 7, 7,5-hez mit szólnál?
Piroskáról fotót kérünk. Én egy Teletubbies jelmezt varrtam Beninek.
Fény
Gyógyuljatok meg gyorsan
Kriszta
Megkésve, de itt is sok-sok boldog szülinapot kívánunk Bencének
Ditta
Jó volt találkozni, csak nem sokat tudtunk beszélgetni.
A gyereksarkot Beni is szereti, a csúszdát mindig haza akarja hozni
Feketemaris
Keresztlányod hogy van?
Oviba itt Mc-on év közben is felveszik a gyerkőcöket, a bölcsit nem tudom, hogy hogy van.
Niki
A három oviból amit felsoroltál én a Középszer utcait választanám. Hejőcsabán csak az az egy ovi van?
Csacska
Akkor Ti voltatok azok MM-en
Mondta Kriszta, hogy szerinte a Babanetről vagytok, de nem tudtalak beazonosítani, bocsi. Bence nagyon édes volt amikor járkált körbe énekelve
Szerintem adj egy kis időt neki, egy alkalom még semmi. Attól, hogy mi azt hisszük, hogy nem figyelnek oda, ők nagyon jól megjegyzik a dolgokat. Beni is még a mai napig is inkább itthon mondogatja, énekli a dalokat, mondókákat.
Én 18 évesen voltam bárányhimlős, bennem is elég rossz élményként maradt meg, ezért is gondolkozom az oltáson.
Kebi
Gyors gyógyulást kívánok nektek.
Esetleg egy kis Béres csepp nem használna?
Írd már meg a mailcímed és akkor átküldök egy táblázatot. Excelben jó lesz vagy inkább képként szeretnéd?
Kenyérsütő nekünk Panasonic van, szerintem nagyon szuper.
Ancsi
Nagyon édesek vagytok, látom nagyon belejöttél már a képfelrakásba
A falatokra Micimackóék vannak festve?
Melinda
És ha ráklikkelsz a képre melyik prorammal nyitja meg?
Párom a Chevrolet Négykerékben dolgozik a Lorántffy úton.
Bea
Babaprojekt
De jó, úgy látom nemsokára megint lesznek új kismamáink
Neva
Esetleg textilfesték?
Gyöngyöske
Nekem a Gracoba Beni 1,5-2 évesen is kényelmesen tudott aludni téli ruhában, igaz ez a modellje egy kicsit tágasabb mint a többi. Én most sportkocsit akarok venni, de nekem is túl nagyok az igényeim
Három olyan kocsit találtam végül, ami lenne, de ezeknem meg az árával nem vagyok kibékülve
Hát nem egyszerű a babakocsivásárlás, pláne úgy, hogy az embernek már van tapasztalata.
Táblázat mehet excelben vagy inkább képként küldjem?
Zsuzsa
Gratulálok a kislányhoz
És hogy fogjátok hívni?
Meddig dolgozol még?
Stahlos receptek jöhetnek.
Vannak megint ruhák és most jöttek újak is.
Itt megtudod nézni, de személyes talit is összehozhatunk
Mosható fürdőpelusa van a Kushies-nak is, a Brendon árulja.
Angelika
Babanetes egyenfürdőruha
jó ötlet
Na megyek tovább dolgozni.
Puszi mindenkinek, Panka