Új privát üzeneted érkezett!

Zsanett:sajnálom :( .de legközelebb biztos sikerül majd.

Jövő héten még ráérünk utána megyünk Szilvásváradra 11 napra.Aztán lassan vásrolnom kell,mert még semmit nem vettem a Picurnak.Mondjuk nem is kell sok mindent vennünk,de a szekrényt meg kell rendelni.
Vendég

Utálom a halat, minden formában, egy kivétellel, a szilvásváradi füstölt pisztráng. Régebben ott árulta egy bácsika frissen füstölve a keltetőtől lefelé vezető sétányon, ki ne hagyjátok ;)
S ha mégsem taliznánk addig, jó pihizést Nektek!

zsanett

Ilba!

Nem tudod véletlenül h kint van már az ovikban a felvételi lista? Érdemes elbóklásznunk oda?

zsanett

Zsanett,
sajnálom. :( Ez forgalmi volt már? Mikor mész újra?
Ovit nem tudom, Százszorszépből még nem kaptam e-mailt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Rutin, kb 3 hét múlva.

Elsétáltunk a Mókushoz, még nem volt kint. De elvileg 5-ig "kötelező" kitenni.

zsanett

Sziasztok!

Zsanett,
ovi????
Benit FELVETTÉK!!!

Hétvégén mindkét nap kint voltunk a Gyerekszigeten. Ott is lehet talizni, július 5ig van. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Nekünk oké a sziget is.
Holnap megyünk a Vadasparkba, de szerdától szabadok vagyunk.

Kinek mikor jó?

zsanett

Zsanett,
mi valószínű mindkét nap kint leszünk délelőtt és lehet délután is, ha olyan koncert van, ami érdekel. Csak még nem néztem meg mi lesz.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Nekünk ugy tünik a vasárnap lesz jó.

Zsanett:Lilit felvették az oviba?

Ilba:örülök,hogy Benit felvették!!! :D

Timiről tud vki vmit? Nagyon eltünt.
Vendég

Szilvi!

Igen :D

Azert nem irtam, m Ilbaval megertekeztuk telcsin, s nem gtam h emlexel az ugyes-bajos dolgainkra :oops:

Holnapi vadaspark lefujva, gyermek olyan rossz volt estere, h Apa azt mta sehova...

zsanett

Zanett:akkor most örülsz!!! :D

Mit csinált Lili hogy ekkora büntetést kapott?
Vendég

Most olvastam Sissi másik topikjában, hogy Sissi a SOTE II-ön van, mert elfolyt a vize!!! :shock:
Valószínű kiveszik Atit, mert kevés a magzatvíz.

Nagyon drukkolunk!!! ++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ilba

Jajh Istenem...
Remelem minden rendben lesz! Mi is drukkolunk Nektek Szilvi!

zsanett

Úgy néz ki Atit még 1-2 hétig bent tudják tartani. Szilvi bent marad addig, egyfolytában figyelik ...
Üzenek neki, hogy drukkolunk neki, ok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hosszas gondolkodás után írtam Nekik smst még délelőtt.
De figyeltem a másik topikot is.

zsanett

Akkor duplán kap drukkokat. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

"Megszületett 20.30 perckor. 1550g 44,5 cm. 9/10 apgar. Van egy kis haja és turcsi orrú. Én jól vagyok, csak nagyon fáj a hasam."

GRATULÁLUNK!!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!!!!
Na épp jókor néztem be, sajna nagyon kevés időm van itthon netezni.
Gratula Szilviéknek, bár gondolom nem így tervezték....
Látom több mint 1 hete volt, hogy vannak? Tudtok róluk valamit?
Mi megvagyunk. Hétfőtől Koriéknak bölcsiszünet 3 hét, aztán 3 hét bölcsi (közben 1 hétre családi nyaralásra megyünk Hévízre), majd újabb 3 hét szünet aug. végéig.
Gratula az ovis felvételikhez is, nagy szó, már oda is nehéz bejutni. Mi még jövőre bölcsizünk, januárban átmehetnénk, de tuti nem lesz hely, meg minek variáljunk év közben, így jövő ősztől megy majd Kori oviba.
Szobatisztasággal jól állunk, már csak éjjelre kell pelus.
Duma-duma-duma, ez most a fő jellemzője a kicsi lányunknak. :D
Hiszti csak elvétve akad, nálunk most az "ÉN EGYEDÜL" korszak megy, ez okoz néha csöppnyi generációs problémát :D .
Gyerekszigetre mi is készülünk, de mindig jött valami más, most speciel az eső....
Most gyorsan ennyit, ígérem megpróbálok jönni sűrűbben, puszi mindenkinek!
:)

