Szia Pirus!
Ne haragudj, hogy csak most írok, de nagyon ritkán jutok a nethez, azért igyekszem válaszolni.
Remélem, hogy jól vagytok mindketten, vigyázz magatokra
Igen, arra a kis áruházra gondoltam a macskaköves út mellett, van egy külön babarészlege, ahol kiságyat, ágynemût, plédet stb. lehet venni. Velünk annak idején nagyon türelmesek voltak, kb. másfél óra alatt döntöttük el, hogy mit is vegyünk születendõ gyermekünknek
Nekem nagyon tetszett egy szép rózsaszín baldachinos ágynemû, még szerencse, hogy a sárgánál maradtunk, biztos ami biztos alapon. Az orvos ugyanis állította, hogy kislányunk lesz, csak amikor megszületett szólt a férjem, hogy kisfiú
Azt hiszem az volt életem legnagyobb meglepetése és egyben legboldogabb pillanata
A mi babakocsink is Graco, én nagyon szeretem, fõként azért mert könnyû, így nekünk nagyon praktikus, a 3.emelet végett.(Megjegyzem így is leszakad a derekam.)
Örülök, hogy szép babaruhákat sikerült beszerezned.
A torna biztosan nagyon szupi, nekem erre nem volt lehetõségem. Én alapból voltam 58kg, szóval Te nagyon ügyi vagy.
74kg voltam a végére és abszolút nem voltam dagi, istenien éreztem magam a bõrömben, most pedig 14 hónap múltán 53 kg vagyok. Csak azért írom, hogy ne izgulj a kg-ok miatt.
A költözés okait hosszan lehetne sorolni, nem akarlak ezzel fárasztani. 3 éve ez volt a legcélszerûbb megoldás, hogy Pestre költözzünk, most viszont visszavágyunk a nyugis életbe, ahol a házhoz nagy kert tartozik. Akkor csak mi ketten voltunk, most Zolika érdekeit tartjuk szem elõtt.
Hát bocsánat, ha hosszúra "sikeredtem", ha egyszer elkezdem nem tudom abbahagyni.
Melyik kórházban fogsz szülni?
Szia, Katica