Sziasztok csajok!!
Na, pár napot kihagyok, és ilyen élet lesz itt??
Igyexem visszaolvasgatni a dolgokat
Taliban én is nagyon benne lennék már!Beszéljük meg!
Nekem jöv hét keddtől nem jó, mert akkor vasárnapig leutazunk a barátnőmékhez Velencére! Egyébként bármikor
Pizza ügyileg én is a gastlandot támogatom, mi is soxor rendelünk tőlük!Anide, viszont a csirkecicis kajáldád nagyon jól hangzik!
Férjem csak a csirkemellet eszi meg, meg a sovány sertéshúst!Szóval neki tuti bejönne
Néha már alíg tudok valami új kaját kitalálni, mert ő állandóan azt enne.Én meg mindenevő vagyok, a vadastól kezdve minden finomság jöhet, csak a zizgők meg a körömpöri és tsai nem annyira
Hát igen, zöldséges csak az az egy van itt a soron:Néha szép áruja van, de van amikor semmi nincs! Azért mi is általában igyekszünk bevásárolni egy héten egyszer, valamelyik nagyobb üzletben! Itt csak néha veszek ami éppen elfogyott, és kell.
A mi védőnőnk is Orosz Ági!
Nekem is sokat aggodalmaskodott az elején, de mára már mindíg dícséretet kapok, hogy minden jól megy látja,szóval jól kijövünk!
Aranyos szerintem, és nagyon jószándéku, és törődő!
Szia Titike, üdv a csapatban
Pirus, akkor mindenképp kellene a talit támogatni, legalább sétáltok 1-et ti is a babáddal!
Neki is kell a mozgás. Eszti szerencsére szereti a babakocsizást, bár inkább az én szerencsémre merthogy csórinak nagyon más választása nem lenne!Ha menni kell, akkor menni kell
De bejön neki,és ez a lényeg
Panu, leírtak alapján tudom melyik a házatok, mi ugyanis itt lakunk az új lakópark mellett!
Ha a házatokkal szemben állsz akkor balkézfelé az a saroktelken lévő halv sárga házikó
Pont tegnap du. arra sétáltunk babástól, és ott figyelt a szuzukis ember
Majd szemmel tartom neked az építkezést
Kinga, pöttyös tigrisről köszi a híradást!Alkalomadtán elnézek arra, és ősszel be is nézünk egy kis játékra ha már rossz idő lesz!
Remélem majd lejöttök ti is?
Időhöz mit szóltok??Klassz nyári, mi? Most is dörög az ég,viszont Babácskám meg már ébredezik megyek is!
Akkor talit hozzuk össze vmikor, puszi mindenkinek!
Anide, gratula a kis szivecskéhez, ezt majd elfelejtettem
A kilókkal meg csak így tovább.Szerencsére én is ilyen ütemben híztam, és nem is lett sok csak 7 kg-ot híztam az egész terhesség alatt, de most a szopi idő alatt viszont több mint 10kg-ot
Szóval nekem akkor kellett volna jobban vigyázni, de ez van!Csak gáz, hogy most nehezebb vagyok mint 9 hónapos terhessen
puszi, Mónika