Sziasztok!
Momo!
Örülök hogy megkerültél
.
Nekem is fura volt, hogy a 4D miatt kicsit morci volt velem.. Mendivel még a doki javasolta hogy menjek el mert nagyon szép élmény.. szóval nem gondoltam hogy ez baj.
Praxis: sajna most nem a Győrfi Mátyás lesz, pont azt a hétvégét jelöltem meg, mikor nem ér rá, pedig kíváncsi voltam rá, milyen. Sok jót hallottam róla, és a múlt havi Kismamában is benne volt.
Köszi a gratulát
. Heppi mondta hogy majd üzleteljünk
. Mi most is lányt szerettünk volna. De azért nem cserélném el a kissrácot
.
Heppivel mikor beszéltél? Most hallottam hogy az egyik babájuk biztosan fiú lesz. Pedig félt hogy két lány lesz, mert azt álmodta
. Örülök hogy bejött amire vágytak. Ti meg majd negyedszerre jártok sikerrel, meglátod
. Most meg legalább nem kell nagy váltásra számítanod két lány után, azért az sem lenne könnyű, nem?
Én is ismerek egy anyukát aki mindkettő csemetét Habonynál szülte, az elsőt császárral, a másodikat simán. Úgyhogy szerintem biztos jól fog dönteni majd. tényleg az számít hogy minden rendben legyen!
De irigyellek a kerti idillért
.Én is akarok!!!
Kata!
ÉN sem értem miért kapok most el minden marhaságot, mert egyébként soha nem szoktam beteg lenni..
Abádszalókra megyünk. Minden évben ott nyaralunk, már ha tudunk menni..
Csak kár hogy megint nem fürödhetek
. Tavaly nem voltunk, tavalyelőtt meg szintén pocis voltam, így már harmadik éve nem strandolok
.
Igen, már készülnék én is, csak mindig közbejön valami.. a férjem nem kapott időben fizut, tegnap meg mikor indultunk volna a nagybevásárlásra, kiderült hogy lemerült az akkumuklátor az autóban.. Így szenvedtünk vele egy kicsit, utána meg már késő volt elindulni, így ez mára maradt.. az idő vészesen fogy pedig..
Habonnyal kapcsolatban én is gondoltam erre. Látod bennem is van effajta gonoszság..
Azért gondolom hogy hamarabb meglesz a baba mert nagy, fejlett, és én sem bírom már. Ráadásul már vannak fájásaim is, egyre sűrűbben. De azért szeretném kihúzni legalább a 36-ik hétig. Úgy gondolom hogy 28-a körül érkezik a cseppem
.
Elviselhetetlen viselkedés nálunk is megvan kb. három hete.. rá sem ismerek a kiscsajra
hihetetlen dolgai vannak, és én egyre nehezebben viselem
. Remélem túlleszünk ezen a korszakon is.
Napirend biztos kialakul, majd egymáshoz szokik a két gyerek. Emiatt szerintem felesleges előre aggódni. Megoldódik valahogy biztosan!
Játszótér:
szerintem a fajátszóra gondoltok, az van megcsinálva még úniós szabvány szerint. Bár a Gubody parkos is az. Én nem szeretem mert marha nagy por van, és elég fellengzős emberkék járnak oda. Fajátszóra sem nagyon járunk, igaz, itt van előttünk egy játszótér, egy működő hintával, két homokozóval, és néhány leamortizálódott mérleghintával. Viszont a házból minden barátné idejár, hasonló korú bébikkel, így a társaság kárpótol a hiányosságokért
.
Ezeken az uniós játszótereken valóban nem tud egy kisebb gyerek mit csinálni.. Mendi is egyedül a rugós bigyókra tudott felülni, de az sem volt valami nagy élmény..
Bepakolással még sehogyan sem állok. Összeírtam a listát és kész. Bevásárolni még a héten elmegyünk, csak kár hogy egy helyen nem lehet mindent megvenni, hipermarket ide-vaagy oda..
Szombaton Pest, az Uh miatt, úgyhogy nem tudom mikor lesz időm..
Lehet hogy netezni már nem is igen tudok, ha így lesz, akkor sorry ezért, majd bepótolom. MEg hozok képeket is, ha akarjátok!
Most lépek, mert a szomszédoknak köszönhetően ébredezik a lányom.. azért még reménykedem hogy visszaalszik, mert a mai tevékenysége nem túl bizalomgerjesztő.. remélem a folytatás kellemesebb lesz..
pusszancs,
Betti