Sziasztok, ahogy megígértem, újra itt..
Köszi a szíves fogadtatást!!
Megnéztem minden képet, bevallom őszintén, hogy kétszer olvastam át a topicot, hogy párosítsam a babákat az anyukákkal.. a lényeg, hogy nagyon aranyosak
Ági!
Mindig ilyen mosolygós Imike? A párom is levelezőn érettségizett, a 107-ben kezdte, majd átment a Bánkiba és ott vizsgázott le.A tanárok megértőbbek voltak...
Csilla!
Flóra gyönyörű! Olyan édesen cumizza az ujját
Gratu a 2. fogacskához!!
Kori!
Már azt a 11 napot csak kibírod valahogy
Máté nagyon aranyos, főleg a gyorskajáldás kép tetszik
Petra!
Asszem valami fontosat hallottam ma... úgy néz ki, hogy Krisztina babát vár... már ha lehet hinni a pletykaláncolatnak... (egyébként én is szülés után államvizsgáztam, Kristóf csak 3 hónapos volt, meg lehet csinálni, főleg ha van aki besegítsen a háztartásban, hogy csak a gyerekre és a tanulásra tudj összpontosítani!!)
Most pedig megpróbálok valamennyi kérdésre összefüggően válaszolni:
Tanár vagyok, helyesebben tanító. Szeptembertől mentem vissza dolgozni, egy faluba járok ki minden nap, 3.-os osztályom van és magyart tanítottam az 5. osztályban. Szerencsére meg tudtuk oldani, hogy a párom viszi reggelenként a gyerkőcöt a bölcsibe. A Honvéd utcán lakunk, így a Hétszínvilág bölcsi nincs messze ( a szomszédban van O)). Kristóf szeret ide járni, a gondozónője is aranyos, nincs okom panaszra. éves korig járhatnak bölcsibe, és mivel Kristóf még csak a hármat tölti szeptemberben, marad egy évet itt és jövő szept-ben szokatjuk át oviba ( azt még nem tudom, hogy hova...)
Sajnos tesó ügyben eléggé bizonytalan a helyzet nálunk. Egyik pillanatban az eszemre hallgatnék, és azt mondom, hogy ezt az egyet felneveljük minél jobb körülmények között, másik pillanatban a szívemre hallgatnék, hogy csak jó volna egy tesó, meg nekünk még egy pici... Hülye vagyok?? Szerencsére van néhány évem még gondolkodni, az idő nem sürget, és mostanság nem számít a nagyobb korkülönbség... Megírnátok erről a véleményeteket??
Jóccakát mindenkinek (ha reggel olvassátok, akkor jó reggelt!):
Zsu