Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok!

Fannival voltatok dokinál? Mit mondott?

Ez a nap.....Egész nap ilyen mérges voltam/vagyok: :x :x :x :x

Levi megszökött ma. Teljesen kiakadtam, és nem értem, miért csinált ilyet. Fogta magát, és hazajött a játszóról. Nincs messze, kb 3 perc gyalog, motorral neki úgy 1 perc kellett, hogy eltűnjön a szemem elől. Szóval kiakadtam. Együtt sírtunk. :cry:

Most nincs is kedvem írni, úgyhogy megpróbálunk lemenni egy kicsit, amíg nem esik.

Ja! Rántott karfiolt kétpofira ették, krokettből sültkrumpli lett :D Azt meg természetesen tömték, hisz imádják.

Reni
Kép
Kép
rennye

Hát ha senki nem ír, és nem sajnál engem, akkor majd én irogatok.

Volt ma anyukám, és játszott a fiúkkal :D Jó volt egy kicsit mentesíteni magam, nem sűrűn adódik ilyen :( . Úgyhogy a megérdemelt (?) pihenésem után nagyon tevékeny voltam, szétszedtem a babakocsit, mert már kritikán aluli volt a kinézete. Tiszta mocsok volt. Épp a mosógépben kotyog. Remélem megszárad reggelre, bár itt jó nagy zuhé volt délután, elég párás a levegő emiatt. Utoljára télen mostam ki, akkor a radiátoron pikk-pakk megszáradt. Plusz felmostam az ajtó előtt a folyosót, és összepakoltam dobozba a homokozók-bubifújók garmadát. Összesöpörtem egy játszótérre való homokot :oops: Rég esedékes lett volna.

Már nem vagyok :x Most ilyen a kedvem :P

Jó éjt mindenkinek!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Az valami kegyetlen lehetett, h megszökött, meg is örülnék az biztos :( :shock: :roll:

Igen, nálunk is ilyen a pihenés-takaritás ezerrel amig hagynak :)
Ügyes vagy, biztosan szép lesz a babakocsi, én is nemrég mostam a miénk huzatát.

Fanni eszik-iszik újra,egyre jobban, a héten elviszem dokihoz de szerintem pénteken csak,nehogy valamit összeszedjen, az immunredszere a béka feneke alatt van gondolom. (Köszönjük a kérdést!) Visszaállt alvással is magától tegnap. Apuja Békésben dolgozik pár kollégájával,holnap még hazaugrik az alváslaborban 2 hónapja holnapra kapott idöpontot de megy is vissza és hétfön jönnek csak :(

Fannit este nem lesz egyszerü lelőni az Apa,hol?Mikor jön? kérdéseinél...

Itt esik az esö, de én egyébként imádom az esöt, ezt kevesen értik, de tényleg nagyon szeretem, igy majd megyünk sétálni (esövédö a babakocsin) majd délelött.

Szerintem átsétálunk újpestre,a pékségnél az Árpád úton van egy rucibolt, láttam a kirakatban tegnap az autóból egy felsöt és muszáj megnéznem közelröl,mert annyira nagyon szép szabásúnak tünt (megvenni most nem fogom szerintem, de meg kell nézni közelröl ,kivülröl) :oops:

Meg az 1-1 óra séta, oda-vissza kettö összesen,játszóra,közösségbe úgyse viszem még a héten, igy legalább nézi a buszokat,vonatokat, Dízel -eket (Diesel 10 a Thomasból,tehát markolók,daruk ...:) Lányom van :lol:

Elbabázgat Ö szépen, eteti-itatja, tologatja, altatja- de elsösorban vonat aztán egyéb bármi aminek kereke van függő :D
De 1 éves koráig nem játszott semmivel olyan szivesen, mint ahogy a könyveket nézegette, lapozgatta akár egy órán keresztül is,egyedül is, hozzá se lehetett szólni,Ö ült a sarokban a könyvespolcánál és levette az összes könyvet és egyenként átlapozta,szép lassan.
Még most karácsonykor is, anyóséknál a csomiktól nem látszott a fa, de Ö egy könyvhöz ment oda, leült és kinyitotta és ennyi :) Csak késöbb jöhetett a többi :)

Remélem nem növi ki suliig :lol:

(az elsö 2 tavaly július,a harmadik tavaly szeptemberi képek,még alig tudtam begumizni a pici haját :))

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nálunk már árvíz-készültség van :D Tegnap du elindultunk a játszóra. Ahogy leértünk, elkezdett zuhogni, de mivel anyu pont boltban volt (itt van a ház végében), bementünk hozzá, úgyis kellett kenyér. Mire kijöttünk, hömpölygött a víz, na a fiúk meg élvezkedtek hazáig, vászoncipőben a nekik bokáig érő vízben motorral. :lol:

Az esőben sétával az a baj, hogy Norbi ugyan elvan a babakocsiban (ideig-óráig), de a lábával lerúga az esővédőt. Ugyanis ez tépőzáras, és ő egy rúgással szétszedi. Plusz ottvan Levi, de ő elvan az esőkabiban. Arra gondoltam, hogy jobban járnánk ha Norbinak is vennék esőkabit, ami jóval nagyobb nála, és azt ráadni. A babakocsinak úgysem árt az eső. De most nagyon zuhog.....

