Sziasztok!
Osoa!
Fél négykor olvastam csak a leveled, mert későn érkeztem (anyukám kórházban van, itt a Kékgolyó u.-ban), de rohantam a Picurral, mint az őrült, hátha elkapunk benneteket valahol. Sajnos nem találtunk. Nem is jöttetek végül erre??? Mi azért sétáltunk egy nagyot, Dávid persze a séta végén aludt el, így még kénytelen voltam föl-le tologatni a ház előtt + fél órát. Most viszont már nem tévedhetünk! A köv. találkát most beszéljük le, aztán majd személyesen cserlhetünk mobilszámot, így az ilyen esetekben nem kell állandóan a neten lóni. Már jó lenne, ha összejönne a találka, ma pl. kimondottan jól esett volna egy kis beszélgetés valakivel, aki hasonló cipőben jár ,;).
Theo!Őrült szerencséd van Eszter alvási szokásaival! Dávid fél-háromnegyed órákat alszik, azt sem mindig, vagy csak nagy keservesen, és főleg nem rendszerbe ágyazva, szóval nem lehet semmit kiszámítani mellette. Nála az a gyanús, ha nagyon nyugodt
Mi most az alma hétnél tartunk, ma megfőztem az almát, hát abszolút kudarc. Azt hiszem maradunk a nyers almánál, bár azt idáig sem nagyon szerette...
Orbis!
Teljesen természetes, hogy jobban aggódsz a Picúrért, mint saját magadért. Én is így voltam vele, amikor magas volt az AFP-m, és visszarendelt az orvosom egy ismétlésre. Négy napig görcsöltem, nem aludtam, pityeregtem,(de nem hagytam el magam, tudtam, hogy nem lehet semmi baj, inkább csak dühített, hogy más ezt feltételezi!) szegénykém, biztosan nagyon lehangoltam őt is, pedig semmi baj nem volt. Most már biztosan tudom, hogy ha baj van, azt mi jobban érezzük, mint bármilyen teszt vagy vizsgálat!-ezt csak úgy elmondtam, seemilyen célzás, vagy tanító szándék nnincs benne, csak épp ezt juttatta eszembe a keddi dolog.
Nnna, lányok!
Hát a héten sem sikerült összefutnunk. Remélem a köv. hét sikeresebb lesz. Azért addig meséljetek, mit csináltok esőnapokon otthon????
Jó éjt,
Atka