Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Elertuk a buvos 100 hozzaszolast! Kép
Voltatok borzezni? Hihetetlen szel volt. Mar 2 napja ki sem mozdultunk Jazival. Apa vett par jo cuccot, megvette Jazminnak az elso csini ruhacskat! Kép Igaz, meg oriasi a kiscsajra...

Norka es a ma 2 honapos Jazmin Kép
norkini

Sziasztok!

Én is voltam a börzén, vettem pelust, meg egy bébiörzõt (3500 Ft-ért)!
Nagyon sokan voltak a börzén a rossz idõ ellenére. Volt sok jó cuccos, de nekünk van sok örökölt, így azt nem vettem.

Andi
Dandy

Andy
Ez a bebyorzo ar nem semmmiiii! Kép Tok jo! Ugyes vagy.
Apa is mondta, hogy nagyon sokan voltak. Meg jo, hogy a novere elment vele, mert szerintem meglatva a tomeget mar fordult volna vissza.
Megyek reggelizni. Kiscsaj meg alszik.Ki kell hasznalni! Kép

N
norkini

Ja, nem jartok baba-mama tornara? Gondolkodom ,hogy el kellene menni. (Imola - Anett is keszul nagyon!)
norkini

Szia Norka!

Baba-mama tornára kb. 1 éves korig szoktak járni, mert utána már a gyerekeket nem foglalja le nagyon a mamával való tornázás. Egy pár alkalommal voltunk kb.4 és 6 hónapos kora között.

Andi
Dandy

Sziasztok!

Norka!
Az elõfizus kaja olyanoknak van akik nem dolgoznak a Nevkó-ban. 300 ft/nap, a sulis valamivel olcsóbb. Jobb , mint a sulis. Én azért szoktam rá a sulis ellenében, mert itt egy hetet lehet befitezni (nem egy hónapot elõre) és mindig lehet tudni, hogy mi a kaja. A szopi miatt eleinte nem volt mindegy, hogy mit eszem. (töltött kápi és társai..) A férjem sulisat eszik, bár õ az Árpádban tanít, egy kolléganõm által jut a jegyhez. Ha nagyon durva kajám van elcseréljük. Én most már a tanév végéig maradok elõfizetéses, aztán meglátjuk. Janka májusban lesz 6 hónapos, elkezd enni emberkaját, meg nyáron a férjem miatt is kell fõzni.

A Baba-mama tornára én is akartam járni, de délután 4-kor nekünk nem jó. Vagy alszik A Janka, vagy éppen eszik. a klinikán is volt régebben, és az délelõtt volt, majd megkérdezem, nekünk az jobb lenne. Vettem egy kazettát azon van egy õár gyakorlt itthon szoktuk cdsinálni, de eléggé fáj tõle a hátam.

Az uszi nagyon jól sikerült. Egyáltalán nem sírt a Janka, pegid állítólag eleinte szoktak. Kétszer ijedt meg, egyszer amikor sikkantot egy kislány, egyszer meg melletünk ugrott a vízbe egy kiscsákó. Utána úgy aludt, mint a tej. Így kenguruba simán elmentünk börzézni. Egy csomó ismerõssel találkoztam és eldumáltam az idõt, így nem nagyon tudtam körülnézni, menni kellett haza. Nem vettem csak pár rucit. Késõn is voltam 10 után, ami érdekelt volna az már nem volt. (etetõszék, játszószõnyeg..)
Na megyek, mert nem lehet mostanában egyedül hagyni a Törpit, mert megtanult két hete hátáról a hasára fordulni, de nem szeret hason lenni!! Így mennem kell visszaforgatni, állandóan, mert nagyon nyûszít + foga is jön, úgyhogy van elég baja.. bár nem sír csak néha kiabál egyet-egyet, meg rágrágrág tizta erõbõl mindent.

Sziasztok,
Imola
imollka

Sziasztok!

Andy
Es hol voltatok tornazni? Jo volt?

Imola
Koszi a kajas infokat! Mar a heten be akartam menni befizetni, de olyan hideg van, hogy nem mertem kiscsajjal kimereszkeni! Olyat nem lehet, hogy megnezem a heti menut es ha esetleg olyan van, aznapra, nem rendelek? Vagy ez mar luxus lenne? Kép

A klinikan ki tartotta nem tudod? Van meg? A du. nalunk sem a legjobb. De a klinika meg olyan igazan messze van innen...
Ez azt jelenti, hogy meg mentek ezentul is uszni? Mennyibe kerul? Mit kellett vinnetek? Hutottetek kicsit elotte Janka furdovizet?