Arra a pékségre gondoltál, ahol helyben sütik a kenyeret, és szinte midig nyitva van? Azt hiszem Arzenál. Vagy hasonló. Graffitis a fala.

A vonat nálunk is imádat tárgya, minden formában. Na de nekem fiaim vannak. Norbi is amikor megyünk át a sineken, vadul sihuhuzik. :D A másik kedvenc a Bob mester, meg Sam a tűzoltó.
Természetesen Thomas volt a favorit, aztán James, mert az piros, utána Percy, mert zöld. Mindig az, amelyik szín a kedvence éppen. De most a sztár az Ikeás mágneses favonat, annak van hídja, alagútja. Képes eltologatni rajta körbe-körbe a 8 vonatot legalább fél óráig. Ha hagyja a kicsi. Nálunk nagy szó, ugyanis ők totál nem játszanak el magukban.

Megyek összerakom a babakocsit. Sajna a mienk (Pierre Cardin) nem patentos vagy egyéb, hanem csavaros. Kicsit macerás szétszedegetni, valszeg azért mosom ilyen ritkán. :oops:

Csilla! Remélem nem nagyon vág ágyhoz ez az idő!!

Szép esős napot!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Igen, Csilla, Rád én is gondoltam,mert én ugyan az esöt imádom de a frontokat...hááát nem birom olyna jól :lol:

Igen, Arzenál pékség mellett, arra gondoltam!

Fanni is imádja az Ikeás vonatát, most mig beteg volt, kapott az apjától egy Thomas a 2 kocsijával, ami elemes, igy húzza is mostmár, meg van egy másik,nagyobb,babakézbe való vonatszettje is, az zenél,világit állatok vannak hozzá,stb.

A Thomas kompatibillis az Ikeással (állitólag a Tescossal is).

Úgyhogy ahová lépek vonat terem :)

Nagyon szeretem én is a Pierre Cardint,babakocsink is volt olyan meg az autósüléseink is azok voltak / az most is.
Most Aria babakocsink van,imádom.

Fanni szerencsére szintén szereti az esöt,az esövédöt se piszkálja,mondjuk ez patentos több ponton,igy nem is tudná leszedni.Innen elég messze van,igy babakocsiban viszem, meg gumicsizmát is majd öszre akartam venni csak, de lehet,h elöbb lezs belöle mert nem hagyna ki egy pocsoját sem szintén, imádja, vadászik rájuk :)

Édesek lehettek a srácok az esöben örülve a pocsiknak :)
Vendég

Jaj, gumicsizmát én is most vettem Levinek, mert az övét Norbinak adtuk. Jó volt még rá, de minek vegyek még egy kicsit. Úgyhogy nagyon boldogok vele :D Mi a Máriába vettük, 2500 Ft-ért, kicsit drága volt, de vasárnap délután örültem, hogy kaptam. Nagyon fontos pocsolyázni valójuk támadt.
Nekünk ez a harmadik kocsink :oops: A mélykocsi is Pierre Cardin volt, aztán amikor terhes lettem Norbival, megvártuk még a tavaszt (akkor volt Levi 14 hós), akkor vettünk egy esernyőkocsit, hogy ne a 11 kilónyi babakocsit cipeljem, csak 4-et :D . De azt el is adtuk, Norbi a mélyet használta 9 hós koráig, akkor vettük ezt. Valamelyik pancsis képen látszik. De ezt már nem cseréljük le, kell a nagy kosara :D még így is kicsi néha :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye

Jo reggelt!!!

olyan jo titeket olvasni!Máté már rég volt babakocsis és már el is felejtettem ezeket a dolgokat :oops: :D

egy kicsit megvisel ez az idő,de állom a sarat :D Főleg igy hogy apa itthon van és elmosogat meg odarakja a kajcsit főni(karfiol krémleves) én csak izesitem :lol: Máté meg gépezik(1 orát engedem neki :D )

Menyasszon,férjem iss volt az alvás centrumba ott aludni 2.szer is ,de sajna semmit nem deritettek ki :? Örülök,hogy Fanni egyre jobban van!!!!!

Rennye,hát én is szivinfarktust kaptam volna az tuti.Máté az auchanban tünt el és azota el sem engedi a kezünket és nem mer egyedül maradni ugy ha nem lát minket :cry:

pancsolos napot a gyekőcöknek és nektek is :lol:
s.csilla

Hello!

Jó, hogy előkerültél!! De jó neked, van aki megfőz meg elmosogat. Irígykedek is nagyon. Az én uram nem jeleskedik a házimunkákban. Öhömm....

Milyen gondjuk van az alvással, amiért el kell/kellett menniük alváscentrumba?

Reni
Kép
Kép
rennye

hali! apucimnak az a gondja,hogy napközben alszik elfelé és alig birja a szemét nyitva tartani :( És nemtudják hogy mitől van :(
s.csilla

Óh. Értem.

Nem tudom miket néznem ott, azért kérdeztem. Hallani hallottam már róla.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Csilla: örülök,h ilyen jól birod ezt az idöt!!!Meg,h van segitséged!!!

