sziasztok!
a függöny az úgy lesz Liza szobájában, hogy egy sima vékony, majdnem átlátszó, meg mellé egy sötétítős, ami a tapétához tartozik mintában (együtt vettük még a tapétát meg az anyagot itt lent a bricoban...). Annak a belseje lesz csak mintás, kívülről egy vastag fehér anyaggal varrják össze, így nyáron kicsit hő-visszaverős. Ilyen van a hálónkban is, és nagyon sokat számít, hiszen délutántól naplementéig süt oda a nap ....
na ezt most lehet hogy értelmetlenül írtam le, de remélem értiktek
Oxi, ez a párna dolog érdekelne ! Annál is inkább, mert épp gondoltam rá vmelyik nap, hogy kéne eszkábálni ilyet és akkor aztán nagyon szuperül tudna benne feküdni is Liza
Csuklás ügyben, akkor nem idegeskedek hogy "normális" e ez, de persze mi a normális ha egyszer mindenki más eset, mi?
Mindenesetre jó hallani hogy volt másnak is ilyen élménye
Amúgy nem zavaró, csak ha épp éjszaka jön rá az vicces, mert akkor általában elkezd mocorogni is, és akkor nem alszunk egy jó fél órán át
de nem minden éjjel játszuk ezt azért
Igen Kati, ez a csuklás! Most akkor már tudod te is pontosan
mintha apró rúgások lennének, de érezni hogy azért más, finomabb mozdulat mint egy rúgás, és teljesen ritmikusan ismétlődik egy darabig aztán elmúlik
Oxi, az milyen érzés lehet
! mármint amikor simogatott - nekem nem volt ilyen, azt hiszem legalábbis
Olyan van még, amit én kúszásnak nevezek, azaz jön egy kis dudor (általában a lába, fent a köldökömnél) és az szépen végighalad, kúszik a hasam egyik oldaláról a másikba, majd eltűnik (=visszahúzza..?)...
na ilyenek vannak
Oxi, Viki orrfolyásos nyavajája elmúlt? Most azért tényleg isteni időnk van még, és lesz is a héten állítólag...
Beus, jobban álltok méhszáj ügyben? Mész kontrollra vmikor?
pussz nektek
Kata és Liza