Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy picit távol maradtam, de az anyukám itt volt nálunk és ilyenkor az időm nagy részét pihenéssel töltöm, ami alvásban nyilvánul meg.
Mamim bevasalt, ismét egyenesbe hozta az életünket.
És ma sajnos haza ment.
Mi a 10-en lakunk, úgyhogy érezzük ám a meleget rendesen. Minden nyitva, olyankor huzat van: ventillátor próbál némi hűset csinálni, pici sikerrel.
Gondolkodunk a klímán, de én annyira nem bírom. Mégis jó lenne, mert éjszaka sem egyszerű a hőségben aludni, ha meg nem pihenten ébredünk, nagyon nyügi tudok lenni napközben is.
Nem elenyésző az sem, hogy a villanyfogyasztás rendesen megemelkedik a klímától.
Most nem panaszkodunk, mert olyan "jó" az idő, hogy Gergőre hosszú újjú felsőt adtam. És én is fáztam, amikor kimentünk.
Ez a hőmérséklet pedig már hideg. Nem kellemes.
Közben elpakoltam Gergő melegebb holmijait, most pedig szedem elő.
Ildikó:
Gergő mindig is magától aludt el, persze volt pár alkalom, amikor pici ringatás szükséges volt. Velünk nem alszik el, szereti az ágyacskáját. Lassan szeretnénk külön szobába rakni. Mirtill külön alszik? Vagy már írtad?
A babafészket a keresztgyerekünk szülei vették Gergőnek. Nagyon szereti.
Van játszószőnyegünk is, meg járókánk, így a nagyszoba jelentős része játszótér.
Nem semmi, hogy milyen tempóban jön Mirtill foga. Biztosan jól meggyörtri Őt.
Gergőnek most nem duzzadt az ínye sehol.
Nem ismerem a Bartha Mariannt, hacsak nem a Bartha Ibolya tesója. Ibolyát ismerem, de a tesóira nem nagyon emlékszem.
Ők, ha nem is vér szerint, de rokonaink, Ibolya férje unokatesó.
Csimpi:
Örülök, hogy jól vagytok és semmi gond. Tényleg, hogy szalad az idő, mindjárt jön a tesó.
Menj el 4D uh-ra, hisz az olyan nagy élmény.
Hogy jó-e a két kiló hízás? Sezrintem, kitűnő.
Biztosan csini kismama vagy.
Van már pocid? Látható már a tesóka?
A képfelrakás nem nehéz, szerintem az a legjobb, ha Ildikó megmutatja Neked.
Aztán már nagyon szeretnélek látni Titeket.
Vigyázz magadra ebben a hol hűvös, hol meleg időben.
Puszi, majd még jövök.