\:/ Sziasztok Lánykák!
Hát én itt teljesen lemaradtam tőletek...
Nelli babát bedobtam az ágyikójába, így most rátok figyelek ezeeeeeeeeerreeeeeeeeeeel!!!
Charlotte: örülök neki, hogy végre a kis Picurka mocorgott, biztos nagyokat kuncogtál a Heti hetesen, majd beleremeghetett a pocakod, arra biztosan felkelt.
Hát szegény férjecskédnek még jó hogy nem lett baja, de így mennyire lesz nehéz a munkája, hogy a céges autó eleje betöredezett??
tegnap este el kellett mennem a mini tescoba, azon kaptam magam, hogy figyeltem a piroskabátos nőket!!
Szonce: én tegnap megindultam sétálni a babkocsival, de vissza kellett fordulnom a szánkóért, azzal meg kifejezetten hóban tudtam taposni
Babusok: heppi end lesz a jóbarátok vége, de ha nem bírod ki akkor meg van nekünk dvd-n, megkukkanthatod. én néha megnézem még hétvégén a Joey sorozatot, az végül is egy iciripicit a jóbarátok folytatása, de sajnos csak a joey játszik benne.
Lányok: úgy látom, hogy csütörtökre mondanak 1-2 fokokat, hátha akkor annyira elolvad a hó, hogy át tudunk menni egymáshoz a túloldalra dumcsizni végre, mert már jó lenne találkozni, Charlott pocakját is lehallgathatjuk...