Nálunk is fözne apa, de ritkán van főzös idöben itthon, akkor sem mindig hagyom egyedül kutyulni, de azért ügyes és lelkes :)

Nálunk azért van az alváslabor dolog, mert alvási apnoéja van, ami azt jelenti,h álmában elfelejt levegöt venni, aztán persze felriad erre,igy sosincs REM azaz mély alvásban.És valami kegyetlenül horkol. Én amúgy birom a horkolást, de Ö nem normál szinten tudja ezt csinálni :)

Mi is voltunk már a laborban, egyszer bentalvósan, egyszer hazahozósan, az a szerencséje, h beugrós tud lenni a munkája miatt, tehát ha ma szólnak,h valaki lemondtam, akkor Ö tud menni másnap
-igy sikerült eddig is bejutni, amúgy simán évekig lehet várni :(

Ami ott nem jutott eszébe senkinek, az nekem itthon igen, h gégészetre elmenjen, ahol meg is állapitottak 2 nagy orrpolipot meg egy orrsövényferdülést, na azóta mióta azzalé megmütötték, vesz levegöt de a horkolás maradt.

Most csak a legutóbbi vizsgálat eredménye / kiértékelése miatt megy, remélem adnak neki valamit..

Mi is Máriában vesszük majd a gumicsizit-Zsiráfos,sárgát mindenböl :) Ott olyan klassz és jó áron dolgok vanak, születése elött óta oda járunk,meg Kenguruba-meg vatera :Dmeg nagyritkán Brendon, inkább Brendon outlet www.babyoutlet.hu
Ott vettük a szekrényét is fél áron..Brendon cuccok vanank féláron,csak messze, de szezonálisan érdemes kimenni.

Nekünk több babakocsink volt, majd leirom az evolúciójukat :)

Menek, indulunk úgy hallom :)

Szép napot Nektek!!!
Vendég

Mama, miért sírsz? – kérdezi a kisfiú az édesanyját:
Mert nő vagyok – válaszolta az asszony.
Ezt nem értem! - mondja a kisfiú
És ezt soha nem is fogod megérteni,-válaszolta gyermekét átölelve az anya.
Később megkérdezte a fiúcska az édesapját is.
Papa, miért sír a mama látszólag minden ok nélkül?
Minden nő ok nélkül sír. – Ez volt minden, amit az apa válaszolt.
A fiúcska felnőtt, férfi lett, és még mindig kereste a választ, vajon miért sírnak időközönként a nők. Egyszer megkérdezte a Legfelsőbb Hatalmat:
Mond Atyám, miért sírnak a nők olyan könnyen? Az Atya elgondolkozva válaszolt:
Amikor a nőt megteremtettem, valami különlegeset alkottam.
Olyan erősé tettem a vállát, hogy a világ terheit elbírja, mégis olyan gyengéddé, hogy vigasztalást is tudjon adni.
Oly belső erőt adtam neki, ami lehetővé teszi, hogy akkor is tovább menjen, mikor már mindenki más feladja, hogy a betegségek és a bánat idején is ellássa családját panaszkodás nélkül.
Oly mély érzéseket adtam neki, amelyekkel gyermekeit mindig és minden körülmények között szereti, még akkor is, ha gyermeke őt mélyen megbántotta.
Oly erőt adtam neki, mellyel férjét minden hibáival együtt szereti és elviseli, és azért alkottam a férfi oldalbordájából, hogy vigyázzon a férje szívére.
Oly bölcsességet adtam neki, hogy tudja, egy jó férj soha nem sérti meg a felességét, mégis néha próbára teszi a nő érzéseit, határozottságát és kitartását, hogy sziklaszilárdan férje mellett áll-e?
És könnyeket is adtam neki, hogy sírhasson. A könnyek kizárólag csak az övéi, és annyit használ belőlük, amennyire csak szüksége van.
Látod fiam: Egy nő szépsége tehát nem a ruhájától függ, amit éppen visel, vagy az alakjától, amilyen az ő formássága, de még nem is attól, ahogyan a haját viseli.

EGY NŐ SZÉPSÉGÉT A SZEMEIBEN ISMERED FEL,MERT EZ A SZIVE KAPUJA,AHOL A SZERETET LAKOZIK!
HISZ MINDEN NŐ SZÉP, AKI SZERET!

Reni
Kép
Kép
rennye

...most néztem meg Fanni délutáni alvása alatt a The Day After Tomorrow cimű katasztrófa filmet,erre ez az idézet ...
Nagyon szép!
Vendég

Nem láttam. Vagy csak a címe nem mond semmit. De amúgy sem szeretem már a katasztrófa filmeket. Kiöregedtem azokból asszem :?

Nem semmi a férjed problémája. :shock:

Az outletbe vettük mi Levi autósülését, meg Norbi kiságyát pl. Meg sokminden mást. Máriát én is szeretem, most még amit akarok venni az a kantáros vízálló gatya, szintén Norci örökölné Leviét, és neki vennék nagyobbat. Nálunk nagyon bevállt tavaly is, mert így legalább eső után is tudnak homokozni gatyaázás nélkül. Meg a pocsolyázás is kisebb vizesedéssel járna. :D Levi esőkabija is onnan van, nekünk krokodilos, és ha jól emlékszem 8 évesre való :D :D Renike spórol :D :D Tök jó, mert leér térdig, és végül is csak az ujját kell visszahajtani, de így télikabira is ráfért.

Sütöttem amerikai palacsintát 8) Juharszirup gyanánt túrókrémet tettem rá. Fincsi lett. És megcsináltam a krokettet is. Mostmár emlékszem, miért csinálok ritkán :roll:

Szép volt a felső?