Kép
timcsi73

Kedves szülök 19 éves lány vagyok és szívesen vigyáznék a gyerekekre ha esetleg kikapcsolodásra vágytok obude mellet lakok és most a nyári szünetben bármikor ráérek van a gyerekekel rutinom jol kijövök velük,és eljátszok. 800.- ért vállalok 1órát ha rédekel írjatok balazsvivi@freemail.hu vagy telefonon:06304461572. Ha kell képet is tudok küldeni. Balázs Vivien
vivjen

Szia Timi!

Jó olvasni rólatok is! :)
Kori nagyon ügyesen halad a szobatisztasággal!

Zsanett? Eltűntél. :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vagyok-vagyok :wink:

Szilvinél még nem vtunk, nem akartam zavarni, de legutóbbi smsezésünk alkalmával (5 napja) azt írta már jobban van, Attila is egyre ügyesebb, de Őt csak a szülei látogathatják.

Két gyerekem van ebben a pocsék időben :?

Egyszerűen nem tudok mit kitalálni, gtam Planetáriumra, Termtud. Múzeumra, de Lilka sztem még nem elég fogékony erre.
Ti vtatok már vhol? Esetleg van ötleted?

zsanett

Zsanett,
ha írnál Szilvinek, üdvözöljük és gondolunk rá!
Mi itt voltunk szombaton (igaz Bercivel, mert babatalálkozó volt) de ha időm lesz, Benit is elviszem. Ha Lilka szereti a csúszdás, mászós, akadálypályás, sok kis labdás játszóházat, akkor nagyon ajánlom!
http://www.jatekpalota.hu/

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziastok!

Köszi mindenkinek drukkot.
Tegnap jöttünk haza.Eddig elég jól vagyunk. Szopit még gyakorolni kell az adagját nem tudja megenni.Igy cumisüvegből pótolom neki.Tejcsim van hála istennek.Már egy csomó le van fagyasztva.

Képet majd teszek fel,de azt hiszem nem ma.

Márk nagyon édesen fogadta egyfolytában nézi.Szopi egyáltalán nem zaklatta fel. REmélem továbbra is igy marad minden.

Jövő héten kell visszamenni kontrollra.Védőnő azt modta,hogy 7vége felé már 10+-15perces sétát tehetünk.Persze nema 40 fokban.

Remélem mindenki jól van
Vendég

2 képet tudtam most feltenni.VAN olyan is ami még a kórházban készült,de az a telefonombn van.
Kép Ati Kép tesók
Vendég

Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest

Sissi! :D
Dejó, hogy otthon vagytok! Kis édes picuri Ati. :) Mekkora most?
Márk nagyon szép!
Azt lehet tudni, hogy mitől indult be a szülés ilyen hamar? Márk hogyan viselte, amíg bent voltál?

Mi jól vagyunk, épp Balatonon. Többiek?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:Ati ma 2270 gramm volt. Márk elég jól viselte azt amig kórházban voltam,de a 16ap elég volt. Én rosszabbul viseltem.
Sajna nem lehet tudni,azt mondják fertőzés és nincs esélye hogy esetleges terhességnél előfordujon.
De a konkrét okát nem tudják,mivel nem nagyon csináltam semmi megterhelőt,de utólag visszagondolva az utolsó napokban nem voltam toppon.Lehet,hogy már amiat.De ez soha nem fog kiderülni.

Nem teszel fel képet a fiúkról?