Ha minden igaz, nalunk ma lesz az elso kozos furdes. Kép Mar nagyon varom, hogy hogy reagalja le a kiscsaj! Olyan rossz, mert pentek ota nem voltunk kint setalni es mar kezd bezartsagerzetem lenni. Szeretnek egy kis jo idot vegre!

Tettem fel par uj kepet Jazirol.
[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=1" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=77&page=1[/url]
Nektek nincs albumotok? Ugy meglesnem a csemeteket!!!

Norka
norkini

Szia Norka!

Mi a Megyei Kórházba jártunk tornára. A szülészet gyógytornásza tartotta, de.-ként. Nem tudom hogy most is tart-e ilyen foglalkozásokat, de a számát meg tudom adni, és megkérdezheted, ha érdekel. Nekünk tetszett a torna.
Albumom nekem van itt a babaneten Dorina néven. A következõ címen is megtalálod.

[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=15" TARGET="_top]http://babanet.hu/album/main.php?album=15[/url]

Andi
Dandy

Sziasztok!

Norka!
Lehet olyat, hogy csak arra a napra fizetsz be amelyik kaja neked megefelel. Csütörtökön lehet befizetni 11-14 között.
Az úszásra semmi extrát nem vittünk, úszópelus a dm-bõl, törcsi, testápoló, nekem fürdõruci, papucs, törcsi. Nem hûtöttem le a vizet, mert a Bánkiban 34-35 fokos a víz. Találkoztam a Beával is, aki éppen itt a neten írt arról, hogy a Hullámból mentek át a Bánkiba, és ezért mentünk mi is oda. 600 Ft egy alkalom, ami fél óra.

Andi!
A Márta tartotta a tornát? Mert õt az elõkészítõ tanfolyamról ismerem, és nagyon jó fejnek tûnt. A Klinikán most nem tudom ki tartja, aki régen volt, most otthon babázik. Megadnád a számát akkor a megyeis gyógytornásznak?
Mennyibe került ott a torna?

Norka! Mehetünk együtt is, ha a Klinika vagy a megyei összejönne, én megkaparintom az autót az ilyen napokra és akkor azzal pikk-pakk ott vagyunk.

Megnéztem a kiscsajokat! gyönyörûek! Dorka már kész hölgy!!! Nagyon édes!

Jázmin is nagyon szép baba! Tisztára Rád hasonlít Norka nem? Nagyon pirinyónak született, de nem soványka ugye? Janka 2520 gr volt és 48 cm. vékony, hosszú baba még most is, de akkor kifejezetten sovány volt.
Egyébként pont ma voltunk doki néninél, és éppen 5040 gr, tehát pont a születési súlyának a kétszerese!!

Janka is látható a neten: www.szulo.hu/janka de friss képek még nincsenek.

Sziasztok és kitartás nemsokára tényleg jó idõ lesz!!

Imola
imolka

Sziasztok!

Andy
Meglestem Dorinat! Nagyon edes! Kép Kép

Imola
Most talaltam kozbe a korhazas topika a babakep cimeteket. Janka is nagyon edes! ES hihetetlen, mennyit fejlodott a par het alatt, amirol kepek vannak! Mikor tesztek fel ujakat?
Jazi is 48cm.vel szuletett es 2600g-al. Olyan picinek tunt. Most meg mar olyan nagynak erzem. Pedig mindenki azt mondja,hogy milyen pici meg! Nem tudom, hogy ram hasonlit-e? Bar mar tobben mondtak. Ezexerint... Kép
Torna - ok ,mehetunk 1utt. A de. mindenkepp kenyelmesebb lenne nekunk is. Penteken megyunk dokinenihez, megkerdezem majd, hath tudja, van-e masutt is? Ja, penteken kapjuk az elso oltast. A Ti leanyzoitok belazasodtak??

Reggel voltunk urologian. 6 hete volt 1 vizsgalat es ma vissza kellett mennunk ellenorzesre. Multkor 1 orat vartunk a pisire, most meg 5 perc alatt siman megvolt! Kép Kis ugyi. Haza jottunk es azota alszik.
Ja, tegnap megvolt az elso Apas furdes. Mindketten nagyon elveztek! Kép
Na most mar Ti is irjatok!
Norka
norkini

Helló Norka!