Csilla!
Hamarosan megtudod ismét milyen babakocsizni :lol: Ráadásul ikrekkel :lol: :lol: Kinéztétek már? Vagy netán meg is vettétek :?: :?: Még két hét és töltitek a 30. hetet :D Olyan jó lehet..... Dokihoz mikor mész legközelebb?

Na, összeszedek egy adag pocsolyaáztatta ruhát, és kimosom, mielőtt berohad nekem.

Egyébként: Ti is csak derékszögben látjátok mostanában a férjeteket?? Vagy csak az enyém eb/foci-mániás?

Reni
Kép
Kép
rennye

Hali!Nagyon szép az idézet!!!!

Már 3 napja az üzleteket járjuk :D Tegnap a minimanoban voltunk,ágyneműt vettünk meg még egy pár apróságot az apróságoknak :lol: Máté meg pityergett hogy neki semmit nem vettünk.erre kapott egy buborékfuvot :oops: :lol: még jo hogy megelégedett vele 8) Sajna nemsok választék van ikerkocsikbol :? Apa majd akkor veszi meg a kiságyat ,matrac,autosülés,babkocsit ,ha a lurkok megszülettek.uh-ra és laborra holnap megyek a korházban aztán 2 hét mulva a dokimhoz. Szerencsémre :D apa nem sport rajongo!(Ma csirkemájragu levest főzök)

hol van az a Mária bolt vagy mi?

szép napot nektek :D :!:
s.csilla

Sziasztok!

Mi Kenguruban vettünk vizálló gatyát meg kabátot, anno meg még télen egy saját zsebébe szivecske alakúra behajogatható zippzáras szél /esödzsekit 500ft, rózsaszin,nagyon klassz már sokan kérdezték használat közben ,hogy hol vettük :) mikor vettük még nagy volt rá, de pont jól számoltam,h belenött tavaszra.

Fini lehetett a palacsinta :)

Én is kiöregedtem már,szerintem az összes filmböl ,sosem néztem tévét,ezt is párom pakolja fel a gépre (az összes mozifilmet ,még magyar vetités elött :lol: ) viszont ez környezetvédelmi témájú volt, és az a szivügyem pl.,mármint a környezetvédelem.

Csilla: www.bebibolt.hu, itt a cime is fent van a Máriának.Egyébként Visegrádi utca,a WestEndel szemben kb.

Mi még Prince Oliver,Scamp dolgokat szoktunk venni (a párom régi osztálytársa révén nagyker áron) nagyon szeretem azokat is, mert amit most nermég vettünk, azt mellé tettem a 2 évvel ezelötti mellé és anyagra,szinre,mintára ugyan az volt,nagyon jó minöség).

Még itt lehet jó dolgokat kifogni, ikerkocsiból pl. nagyon sok féle fajta van,sokkal több mint a honlapon: www.bergon.hu
Ennek az egyik bemutató terme itt van tölünk egy sarokra, mi itt vettük az ágyát meg az elsö babakocsit- hatalmas kerekü mózeskosaras hintó, hát abban nem érezte meg a sziklákat sem, se a pesti járdákat :) A tesónak is az lesz a kezdö kocsija.

Apa megy a dokihoz, minket meg kitesz addig Fakopáncsba www.fakopancs.hu-ez a másik nagyon jó bolt szerintem,csak fa dolgok vannak.

Olyan szépek a skacok-tesztek majd még képet?

Szép napot Nektek!!!!
Vendég

Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na, hát megnéztem a Fakopáncsot, és egyelőre ezeket AKAROM
Ez nagyon jó bolt!! Én eddig miért nem tudtam róla :?: :?:

Küldök azért a srácokról is képeket is.

Reni
Kép
Kép
rennye

Norbi megszületett. Egyszerűen imádom ezt a képet :D

Kép

Ez másnap, hogy hazajöttünk. Ez apukám kedvence.

Kép

Itt olyan nyugodt. Mostanában nem látom így :D :D

Kép

Ezt pedig azért, mert Levi itt nagyjából annyi idő, mint most Norbi.

Kép

Nem zaklatlak titeket több képpel, de én szívesen néznék Máté és Fanni képeket.

Megyek főzicskézni. Főzelék lesz.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Aaaannnyyyyiirrra ééédes ez az újszülött kép, meg a tesón lévös,meg az alvós és a kis Levi-s !!!!
Nagyon szép srácok tényleg !!:)

Igen, Fakopáncsba bele lehet szeretni hamar :) Igazából szerintem minden értelmes játék megtalálható ott ami hasznos is-mondom ezt úgy,h persze nálunk is fellelhetöek a Fisher Price és egyéb cégek munkái, de ezek a fa dolgok annyira klasszak, igy villogás és zene és hatnyelven beszélés nélkül is, hogy csak na :)

Én most majd legközelebb a báb paravánt és bábokat szeretném elhozni onnan :)

És ezek a fogasok nálunk is helyet kapnak /kaptak, és az ajtótámasz is :)

Fannis babás kép : Kép
Vendég

Sziasztok!!

Fanni is gyönyörű kisbaba volt. Most pedig gyönyörű kislány természetesen. :D

Szerintem is szépek a fiaim :oops: :lol:

Holnap megyünk hajókázni Fannival és Ricsivel :D Margitszigetre.
Küldök Fanniról és Ricsiről képet:
Kép Kép

És egy kis szépség:

Kép

Bocs a sok képért, legszívesebben mind a százezer képet megmutatnám neketek :D :oops: :D De nyugi, nem fogom.........

