Sziasztok!
Adrienn: Bettina este 11-kor alszik el és hajnalban ébred. Napközben már egyre többet nézelődik, mosolyog. Persze alszik is, délelőtt a teraszon szokott babakocsiban. estefelé van egy kis nyűgi, de ennyi belefér
Patrícia a héten itthon volt, nem volt beteg csak elfáradt és pihent kicsit. Jár akrobatikus rock and rollra és kicsit kimerült.
Mi lesz a neve a kis tökösnek? lehet, hogy már írtad, csak elfelejtettem.
Barbi: Nálunk is apás szülések voltak. Patrícia nagyon nehezen jött ki, de rémtörténeteket nem akarok meséli.
Dorina már könnyebb volt, de méhszájam nem akart tágulni, úgyhogy a szülés vége elhúzódott, de ő 4005g- al született
Bettinánál a magzatvíz elfolyt, de nem jöttek a fájások, így kaptam oxitocint. Sajnos nem tágultam rendesen hosszú órák után sem. kértem EDA-t és az annyira ellazította a méhszájat és a gátat, hogy a beadás után 20 perccel meglett a baba gátvédelemmel!!
3 gyerek, 3 féle szülés.
Most tudtam a fájdalmakat úgy átélni, hogy közben végig arra gondoltam, hogy mindez a babáért van, úgyhogy nem viselt meg annyira.
éjjel nappal velem volt a kórházban a baba, ez a szopi miatt nagyon fontos!!!
Nem tartom jónak, amikor azt mondják, hogy adjam be a csecsemősökhöz, hogy tudjak pihenni.
Egyrészt akkor hogy tudtam volna szoptatni másrészt így tudtam igazán pihenni, hogy szuszogott mellettem a babám
A kórházban még sokat alszanak!
A vega azt jelenti, hoyg semmilyen állati eredetű ételt nem eszel (tejtermék, tojás)?
Vagy csak húst nem??
Mi is próbálunk egészségesen élni. Biopiacon vesszük a zöldséget és szoktam egy biofuttárral is rendelni kajákat. Már évek óta nincs nálunk chips, üdítő, és gyanús összetételű ételek
Persze nem lehet mindent tökletesen csinálni, de azon vagyunk
szerintem ha adsz ételötleteket, akkor össze tudom hozni a komatálat is!!
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.