Miért kellett urológiára mennetek?

Jankát nem túlzottan viselték meg az oltások, mert egy homeopátiás szert adtam neki utána.
Az Apás fürdés elõtt mit csináltatok? Kád fertõtlenítés, Apa megmosakodott elõtte stb.? Már mi is gondolkodtun együttfürcsin..

Most mennem kell!

Imola
imolka

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket. Már igen nagy lány Dorka, szinte teljesen önálló!
A tornát valóban a Márti tartotta, Hock Márta tel. 06-20-9968995. A torna itt ingyenes.
Azt hiszem annak idején az Anikó u.-i iskolában is tartottak baba-mama tornát, de az du.-ként volt. Itt fizetni kellett érte, de nem emlkszem már hogy mennyit, én nem is jártam ide.
Az oltások Dorkát sem viselték meg túlzottan, bár azért voltak jelei, estére egy kicsi láz vagy hõemelkedés is volt mindig.
A saját baba sosem tûnik picinek, ha naponta látod, a másé annál inkább!
Andi
Dandy

Haliho!

Imola
A Klinikan felfedeztek Jazminnal valami gyogyszererzekenyseget, amit szerencsere azota sem talalnak!
Nem Vibrucolt adtal neki? Amugy hol lehet Pecsen homeos cuccokat kapni?
Furdes
Kadat nem mostam ki jobban mint szoktam, Apa elobb lecsutakolta magat, aztan johetett a furdes. Nagyon elveztek! apa elobb kicsit izgulz, hog meg tudja-e fogne rendesen, nem csuszik-e, de par perc mulva mar ugy tette-vette a kadban Jazit, mintha mindig is ezt csinalta volna. Kép

Andy
Hat tenyleg nagylany mar Dorka. Kisteso nem lesz?

Kepzeljetek, par napja ugy ereztem, hogy epphogy eleg a tejem. Erre tegnap estere mar hutobol kellett potlas eloszednem, mert Jazi ehes maradt. Kép Kicsit elkampicsorodtam, de nem adtam fel! Sooot. KépFejek, eszem, iszom ezerrel. Csak olyan rossz erzes volt. Nalatok nem volt ilyesmi?
Norka
norkini

Sziasztok!

Norka!
Az UH-os kép nem volt árulkodó?
Én sajnos csak 3 hétig szoptattam, azután még 6 hétig pótlással, úgyhogy nem nagyon tudok hozzászólni. Valami oka biztos van, hogy kevesebb a tejcsi, de remélem lekûzditek az akadályt.
Bízom benne, hogy a tesónál ügyesebbek leszünk szopi ügyben.

Andi
Dandy

Sziasztok!
Andi
Azcsak a 3D-s UH-n latszott, hogy leanyzo, de az csak 30adik heten volt. Addig azt hittuk fiunk lesz. Tok ledobbentunk, mikor a doki mondta, hogy valoszinu lany! Kép
Ma mar nem kellett potlas este sem! Annyira orulok! Igazabol szerintem a 6 hetes fejlodesi ugras most jott elo. Meg a 6ik het korul semmi extrat nem tapasztaltam. De ma fejtem+ ittam szopis teat. Hat meglatjuk. A remeny hal meg utoljara!!!

Kepzeljetek, Jazmin ma 3x megfordult hasrol hatra a pelenkazon. Nem hittem a szememnek. apa, mondja, hogy forgolodik, de azt hittem hulyeskedik...erre odanezek es epp fordul. Kép Kép
Ma is voltunk masszazson. De mivel Jazmin akkor szokott aludni 10 perc utan besokallt, igy megint vegig aludt. En meg sasoltam ugyesen. Kép Imola megkaptam a telcsiszamod, koszi. Kamilla mama a baratnod?

Na jo ejt!
Norka es forgolodos Jazmin
norkini

Szia Norka!

Az UH-gal az albumban található képre és a kérdésedre céloztam, hogy lesz-e kistesó.
Örülök, hogy ma nem volt tejcsi hiány!
Ügyi a kis Jázmin, hogy már forog, korán kezdi!

Andi
Dandy

Hopppaaaaa!!!
Ezexerint epp babas vagy?????? Kép Kép De joooo! Nem tudtam hova tenni magamba a kepet! Kép Gratulalok!!!!
Norka
norkini

Norka!

Köszi!
Látom azért sikerült rájönni! Kép)

Andi
Dandy

Andiiiii gratulaaaaa!