Többiek?
Vendég

Sissi,
nagyon szépen gyarapodik Ati. :D
Szopi alakul?

Ide nem szívesen teszek képet, de priviben mindjárt küldök párat. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:próbálkozunk a szopival,de kell mellé a lefejt tecsi is cumisüvegből.Mondjuk már nem érdekel a lényge,hogy gyarapodik zépn.Ma mértem már 2430 gramm :D
Vendég

Sissi,
ez tényleg nagyszerű gyarapodás! :D
Mi ma voltunk mérésen: 8050g és 73cm. Már kúszik, mászik, ül és áll is. :D

Zsanett eltűnt??? :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok merre vagytok???

Mi jól vagyunk Atzi már 2 hónapos és szerdai mérés szerint
3150 gr :D

vOLTUNK VELE FEJLŐDÉSNEUROLÓGIÁNN és minden rendben van :D :D .

Márk még mindig szereti csak arra kell vigyáznom,hogy nehogy kivegye az áégyból,mert állandóan fogni szeretné.

Zsanett??
Vendég

Én itt vagyok, csak nem szeretek magammal levelezni. :twisted: :lol:

Ati nagyon ügyes, már meg is duplázta a súlyát.
Esetleg egy friss kép róla?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:holnap teszek fel csak most nagyon fáradtnak érzem magam.
Ti jól vagytok?
Vendég

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Sziasztok!
Vagyunk-vagyogatunk mi is.
Ma telik le épp közel 2 hét szabi, és Korinak is kezdődik a bölcsi holnap.... :( . Hát ez van.
Júliusban már voltunk 1 hétig nyaralni a Balatonnál, most itthon voltunk, strandoltunk, kirándultunk, játszóztunk. Az ünnepekre vendégeink jöttek, az egyik barátnőmék a gyerekeikkel, így nagy nyüzsi volt 2 napig.
Bocs, de munka mellett tényleg kevés idő marad netezni, max. a leveleimet tudom megnézni, ennyi.... Nyáron, hétvégenként meg nem egyszer volt, hogy még be sem kapcsoltuk a gépet, telkeztünk, strandoztunk, kirándultunk.
Gondolom, ha jönnek a hűvösebb napok, jobban lesz majd rá idő.
Üdv mindenkinek!

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Sissi,
hol vannak azok a friss képek? :twisted:

Zsanett,
hol vagy??? Megvan a jogsid? Nyaralás? Mindjárt ovi Lilkának!!!

Timi,
dejó, hogy írtál!

Mi is megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt, most meg lassan készülönk a költözésre, 4 héten belül ki kell az albérletből menni, bár még nem vagyunk készen a házzal. :roll:
És kedden ovi!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi is megvagyunk, Lilka várja nagyon az ovit, ma már összekészítettük a tisztasági csomagot, holnapra maradnak a ruhák.

Kedden lesz a forgalom vizsgám. Kissé elhúzódott, de mi is nyaraltunk, az oktatóm is, szóval ez van.

Szilvi!
Bocsi, h nem válaszoltam. Nagyon örülök, h minden rendben Veletek.

Ilba!
Beni várja már az ovit? El sem hiszem, h a Picur is lassan 1 éves...
Mi "hiányzik" még a házból?

Timi!
Hamarosan követlek a dolgozó nők sorában :)

zsanett

Zsanett,
aha, Beni is nagyon várja már, nagyon kiváncsi vagyok, hogy hogy fog neki tetszeni. :roll:
Ne is mondd, tegnap volt 10 hónapos, én is elméláztam, hogy lassan szülinap. Megyünk szeptemberben Tücsökzenére! :D
A ház nagyjából kész, fent a szobákból hiányzik még a melegburkolás, a terasz burkolása, a járda egy része és a tereprendezés.

Mit fogsz csinálni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Egyelőre csak keresgélek.

