Sziasztok!
Újra itt vagyok.
Kia még egyben?
Nagyon csendben vagy!
Anyukám am délután ment haza,párom kísérte ki a Keletibe.
Voltunk vele is vásárolgatni,itt több a választék,mint otthon náluk.
Volt azért 1-2 kellemetlen élmény!
MURPHY dolgozott
Elmentünk Auchanba vásárolgatni. Mikor rám került a sor,hogy pakolnám fel az árut a szalagra a szaloncukros zacsi egyx az egyben kiborult. Na szedhettem össze! Aztán amit Gabikának vettem több darabos body-t,szintén nem ismerte fel a vonalkodót a gép. Pedig nagyon jó áron van MOST:1299FT!!!
Kifizettük a többit,és vártunk a vonalkodókra. Pár perc után meg is jöttek,és a maradák árut is ki tudtuk fizetni. Mielőtt elindultunk volna anyu gondolta még az automatánál elintézni pénzügyeit. 5-10 perc várakozás után semmi! Kiadta a papírt,de a kártyát nem! Mellette van egy OTP központ. Anyu be is ment,de ott közölték,hogy nekik semmi közük hozzá,mert nem ők üzemeltetik. Hívja fel a segítség vonalat és talán tudnak segíteni. Elég bunkók voltak,és tudomást se vettek rólunk! Pár perc múlva már a monitor is tiszta fekete lett,és rá pár percre vhogy visszaadta a kártyát szerencsére. Na ott se megyünk el legközelebb,pláne,hogy milyen kedvessek voltak az ügyintézők!
Mivel sok cuccunk volt a haza útat TAXI-val tettük meg. Mindent elkapoltam,és gondoltam megmutattom a páromnak a szép kis 5dbos body szettet,amit vettem Gabikának. Hát akárhogy is számoltam,csak 4db volt,és nem 5! Amikor a pénztárnál voltunk még 5 volt. Egy csíkos hiányzik belőle! Vagy lenyúlta a nő,vagy figyelmetlen volt. Már elég mérges voltam akkor is,mikor szétszedtem,mert össze volt tűzve 1 vállfán. Ha nem szedi szét,akkor mind meg lenne! Nagyon bánt,mert igaz,hogy 4db is nagyon jó áron volt így,de akkor is!
Ki hogy áll a karácsonyi vásárlással? Készültök már az első karácsonyra?
Én már az ajándékok nagy részét megvettem,még 1-2 embernek kell majd. Erre van még 2 hetem,mert utána már a Balcsin leszek dec.26ig. Holnap párom nem dolgozik,jó lenne pár ajcsit még megvenni,mert gyerekkel nem megyek be a városba. Így egyszerűbb is!
Gabi baba nagyon jól van,kis eleven! Úgy járj mindene,hogy nem semmi! Én nem voltam ilyen,biztos a párom!