Mikor érkezik a baba? Jól vagy? stb..

Norka!
nekünk nagyon sok gondunk volt a szopival eleinte, úgyhogy tudnék mesélni. Rengeteg tejszaporító praktikát használtam, és még most is használok. Janka ugyanis jó technikával, de nem nagy hatásfokkal szopizik, bár már nagyon ügyes! Szívesen segítek ha gondotok van. Egy La Leche Ligás tanácsadónk is van, õ is szokott segíteni.

Anett nem a barátnõm, együtt jártunk terhestornára és onnan ismerem, meg itt lakik nem messze és szoktunk együtt sétálni.

Én tatabányai vagyok így nem sok ismerõsöm van itt. Rokonok nincsenek, a férjem sem pécsi. Persze barátaink vannak, nem sajnáltatni akarom magam.

Holnap is megyünk uszizni, kiváncsi leszek. Utána megyünk a húsvéti kirakodóvásárba. Kendõben viszem Jankát, gondolom bealszik, mint a múltkor.

Jó vasárnapot!!

Imola
imolka

Sziasztok!

Andy
Lassan, lassan, de csak leesett.... Kép
Hol fogsz szulni? Dorka tudja mar?

Imola
Koszi, nem akarom elkiabalni, de ugy tunik visszaallt a tejci! Mar 2 napja semmi gond nincs. 2x fejtem+ittam egy kis szopis teat. Hat meglatjuk. Ha visszaapadna jovok infoert!!
Es, hogy kerultetek Pecsre?
Tegnap du. megvolt az oltas, es szerencsere semmi gond nincs. Nem dagadt be, se laz se egyeb. Kicsit nyugos volt utana par orat ,de aztan ugy bealudt, hogy en ebresztettem szopizni. Aztan mar aludt is tovabb. Kép Ma is forgolodott eleg sokat. Eleinte felt, de ma mar nagyon elvezte. Apa alig tudta feloltoztetni. Kép
Jo ejt
Norka
norkini

Sziasztok!

Imolka!
Köszi a gratulációt! Elvileg szept. 1-én érkezik a babóca. Köszönöm most már jól vagyok. Az elejét nehezen viseltem, ugyan nem hánytam mint Dorkánál, de ez idõnként rosszabbnak tûnt. Igen fáradékony is voltam, hetekig képes lettem volna egész napokat ágyban tölteni. Még most is fáradékony vagyok, de már jól bírom a gyûrõdést.
Nekem Oroszlányban lakik egy barátnõm, és van egy TAtabányai ismerõsöm is, aki tavaly végzett itt az Eü. Fõsulin.
Itt pécsen van LLL-es tanácsadód? Lehet, hogy nekem is szükségem lesz rá, mert Dorkát sajnos csak rövid ideig tudtam szoptatni, remélem most ügyesebbek leszünk.

Norka!
A Megyeiben fogok most is szülni, mert ott dolgozik a dokim. Igen, Dorka tudja már, hogy lesz kistesó, de még nem fogta fel teljesen.

Andi
Dandy

Andy
Nagy gratula! Ez nagyon jo hir! Kép
Biztosan a tavaszi faradtsag is besegit,nem?

Imola
Csutortokon megyek kajcsit rendelni. A vedonom tegnap nagyon ajanlgatta, igy mostmar tenyleg kiprobalom.
Milyen volt az uszas?

Norka
norkini

Norka!

Köszi!
Én is gondoltam, hogy esetleg a tavaszi fáradtság is besegít. De úgy tûnik a vérszegénységet is nehezebben viselem, a hajam is hullik rendesen, pedig Dorkánál nem hullott, és akkor is vérszegény voltam.

Imolka!
A Márti nem tart most órát, mert nincs terem, de ha lesz akkor fog.

Andi
Dandy

,dhféwoiz4ut loizutiéha
Névtelen

sziasztok!!

elõször is annyit, hogy olvasva, késõbb lélekben mindig veletek voltam! mert úgy két hónapja nem tudtam már semmilyen hozzászólást elküldeni, ki tudja miért, de azért végig olvastalak benneteket!aztán elszállt az egész net, é már olvasni sem tudtam. De most szerencsére megjött, és hozzászólást is fogad tölem (ld. följebb Kép).

