Új privát üzeneted érkezett!

Kismamáknak hányingercsillapításra :wink: ajánlott B6 vitamin (Egis, 20 mg, fél doboz) ingyen elvihető!

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő könyvek eladók (Újak!)

Nagycsalád lettünk!
Játsszunk együtt!
Irány az iskola!
Családi fészek (ezek 1950Ft)

Süss fel, Nap! 2050Ft

Kép

Kép

Karmen
karmen

Eladó 1 levél diane35. 2012.07-ig jó.
indababa

Karmen :) Engem a Nagycsalád lettünk c. könyvön kívül mindegyik érdekelne :) Hogyan tovább?

Más: eladnék pár Kristóf által hordott Siesta cipőt. Van egy 23-as kék 3 csatos szandi, egy 22-es barna-narancs tépőzáras tavaszi-őszi cipő, egy 23-as sötétkék-barna tépőzáras tavaszi-őszi cipő és egy 24-es barnás-drappos tépőzáras zárt szandi.

Ha érdekel vkit, dobok majd képeket is.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül eladó elektromos orrszívója olcsón? Üdv.:Anikó

Kép
skoperdane

Timi! Irtam privit.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vettem tegnap a Corában egy Hipp banán-őszibarack tejpépet (4 hós kortól-bio) 250 gramm. Megkóstoltuk, mind a 4-en, 50 mili vízből csináltam. Egyikünknek se jött be, úgyhogy úgy gondoltam 500 forintért megválok tőle (alkuképes).
800 Ft volt, pici fogyott belőle.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Tegnap kaptam egy dm-es kupont:
400 Ft- Pampers Economy csomagos pelenka 5 féle méretben,

szívesen odaadom bárkinek, természetesen ingyen. :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Én kádállványt vennék...

KépKép
amadea

Adél!
Nekem van kádállványom. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Több sorozat is van, az Anna és Petiből, vagy csak egy volt? Az irány az ovoda, meg a családi fészek érdekelt volna. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Tudok még szerezni, de csak ha több könyvre is lenne igény, a szállitás miatt. Egyelöre ezek voltak, az Irány az óvoda az nincs, (Irány az iskola volt) ezeken kivül a Megmondalak-at (Orsi imádja mert folyton vita van tesok között a végén meg kibékülés, ez a kedvencünk most) lehet még kérni, az 2050 Ft. Ha oviban, barátok között összeszeded a rendelést akkor intézem, ha kértek 2-3at.
Ami van még az dedikált példány, azokat nem irtam itt mert drágábban adom (2600Ft, de végülis a bolti ára 2500ft), a Játsszunk együtt, és a Nagycsalád lettünk 1-1db

Huggies úszópelus 7-12kg-os, 4 db, ingyen.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Az úszópelusnak lett gazdája.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!

Küldtem pü-t. :wink:

KépKép
amadea

Zita! És persze azokat amiket a multkor felsoroltam szintén tudok szerezni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jó régen voltam itt! :oops: :oops: :oops: Most látom csak, hogy van ilyen topik is! Tök jó! :D

1 csomag Tesco szines pelus MINI méretben (3-5kg), 80db-os eladó! Kisfiam extra gyorsan nő és túlvásároltam magam belőle! Ára: 1500Ft/csomag, így 18,75 Ft/db.

KépKépKépKép
hefe

Hefe!
Tényleg jó régen voltál itt!!! :shock:
KISFIAD????
Csak én maradtam le valamiről???
GRATULÁLOK!!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga :)
Már ketten vagyunk...

Hefe!! :)
:shock: :shock: :shock:

Miért nem tudjuk a jó hírt??? Gratulálok!!!!

Úgy eltűntél. :(

Kép
Kép
zituska28

És én sem tudtam..
Gratula!!Kérünk beszámolót! :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Nem is gondoltam, hogy emlékeztek még rám! :D :D :D

Nem nagyon volt időm jönni, rengeteget dolgoztam, még a szülés előtti napokon is. :) Na meg Dorottyám is egész napos-egész emberes nővé nőtte ki magát! :D

Dávid fiam 3 hete született, 3640g és 50 cm volt, most nem tudom a paramétereit, szopizik ezerrel, elég jó fiú, nagyokat alszik! :D

Aranyosak vagytok, köszönöm a gratulációkat! Annál is inkább jól esik, mivel még senki nem volt nálunk babalátogatóban, még a rokonok sem voltak kíváncsiak a fiunkra! :shock: Dorottyát ennyi idősen már mindenki látta! :D :D :D Szegény második meg sokadik gyerekek, azok ilyen kimaradósak és elhanyagoltak?

