Sziasztok!
Reni: Az valami kegyetlen lehetett, h megszökött, meg is örülnék az biztos
Igen, nálunk is ilyen a pihenés-takaritás ezerrel amig hagynak
Ügyes vagy, biztosan szép lesz a babakocsi, én is nemrég mostam a miénk huzatát.
Fanni eszik-iszik újra,egyre jobban, a héten elviszem dokihoz de szerintem pénteken csak,nehogy valamit összeszedjen, az immunredszere a béka feneke alatt van gondolom. (Köszönjük a kérdést!) Visszaállt alvással is magától tegnap. Apuja Békésben dolgozik pár kollégájával,holnap még hazaugrik az alváslaborban 2 hónapja holnapra kapott idöpontot de megy is vissza és hétfön jönnek csak
Fannit este nem lesz egyszerü lelőni az Apa,hol?Mikor jön? kérdéseinél...
Itt esik az esö, de én egyébként imádom az esöt, ezt kevesen értik, de tényleg nagyon szeretem, igy majd megyünk sétálni (esövédö a babakocsin) majd délelött.
Szerintem átsétálunk újpestre,a pékségnél az Árpád úton van egy rucibolt, láttam a kirakatban tegnap az autóból egy felsöt és muszáj megnéznem közelröl,mert annyira nagyon szép szabásúnak tünt (megvenni most nem fogom szerintem, de meg kell nézni közelröl ,kivülröl)
Meg az 1-1 óra séta, oda-vissza kettö összesen,játszóra,közösségbe úgyse viszem még a héten, igy legalább nézi a buszokat,vonatokat, Dízel -eket (Diesel 10 a Thomasból,tehát markolók,daruk ...
Lányom van
Elbabázgat Ö szépen, eteti-itatja, tologatja, altatja- de elsösorban vonat aztán egyéb bármi aminek kereke van függő
De 1 éves koráig nem játszott semmivel olyan szivesen, mint ahogy a könyveket nézegette, lapozgatta akár egy órán keresztül is,egyedül is, hozzá se lehetett szólni,Ö ült a sarokban a könyvespolcánál és levette az összes könyvet és egyenként átlapozta,szép lassan.
Még most karácsonykor is, anyóséknál a csomiktól nem látszott a fa, de Ö egy könyvhöz ment oda, leült és kinyitotta és ennyi
Csak késöbb jöhetett a többi
Remélem nem növi ki suliig
(az elsö 2 tavaly július,a harmadik tavaly szeptemberi képek,még alig tudtam begumizni a pici haját
)