Gratulálok, Andi! Láttam a képeidet, Norka, a tieiteket is, nagyon édesek vagytok mindannyian. Rólunk még nincs fotó.
Imola, hol van Pécsett homeopatkó doki? Nekünk Ábel alvás-gondjaira kellene (3x ébred éjjelente, de nem enni akar, csak szopizni, és eléggé kikészít Kép)

Én is voltam börzén, lehet, hogy láttuk is egymást?!

Akinek kellene, én is szívesen megpróbálok segíteni szopi-ügyben.

Ábel 10 hónapos, már nagyon ügyi, de hisztizni is tud, kórházban is voltunk idõ közben... úgyhogy sokminden történt. Legközelebb majd bõvebben írok, de most tûzök alunni.

Sziasztok!
Kisanya
kisanya

Szia Kisanya!

Üdv. újra körünkben!
Köszi a gratulációkat!
Várjuk a beszámolókat!
Lehet, hogy láttuk egymást a börzén!:-(
A szopi kérdés nálunk majd csak õsszel lesz aktuális, de remélem, hogy elég lesz az a sok minden is, amit az utóbbi 2 évben hozzáolvastam! Azért köszi a felajánlást!

Andi
Dandy

Sziasztok!

Kisanya
De jo, hogy ujra netezel! Kép

Lanyok
Mindenkinek Kellemes husvetot!

Norka
norkini

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek utólag is kellemes húsvétot!

Andi
Dandy

Sziasztok!

Én is utólag... a húsvét tudjátok!

Andi!
Én Oroszlányban születtem, és 16 éves koromig laktunk ott, aztán jött Tatabánya, de én akkor már Pestre jártam suliba.
LLL tanácsadó nincsen Pécsett, a környéken sincsen. Én szeretnék az lenni, de elég sokat kell tanulni hozzá, kb. egy év. Még nem keztem el hivatalosan, de azért már sokat olvasok. A fõvédõnõ (Fekete Gáborné) szopis tanácsadó, de én nem tudtam még akkor amikor nekünk kellett volna.

Kisanya!
Mi Pestre járunk Homepoatához, de a gyerekorvosunk Pandúr Ágnes is ad hp szereket. Van egy Dénes Mariann nevû doki Kertvárosban aki a klasszikus hp-t mûveli, meg a Tõkés Attila is. Az utóbbi elérhetõségét tudom. Én jártam nála, mert mesze van az én dokim, de nekem annyira nem jött be, így maradtam a Bónánál. Egyébként Janka is szopizik éjjel 3x 4x. Mi is most próbáljuk megtalálni az alkati szerét, hátha akkor könnyebb lesz.

Norka!

Voltunk úszni, most se volt semmi különös, már mocorog a vízben, meg megpróbálja megfogni a játékokat. Nagyon aranyos, mert iszonyúan csodálkozik az egészen.
A férjem Szigetvári, és nem akart nagyon messzire menni az anyjától, így adódott Pécs. Engem meg "ideimportált" egy szilveszteri buli után.

Na ennyi mára!
Sziasztok, és élvezzétek a meleget, a napsütést!

Imola
imolka

Imolka!

Én is szerettem volna LLL tanácsadó lenni, de nekem azt mondták, hogy ahhoz legalább 1 gyereket min.1 évig szoptatni kell!
Nagyon ismerõs a neve a fõvédõnõnek, de nem tudom, hogy tényleg ismerem is-e.
A homeopatha lapon én is találtam pécsi homeopata orvos nevet, de már nem tudom, hogy ki volt.

Andi
Dandy

köszi az infókat.......
férjem uram parancsolóm névadó gazdám hívott megetetni az utódot, úgyhogy lépnem kell. majd jövök, ígérem...

Kisanya
Névtelen

Sziasztok!
Tegnap este irtam egy hosszat, de eltunt! Kép

Imola
Ma voltam eloszor kajcsiert a Nevkoban. Lo adag, meg a kutya is siman jol lakik! Kép Persze babot nem ehetek, igy abba csak belenyaltam.
Mondta penteken Anett, hogy majdnem osszefutottunk. Mi epp vegeztunk doki neninel, mikor Ti elvaltatok. Na sebaj, majd legkozelebb!
En szigetvaron tanitok. (Maramikor nem vagyok szulesi szabin... Kép

Andy
Mi ujsag veletek? Pocaklako? Hogy birod? Mi is szeretnenk majd 1-2 ev mulva kistesot, de fogalmam sincs, hogy birnam 2 gyerkoccel. Neha ezzel az 1el is nehez!!!

