Sziasztok!
Itt Barbi, ujra New Jersey-bol
Reg nem jartam itt mert Magyarorszagon voltunk, de orommel latom, hogy fellendult a topic. Nagyon szupi volt otthon, de nagyon faraszto is, igy most ezt pihenjuk ki.
Gabi: Az a magyar amcsi nogyogyasz az interneten nekem is adott anno tanacsot, eleg hamar, es eleg jot, szoval ajanlom en is. Es persze csak ismetelni tudom: itt mindig mindent kerdezni kell, legyel eroszakos, es koveteld ki magadnak ami jar. Sajnos ebben mar kezd rutinom lenni
Kulonben lehet, mar meg is van a kicsi?
Zsike: Rekaval majdnem egyidos Kristof, a kisfiam. O 18-an volt 9 honapos.
Andysj: San Jose ugye nincs messze San Diego-tol? Azert kerdem, mert lehet, hogy a ferjemet athelyezik januartol, es akkor mi is Californiaba koltozunk. Igazabol nagyon orulnek neki, meg sosem voltam a nyugati parton, es kezdek besokallni New Yorktol meg Jersey-tol. Milyen ott az elet? Meseljetek californiai lanyok, nagyon erdekel.
Simine: hat, igy most lehet, Colorado elmarad, de ki tudja, mit hoz a jovo. Remelem azert hamarosan legalabb latogatoba eljutok oda. Es te mit csinaltal ott 16 honapig?
Moni: akkor sikerult talalnod tarsasagot a kozelben?
Rolunk most annyit, hogy szeptembertol estenkent megyek vissza tanitani, igy 3 este nem en fektetem majd le a fiam,hanem apa, de meg mindig jobb, mintha nappal mennek el, es valaki idegen vigyazna ra. Kicsit faj a szivem emiatt, de ugy vagyom mar ujra dolgozni. Ti dolgoztatok/dolgoztok itt?
Mindnekit udvozlok
Barbi