Hello csajok, bemásolom ide, ami tegnap történt velem:
Lányok, nem fogjátok elhinni, mi történt velem. Ma este 6-ra mentem kozmetikushoz szempillafestésre. Felkente a nő a cuccot, mellettem ült egy nő, és egyszercsak elfogott egy furcsa szívdobogás, és kissé elkezdtem remegni. Nem tudtam, miért. És ugyebár, mivel szemem csukva, figyelek a beszélgetésre. Amellettem ülő nő ilyen mondatokat mondott: érzem, hogy... úgy érzem.... Na, kiderült a nőci jósnő. Mondtam neki a végén, hogy nem tenné meg, hogy megosztja velem a velem kapcsolatos megérzéseit is? Kérdezte, mire vagyok kíváncsi. És abban a pillanatban, ahogy kimondtam, hogy arra, hogy:lesz-e gyerekem? azonnal elkezdtem zokogni. Nem tudom miért, de kijött.Azt mondta: lesz, de csak jövőre. Úgy érzi márciusban, vagy áprilisban mindenképp terhes leszek. Elmeséltem neki a vetélésemet, és akkor jöttem rá, hogy ma egy éve jött meg (akkor azt hittem utoljára), tehát onnantól számított a terhességem… Azt is mondta, hogy a férjemmel együtt fogok maradni, bár lesznek hullámvölgyek. És tőle lesz a gyerek (még jó!!!!). Szerinte lehet, hogy egy gyerek után nem is akarunk majd másodikat. De kettőnél többet biztos nem.
Na ennyi. Hát, ilyen ügyekkel kapcsolatban mindig szkeptikus vagyok… A kozmetikusom azt mondta, ezt a nőt azóta ismeri, amióta kozmetikus, azaz kb. 25-30 éve, és eddig amit ő mondott, mindig bejött. Hááááááááát, egy év múlva erre visszatérünk!!!
Na? Mit szóltok???
Judy, ma mondod meg apának, ugye???
Majd írd le, hogy reagált!!
Vicsuka, apát kezd el már most "edzeni"
, 3 nap múlva ovulálsz!!!