Kisanya
Merre jarsz?

Lanyok
Vegre penteken beadattam Jazminnak az agyhartyagyulladas elleni oltas elso reszet. Szerencsere utohatas nem volt.
Tettem fel uj kepet Jazminrol a profilomba

Sziasztok
Norka
norkini

Szia Norka!

Köszi jól vagyunk! Most vagyunk a várandósság legszebb, legjobb idõszakában. Úgyhogy szinte panaszmentesen.
Pocaklakó növöget, gondolom jól van. Majd kiderül, hogy hogy bírom kettõvel. Az elsõ év nekem se volt könnyû eggyel sem. Ha az elején nehéz lesz is, késõbb talán elszórakoztatják majd egymást.

Andi
Dandy

Sziasztok!

Ugy tunik mindenki elbujt a meleg elol! Tenyleg ,hogy birjatok?
Kepzeljetek, ma bent voltam a Nevkoba.Dumcsiztunk kb. 1 orat a kollegakkal.Mire elindultam haza Jazmin megehezett es orditott teli torokbol. Persze pont osszefutottam 2 diakommal Kép Igy kenytelen voltam leulni a mozi ele es megszoptatni! Kép Szerencse kendoben volt, igy semmi nem latszott. Jo poen volt.
Amugy talaltam egy turheto szoptatos helyet a belvarosban. A Zsolnay szobornal , a magas haz masik oldalan van egy kis pados resz. Nem jarnak tul sokan arra.
Na jok legyetek! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!
Mi ez a nagy csond ismet?

Imola
Nem tudom hazajotetteke mar, de a heten nem vasarnap lesz uszas,hanem holnap 3tol!

Norka
norkini

Szia Norka!

Sajnos csak ma olvastam a leveled, így tegnap elmentünk az uszihoz. Mivel múltkor Ármin náthás volt, akkor nem voltunk, az oktató meg nem hívott fel, pedig õsszel egyszer körbetelefonált, amikor elmaradt az uszi. Pünkösdkor lesz úszás?

Bea
Bejja

Szia Bea!
Remelem Arminnal mar minden rendben! Kép
Nem hinnem hogy lesz, de biztosat nem tudok mondani, mert mi szombaton Orfure mentunk, igy az uszi kimaradt. Szerintem sok uj baba van, azert nem telcsizett a Zoli.Nem?

Norka
norkini

Szia Norka!

A náthán túlvagyunk, bár elég sokáig tartott.
Azért én felhívom a Zolit, mert a jövõ hétben sem vagyok biztos, ugyanis akkor már vége a sulinak, és nem tudom, hogy mikor eresztik le a vizet a medencében.Ha megtudok valamit, írok.
Imoláék itthon vannak, találkoztam velük az utcán.
15-én babaruhabörze lesz a vásárcsarnokban.

Bea
Bejja

Szia Bea!

Orulok,hogy nathan tul vagytok. En kicsit felek,mert Apan tegnap kijott valami tusszogos/kohogos cucc es holnap utaznank el. Remelem meggyogyul es Jazmin nem kapja el!!
Szolj legyszi,hogy akkor lesz-e vasarnap. Meg nem biztos,hogy itthon leszunk, de ha maradunk, akkor jo volna elmenni!
Borze hirdetest en is lattam, mar keszulok! Kép

Andy, Imola merre vagytok?

Norka
norkini

Szia Norka!

Most vasárnap nem lesz úszás, de jövõ vasárnap lesz az utolsó ebben a tanévben.
Betegségmentes, jó hétvégét!

Bea
Bejja

Bea
Koszi az infot! Kép

Norka
norkini

Sziasztok!

Norka! Köszi megvagyunk! Izzadunk, mint mindenki ebben a nagy melegben. Túl vagyok az államvizsgákon, 4-est kaptam. Júl.5-én lesz a diplomaosztás. Pénteken volt a bankettünk, ami nagyon jól sikerült, mindenki sajnálja, hogy már vége van a 4 évnek, nagyon jó kis társaság volt.Most átalakítást csinálunk a lakásban, úgyhogy áll a bál és a kosz. Olvasgatom a friss mamákat és babákat, úgyhogy belõletek mindig friss vagyok. Én voltam ma börzén, vettem is 1-2 szép dolgot a születendõ fiacskánknak. Neve még nincs a fiúcskának. Szívesen az infot, máskor is ha kell!