Puszi Nektek:
eszter

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Szeged, Bimbó utcai (csendes környék) 5 emeletes panelben, a negyedik emeleten 2 szobás bútorozatlan, felújított lakás albérletbe hosszútávon kiadó március 1-től. Ha tudtok valakit, aki nem dohányos, vigyáz a mások dolgaira, megbízható és albérletet keres küldjetek privit!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Eszti: Ilyenek biza a másodikak :(
Mi már nagyon látnánk, csak sajna, mindkét töpörödött törpördögöm taknyos, köhögős :( Na meg még a meglepi sem kész :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Cseppek!
Mi van veletek? Bölcsinél se látom a kocsit. Jól vagytok? Baba? :wink:

Hefe!
Gratulálok!
Őszintén szólva nekem az elején nem nagyon hiányzott a rokonság. Persze a nagyszülők jöttek, de mást nem is kivántam nagyon. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Karmen!
Milyen ez a könyv?Megmondalak?
Ki írta?Nem ismerem.
E.

szilde
Szeged

Edit! A Megmondalak is az Anna, Peti sorozatban jelent meg, (Zitát is ez a sorozat érdekelte) Bartos Erika könyve (www.bartoserika.hu) Nagyon szeretik ált. a gyerekek a sorozatait, egyszerü kis történetek, de a testvérekröl szol, amiben vannak viták, hétköznapi dolgok (szoval igazán életböl meritett történetek, amik velük történtek meg). Azokat tudom még beszerezni amiket korábban még felsoroltam.

Hefe! Én gondoltam RÁtok, hogy ugyan még jártok-e uszni. Mi már nem, ill. már csak egyénileg. Gratulálok, ezt én sem tudtam!! Képek a másik topicba lesznek majd, ugye? :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nagyon tetszenek!!!
E.

szilde
Szeged

Na megvan, EZÉRT nem találtam én a másik topikban hefe hsz-át!!! :D Merthogy nem ott van, hanem itt! Hefe, gratulálok!Hééé, mindenki, a nem adok-veszek dolgokkal tessék átfáradni a másik topikba! :lol: Vagy legalábbis duplán írni akkor... :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Norus: Köszi! :D :D :D

Pelus elkelt! :)

eszter

KépKépKépKép
hefe

Laktoherb tea 2 dobozzal ingyen elvihető.

Kép
szilcsi

Nekem fél pár (1db) bébikesztyüm van. Az a vékony, pamut, amit a korházban Orsira adtak amig a körmét nem lehetett levágni, a másik db elkallodott (Norbinál már nem adták örökbe igy csak 1 pár volt, de hátha másnak is pont felet tudtak adni ismerösök v. tarcsinak jó)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Elkezdtem mosható pelenkákat varrni. Zsebes vízzáró külsőket és "vízszívó" belsőket. Ha valakit bővebben érdekel kérdezzen. KÉpet is rakok ha kéritek.

Nem ördöngősség a használata, nem kell kifőzni, nem kell vasalni sem.

Nórival január eleje óta csak ilyet használunk.

Kép

Kép
sznanna

sznanna

mi már többször is gondoltunk rá, de ...

kérdéseim:
mi nem mosunk csak ritkán(heti 1gép).meg a minibodykat kézzel, külön. ezt a felnőttel mosod? és hány fokon??? mert mi alacsonyan mosunk.
és hány pelus kell? és addig mit csinálsz a pisisekkel, kakisokkal amíg összevárod a mosást(tudom ecetes vízben áztatod, de egy hétig is?????)

és igen ,szeretnék fotót.
és majd még ha jut eszembe kérdezek. csak lehet püben.

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Van egy eladó Graco Stadium Duo babakocsim. Nagyon könnyen tolható, könnyen összecsukható, strapabíró és a hátsó része még egy majd' másfél évesnek is kényelmes fekve is. Ára 35 000 Ft.
Kép

goodfairy

Sziasztok!

Eladó légzésfigyelőt keresek sürgősen! Ha valakinek már felesleges és megválna tőle szívesen megvenném!

Szép napot!

Kokitti
Kép
kokitti

Van egy csomag felbontatlan Sinlac pépem, 500 ft-ért elvihető.

Kép
szilcsi

Kokitti!
Nekem van egy eladó 2 lapos babycontrol légzésfigyelőm!!!! :wink:
Az érdekelne??? :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sznanna!
Engem érdekel a pelus. Írtam pü-t.

