Sziasztok!
Vagyok én is.
Gabcsi
A bakancsot nem a saját kút fejemből szedtem.
Azaz igazság, hogy van egy nagyon jó két gyermekes ismerősöm. Az ő véleményét sokszor meghallgatom
és van jó néhány tanácsa amit megfogadok.Mint pl. a MÁrk téli bakancsa. Ezen kívül betegségeknél pl. a homeós dolgokkal kapcsolatban is már kérdeztem. Szval, jó ha van az embernek egy tapasztaltabb ismerőse.
Nekünk pl. nem volt légzésfigyelőnk, de azért jól aludtam éjszaka. De pl. amíg lehetett addig az oldalán altattam, aztán persze egy idő után már úgy aludt ahog akart, és az melyik másik póz lehetett volna mint a hoson alvás.
Klauszka
nem tudom, de ha Márk nagyon odavan én kiveszem a kiságyból és ha a kezemben megnyugodott akkor rakom csak vissza. Aztán ha újra kezdi, akkor megint kiveszem aztán megnyugszik stb. Nekem a védőnő tanácsolta és ezzel a módszerrel azt tanulta meg, hogy ott vagyok ha kell, de a saját ágyában kell elaludnia. De lehet , hogy Ti ezen már túl vagyok, és csak valami proglémája volt Elzának?
A tanulócipő egyébként jó ötlet. Ha előbb hallok róla, akkor biztos én is olyant szerzek be.
Ildi
nekünk már most tök akaratos ez a kis legény. Iszonyat mit bír ordítani, ha valami nem úgy történki ahogy ő azt elgondolta.
Tök vörös a feje, megfeszíti magát és csak ordít (krokodil könnycseppekkel
). Ha épp úgy alakul akkor képes még a földön is elfeküdni, hiába próbálom meg ültetni.
Úgyhogy Klauszka ne örüljél, lehet, hogy előbb találkozol a hisztivel
Sajnos Márkot újra elkapta valami nyavaja és most már engem is
A lakás náunk is fut, de az vesse ránk az első követ, aki poronty/ok mellett rendezetten tudja mindig tartani a kéglit
Sziasztok
Szilvi