2002.10.12 12:23
Szerző: Anonymous
Hahó Juli,
Az én doktor bácsim nem kér meghatározott tarifát, nem oktat ki, bármikor felhívhatod, normális, úgy beszél Veled, mint egy felnõttel, szerintem egy vizitet megér a dolog. Fõleg, ha megmondod, hogy tõlem van a száma, de egyébként is ez egy nagyon kedves, normális pasi,és ráadásul szuper jó orvos. Aztán még mindig szülhetsz máshol, de az még odébb van, egyébként semmi gebasz nem lesz, a ketteskék túlélõk, hihetetlen génállománnyal rendelkeznek, tudják, hogy rájuk már kicsit kevesebb figyelem jut.
A Zsófival az lenne a kszúrás, ha NEM lenne testvére, semmi baja nem lesz. Én az Áronnál fél évig aggódtam, hogy mi lesz vele, ha én a kórházban leszek, tuti nem éli túl, belehasad a kis szive neki, aztán nagy túróst, tök jól érezte magát. Talán a Szonnyácska lelke kissé ráment a távollétemre, dehát õ egy kutya, hûséges a természettõl fogva.
Ja, AJÁNLAT: ha aggódsz az újszülött ellátás miatt, van egy neonatologus lányzó, aki egy angyal, ha gondolod beszélhetsz vele, nála nincs, aki a témában lelkiismeretesebb, õ az egyesen van, amit nem ajánl, mert a szülészete katasztrófa.
A Jánosban lehetsz egyedül, tök szuper a szoba, a szülésznõk kedvesek, választhatod a Héber Juditot, a Barbarát, akik mindketten nagyon helyesek, ha csaszi, akkor még az anesztes asszisztenst is ismerem, az a csaj valami tündér, mûtét után hatszor jött be hozzánk, csak úgy kedvességbõl. Hidd el, minden az elõkészítésen múlik.
Ha ez számít, én a nyakamat teszem az én dokimra, kérdezd meg a Dórit, a Schweitzer ikrek mamáját, õk is ismerik, kuki ügybõl kifolyólag, szóval tényleg fõnyeremény.
Kb, mint a Kádár....csak nem olyan szép...
A gatyánk nagyon hiányzik, tegnap se tudtunk strandra menni, mert csíkos frottirgatya nékül jóérzésü ember nem megy a Palára.
Na csók, megyünk ebédelni a játszóházas vendéglõbe,
A