KépKép
amadea

Zita!

Baby control? Mennyire megbízható? Nem riaszt tévesen? Nem ismerem ezt a fajtát, azért kérdezem.
Mennyit használtátok?

Mennyiért adnád?

Kokitti
Kép
kokitti

Kokitti!Magyar gyártmány, a dobozán az van hogy a Heim Pál Gyermekkórház ajánlásával. Mi újonnan vettük, 20 pár ezerért.
Az én 2 gyerekem használta, mindkettő kb 6 hónapos koráig.
Sose riasztott tévesen. Mikor riasztott, azért volt, mert lemászott róla a gyerek. :roll:
Egyszerű, nem digitális.
15 ezret gondoltam, de alkuképes. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!

Ok, nemsokára hazajön apa, és megbeszélem vele! :)
Egyébként melyik modell van nektek? BC-hányas?

Kokitti
Kép
kokitti

Toncsi, holnapra lesznek képek, most újítok és ezek jobbak lesznek mint az eddigiek :)
Én szárazon tárolom őket teafaolajjal egy vödörben úgy, hogy használat után átöblíten kicsit vízzel és kicsavarom, a kakis részt meg átdörzsizem folttisztító szappannal és átöblítem, így 3 napig szoktam tartani őket, és fehérekkel mosom vegyesen. öblítő helyett ecettel, max 60 fokon. Mosószódával mosok és mosódióval mindent.

Az újításom meg gyapjúkülső: ezt kézzel kell kimosni, ha nem lesz kakis akkor elég havonta mosni, mert a lanolin nem engedi bele a nedvességet. :) ezt éjjelre használjuk, de nappalra is jó. Nekünk 12 órás éjszakákat kibír, Nóri van hogy annyit alszik...
Belső nedvszívó pelust meg tölthetőre csinálom, hogy gyorsabban száradjon, ha átmosod kézzel, akkor gépi mosás nélkül újra használhatod és elég legközelebbi használat után géppel mosni. Így kb 6 nap míg géppel kell mosni :)

A sűrűn kakiló babáknál több kell, mert nagyobb a baleset veszélye, de egy nagyobb babánál elég kb 5 db szerintem. Amíg az egyik szellőzik, a másik rajta van, és van tartalék is.
Belső viszont több kell.kb 15
holnap írok még ha valakit érdekel és jövök a képekkel. addig vírrok pár mintát :)
Anna

Kép

Kép
sznanna

Kokitti!
BC 100

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Van 2 db Avent újszülött etetőcumim eladó. Teljesen original, a dobozában.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Van még 1 db Anna Peti könyvem eladó, a Nagycsalád lettünk! című, új, 1950Ft-ért :?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kokitti!
Most kaptunk szorólapot valamelyik gyógyászati segédeszköz boltból. Pont benne van a babycontrol légzésfigyelő. :wink: A Bc 200-as 1 lapos 21000 ft, a Bc 210-es 2 lapos 27000 ft. :wink:
Mibe maradtatok apával?? :?:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Kép gyapjú külső Kép gyapjú külső kinyitva Kép tölthető pelenka belső Kép pelenka belső kinyitva Kép zsebes pelenka Kép zsebes pelenka2

Kép

Kép
sznanna

Eddig ezekről a pelusokról vannak képeim. Ha több infóra van szükséged, üzenj.

Kép zsebes pelenka "piskóta töltelék"

Kép prefold pelenka töltelék

Kép

Kép
sznanna

sznanna

írok privit!

toncsi

toncsi80

Zita!

Köszi, de mégsem kell a baby control. Sikerült Angelcare-t találni jó áron, eddig is ezt használtuk és ez bevált, ezért döntöttünk inkább ez mellett! :roll: Azért köszi az infókat róla, hátha valakinek felkeltettük az érdeklődését és vevő lesz rá itt a fórumon. :)

Kokitti
Kép
kokitti

Sziasztok!

Hefe: Én is gratulálok :D :D Nagyon örülök, hogy jelentkeztél ;)

Én meg keresek Zalánomnak 23-24-es zárt cipőt/bakancsot. A hótaposóját kezdi kinőni, de minnyá vége a télnek, nem ruháznék be egy újba, jövő télre sztem vagy 26-os lába lesz, ha így halad :shock: :D !
Ha esetleg valakinek lenne, amit most is meg tavsszal is hordhat akkor szóljatok, köszi :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?