Jó reggelt Nektek!
Irulok-pirulok, mert mindig nekem jár a szám, hogy keveset jövünk ide, erre én hétfő óta nem írtam. De olvasni azéert jöttem
.
Meskete,
Nem tudtok egy nagyobb ágyat beszerezni? Azért úgy mégiscsak kényelmesebb lenne szopizni. Na meg Neked aludni!
Legalábbis én ezt a változatod támogatnám, nálunk is így van/volt. Amíg egy-két hetes volt, mindig felkeltem éjjel, szopi, büfi, mire ugye ő is felélénkült, órákig tartott, mire visszaaludt. Utána bevettem az ágyunkba, szívott kettőt, és már aludt is
. Azóta is átvándorol mellém, van, amikor csak reggel veszem észre, olyan óvatosan közlekedik
. Pedig már rég nincs szopi
!
Úgyhogy szerintem az a fontos, hogy reggelre kipihent anyucit kapjanak a srácaid, nem az, hogy mindig vissza van téve a helyére. De hangsúlyozom, hogy ez csak az én véleményem!
Bettivel lehet, ebből az okból gondjaim lesznek, mert még most augusztusban festetünk, és átkerül ebbe a szobába, ahol most a számítógép van. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz
. Vajon innen is átvándorol majd?
Azért ebben megértelek, hogy vágysz a mozgalmasabb életre. Nekem az a szerencsém, hogy mindig van menőke, ha más nem, tesómhoz. Bár én a piaccal is megelégszem
. Betti is szeret nézelődni, hála az égnek, nem hisztizik soha semmiért. Majd ha Boti megy oviba, utána meg Csongi is, visszasírod majd még ezt az időt
! Én legalábbis már most szenvedek, hogy jövőre mennem kell dolgozni. Na nem azért, mert lusta vagyok, csak egy teljesen más időbeosztásom lesz, mindent meg kell majd ugyanígy csinálnom, és közbe még dolgozni is...
De én szenvedek, akinek csak egy gyerkőc van
. Akkor Ti Csillával? Nektek se lesz egyszerű!
Gyerekszáj
.
Csilla,
Kintmaradt kukac
. Szegény Imi! Biztos meglepődött, hogy ő a bilin ül, akkor miért jön ki mégis a pisi
?
Jól megszivattak a munkahelyeden! Ide mész vissza dolgozni?
Betti,
Örülök, hogy Rólatok is hallani!
Pocaklakó hogy van? Minden oké?
Megyek, mert közbe Betti felébredt. Igyekszem visszatérni
!
Pussz: Monika
Jó kis regényre sikeredett!