Jövő hónapban el fogok menni abba a boltba. Mivel lehet felrakni a fogast? Szöges/csavaros, vagy kétoldalas ragacs???

Fanni rendben van?? Remélem eszik továbbra is szépen, még szebben!!!! Sok puszi Neki!!!!

Mostmár megyek aludni, csak előbb nosztalgiázok kicsit a képeken, ha már elővettem....... :wink:

Jó éjt!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Kép Mátém a barátjával Kép Kép

most csak ennyi ,megyek eszem zsömit meg tejcsit és irány a Péterfy!

Nagyon szép napot nektek!!!

Ja és a képek imádnivaloak!!!!!!!
s.csilla

Ó te szegény!! Tényleg, ma mész csapolásra!!!
Máté is naggyyyyyon szép kisfiú!!! Az az alvós kép..... :lol: :lol: Hát zabálnivaló.
Azon a csini képen meg igazi kis úriember.

Megyek pakolni, csak benéztem, de nem reméltem, hogy ír valaki, úgyhogy nagyon örültem a képeknek Csilla!!!

Szép napot nektek.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Köszi,amilyen kék szeme van akkora boszorkány ám :)
Eszik mindent, de tegnap elött meg tegnap este hányt,szerintem a gyógyszer nem tetszett a gyomrának, ma viszem a dokijához,ma vittem volna amúgy is.

Nagyon édesek a tesók,és hogy hasonlitanak!!! Kb.igy képzelem el nálunk is a korkülönbséget (azaz 3 év kb.)

Mi az új kecóban rakjuk fel,szerintem ragaccsal habár én eléggé meg akarnám terhelni (tornazsákban külön a fakockák,müanyagok,stb) úgyhogy majd a párom eldönti,hogy lehet /kell feltenni :oops:

Csilla: Máté is milyen klassz pasi ,az az öltönyös kép, tiszta James Bond,nagyon vagány!!!Az alvós is nagyon édes és a haveros is!
Ó, a zsömle-tej!!!:) Milyen nagyok már szépséges nevü ikrecskék is !

A nevekröl jut még eszembe, h nekem anno a kedvenc fiúnevem, meg a hogy fogják hivni a fiadat cimü kérdésre (a barátság füzetekben, nálatok is volt anno a suliban?) mindig a Norbert volt a válasz,aztán lassan valahogy kialakult a Richárd is, most meg ezek mellett nagyon tetszik a Martin ,Zétény, Nimród, Milos (na ezek megint újak szerintem a múltkor felsoroltakhoz képest) :)

Fanni majdnem Nóra Tünde lett.
Igy is vicces volt a keresztelkedés, mert ugye a Hermina nem védöszent neve,igy még egyet kellett választani ,igy Fanni igazából Fanni Hermina Franciska :) De csak a templomban persze,azért a játszón nem igy mutatom be mert elég sokáig tartana :)

Szép napot Nektek!

UI:én nagyon örülök a képeknek,tegyetek csak jó sokat!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma készült fotói :) 50+naptejjel,sapiban,napozóban kergette a kutyát :)
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

A mai lovaglás :D

Kép Kép

Élvezték nagyon, jól ki is fáradtak délelőtt, a hajókázás is nagyon tetszett nekik. Levi még emlékezett rá, de Norcinak újdonság volt. Egyfolytában hajtogatta, hogy hajó, hajó. Nagyon cuki volt. Aztán csak azt hallottam, hogy paci, paci. Tetszett neki a lovacska is (ami igazából póni volt).
Délután természetesen játszóztunk, rég nem látott ismerősök is voltak, úgyhogy jól sikerült a napunk :D :D nagyon élveztük. Hiszti is alig volt, ami külön öröm volt nekem.

És két igazán friss kép:

Kép
Kép

Jó éjt!

Reni
Kép
Kép
rennye

:oops: :oops: Jaj! Az egoizmusom felszínre tört. :oops: :oops:

Szóval:

Csilla: Remélem minden ok volt a laborban, és az eredményeid jók lesznek :D Uh-on is voltál? Láttad a bébiket???? Mekkorák? Biztos cukikák. :wink:

Ildi: Fanni imádnivaló ebben a szerkóban. Igazi kiscsaj. A nevéről nagymamám jutott eszembe. Ő Brigitta Karolina Gizella :D :D Nem tudom olvastad e korábban, vagy hogy egyáltalán írtam e, asszem igen, hogy nekünk a kislány lett volna Jázmin. Igazából Leila Jázmin.

No, mostmár tényleg megyek, mert úszik a fürdőszoba. :D :D

Sziasztok!!!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Szétszórt vagyok. Fannira mit mondott a doki? Normaflort nem használtok gyógyszer után??? Az helyreteszi a bélflóráját.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Nagyon örülök,hogy jól sikerült a napotok!!!Jó is az, mikor a gyerekek meg a felnöttek is jól érzik magukat, tudtok beszélgetni,stb.! Mi holnap tervezünk a Palatinusra kimenni, ha ilyen idö lesz.
Ez a két pasi pedig változatlanul imádnivalóan néz ki :)
Nagyon ügyesen lovagoltak!!!
Fanni a körhintát próbálta ki elöször Gyermeknapon-nagyon tetszett neki (az a tipikus, lánc,kilengös fehér körhinta,csak gyerek méretben).
Az elöbb elmentünk egyet fagyizni, most fürdetem aztán alvás neki :)
Kép
Vendég

Reni: Lehet, h adok neki Normaflort,gondoltam rá,köszönöm!,meg ,hogy érdeklödtél! Doki azt mondta, simán elszokott a gyomra az evéstöl,meg sok a sav biztos,olyat kell adnom ami azt leköti.
Nagyon szép név a Leila Jázmin is!!!
Azt hiszem elkezdek visszaolvasni a topicban!
Csilla: Milyen volt a nap?Babákok?
Vendég

Hahó!

