Szirén!
Magánrendelésre jársz a dokidhoz? Mert nem messze lakunk onnan, szóval akár össze is futhatunk!
Babakocsi: Én nem szerettem volna mögöttit, de sokan szeretik. Nekünk Bergon egymás melletti van, bár már sajna pár hónapja nem használjuk!
Pont mostanában mondtam anyunak, hogy de jó volt, míg kicsik voltak a lányok, 1 év alatt, húúú mennyit sétáltunk! Szerettem ezt a kocsit! Nálam még az is szempont volt, hogy fordítható legyen a kar! Sok helyre (rossman, dm, ficánka) befértem vele!
De, ha elmondod az igényeidet, akkor tudok tanácsot adni, annyi jó kocsi van már.... Tök vicces ezt én mondom, akinek az volt az első, mikor mondta a dokim, 7 hetesen, hogy ikrek, hogy ne már, olyan béna az ikerkocsi!
Én Mosonyinál szültem! A legjobb!
Szóval szerencsére nem fektetett be, nem volt semmi problémám..., kivéve, hogy a végén mindig sírva keltettem a férjem, hogy segítsen megfordulni vagy felkelni, szinte már le se akartam emiatt feküdni!
Császárra készültünk, az is lett..., ó nem hiszem, hogy másokat annyira érdekelne, szóval akár van a profilomba egy mail cím, írjál és írok!
Arra rácáfolok, akik azt mondják, hogy x hetesen befordul a baba! Nekem szülés előtti nap UH-on egyik fej-, másik farvégű volt! Aztán aki "A" baba lett, még a műtőasztalon is ficánkolt és ő is fejvégű lett!
Az bizti, hogy fogadnék szülésznőt, nem is gondoltam volna! Ahogy az ügyeletes borotvál, felteszi a katétert, keresi a vénát..., lemásztam az asztalról!
Pont 1 hetet voltunk kórházban, szombattól szombatig! Hmmm, azért jó volt különlegesnek lenni!
1 ágyasban voltam. Csecsemősök között voltak nagyon aranyasok, segítőkészek, akik mindig rámtették őket egyszerre! Jaj, hüpp-hüpp és ez már két éve volt, hogy repül az idő!
Nem tudom, hogy Hannát meddig szoptattad, de, ha nagy szopikra készülsz, sokan dícsérik a szoptatós párnát, egyszerre szopihoz!
Írjál mailt, ha gondolod, oké?
Krisztina