Sziasztok!
Vikics! Hát, ez tényleg felháborító!
Szerintem babakocsit ellopni a bunkóság netovábbja.
Mondjuk én soha nem is mertem kinnhagyni a miénket, inkább kerülgetem idebenn. De ez csak azért van, mert a X.-en lakunk, és gyakran van hajléktalan "szállóvendégünk", aki a lift mögé bevackol, és én (finoman szólva) nem nagyon bízok bennük. Volt már olyan, aki rendszeresen oda is végezte a dolgát a lépcsõre.
Nagyon jellegzetes a kocsi, biztosan megismerném, ha látnám. Szerintem már láttam is, mintha a piac sarki pékségnél találkoztunk volna, de az már elég régen volt, és akkor még ezek a babácskák ültek benne. Mondjuk szerintem aki ellopta, nem valószínû, hogy saját használatra lopta el. Szerintem meg se állt vele az elsõ használt-babacucc üzletig. Tényleg, azokat nézted már?
Megkérdezhetem, ki a gyermek házi-orvosotok?
Gyöngyi! Mi a Gyûrû utcában lakunk. A Zemplén Gyõzõ utcáról tudom még, hogy ott is vannak 1 + 2*1/2 szobás lakások, de szerintem még rengeteg helyen.
Bildiy! A Duna felõli oldalon az egészséges rendelõben van baba-mama klub, péntek délelõtt 10 óra körül szoktak ott összejönni a babák-mamák, ha jól tudom. A nyelviskolát nem tudom.
BMárti