Merre jársz Csilla???

Ildi! Mentek végül strandolni? 35-37 fokot mondtak mára azt hiszem.
Én ma takarítok, nagyobbat, mint hétköznap szoktam. Holnap jön az ezeréve nem látott barátnőm/volt kolleganőm, 3 hónappal idősebb a kislánya Levinél. Nagyjából egyidőben költöztünk, mi novemberben, ők decemberben. Azóta nem is taliztunk. :(

Örülök, hogy Fanni jól van. Csak kilábal ebből a nyavalyából.

Na majd benézek, hátha valamelyikőtök ír.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Holnap megyünk strandra apával (ma este jön haza,nem mehetünk nélküle :) ) és szerintem anyós is jön,tavaly is jött.

Ma kint voltunk a kertben,naptej,sapi,egy top és egy szál bugyi (mármint Fanni :) Pelust nem adtam rá,szól ha kell valamit intéznie a bilivel ,csak megföne a pelusban szegény :(

Elötte játszottunk egy jót a szobában, labdáztunk ,közben énekeltünk /verseltünk a kedvenc CD-vel :) (Hónapsoroló)

Most alszik, du.elmegyünk dunakeszire szerintem egy klassz úszógumiért Neki:http://www.decathlon.co.hu/HU/product_6557001-31101325/
Ebböl nem tud beleinni a vizbe mert dupla a karimája belül pedig nem tarja fixen hanem lebegteti,ha tudnám,h biztosan fogom a fizben akkor már nélküle mennénk de inkább még kell ez (nekem),Ö imádja a vizet de nekem kökemény viziszonyom van :oops: :?

Szép napot Nektek!!!
Vendég

Szia!

Levinek ilyen úszógumija volt tavaly.

Kép

Atyaég! Most néztem, 2 nap múlva 1 éve, hogy készült a kép. :shock:

Most jöttem nővéreméktől, Bálintoztam kicsit. És tisztába tehettem :D :D Olyan furi volt azt a kis popsit törölni, kenni, meghát 3400 g most. Vékony kis lábacskák, pici poci, egyszerűen tündéri. Imádom :P Áradozás vége.

Irigykedek a kert miatt. Egyre többet gondolkodunk azon, hogy ha sikerül valahogy kifizetni a lakást, kertesbe kéne költözni. Egyszerűen vonz. Tényleg öregszem...... :? Most is tutira a medencében áztatnám a fenekem.
De legalább van erkélyünk. Az is valami. És rend van a fél lakásban. :D :D

Reni
Kép
Kép
rennye

:?: :?: :!: :!: Csilla :!: :!: :?: :?:

Reni
Kép
Kép
rennye

Szia Reni!

Nekünk is hasonló a tavalyi úszógumink, csak kisebb a lábrész,meg persze rózsaszin:) amit most néztem neki ki,annak ilyesmi a lábrésze mint a tiéteknek!

Nagyon repül az idö, ilyenkor mikor egy -egy fényképnél elmereng ezen az ember,valóban döbbenet,hogy nölnek.

Édes lehet a pici baba nagyon!Én még ne is fogtam akkora babát :) Fanni 4 kilóval kezdte :lol:

Itt a nagyiéknál nagy kert van, de be van eléggé épitve, meg a nagybátyám cuccai vanank mindenhol (viz-gáz-fütésszerelö mérnök) igy nem egy bababarát ,medencéje csak Fanninak van, nagy medence anyóséknál van de még nincs felállitva,remélhetöleg, úgy néz ki, megveszik a házat, igy arra a max. 2 hónapa nem is fogják szerintem,majd mindenki a sajátjában,habár akkor meg már ősz lesz.

De érdekes, hogy én is pár éve még azt mondtam volna,h kell a fenének kertes ház, lapátolni a havat meg a gaz meg mittomén, jó lesz egy garzon, de most igy gyerekkel-kutyával,pár évvel idösebben már csak kertesben tervezünk mi is,reméljük,kifogunk valami jót s óccsót pest mellett :)

Menek, mert Fanni csak 1 órát aludt, pedig kettöt szokott, de nem baj, este elöbb fexik (vagy nem,mert ma jön haza az apja és akkor buliznak).

Kép
Vendég

Szia!

Nagyon cuki ebben a ruciban a lánykád :D :D

Laci bátyjáék a 17. kerületben vettek házat. Közel van a központhoz, de mégis nyugodt, csöndes kis saroktelek kertes övezetben. Ott döbbentem rá, hogy el is felejtettem mennyire szeretem a frissen kihúzott zöldségeket megenni/megfőzni. Egész más íze van még a kajának is úgy. Nem beszélve a sütögetésről, bográcsolásról. Meg reggel milyen jó lehet kiülni a teraszra egy bögre kávéval (ezért még a kávéra is rászoknék :lol: ), hallgatni a madarakat....stb. De erre még várnom kell.

