Sziasztok!
Hát csajok Én kivagyok!
Sosem hittem hogy velünk ilyen előfordulhat. Papám 85 éves, egyedül lakik Érdligeten, anyukám ápolja,mert fekvőbeteg, de ő is egyedül él. Péntek éjjel betörtek a papámhoz, szabályosan megkínozták, ütötték ,verték, folytogatták, hogy mondja meg hol tartja a pénzét. Kórházba vitték, kiderült hogy eltörték a csuklóját, meg egy ujját, ahogy tekergették a kezét. Jó hír ebben a sok rosszban, hogy más baja nincsen, pedig a mellkasán térdelt a vadbarom. Persze lehet azért bántották ilyen nagyon,mert nem találtak semmit, nem tartja otthon a pénzét,más meg nem kellett nekik, de lehet hogy ez mentette meg az életét is. Szegényt lelkileg viselte meg, még most is nagyon fél. Nem tartották bent a kórházban, anyuhoz vittem haza, de most attól tartunk nagyon, hogy kifigyelték-e hogy anyu járt hozzá, és nehogy azt hidjék, akkor anyu őrzi a pénzét.
Esküszöm ahogy jött az este, Én féltem, úgy bújtam apához, mintha engem bántottak volna!
Szóval csajok, nagyon vigyázzatok magatokra, akinek van nyitásérzékelős riasztója, az éjjel riassza magára, mert látjátok sosem lehet tudni, mikor történik meg a baj.
Rohadt egy világban élünk!
Eri nem is írtam hogy lesz csatornánk, de gondolom Ti is tudjátok. Végre valami jó is.
Judit, a múltkor itt sétáltam Vikivel, láttam hogy jössz, meg is fordultam hogy köszönjek, Te meg elfordultál.
Gondolom nem direkt, remélem legalábbis nem bántottalak meg valamivel. Kész vagytok már?
Kriszta üdv itt!!! Merrefele laktok?
Na csajok vigyázzatok magatokra.
Üdv:Anna