Nyugi, én a genetikai UH-n csak a kulcscsontját meg a geinccét láttam a gyereknek, de ennek objektív akadályai voltak, lévén nem tudok "kanyarban nézni"
És már találgatták, hogy kire hasonlít?
Egy ismerősünk mondta az egy napos gyerekéről, hogy azt csinálja, amihez ebben a korban a legjoban értenek: hasonlít.
Mindig arra, aki nézi.
Én azon szoktam jókat mosolyogni, hogy mindig azt mondták a munkahelyemen, hogy anyura hasonlítok . Aztán az esküvői képeket nézegetve közölték, hogy kiköpött apám vagyok. És miután 2 barátnőmre egy egy unokatestvéremre (határeset) rámutatva is azt a választ kapták, hogy nem, nem ő a testvérem, és megmutattam, hogy ki is az: "és hogy hasonlít".
Én csak annak szurkolok, hogy egészséges legyen a baba, tojok rá, kire hasonlít, de szeretném, ha nem a férjem fogait örökölné hanem az enyémet. Na nem külalakilag, funkcionálisan. Terhesség alatt sem lett egy lyukas fogam se. És nektek? Engem mindig azzal riaszgattak, hogy oké, hogy most nincs, de majd ha terhes leszek minden fogam tönkremegy....Az uramnak meg szinte mind tömve van.
Tanácsadásra a saját dokidhoz jársz? Mert ha nem, nem érdeklik a kérdéseid.
Holnap tanácsadásra (utolsó) meg a dokimhoz is megyünk. Nekem is lesz egy-két kérdésem hozzá. Kedden meg jön hozzánk a védőnő. Beszélgetni. Még az a szerencse, hogy szimpatikus.