Sziasztok!
És külön köszöntő üdv Kicsi77-nek!
Kár, hogy képet nem sikerült feltenned.
Hogy hívják a kicsidet? Hol laktok? Kíváncsi vagyok igaz!?
Márti!
Nagybátyám Almásfüzitőre költözött, és amikor árultuk a házunkat Halason, mondta, hogy miért nem nézünk szét itt is. Õ anyukám öccse, anyai nagyszüleim már nem éltek, apukám se, így bátyámmal és anyukámmal végül ide költöztünk. Hála Istennek mondhatni, mert ugye a Laci is idekeveredett, és így találkoztunk!
Amikor Lilla annyi idős volt, mint a Réka, még ő is vígan hintázott, nem félt semmitől. Mostanában lett ez jellemző. Remélem idővel, elmúlik. Én nem akarok semmit sem erőltetni. Élénken él bennem, amikor engem kényszeríttettek olyasmire, amitől féltem!
Addig is élvezi a többi gyerek társaságát (imádja őket), és remélem, ellesi a játékok csínját-bínját!
A tuskós mocikat néztük, de apa megvétózta. Szerint nagyon borulékonyak. Én simán megvettem volna neki, de inkább hallgatok rá. Majd csak találunk, ha más nem Győrbe. Nem tudtok valami netes oldalt esetleg ahol lehet kapni?
Igen voltunk szavazni!
Mariann!
Örülök, hogy alakultok. Azért vigyázz magadra, nehogy begyulladjon a cicid.
A homokot meg had egye. Erősíti az immunrendszerét!
Akkor mi szegről-végről födik vagyunk!?
Nem lehet könnyű neked gondolom.
Én 18 éves koromba kerültem ide, a Laci pedig 5 éve. Lassan törzsgyökeresnek számítunk. Te találtál könnyen barátokat itt (már mint, hogy nem a neten
)? Nem olyan könnyű dolog az, pláne pici babával.
Tudtok valami módszert, hogyan jön ki a hasított bőrcipőből a méz folt? Lilla úgy gondolta mielőtt megkóstolja kipróbálja a cipőén.
Sziasztok!