Sziasztok!
Norka!
Lehet olyat, hogy csak arra a napra fizetsz be amelyik kaja neked megefelel. Csütörtökön lehet befizetni 11-14 között.
Az úszásra semmi extrát nem vittünk, úszópelus a dm-bõl, törcsi, testápoló, nekem fürdõruci, papucs, törcsi. Nem hûtöttem le a vizet, mert a Bánkiban 34-35 fokos a víz. Találkoztam a Beával is, aki éppen itt a neten írt arról, hogy a Hullámból mentek át a Bánkiba, és ezért mentünk mi is oda. 600 Ft egy alkalom, ami fél óra.
Andi!
A Márta tartotta a tornát? Mert õt az elõkészítõ tanfolyamról ismerem, és nagyon jó fejnek tûnt. A Klinikán most nem tudom ki tartja, aki régen volt, most otthon babázik. Megadnád a számát akkor a megyeis gyógytornásznak?
Mennyibe került ott a torna?
Norka! Mehetünk együtt is, ha a Klinika vagy a megyei összejönne, én megkaparintom az autót az ilyen napokra és akkor azzal pikk-pakk ott vagyunk.
Megnéztem a kiscsajokat! gyönyörûek! Dorka már kész hölgy!!! Nagyon édes!
Jázmin is nagyon szép baba! Tisztára Rád hasonlít Norka nem? Nagyon pirinyónak született, de nem soványka ugye? Janka 2520 gr volt és 48 cm. vékony, hosszú baba még most is, de akkor kifejezetten sovány volt.
Egyébként pont ma voltunk doki néninél, és éppen 5040 gr, tehát pont a születési súlyának a kétszerese!!
Janka is látható a neten:
www.szulo.hu/janka de friss képek még nincsenek.
Sziasztok és kitartás nemsokára tényleg jó idõ lesz!!
Imola