Halihó!
Itt vagyok-ragyogok
Klára! Anyummal kapcsolatban csak annyit, hogy szégyen-gyalázat, hogy ilyet megtehetnek, hogy játszanak az ember idegeivel! Sajna jópár létszámleépítést én is láttam a melóhelyen és állítom, hogy próbáltak ésszerű elveket követni (pl.nyugdíj előttiek nyugdíjba) és feleslegesen senkit sem paráztattak. Na mindegy.
Nagyon köszi, hogy gondoltál rám betét és szivacs ügyből kifolyólag, mert bevallom még egyiket sem vettem!
A szüléselőkészítő nagyon klassz volt. Remélem tényleg ennyire rugalmasak lesznek "gyakorlatban" is! Csupa szupi dolog hangzott el: szoptatás maximális támogatása, nincs beöntés és borotválás, sok először szülőnél is sikerül a gátvédelem és még csomó pozitív dolog. Ami nagyon aranyos, hogy először Apuka fürdethet ha van kedve. Úgy gondolom, hogy a további hetekben is elmegyünk, mert még a szülőszobát is látni akarjuk és jó témák is lesznek (légzés, fájdalomcsillapítás,babaápolás stb).
Evetke! Igen apás szülés lesz, ez egy percig nem volt kérdés.
Nagyon készül már a lelkem, bár egy kicsit megrettent ettől az első fürcsitől
Amúgy meg nehogy kevesebbnek érezd magad a tápszer dolog miatt! Ugyanolyan jó anya vagy akkor is ha így táplálsz! Sok barátnőm tápszerezik és okos, fejlett gyerekeik vannak. Egyáltalán nem értem sok helyen miért indult ilyen harc a tápszeres és az anyatejes mamák között! A Kismama újságban valaki olyan jól leírta: ez nem verseny! Én is tápszeren nőttem fel és lám vígan elvagyok. Szóval: MINDEN ANYA JÓT AKAR A GYEREKÉNEK! Van akinek sikerül van akinek nem. Én is úgy indulok neki, hogy szopi-szopi és szopi, de ha nem megy nem fogom főbelőni magam!
Nagyon köszönöm előre is mindenkitől a felajánlott segítséget és igérem ha kell (ne kelljen
) igénybe is veszem! Lehet, hogy meg is fogtok unni!
Kati! Hú nagyon klassz lehetet az Eros koncert!
Börzével kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes kimennem?
Rengeteg babaruhát kaptam kölcsön szóval különösen ruha miatt nem mennék. Babakocsit nagyon olcsón (igaz kínai, de kit érdekel
)
sikerült vennünk. Már csak "apróságok" hiányoznak, amiket szerintem még bárhol beszerezhetek. Igazából utálom a tömeget. Viszont kiváncsi is vagyok, hogy milyen ez a börze dolog. Nem tom', még gondolkodom.
Na befejezem mára, üdv mindenkinek!
Tigri