Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy el elmaradozok, csak szinte sosem jutok gép elé.
Nem csak amiatt, hogy dolgozom, hanem hogy itt a jóidő és a kertben vagyunk, illetve most Geri beteg és nem jár bölcsibe.
Nevetséges az egész... Geri kedd reggelre befulladt egy kicsit. Vagyis zilálva vette a levegőt. Köhögött is, így gondoltam még most gyor el is viszem a dokihoz, nehogy az legyen, mint januárban, hogy kruppos lett. Sajnos a mi dokink szabadságon volt, így egy másik helyettesítette. A doki nem írt fel semmilyen antibiotikumot, mondván nem beteg ez a gyermek. Én adtam neki a rinathiolt és a befúvót, amit még januárban kaptunk. Nem lett jobban. Csütörtök reggelre majdnem 40 fokos láza lett, sírt és félrebeszélt. Nem volt ereje. Úgy vittük a kezünkben a dokihoz. Akkor szerencsére már a mi dokinénink rendelt. Csodálkozott is, hogy nem kaptunk semmilyen antibiotikumot, hisz Geri megy bele a tüdőgyulladásba. Nagyon mérges voltam a másik dokira, hogy ilyen pancser. Ha akkor írt volna fel normális gyógyszert, nem jutunk ide, ahol most vagyunk.
Már sokkal jobban van Gergő, nem is lázas, csak még csúnyán köhög. Azóta sem fulladt be szerencsére, de azért bennem van, hogy bármikor..
Szóval így vagyunk mi. De tegnap is kint voltunk akertben és ma is megyünk sétálni egy kicsit.
Jó, hogy újra kint lehet lenni a kertben. Most virágzott a cseresznyefa és a meggyfa is. Telestele voltak virággal. Gyönyörű volt.
Rendbetettük a kertet is, de most csinálunk egy kis veteményest, mert kedvet kaptam hozzá. Csak egy kis paradicsom, pparika, borsó, retek és sok fűszernövényem lesz. levendula, kakukkfű, bacsalikom..stb... Imádom az illatukat.
És odacsalogatják a lepkéket. Majd büdöskét is akarok elszórni, mert igénytelen virág viszont szines és kiöli maga közül a gazt.
A munkahelyem nagyon jó.
Tegnap gondoltam bemegyek egy kicsit, úgy 11-ig, mert anyák napjára készülünk. 1-kor néztem fel az órára. Anniyra eltelik az idő és minden percét élvezem. Ennél jobb helyet nem is találhattam volna. A tulajdonos aki hasonló korú 2 gyermekes anyuka, nagyon aranyos és azt hiszem jól meg is értjük egymást. Furcsa volt ugyan az irodai munka után egy bolt, de jobban tetszik, mint egy szobában ülni és a papírok közt molyolni.
Most megyek, mert lassan indulunk sétálni, én meg közben beugrok szavazni!
Puszi mindenkinek!
Anita írj egy kicsit magatokról, mi újság veletek!
Anikó
Ezeket én fotóztam.