Sziasztok!
Kissé eltűntem, de próbálok most már rendszeresen írogatni. Csak olyan nehéz, mert hát este ezt-azt meg kell csinálni még és éjfél szokott lenni mire ide érek, elolvasom a dolgokat és írni már nincs hangulatom.
Pénteken voltunk egy jót bulizni, dumcsizni, egyik barátnőmknél, 30. szülinap alkalmából. Jól telt, és Matyi is jó gyerek volt addig itthon vigyáztak rá a nővéremék.
Én alapjáratban nem vagyok sovány alkat és biza a terhesség meg főleg a szopizás miatt jópár kiló feljött, amitől azótasem szabadultam meg, pedig már szobabiciklizem is(bár ha heti 1x akkor sokat mondok
)
Barátokról: nekem talán szerencsém van, mert a középiskola és az egyetem alatt is sok barátot szereztem. Ezek közül vannak haverok és nagyon mély barátok is. És nagyon jól érzem magam a kollégák egy kis csapatával is, annak idején sokat jártunk dumálni, egyebek. De most sokat változott a suli, sok tanárt elküldött az új igazgatónő és legtöbbjük egész közeli barát. Így én se sok jóra számíthatok ha visszamegyek egyszer. Az nagyon jóól esik, amikor eljönnek és nem feledkeznek meg rólam, de persze nekik is sok a feladat, sokfelé vannak kötöttségeik így hát van, hogy csak telefonon értekezünk. A váradiak közül az ovit, ált, iskolát végig egy nagyon jó barátnémmal együtt éltük át, ő most Németországban él, és ővele tarom emilen, telefonon és évente 1x személyesen a kapcsolatot. És már itt a neten is akadtam ismerősre, barátra, ha ezek nem is olyan mély, de mégiscsak jól esnek, ha írnak és keresnek, int ahogy ti is hiányoztok, ha egy nap nem tudok jönni és olvasni benneteket!!!
Ildi: Bal oldalt Társalgó címszó alatt van olyan, hogy alapvetés és ott a formázásra lépve megtalálod a kis jeleket is, hogy hogyan kell "alkotni". Amúgy Hajni jól írta le: vagyis : ), de nincs közte szóköz!
A nagyon mosolygós meg : O(vagyis kettőspont és nagy o betű, a szomorú fej meg : (, de remélem erre nem lesz szükséged!!! És nincs szóköz a jelek között.
Kinga: hogy sikerült a játszóház? Mesélhetnél róla bővebben.
Hajni: hogy vagytok? Mi is szinte folíamatosan meg vagyunk fázva, ha abba is marad pár napra a köhögés, akkor aztán orrcsorgás és újra kezdődik elölről.
Enikő: és ti? Te mit csinálsz napközben? Hogy telnek a napjaid? Én annak idején, mikor veszélyeztetett terhesként itthon maradtam, állandóan takarítottam és nem bírtam a fenekemen ülni.
A havat én is utálom, és úgy néz ki Matyit sem kápráztatta el, a szánkózás még az elején csak-csak tetszett, de a hideg és a hó nem
Megyek, mert be kell szaladnom a suliba az adópapírokért, Zita