Sziasztok,
szoval megint nekigyurkozom...
Mesi,
hogy ment az elso oltas?
Vio,
Kira jol van mar?
A korhazi torteneted ismeros,elhiszem,hogy ideges voltal.
Mi tavaly jartunk hasonlokepp a Heim Pal borgyogyaszatan.Csaninak vmi buta kiutese volt,am allitolag csak egyszer jon ki az eletben. KETTO ora hosszat alltam terhesen a kicsi gyerekemmel a csurig telt varoban vagy folyoson.Bunko anyukak nagy kajla kamaszokkal ucsorogtek szemrebbenes nelkul,eszukbe se jutott a halalos pattanasokkal kuzdo gyerekeikre raszolni,hogy adjak at a helyuket.A fal mellett guggolva etettem asiro gyereket,szegeny teljesen ki volt bukva. Legszivesebben sirtam volna vele,de akkor mit szol? Vittunk jatekokat,azokat egy kisgyerek folyton el akarta csorni,az anyja ra se hederitett,en mergelodtem vele,hogy hagyjon minket beken.
Ilyen a jatszoteren is volt,Anyuka mobilozott es ujsagot olvasott,a ket taho gyereke persze sajat jatek hijan az en gyerekem piszkalta,elvettek tole minden lehetsegest.Amikor meguntam kedves gyerekszereto embernek lenni,elzavartam oket,mindent elszedtem toluk.Es persze nekunk kellett am hazamenni,ok nem mozdultak.
Aron hogy birja az ovit?Csanad menetrendszeruen sir reggelente,szerintem beteg kezd lenni,total rekedt a hangja es taknyos.Holnap nem is viszem,ha nem javul.
Kira annyira aranyos a z agybol kilogo kezevel meg ahogy kukkol ki a kocsibol.Mintha nem is 6 honapos lenne.
Lara,
Apukad vegul tul van a vizsgalatokon?
A K-vitamin eltoresere nekunk nem volt otletink,ahogy sikerult,mi is dobtunk ki parat. Bar altalaban a ferjem torte es o mar verprofi igy ketgyerekes ampullatoronek.
Egyebkent egyszer a mi felnott haziorvosunktol kertem Calcimusc receptet,szinten ampulla,inni kell.kalcium,Csaninak regota irja a gyerekorvos,ha nathas es o total kiakadt,azt mondta,soha nem ir fel ilyen ampullat szajon at bevenni,mert eletveszelyes,ha az uveg veletlen a gyomorba jut,foleg gyereknel.Emlitettem neki a K-vitamint,mint ugyanilyent,nahat ezen meg jobban kiakadt.
Azert annak orultem ekkor,hogy mar nem kell K-t adnom Csonguznak.
Annyira jo nektek,hogy ilyen batrak vagytok,hogy mindenfele el mertek menni Andorral!! Te tutira nem leszel olyan gyagya bezart,mint en. Sajnos,mi hiaba vettuk-vesszuk lazara Csongival,mivel 2.gyerek,o nem partner ebben es mindig mindenhol orditott es ordit a mai napig is.
Szombaton is ossznepi kerti parti volt a hazunkban,lementunk bulizni,okelme negyed orat birta-razenditett,pedig mindenki tok kedves volt vele,ittak is az egeszsegere,mivel aznap lett egy eves.
Fel is mentem vele igen hamar.
Sajnos mar csak este szopizik,nagyon fogy a tejcsi,par nap es vege.
Ird meg,mit mondott a doki Andor koldokere.
Inimma