Sziasztok,
hát igen egyben vagyok és jó lenne még 2 hetet kibírni azért, mert tegnap 28OOgr-nak mérte a doki. Ami teljesen jó a 37. héten, de nem bánnám ha a 3 kilót átlépnénk, az elején úgyis mindegyik baba veszít picit a súlyából.
Viszont kezdek egyre trottyosabban járni, hatszor meggondolom, hogy nekiindulok-e valahova. Aztán ha már bemelegszek akkor minden szuper, de így a végén az izületeket már nagyon érzi az ember. Eddig tartott az áldott állapot, most lettem terhes
.
A gyomorsavam nekem is túlteng kb 1 hete, csak Rennie-vel tudok aludni. Volt 2 éjszakám amikor egyetlen percet sem aludtam, mert vagy a torkomat marta, vagy hányingerem volt, aztán feladtam a "gyógyszermentességet" és vettem egy dobozzal. És azóta szuperül alszom végre. Persze semmit nem eszek, ami savat csinálna, pl itthon van egy csomó gyönyörű alma, de nem ehetek belőle. Úgyhogy a banánt "nyomatom".
Driennke, ha csak heti 1x tudsz jönni, akkor szerintem a hétfőit erőltesd, mert akkor másfél órát vagyunk és az utolsó 3O perc csak légzéstechnika. A legesleghasznosabb dolog az egészben, frissen szült tornázóstársak elbeszélése alapján. Nekem most 1 hónap után sikerült először megtalálnom a megfelelő pozíciót és technikát, úgyhogy kell a gyakorlás.
Bernini, örülök hogy találkoztunk, remélem hétfőn még látlak, ha nem, akkor már osztályon vagyok...
Amúgy 1 ujjnyira kinyíltam, ami szuper, mert majd nem kell O-ról tágulnom, van időm szépen fokozatosan. Ennek nagyon örülök, el is kezdem a málnalevélteát mától.
A mozi miatt irigyellek, én is meg szerettem volna nézni a Felkoppintva című filmet, de a Lackó egyáltalán nem szereti a mozit és ülnöm sem olyan egyszerű már. Meg az új Koltai filmre is kiváncsi lennék, dehát az is elmarad most. Decemberben meg majd lesz az új Macskafogó, hatalmas Grabovszky fan vagyok, remélem addigra beáll a napirend nálunk és akkor első alkalommal etetés után el tudunk ugrani majd Apával megnézni.
Ja, míg el nem felejtem, Pécsen most lesz bababörze, azt hiszem jövő hétvégén. Ha érdekel Titeket szívesen rákérdezek pontosan mikor hol lesz, nekünk már nem aktuális azt hiszem.
Csajok, ha gond a Rennie bevétel, akkor legyetek találékonyak, mint majd a gyereketekkel is lesztek és "csapjátok be" magatokat valahogy. Pl ha összetöröd és lenyeleg egy kanálka joghurttal pl akkor is ugyanolyan jól hat mint elrágva. Vagy ha lenyeled mint egy gyógyszert, rágás nélkül. Tudom hogy nem ez van ráírva, de higgyétek el, hatékonyság szempontjából alig van különbség.
Na befejezem az okoskodást. Vigyázzatok Magatokra, igyekszem gyakrabban bejelentkezni, hogy "képben legyetek" ha indul a menet Nálunk