Mennem kell hajat mosni, mert azt csak én csinálhatom. :?

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!!Bocsi,hogy nem jelentkeztem,de pénteken meg tegnap is vendégeink voltak.uh-án rendben volt minden,ill.kis vastagbéltágulatot fedeztek fel mindkét babomnál.Azt mondta az ultrahangos csajszi,hogy ez nem rendellenessség,hanem én elkaphattam vm . virust és ők is.ha belegondolok. eléggé csavarog a hasam meg foszok már elég rég ,ami nem volt rám jellemző.most abbahagytam a magneb-t ,mert sztem attol.kedden beszélek dokimmal.hogy ő mit mond.egyébként .Milán-1334gr, Jázmin-1217gr.mindketten fejvégűek.

a csajszika és a skacok is imádnivaloak!!!!!Kertes ház hm.....én abban laktam 18 évig és most panel függő vagyok :lol: Nagyon szeretnén ha sikerülni ezt amiben lakunk megvenni 8)

na megyek Máté reggelit kér.

Jó pancsikolást nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s.csilla

Sziasztok!

Csilla örülök, hogy jelentkeztél, és legfőképpen annak, hogy minden ok. :D Szép nagy babák!!! :P :P

Most csak ennyi, mert fő a kajcsi, mindját jönnek barátnőmék.

Puszi Nektek!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Na mi van???? Sehol senki????

Akkor majd irogatok ismét magamnak :wink:

Tegnap voltak barátnőmék, nagyon szép a kislánya. Néha olyan irigység fog el ha látok egy kiscsajt. :oops:
Egész nap itthon játszottak, Norbinak sikerült 1 órát aludnia, Vivien nem szokott mindig, de Levi már este eléggé kivolt, úgyhogy 20.15-kor már aludtak. Férjemet száműztem :oops: , de aranyos volt, nem haragudott, átment egész napra anyujához. :D
Csináltak jó nagy kupit, szerencsére jól elvolak, annak ellenére, hogy valószínűleg nem is emlékeztek már egymásra, hiszen 1 éve nem taliztunk. :?
Szóval jó kis dumcsis pletykás napunk volt :D :D :D Annyira jól esett.......

Most vár ismét a házimunka.

Szép napot Nektek!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Köszönöm szépen (a dicséretet). Egen, nekem is a reggeliző terasz a cél :)
Klassz lehetett a bababuli, régebben itt is voltak hasonló megmozdulások, de mostanában szétesett a csapat eléggé, pedig nagyon jók tudnak lenni az ilyen minizsúrok:)

Én meg egy -egy helyes kispasi láttán kezdem el egyböl érezni,h na akkor kéne egy kissrác is Fanni mellé :)

Csilla: Szép nagyok a babák,biztosan rendbe jön a pocijuk is-Neked is jobbulást! Magne B 6-on éltem én is, és halványan emlékszem hasonló tünetekre egyébként töle!

Mi tegnap leruccantunk a Balcsira,Zamárdiba anyóssal 4-esben-nagyon jó volt, a viz tiszta és nagyon kellemes ,nem volt borzalmas tömeg sem, volt helyünk az árnyékban, Fanni is imádta (elöször ugyan óckodott mikor bevittük de eltereltük a figyelmét igy aztán több mint egy órát voltunk egyszerre a vizben :)

Képek este lesznek, mert a gépet anyósnál felejtettük, most megyünk ki az állomásra érte egy óra múlva, leadja a vonatról.

Szép napot Nektek!
Vendég

Hú, de jó nektek!! :D :D Van lent valami nyaraló, ahol tudtok lenni?
Mi inkább Gárdonyba szoktunk menni, ott van a szabadstrandon olyan rész, ahol van homokozó, és fokozatosan mélyül a víz. Na akkor van sarazás rendesen. :lol:
Tök jó, hogy Fanni ennyire élvezte. Megvettétek az új úszógumit?

Most hogy mondod, nekem is szokott menni a hasam a MagneB6-tól, terhesen azért nem okozott gondot, mert vasat kellett szednem, és nagyjából kompenzálták egymást. :D

Várom a képeket!!!

Most megyünk izzadni. :?

Reni
Kép
Kép
rennye

hali!!!

Reni,örülök,hogy jol sikerült a buli :lol: én is szeretem ,ha jönnek hozzánk legalább elterelődik a figyelmem a terhességemről :oops: 8) Hát....még lehet egy csajszikátok :D

Ildi,de jo volt nektek :D Én is annyira szeretnék menni pancsikolni de.......Fanni akkor már teljesen meggyógyult? Nektek is bejöhet egy fiucska :D

Reni,mi finomat főztél tegnap?Mit csináltok ilyen melegben?

puszi mindenkinek!!! Kép ilyen vagyok most
s.csilla

Sziasztok!

