Nah szóval...
Hát nem volt egyszerű a fájásos dolog az tuti, jól ráparáztam
A ctg nem egyszerű Kíra lányommal
Eddig voltunk két hete akkor 40 perc volt és épphogy sikerült valami értékelhető, aztán voltunk multhéten akkor a védőnő csinálta meg és az másfél óra volt, mire összejött a 10 perc és most pedig egy óra alatt nem sikerült csak 4 perc és most este hogy voltam a dokinál ctg-n most is 40 perc volt, de értékelhetetlen, ugyhogy végül a két leletet nézte meg a doki meg az aszisztens mondta, hogy ő hallotta a szívhangot és jó volt, és így végülis 3 lelet alapján elfogadta a doki
Hát az ugy van, hogy Kira nem egy mozgékony baba, sose volt az, bár néha beindul, de leginkább a nyugodt baba jelzőt tudnám használni rá...és hát ilyenkor se mozog, mert miért is tenné
De az még csak hagyján, mert ugy elbújik, hogy az esetek 99%ba a szívhangját se találjuk meg
Nem tudom hova bújik így de tuti a bújocska lesz a kedvenc játéka
Egyébként valószínűleg úgy fekszik, hogy alul a feje, a háta viszont az én hátam felé van, tehát előrefelé van a két keze keresztbe meg a két lába keresztbe, és a fenekét is teljesen előrenyomja, tehát valami extrém pozícióba van, nem is tudom, így hogy fog megszületni:D
Szóval ezért nehéz az ő szívhangját meghallgatni, mert minden létező testrészét maga elé pakolja...
A ctg igy most ingyenes helyett 3000.- lett...
De mindegy...nem a korházba csinálják, mert nekem ott is fizetnem kéne, minekután nem oda tartozom körzetileg, szóval végtére is mindegy, és itt legalább nem kell várakoznom, meg így este a férjemmel mehetek, ugyhogy ó ez így
A védőnőnk ugyanaz, Ondrik Jánosné, ő a Rózsika!
Hát én amint lesz valami jelentkezem, de ha nem láttok itt több mint két napig akkor tuti lebabáztam, mert egy egy nap van hogy nem jövök, mert el vagyok foglalva, de kettő már kizárt
Az meg tuti, hogy utána te leszel a legtöbbet itt, és mi leszünk akik csak lótifutiba benéznek ide
Holnap én is csinálok pár képet a babadolgokról, bár nálunk egyenlőre egy szoba a háló és a babaszoba, de babasarok azért van, és pár édes kis ruci is, ugyhogy azokat ugyis lefotózom, és majd akkor felteszem ide ismeg a másik topikba is