Andi
Dandy

Dandy
Gratulalok az allamvizsgahoz! Nagyon ugys vagy,hogy egy orokmozgoval +meg pocaklakoval siman 4 lett! Kép
Ezekszerint mar biztosra tudjatok ,hogy kisfiu? Hanyadik hetben vagy?
Nem irigyellek az atalakitas miatt, de utana biztosan jobb, szebb lesz a lakas. Biztosan olvastad, hogy mi is hamarosan koltozunk.
Mi nem mentunk borzere,mert Jazminnak semmit nem akarunk venni mostanaban. Ruhaja nagyon sok van (foleg,hogy mult heten meg turiztam is...),jatekokra pedig meg nem igazan van szuksege.
Kup infot nagyon koszi, a doki neni csak annyit mondott,hogy erosebb mint a Germ.C es kissebb. Nem reszletezte. De megnyugtat,hogy adhatom felvaltva! Kép

Bea, Imola
Voltatok az utolso uszason? Nalunk vendegek voltak, igy megint nem jutottunk el Kép Lehet mar tudni,mikor kezdodik szept. -okt.?

Norka
norkini

Szia Norka!

Köszi!
Az átalakítás majdnem kész, gyorsan megúsztuk.
Igen, olvastam, hogy beköltöztök a belvárosba.
2 hete voltam 3D-s UH-on, ott szépen látszott, hogy kisfiú. Érdekes lenne, ha valamit elnéztek volna. De biztos csak akkor lesz, ha megszületett.
A kúp infot szívesen! Én egyébként inkább csak éjszakára használom, ha kell, a nyugtató miatt, ami benne van.

Andi
Dandy

Norka!

Jól áll a rövid haj!

Andi
Dandy

Andi
Koszi! Nagyon elvezem. Kép
Nem irtad,hogy hanyadik hetben vagy? Ki csinalta a 3D-t? Tettel fel kepet?
Kup ugyben meg azt kerdeznem (nem mintha aktualis lenne Hal'Istennek),hogy ez a gyerek kup miben mas mint pl. a lazcsillapito szirup (talan Panadol?). Vedono multkor ajanlgatta a szirupot, de doki neni nem szolt rola meg.

Norka aki egesz nap pakolt
norkini

Andy
Josz majd a Friss mamikba?

N
norkini

Norka!

29 hetes és 4 napos vagyok.
Utána kell néznem, hogy melyik kúpban mi van. De arra emlékszem, hogy valamelyiknek ugyanaz a hatóanyaga, mint a szirupnak. A szirupban paracetamol van, és valamelyik kúpban is. A szirupot valószínûleg azért ajánlották, mert legtöbb gyerek nem szereti a kúpot, inkább megissza a szirupot.
Nem tudom, hogy megyek-e majd a friss mamikba, de olvasgatni biztos fogom.

Dandy
Dandy

Sziasztok!

Nem vesztem el csak a jó idő miatt amikor csak lehet a kertes házban lakó barátoknál időzünk, így estére marad a háztartás stb. így nincsen sok időm...

Dandy! Naaagyon gratulálunk az államvizslához. Valósznű lemaradtam, de most mi lettél?
Az nagyszerű, hogy az új baba kisfiú lesz, így legalább kiegyenlítődik a nemek aránya a családban nem?

Norka!

Mikor költöztök? Hová? Vagy erről is írtál ide csak elsiklottam felette? És miért költöztök? Ha lehet ilyet kérdezni...

Mi jól vagyunk, Janka már emberkaját is eszik, minden ízlik neki amit eddigu kapott, a borsóért nincsen úgy oda. / hóig kitárólag anyatej, 7 hónapos koráig a déli szopi UTÁN kapott főzeléket, 7 hó.-tól meg husit is kap a főzibe, és a délutáni alvás után kap egy kis gyümölcsöt, ha igényli, azt is szopi után.

Voltunk az utolsó úszáson, egy csomó új baba volt... szeptemberben lesz a következő sajnos.

Sziasztok, megyek aludni, nálunk éjjel még mindig van risztás többször is. Bár engem nem zavar, ezek a titkos szerelmes találkozásaink jankával, amikor sötét van és édesen szuszogva móhón eszik... Imádom.

Imola
imolka

Szia Imolka!

Az államvizsga letételével diplomás ápoló lettem.
A nemek aránya valóban most ki fog egyenlítődni nálunk a fiúcska születésével.

Andi
Dandy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?