Jól megy a beszoktatás, ma, mikor mentem Érte ebéd után, közölte, h Ő még maradna...
Beninek h tetszik?

zsanett

Zsanett,
szuper, hogy ilyen ügyes Lilka! Van ismerős kisbarát a csoportban?
Beni ma már ott is aludt, minden oké. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Mivel tegnap mondta, h maradna, ezért megbeszéltük, h ma ott alszik.
Még 1 óra sem volt, mikor felhívott az óvónéni, h ha tudok menjek Érte...Hazafelé pedig kijelentette, h Ő nem akar többet "odiba" jönni...

Egy kislánnyal összeismerkedtünk még első nap, azóta is általában Vele játszik. Sztem a legsírósabb kislány a csoportban :) Mikor megismerkedtünk, akkor is vigasztalni ültünk le mellé. De szerencsére jóban vannak.

Nekem meg olyan üres lett a napom, alig várom, h mehessek Érte...

zsanett

Sziasztok!

Ilba:bocsi,hogy nem tettem fel képeket.De mindjárt pótolom.

Látom nálatok és Zsanettnél is zajlik az élet ovi ügyileg.

Mi jól vagyunk Ati már 4 kiló :D még mindig nagyon jó baba.Igaz pont most szenved a kiságyában Márk pedig végre alszik.

Képek: Kép tesók Kép Kép
Vendég

Zsanett,
ez természetes reakció, biztosan hamar megszereti Lilka az odit. :D

Sissi,
nagyon nagyot nőtt Ati, de szerintem Márk is sokat változott. :)
1 év múlva nálatok is aktuális lesz. :D Tudod már melyik oviba szeretnéd iratni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba: már gondolkodtam rajta a Szivárvány oviba szeretném.Aztán majd meglátjuk.
Vendég

És az melyik? :oops: :D Melyik utcában van?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:a szél ill. a meggyfa utcában.
Vendég

Aha, akkor tudom melyik az. A bölcsijéről hallottam már nagyon jókat. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Vagyunk mi is !
Örülök, hogy mindenkivel minden oké.
Háát, tényleg rohan az idő... Ilba nemrég szült, Szilvi meg nemrég volt pocakos, most meg..... :D :D :D
Az ovisoknak gratula az ügyes beszokáshoz. Hát igen, hol így, hol úgy sikeredik a nap, de gondolom lassan szépen megszokják a "munkábajárást" ők is :D !
Mi is megvagyunk. 2 hete gyűrjük megint a bölcsit, szerencsére nem okozott gondot a közel 2 hónap szünet. Ügyesen visszailleszkedett Kori. Nyáron teljesen szobatiszta lett :D :D :D ! Már éjjelre sem kell pelus, persze volt már rá eset, hogy éjszaka becsurrant, de akkor kiabált, én szaladtam már a bilivel, aztán a nagy rész odament. Dehát ilyen gondolom még egy darabig 1x-1x előfordul majd.
A bölcsi miatt a hét elején izgultunk, mert teljesen megkutyulták a gondozónéniket. Akik eddig voltak más csoportot, illetve újakat (pici 1 éveseket) kaptak, Kori meg a többiek új csoportba kerültek, új gondozónénikkel, de nem volt szerencsére semmi gond, ráadásul a szomszéd terembe kell csak menni. Ráadásul az új csoport az azt jelentette, hogy új csemeték jöttek, akik a héttől szoknak be, így még kevesen vannak egész napra.
Sajna lehet holnap dokinénihez megyünk.... :( . Tegnap estére belázasodott Kori, ma folyamatos hőemelkedése volt, orrfolyással, hapcival. Na persze ettől függetlenül turbónyuszi volt megint. Most dőlt ki 5-kor. Kíváncsi leszek estére felmegy-e megint a láza? Ha igen, akkor inkább marad pár napra itthon, hogy rendbejöjjön, mintsem ráfázzon ebben a hülye időben megint.
Hát így állunk most.
Zsanett: és milyen irányban keresgélsz? Tényleg Lilka melyik oviba jár? A Mókusba, ha jól emlékszem?
Ilba: hú akkor pár hónap (vagy hét?) és költöztök??? Az jó meló lesz, de szuper!!! Gratula!

Kép
timcsi73

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?