Sziasztok!
Szomorúan látom, hogy lassan teljesen leáll a kommunikáció ezen a csatornán.
Biztosan sok oka lehet ennek, nálunk például ahogy nő a gyermek, úgy jut egyre kevesebb idő minden másra, így a netezés igencsak háttérbe szorul. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
Én két dolog miatt csatlakoztam fel ide. Az egyik, hogy konkrét kérdéseimmel forduljak hozzátok, és sokszor sok segítséget is kaptam.
A másik dolog: ismerősöket,barátokat keresek.
Mi néhány éve költöztünk ide, és éltük a dolgozó emberkék életét, azaz reggel be Budára dolgozni, este pedig vissza. Így most abban a nem túl szerencsés helyzetben vagyok, hogy senkit nem ismerek Gyálon. Napi 24 órát egyedül szórakoztatom a lányomat, és tök egyedül rovom az utcákat, ha sétálni megyünk.
Mi, Dalmával (a kislányommal) szeretnénk másokkal barátkozni, másokat is megismerni. Olyanokat, akik szívesen vesznek egy kis közös sétát, közös játékot, egy kis összejárást.
Lassan teljesen besavanyodunk a napközbeni egyedüllétbe.
Úgy gondolom, mivel sokan költöztek ki mostanában, mások is lehetnek hasonló helzetben.
Ha van kedvetek, vagy van olyan ismerősötök, aki szívesen barátkozna egy 8 hónapos kislánnyal és az anyukájával, akkor írjatok az
lmagyarossy@deepforest.hu címre, hogy felvehessük a kapcsolatot.
Bízom benne, hogy sikerül néhány jó ismerettséget kötni.
Úgyhogy BARÁTKOZÁSRA FEL!
Léna