Toncsi, holnapra lesznek képek, most újítok és ezek jobbak lesznek mint az eddigiek
Én szárazon tárolom őket teafaolajjal egy vödörben úgy, hogy használat után átöblíten kicsit vízzel és kicsavarom, a kakis részt meg átdörzsizem folttisztító szappannal és átöblítem, így 3 napig szoktam tartani őket, és fehérekkel mosom vegyesen. öblítő helyett ecettel, max 60 fokon. Mosószódával mosok és mosódióval mindent.
Az újításom meg gyapjúkülső: ezt kézzel kell kimosni, ha nem lesz kakis akkor elég havonta mosni, mert a lanolin nem engedi bele a nedvességet.
ezt éjjelre használjuk, de nappalra is jó. Nekünk 12 órás éjszakákat kibír, Nóri van hogy annyit alszik...
Belső nedvszívó pelust meg tölthetőre csinálom, hogy gyorsabban száradjon, ha átmosod kézzel, akkor gépi mosás nélkül újra használhatod és elég legközelebbi használat után géppel mosni. Így kb 6 nap míg géppel kell mosni
A sűrűn kakiló babáknál több kell, mert nagyobb a baleset veszélye, de egy nagyobb babánál elég kb 5 db szerintem. Amíg az egyik szellőzik, a másik rajta van, és van tartalék is.
Belső viszont több kell.kb 15
holnap írok még ha valakit érdekel és jövök a képekkel. addig vírrok pár mintát
Anna