Reni: Nincs nyaraló lent, csak ismerösöknek, de most csak úgy lementünk,strandra akartunk (Palatinus) de apa javasolta ezt inkább, meg én is jobban szeretem persze.
Nagyon klassz az új úszógumi, eleinte ugyan nem akart benne lenni de aztán azt az egy órát abban töltötte :)

De szerintem neki már inkább mentömellény fazon kell már nyár végén, mert ellubickolna szépen, amikor belejön :)

Apa meg anyós kedvence Zamárdi, nekem meg mindegy ,imádom minden csücskét:) Itt van anyósék céges üdülöje is, elvileg majd oda is tudunk menni, most is bemehettünk volna a belsö játszóterére de nem hiányzott Fanninak,úgy láttam.

Csilla: Nagyon csini kismami vagyol 8) Állapotosan én se mentem volna pancsizni, majd utána meg már 3 gyerköccel mehettek !!! Olyan édesek lesznek majd a kicsik biztos Kép

Fanni meggyógyult, még pénteken megmutattam dokinak, Ő is igy látta :)

Apa ugye holnap hajnalban megint megy pápá Békésbe és szombaton jön, úgyhogy azért is mentünk,h kicsit együtt is legyünk azért nyáriasan.
Még jövö hét ilyen elvileg aztán készen vannak.
Nem ilyen a munkája,a kerületben van a cég,de nyáron volt már ilyen több hetes vidéki:(
Augusztusban megy majd szabira, addig igy hétvégékre lerruccanunk, akkor meg majd 1 hónapot lesz itthon,úgyhogy mi akkor fogunk klasszikus értelemben nyaralni.

Mi ma bent hüsöltünk nagyrészt,nem igen lehet kimenni:( Most igy kora este szabadultunk ki csak.
Holnap szerintem elviszem a Közlekedési Múzeumba-imádja, és ott hüvös van bent legalább.
Vendég

Sziasztok!

Csilla! Jó nagy pocid lett, mióta nem láttam, és még mindig jó magasan :D Kajcsi nehéz ügy volt tegnap, mert Vivien nem eszik meg szinte semmit, a rizst igen. Úgyhogy kérdezgettem anyukáját, hogy mégis mit csináljak hozzá (az itthoni készleteket figyelembe véve), de nem jutottunk dűlőre. Végül rizseshusi lett (már megint), de nem raktam egybe, ami szerencse volt, mert a kislány üres riszt evett. :? Tehát voltaképp rizs volt pörkölttel

A meleget ma is kikerültük. Délelőtt voltunk játszón, de szigorúan árnyékban. Délután meg kiraktam a gyerekeknek a medencét az erkélyre, és ott pancsiztak vagy 1,5 órán keresztül. Kép

Aztán lementünk fél6 körül, fagyiztak, meg Levi biciklizett, és kimentünk a játszóra. Elkezdtem ott a csajoknak mutogatni Norbin fellelhető pöttyöket, amik a tenyerén és a talpán hólyagosak :( erre jól rámhozták a bárányhimlő frászt. Ami nem is frász annyira, mert szeretném ha nyáron átesnének rajta, mert egy új melóhelyről macerás lenne kapásból 2szer 2 hét szabira jönni. :oops:
Na, szaladtam a dokihoz, nem bárányhimlő szerinte, de még az is lehet belőle (nem a tipikus helyeken hólyagos/pöttyös), van a szájában is. Persze sok a melegkiütés is közötte. Mindegy, azt mondta, hogy holnap reggel irány bőrdoki, mert ez valszleg vírusos száj és kézbetegség. Jót röhögtem, hogy száj és körömfájás, erre ő, hogy tuliképpen az, csak emberen így hívják. Klassz. :cry:

Ildi! Nekünk (vagyis inkább apunak) Balatonendréden van vityilló, voltaképp borospince :D , de nincs folyóvíz, csak áram. Külterületi, és "hegyen" van, nem igazán gyereknek való. :( Egyébként Zamárditól 6-8 km.

Valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy reggel és este miért folyik tak**om-könnyem-hapcim egybe???? Van amire az ember csak reggel és este allergiás??? Esetleg a fáradság :?: :twisted:

Szép színes volt a mondandóm igaz?! :lol: :lol:

Nyugodalmas jó éjszakát!!!

Reni
Kép
Kép
rennye

De még egy kvescsön engedtessék meg nékem:

NEKTEK IS ILYEN TETŰ LASSÚ A BABANET????

Komolyan kiakaszt..........

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Norbinak jobbulást, kicsi gyerköcök olyan dolgokat tudnak néha elkapni :( (Lásd.fentebb ugye Fanni is) remélem, hamar elmúlik neki!!!!!!

Nagyon tündérek a pancsiban :)

Fanni is fagyizott tegnap egy kicsit :)

Nálunk most itt gyors a Babanet, de szokott vicces dolgokat csinálni,pl. nem jön be a társalgó egy ideig,stb...Jó tud lenni... :shock:

Elképzelhetö,h van ilyen allergia,pl.itt irnak többet ilyesmiröl: http://kerteszet.network.hu/post/allerg ... yogymoddal

De a fáradtságra is leadom a voksom az biztos :?

Nagyon klassz is szinesen a szöveg :)

Jó Éjt Nektek is!
Vendég

Köszi, megnézem két hapci között.

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!

Reni: Hogy van Norbi? Hapci is remélem javul Nálad!

Mi most de. mégse múzeum, az majd du. vagy holnap de., mert találtam közelebbi progit a kerületi művházban : http://www.csokonaimk.hu/index.php?haz= ... rekrendezvény

Nem hangzik rosszul,és fedett tehát hűvös helyen van.

Szép napot Nektek!
Vendég

Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?